We are dogs unleashed, out of control.....

Hejsan! Vet inte om ni kan se de ännu (om inte så kommer det snart) men jag har iaf ändrat lite på designen på bloggen. Va ganska trött på den gamla. Anyway,

Louise är här så jag ska umgås med henne ist för datorn. Vi va å köpte godis å sånt innan å körde inom den bästa på vägen tbx. Nämligen Blitzen, vi ska upp tidigt imon å fodra och släppa ut hästarna också. Louise sover över här så d blir hon å ja som cyklar ner. Jag ska rida ut till stranden imon på Blitz också.
För er som är intresserade så kan jag meddela att Louise biter i man knäskål och ritar med mina nagellack på sitt ben och arm atm. Visst är det en underbart normal kompis jag har ♥ ;). Haha.
Ne nu ska vi äta godis å kolla på film.
Puss på er♥


Jetzt sind wir wieder hier.....


Hejhopp senapschock everybody! I'm alive. Ida sak ja skriva klart min utvärdering om Linn som tränare hade jag tänkt, å sen senare ska ja å Louise ha filmkväll här. Mysigt! De e super fint väder ju så jag tänkte att jag skulle hinna vara ute lite också.. å beställa min licens.. å städa mitt rum å.... nej vi stoppar där, får se vad som händer helt enkelt ;).
Hörs♥



If i could only hold you now, and make the pain just go away.....


Halloj Aliens! Joggade ut barbacka lite lugnt på Blitz med Elin ida. Red honom i form, as fin i skritten, helt galen i traven å jättefin i galoppen ^^. De e så sjukt svårt att sitta på honom i traven när han sticker så då e de liksom bara att hänga med å försöka sitta kvar x). På söndag blir de en lång å hård tur på stranden. I love it!

Ida va de ju kulturdag på skolan, skönt att slippa lektionerna iaf. Peter Wahlbeck kom och hade lite stand up. Vissa skämt va awesome å man skrattade ordentligt å vissa va helt utan sensmoral. Men jag  älskar att skratta å tar alla möjliga tillfällen, skrattar åt lite allt möjligt ^^. På tal om ngt helt annat, jag bytar dialekt lite hela tiden typ. De e helt galet, när jag blir arg/uppröd/overtydlig så pratar jag tydligen stockholmska, jag ska inte dra upp allt annat som jag får med när ja pratar. Men de e liksom oftast bara speciella ord som jag uttalar annorlunda, förutom med stockholmskan för de e den man tydligast märker för de pratar jag helt då. Jag tar liksom efter alla jag hör å umgås med. Ibland dialekter och uttal, ibland speciella ord, uttryck och meningar å ibland speciella små rörelser. Helt omedvetet! Jag märker oftast inte ens de själv, de e alla runtomkring som påpekar de. Men jag är t.ex. as dålig på att härma olika dialekter, verkligen kass. Jag kan t.ex. absolut inte visa hur stockholmska låter, de bara blir så ^^.

Ida så råkade jag även ignorera Natalie totalt, asså de e verkligen inte meningen men de händer ngn gång ibland att jag e helt inne i min egen lilla värld, märkte då inte att hon stod jämte/framför mig å sa hej.... hoppsan. Matilda fick peta på mig å typ visa mig att "hallå hon försöker hälsa på dig Sara!". Å ibland kan jag komma på när personen redan har går förbi mig att hoppsan de va typ (t.ex) Håve å hon hälsade ju, då vänder jag mej om för att säga hej å inser då han hon redan är 50 m bort... Jaha. Så ta absolut inte illa upp om jag inte svarar, för isf kommer jag antagligen svara när du är 50 m bort ^^. Ne riktigt så illa e de faktiskt inte. De händer inte så ofta, men någon gång. De har faktiskt hänt ganska många roliga saker på de visat, oftast med Håve. Ibland blir ja as rädd när hon hälsar, hon är grym bra på att dyka upp helt plötsligt när jag är helt oförberedd!

Nu ska ja kolla på en film å typ äta glass å godis.
Puss på er♥


I can't tell you that it really is, I can only tell you what it feels like.....


Hej igen! Har precis kollat film å ätit glass, tummen upp för de.
Vill bara informera er om att åk aldrig till stallet i en vit tröja, den va typ grön (av Blitzens "gräsdreggel") när jag kom hem x). Fin fint.

Måste också säga att jag åt ngn "järn-sakimojs" innan ida som mamma hade köpt till sig själv. Asså ett järntillskott i flytande form, fråga mig inte varför. Mamma ba "de e bra, man blir pigg, bla, bla, bla. Å visst de e säkert toppen men de smakar spik. Svar; Nej jag har inte smakat spik. Men liksom som de luktar, eller känns som att de ska smaka. Först syrligt/surt å sen värsta järnsmaken. Trodde seriöst att jag skulle spy, så galet äckligt va de. Får väll se vad som händer, kanske de går bättre om man äter ngt efter, jag drack vatten = smakar ingenting = fortfarande spiksmak i munnen = jätteäckligt och helt oacceptabelt ^^.

Ne nu ska ja nog borsta tänderna å sova lite, missar min sovmorgon imon p.g.a. kulturdagen... FL.
Puss på er å godnatt♥


Die zeit läuft.....


Heej! Dressyrtränade ju ida.... Fan va ont ja har i vänsterarmen!!! Fick typ kramp ett tag, men de e bara att lida igenom de, när han släpper så blir han ju jättemjuk å såå fin. Men de e ett jävla arbete innan ;).
Nu e ja as trött å tkr ja e värd att ta en dusch å sen kolla på film å äta glass (vilket är precis vad jag tänker göra!). Lovely! Glass är seriöst typ de bästa som finns, så galet gott. Kan ju bara meddela att jag har fått skoskav....igen. Har fått de två gånger på bara några dagar, nu håller dom precis på att läka å då ska ja skava upp en till (skaver när jag går med honom med ridstövlarna på när jag skrittar av), bra jobbat sara... verkligen...

Skönt med kulturdag imon. De e ju super skönt att chilla med kompisarna i skolan. Vi har alltid så roligt. De e ju liksom lektionerna som man vill slippa ^^


Aja, nu ska ja duscha å sen kolla film.
Puss på er♥


I don't want to cause you trouble.....

Vill bara meddela Felicia om att det tar typ 1h att borsta tänderna med den lilla tandborsten, jag har faktiskt större mun än en treåring... Borstet på borsten är seriöst mindre än min lillfingernagel å själva tandborsten är nog ca 12 cm lång.... mer än halv är ju inprincip inne i munnen när man borstar, haha. Ska kanske börja andvända min eltandborste igen, den hade vi ju så kul med hos Johanna, visst Matilda ;).
Ojoj tänk att man kan skriva så mkt om bara en liten tandborste, pretty amazing.

Anyway. Shit va härligt de va att cykla med Monsoon på typ max i hörlurarna ida när jag cyklade i 190 till stallet, i måndags va de Final day. Lika härligt. Så himla skönt med musik. Å antigen så kör man supersnabbt eller jättelångsamt, nu när jag tänker på de så blir de alltid supersnabbt. Vet inte varför men jag kan liksom inte cykla i "normal takt", de är ju jobbigt ^^.

Ska gå å lägga mig nu. Jag har inte pluggat klart men jag orkar typ inte mer, kollar kanske glosorna en gång till sen skiter ja i de, matten har ju funkat galant hittills å de får den helt enkelt ta å göra nu me.
Mina naglar är svarta med blåa leopardmönster for your information.
Puss på er å godnatt♥


One day the dark side will shine.....


Hejhopp! Red på stranden ida på Blitz me Amie å Sheriffen. As kul! Å jäkla va de gick undan. Sheriffen trampade av sig en sko men inget hindrade dessa galna hästarna från att sätta full fart genom reservatet. Vi va typ 1 cm från att springa över en kille, kom i 190 mot honom å lyckades i sista sekund göra en tvärsväng in på en stig. Han såg helt chockad ut. Haha ja så kan de gå när vi är i farten. Jag fick en sten i ögat å lyckades skrika till Amie "jag fick en pinne i ögat!".... men oj så lyckat de blev då ;). Då va ja ju tvungen att rätta till mitt lilla misstag å skriker "Nej jag bara skoja, de va en sten!". Hahaha detta hände i samma sekund som vi va på väg mot killen. Hahah måste ju ha låtit helt sjukt, samtidigt inprincip låg både jag och Amie ner för att försöka få stopp på hästarna. Sheriffen skulle ju inte galoppera med bara en framsko. Aja så blev de iaf, å vi hade sjukt kul. Skrattade så ja knappt kunde sitta upp i sadeln sen. När man väl får stopp på dom så börjar man ju diskutera allt som hände på vägen, t.ex. mitt underbara tal om stenen.... ^^. Extremt kul hade vi.

Fick också reda på att jag tydligen skulle vara med på dressyrträning imon med Blitz, jaha, de hade ingen sagt till mig. Jag kommer bokstavligt talat att dö! De va galet jobbigt förra gången å de lär ju inte bli lättare imon. Aja, de e jätteroligt iaf. Sen på fredag ska jag nog bara massera och skritta ut en runda. Å på söndag skulle jag å Amie kanske till stranden igen, om inte så hopptränar jag lite i paddocken ist.

Nu måste jag plugga lite till och försöka hinna måla om mina naglar, sen kl 10 kommer The Event som jag tänkte att jag skulle hinna se också.
Puss på er♥


I can hold you when you reach for me.....

Ja för er som inte fattade så ska man alltså klicka på ordet "denna" i förra inlägget. Det är en länk i de ordet, å då får man fram den rörliga bilden i ett nytt fönster. Jag brukar länka till olika saker där jag skriver "här", "denna" "klicka" osv. brukar göra dom i kursivstill också så ni ser att man kan trycka där, håller man pilen på ordet så blir de rosa = en länk *KLICKA*. Hehe. Så nu vet ni de ^^.

Igår va ja riktigt megadålig på att plugga, tog inte ens upp böckerna ut väskan *suck*. Så ida ska ja försöka hinna me de ist. Ja e ju en "gör.allt.i.sista.minuten.människa" typ (förutom när de gäller att passa tider till träningar/tävlingar å sånt, då vill ja alltid ha jättemkt tid på mig). Fokuserar bättre i lite tidspress, då jobbar ja på fort ist för att jobba extremt långsamt i typ flera dagar. Sånt e livet, de e bara att le å vinka ;)

Ska ner till stallet ida också å rida ut me Amie, så sjukt fint väder ida igen så de ska bli superkul. Har saknat att rida, fast de bara har gått en dag utan att ja har varit i stallet. Men men ^^.
Ne nu ska ja plugga lite, see ya♥


Wanting to be someone else is a waste of the person you are.....

Jaha..... Ja måste erkänna att de har varit lite off på Tom fronten ett tag nu (ganska mkt faktiskt). Ja menar kom igen, It's just a dream (de e som killar å typ Alba, å ja.. hon e sjukt söt!). Men man måste ju leva in the reality ;). Men nu kollade ja igenom mina billiarder bilder igen å fucking shit. I'm like stuck. Gahhh... kolla på honom, hur kan man inte smälta totallt?? Å de blir ju absolut inte bättre när man kollar på videoklipp/intervjuer med honom, snarare "värre". Sötnöt here we go, värsta underbara å charmiga leendet ju. Kolla in →denna← "rörliga bilden" (Ja va tvungen att begränsa mig till en annars lägger jag ut hur många som helst, å ni ser att den rör på sig va?! annars e de bara att slänga in en kommentar så fixar vi de ^^), Happyface. Helt underbart. Bill kan också le supermysigt. Men en da hittar ja nog någon som i mina ögon slår Tom (då jävlar lär de vara ngt speciellt, out of the ordinary på ngt sätt;)). Jag hatar en i mängden människor, som ser ut och är exakt precis som alla andra. Våga vara dig själv och våga vara annorlunda. Gillar speciella människor, som har de där lilla extra, å man ska visa sin speciella sida. Inte överdrivet utan lagom. Å btw, hatar sura människor! De e ju så enormt tråkigt. Le å skratta, de e helt underbart, man blir liksom glad själv bara av att se lyckliga människor. Så va glad, personligheten är ju kind of everything!

Ojoj, djupt inlägg de blev nu ;). Anyway. Ska nog gå å lägga mig ganska snart, de gick inte så bra att plugga ida. Har inte gjort någonting alls. Kan kanske göra ngt nu.. eller nej, de blir nog lite imon innan eller efter stallet. Flitig jag känner mig... eller inte.
Puss på er å godnatt♥


Bis zu dir.....

Du bist der Kampf der Liebe.....


Wann komm ich an?

Wann komm ich endlich an?


Weiss nicht wie lang

Wie lange ich noch kämpfen kann.....



Weiss nicht wie lang

Wie lange ich noch kämpfen kann

You don't know me, don't ignore me.....


Hejsan! Jag kan meddela att jag precis ha brutit av hela min långa tumnagel, fy fan va ont de gjorde!
Superskönt väder ida, satt ute på gräset på håltimman å chillade, jättehärligt. Annars så va de megajobbigt att börja skolan igen. Höll på att dö på lektionerna, speciellt den sista. De e ju samhäll (= as tråkigt), å våran samhällslärare är allmänt spooky.  Om man har träffat honom så fattar man, lovar.

Amanda dissade ridhästar på samhällen ida, inte ok! Drog alla över en kam å sa att dom inte gick å lasta/duscha mm å att dom va bortskämda. Hallo, dom e ju våra bebisar, kan inte leva utan min häst (kanske låter överdrivet för vissa men nej nej). Man får liksom ett så enormt starkt band mellan häst å ryttare, han gnäggar på mig, kommer fram i hagen, kan stå med huvudet i min famn hur länge som helst å bara gosa osv. De känns inte som att kuskarna har samma relation till sina hästar. Btw min häst kan lastas/duschas osv. Mohaha, där fick du Amanda ;) Förlåt, ja vet att du inte menade illa på något sätt men ja va bara tvungen att försvara oss lite ^^

Tror faktiskt tyvärr att jag måste plugga lite ida, har jättemånga engelskaglosor som sitta i huvudet till torsdag + matteprov *suck*. Imon har vi ingen idrott för det fanns inget varmvatten i duscharna, haha ja trodde jag skulle dö. Inte bara lite komiskt ;). De e ju iaf jätteskönt för då slutar ja 1, jiha.

Juste ja skulle ju berätta hur de gick på träningen, de gick bra å han hoppar allt galant men han blir så jävla pigg å stark när man hoppar bana å han inte har gjort de på ett tag. Problemet å också att jag tycker att de e superkul när han studsar runt som en gummiboll å drar iväg som en raket, fast ja vet att han ska tagga ner lite. Men ja får hoppa lite oftare nu så lugnar han sig lite.

Jag har kommit på hur ja vill ha mitt rum också och.... men shit nej, de orkar ni säkert inte läsa om nu, e ju redan as mkt text. Skriver kanske om de senare eller en annan gång ^^.

Hörs ♥

Live on.....


Hej hopp! Hopptränade ida, men asså jag kommer aldrig orka upp imon eftersom jag har sovit till halv 1 typ varje da nu så ja berättar massa imon ist. Börjar 8.10 imon, som tur va ska vi bara kolla på film första lektionen, soft!

Nu måste ja fan sova. Jag känner mig själv, antingen kommer jag va ultra morgonpigg bara för att de e första dan typ, eller så kommer jag (detta är de troligaste alternativet) vara helt död å släpa mig upp som en zombie..... Ja ni förstår ju själva ;).

Njut av den underbara bilden på älskade Tokio Hotel så sticker jag å borstar tänderna med min nya tandborste, gissa vilken Felicia valde till mig när dom va å handlade..... en typ rosa "bebistandorste" med rosa flodhästar på..... haha jaha så kan de gå när Felicia e i farten, de e bara att le och vinka ;)
Godnatt♥



With you by my side I will fight and defend.....


Haha ni skulle bara veta hur nära ni va ida/igår, ni e faktiskt lite sämst, har gett er "gömda ledtrådar" hur länge som helst ^^. (Jag är kryptisk, I know. Endast vissa människor som möjligen fattar lite) Btw. Ignorera detta!!! va liksom bara tvungen att få de ur mig :P

Sitter och målar mina naglar, again, gjorde de igår me men blev inte nöjd, haha så jobbig man kan vara ;).
Imon är de hoppträning med Blitz, om de inte e alldeles för varmt... men tror inte de. Jag måste även lösa ut min ryttarlicens nu till de lokala tävligarna, måste betala in medlemsavgiften till Harplinge rk osv. Måste kolla lite på matten och engelska glosorna också (om jag orkar... ;)). Osv, osv. Men just nu orkar jag inte göra någonting så nu ska ja sova. Puss på er och godnatt♥


All that you've got, just turn it up.....


Älskar bilden, The real Blitz liksom ♥

Heej! Fan va skönt väder! Får inte nog! Vi va uppe till typ 6 igår så vi vaknade inte förrän halv 1. Skönt. Sen chillade vi på studsmattan, åt, snackade osv. Sen Blev vi as sugna på glass så vi gick ner å köpte en B&J, as gott som vanligt ;). Igår åt vi mat, värsta bästa tårtan som ja gjorde, seriöst, ja skulle bli bagare! Den va svingod. Sen åt vi massa godis och chips å tittade på film å snackade. Först såg vi en som skulle vara en thriller men de va absolut ingen thriller, snarare ett drama. Jättelamt. Sen kollade vi på en riktig "thriller". 28 veckor senare hette den. Jag såg 28 dagar senare med Frida för några dagar sen. Det är 1:an å den vi såg nu 2:an. 1:an va bäst tkr ja. Båda handlar om ett farligt virus som har spridit sig i London. Om man blir infekterad blev man helt cp/galen/blodig galning. 2:an slutade ju typ med att alla blev infekterade å tog typ över hela världen. Men jag dör typ vid överraskningsmomenten. Jag har alldeles för mycket nerver. Anyway, just nu sitter jag å äter godis, som om jag inte har fått tillräckligt liksom ;).

Jag har fått myggbett på benet for your information. Fick nog dom när ja gosade med hästarna i hagen igår. Blitz va helt galen när ja red, as kul! Studsade runt som värsta gummibollen (som vanligt ^^). Jag låg typ dubbelvikt i sadeln å skrattade hejdlöst. Trevligt, trevligt. Sen jagade Blitz ut Nalle (en katt) ur hagen, haha de såg jätteroligt ut, han sprang med huvudet typ i marken och sparkade runt med frambenen efter stackras Nalle. Btw, ja vill ha den andra stallkatten (Tiger) så underbart söt/liten/gosigt/mysig. Helt underbar, tycker att han kan få följa med mig hem.

Jag måste bara berätta vad min ena galna kusin och hans kompisar vill göra + har gjort. Dom har fryst ner humlor så dom liksom somnar, sen knöt dom ett snöre runt magen på dom å gick runt med dom i koppen medan dom flög, helt crazy, verkar ju ganska awesome men jag är ju värsta djurvännen så ja hade aldrig gjort de, stackars humlor liksom. Men dom vill frysa ner dom å sen sätta en reklamvimpel på dom, så som man har efter flygplan. Hahaha de hade ju varit sååå awesome att se en humla komma flygande med en reklamvimpel efter sig!!! Jag hade skrattat så ja hade dött!!! Totally. Men shit va synd de hade varit om humlorna, när dom hade landat så hade dom ju trasslat in sig direkt. Men de hade sett sjukt kul ut, även om de e sjukt elakt (hade typ skjutit honom om han hade gjort de, almost ;)) Anyway.
Puss på er♥

Lass uns frei.....

Heej! GLAD PÅSK! eller ngt. Hoppas att alla har en as skön da ute i de fina vädret ida! De har jag. Har fixat i jordgubbslandet ida. Så nu e där fint å inte massa gräs ^^. Lovely.  Ska sticka till stallet snart. Underbart väder ute som sagt så hela dan kommer jag antagligen tillbringa ute (precis som igår).  Ska bli riktigt skönt att komma ner till stallet! Denna sommaren ska ja ha linne på mig i stallet, hade alltid t-skirt förra året å de blir ju en fruktansvärd snygg bränna av de ;). Så de skippar vi förhoppningsvis i år.
Nu sticker jag, see ya♥


Ich weiß nicht wie lang.....

Hej igen! Jag lever och de gör även min mobil. Skönt att höra va?! ;) Anyway. Spelade lite gitarr innan ida (å lite nu me fast alla sover, ojoj så busig man kan vara). Kan bara säga att jag vill ha en elgitarr nu!!! Denna skönheten ska bli min inom en snar framtid... Ska bara hitta var ja ska köpa den också. Vill egentligen tjata till mig den + en systemkamera (som jag för övrigt också absolut vill ha eftersom jag älskar att fota, speciellt min söta lilla häst) av min små föräldrar, men min födelsedag är way to långt borta! Knölsvan också... (mitt utryck för typ "skit också", men ibland kan jag kalla människor för knölsvan helt random, de e absolut inget illa menat även om de kanske låter lite crazy. Knölsvanar är faktiskt jättefina!). Nu hade jag tänkt att sova. Börjar faktiskt att bli lite trött. Vi hörs imon!

 

Godnatt♥


If you want, it's me you see.....

Ojojoj, dålig uppdatering här har varit då. Jag har faktiskt chillat hela dan på stuttsmattan med matteboken. Otroligt trevligt (ja de va ganska segt me matten men helt ok). Otroligt skönt väder de va ida! As varmt, like it! Har bara legat med shorts och linne. Väldigt behagligt, typ värsta sommarvärmen ju. Nu har vi precis kollat på film, Skyline och Steget efter. Den sista va en Wallander, Superbra. Den första va också häftig men slutet tkr ja va as dåligt, den hade liksom ingen poäng. Aja de e sjukt mysigt att kolla på film iaf.

Imon ska ja ner till Blitz å rida ut en lång runda. Är på värsta ridhumöret å vill bara ut å galoppera runt hela tiden. ^^ Älskar verkligen att rida Blitz, alltid så jävla roligt.

Ne nu ska ja gå å duscha å sen lägga mig, sova vet ja inte om ja kmr gör, brukar ju fastna vid datorn ett tag till... igår målade jag tånaglarna igen, asså fan man har ju för få naglar! Ja vill måla fler, de e ju jätteroligt! Dom va redan svarta men ja gjorde ljusblåa leopardmönster också på de svarta så nu e dom svarta med ljusblå leopardfläckar, for your information. (herregud va ja lite övertydlig där eller?! ;))

Imon kommer Matilda också hit, trevligt trevligt! Alltid lika skoj när hon kommer. Denna gången måste hon tydligen fly för hennes bror ska ha några kompisar hos dom. Trevligt, trevligt.
Nu sticker jag och duschar. Vem vet, har kanske något roligt att berätta när jag kmr tbx. Man vet aldrig, har kanske ramlat å slagit halvt ihjäl mig i duschen eller typ råkat tappa mobilen i toaletten, man vet aldrig när de gäller Sara ;). Ha inte för höga förväntningar  nu.... Puss på er♥

Anything I wanna do, Anything I'm gonna do, Anything I wanna do I do.....


For your information så har mamma och pappa gått ner till pappas bror å hans fru som bor lite längre ner på gatan. Dom sa att dom bara skulle kolla på ens sak men har varit borta i flera timmar. Vi har inte ätit kvällsmat än. Känns jättebra... nOOt! Dör snart av hunger... Dom verkar inte ha några planer på att komma hem å har såklart inte med sig mobilerna. Okej de e typ 10 m att gå men jag orkar inte. Måste plugga matte egentligen också. Har prov när lovet är slut. Jag vill ha godis! Okej kände att det där kom väldigt random, men jag har ju "talspråk" i min blogg å sånt så de e bara att leva me de ^^.

Btw. så vill ja he ett litet stall hemma ^^. Skulle vara helt awesome att ha Blitzen hemma. Såååå mysigt ju! Hade kunnat gå ut till honom i hagen å bara mysa när som. Puss på er♥


When you can't breathe, I will be there, zoom into me...


Hejsan! De gick jättebra ida på "tävlingen". Felfri i båda rundorna (älskar min häst!). Hoppade dock bara 70 och 80 eftersom han har vilat inprincip hela vintern och jag har bara hoppat 3 ggr sen jag började sätta igång honom igen. Kändes lite konstigt för sist ja va iväg hoppade ja 1m. Men han va jättemysig. Superpigg å superstark men de tkr ja bara e kul. Han hoppar och koncentrerar sig betydligt bättre på högre höjder men ja e jättenöjd. Nu jäklar ska jag börja komma ut me honom å tävla. Fick erbjudande om att vara med i Allsvenskan i år också, klart jag nappade på de! Ska bli riktigt kul. Han har ju gått 1.30, så än så länge tycker han bara att jag hoppar massa plutthinder med honom. Får la bli ändring på de nu! ;) Har iaf tränat upp till bana 1.10 med honom än så länge å de fixade vi galant.

När vi kom tbx från tävlingen så duschade ja Blitzen å sen fick han gå ut i hagen å ja bytade vatten där. Sheriffen fick också en dusch av mig, fast i hagen när ja bytade vatten. De var bara han som tyckte att de va skönt me en kalldusch i hagen. Alla andra hästarna flydde direkt medan han bara stod å njöt. Såg riktigt kul ut. Sen blev han otroligt fin när han hade rullat sig lite i den lösa sanden.... ;) De kommer bli jättekul för Amie att borsta honom ida..

Nu har ja precis ätit klart å ska hoppa in i duschen. De va grymt varmt ida så ja svettades nog ut hela Stilla Havet. Så nu har jag druckit upp hela Atlanten och ätit upp hela Texas. Mätt å glad. Pappa filmade såklart när ja hoppade ida så ja har kollat på de också. De e sjukt bra för man ser liksom hur de ser ut när man rider. Man ser vad man gör bra respektive dåligt. Toppen toppen.
Du ska ja som sagt duscha, puss på er♥


VARNING!!!

Gå inte in på weheartit.com och sök på cake. Man döör!! Är lite sådär galet-super-mega-sugen på tårta/bakelser nu.... jobbigt värre! Jag hade gärna blivit bagare, ja menar, hur gott hade de inte varit på en skala?? Fast ja hade nog bara mumsat i mig allt så de hade nog inte blivit så lyckat. Men hade gärna gjort/ätit de där coola bakverken, helt klart. Eller man kanske ska finna en liten människa som kan baka/laga mat åt mig, då kan man ju bara mumsa hela tiden. Ojoj snacka om att jag hade rullat fram då, haha lovely ;)

Aja nu ska vi grilla, lax blire. Sen ska ja å Felicia grilla marshmallows också. Vi har bara underbara minnen från när vi har grillat marshmallows. Haha helt galet blir de alltid. De flyger hit och dit å de brukar sluta med att vi skratta så vi knappt kan andas. I love it! Jag ska inte ens försöka förklara hur vi lyckats med allt kul när vi grillar marshmallows. De måste man uppleva med egna ögon ist! ;)
Sen ska vi kolla på The Event, å sen måste ja sova. Ska vara i stallet kl 8 imon. Kmr nog dö lite. ;) Njut nu av ge mumsiga bilderna så ska jag springa å äta.
Puss på er♥

One heartbeat, lost in the crowd.....


Hejsan! Fin fin dag de e ida! Har varit ute och sprungit en runda, as jobbigt i värmen. Å så va vi ute i Tylösand vid stugan en sväng, på vägen hem så körde vi inom Fammarp där min ena galna kusin, Daniel, var i deras megagarage å fixade med bilarna (tävling på fredag ju). Där har han och Gurra bl.a. råkat elda lite. Det hade runnit ut lite bensin på golvet å smarta som dom e så skulle dom svetsa lite just där. De blev typ 4 m höga lågor som dom tillsist släckte med kolsyran som används som gas till svetsen. Galna killar de där ;). Taket va svart på vissa ställen såg ja ida.

Imon ska jag upp tidigt å åka ner på tävling med Blitz så ja mååste verkligen gå å lägga mig tidigare inatt. Igår blev de ca halv tre, inte ok. Jag hann iaf fixa mina naglar igår (bilden i inlägget!!). De blev faktiskt coola, korallfärgade med svarta "zebraränder" blev de. Här är en bild till för er som är nyfikna ^^.
Btw. Jag vill ha en systemkamera men vilken av alla dessa 1 miljon ska man köpa?!? Blir lite smått galen ;) Anyway..
See ya♥

I can’t go a minute without your love.....


Heej! Fan nu har jag ont i varenda liten muskel efter den där dressyrträningen. Blitz e så sjukt stark och galet pigg innan man har lyckats få honom att släppa. Men jag älskar honom grymt mkt å han va bäst. Jättefin å superduktig! Det ska absolut bli fler dressyrträningar framöver.

Btw. Mina underbara kusiner var här innan ida. Riktigt härliga killar! Ska på folkrace på fredag. Ska bli superkul. har faktiskt saknat de lite. Pappa ska bl.a. köra. Kusinerna me antar ja :P.
Det känns helt weird att säga det men jag tror att ja kommer vara betydligt tröttare efter att detta lovet är slut, än vad jag va innan de började. Än så länge har jag ju varit igång hela tiden å har planerat att vara de hela lovat. Springa och eventuellt plugga imon (Måste trycka in plugget någon dag, fast jag skulle behöva chilla å ta de lugnt;)) På torsdag ska jag upp tidigt å åka på CR i harplinge med Blitz. På fredag är det upp tidigt och åka på folkrace i laholm. Lördag ska jag rida ut en ordentlig runda på Blitz med Amie. Söndag kan jag än så länge ta de lugnt på men man vet aldrig ;). Å på måndag ska jag hoppträna med Blitz. Så mycket att göra å så lite tid ;). haha.

Just nu är ja sjukt trött men om jag känner mig själv så kommer jag antagligen att sitta vid datorn ett bra tag till. Eller jag ligger liksom i min säng vid datorn, anyway. Har också tänkt att fixa mina naglar innan jag somnar. Korallfärgade med svarta ränder som zebror har är det tänkt. Får se om de blir så också ;)
Puss på er♥

♥ Love from the first sight ♥.....


Halloj! Supermysig kväll igår me Frida! Vi vaknade typ 11 å nu har hon åkt hem.
Träningen börjar kl 5 ida så jag sticker nog ner till stallet vid 3 för att hinna fixa allt först.  De e ju sjukt fint väder ute, riktigt bra väder för en heldag i stallet! Puss på er♥

Come as you are, as you were, as I want you to be.....


Hejsan! Sov väldigt länge ida. Skönt, med ja e fortfarande lite trött.. weird. Anyway, har precis kommit hem från stan där jag och Frida hyrde film å köpte godis. Hyrde 2 thriller filmer.
Nu måste jag städa upp lite innan hon kommer (hon kommer nog snart så.. hurry hurry). Har inte packat upp än heller så de ska ja me fixa. Skulle vilja fixa naglarna också om jag hinner... Måste plugga lite på lovet också men de tänker jag skjuta framför mig ett tag till ;).

Imon blire dressyrträning vid 5. Lovely, de behövs verkligen.
Puss på er♥

Simply the best.....


Hejhopp! Red ut till stranden och runt lite på Blitz, blev en ganska lång runda. Jättemysigt.
Snacka om pigg man e nu... eller...... inte. De ska bli riktigt skönt att gå å lägga sig å sova läänge. De e en sån underbar känsla att vakna av att man är pigg, känna att man har sovit färdigt. Så e de verkligen inte på skoldagar, då drar man inprincip upp sig själv från sängen.

Nu ska jag fixa mig å sen sova. Packa upp, städa och sånnt får ja fixa imon. Då jobbar ju mamma å pappa så jag å Felicia är hemma själva. Så grymt skönt. Imon ska jag sova över med Frida också. Vi ska hyra film å lite sånt mysigt.
Roligt, roligt. Hörs!

Godnatt♥


Sunny sunday...


Hejsan! Awesome kväll igår. Vi har helt klart den härligaste klassen! Kom till Karin vid 8 och sen va de party till typ 4 då alla gick å la sig. Sen gick vi upp vid 10 å käkade frukost osv, å sen tog vi halv 12 bussen hem. Jag gick hem till Matilda å stannade där i ca en timme å sen kom mamma å Felicia å hämtade mig. Lovely. Jag är väldigt lat och orkade därför inte bära min väska som vägde typ 100 ton, tyckte att jag och Matilda skulle byta väskor lite men de blev ju såklart inte bättre av de. Hennes vägde ju mer än min. Men hon hade iaf axleband på sin så jag kånkade runt på hennes väska igenom stan. De såg nog inte klokt ut, men whatever. (onödigt vetande till 1000).

Nu har jag precis varit ute å sprungit, riktigt härligt. Så nu är jag trött och ska äta massor av glass. Är så galet sugen på de (okej jag erkänner, jag är alltid sugen på glass). Sen ska jag ner till stallet och rida ut med Amie. Snacka om att jag kommer vara slutkörd ikväll. ;)

You can make the darkness shine.....


Hejsan! Våran ena katt är en mördarkatt for your information. Hon attackerar alla andra katter och människor på gatan.... dom e jätterädda för henne :P. Men hon är ju hälften vildkatt, de e bara att hoppas på att hon lugnar ner sig snart. Just nu är hon under mitt täcke och jag är ovanpå täcket. Jag tror seriöst att hon har en diagnos. Typ damp eller ngt. Eller så försvarar hon bara sitt revir, alldeles för mycket isf. Konstig är hon iaf.

Jag tror faktiskt att jag jobbar bättre under lite tidspress (får mer gjort iaf). För om jag vet att jag har en hel dag eller mer på att fixa ngt så gör jag de ändå i siste sekund.... aja whatever. Nu ska jag gå å duscha, packa, fixa lite (bl.a. så försvinner de silvriga naglarna å de blir min älskade svarta färg igen ^^), sen vid 4 sticker jag till Matilda å sen till Hylte. Lovely. Party! ;)
Puss på er♥

Show me love, and what it's all about.....


Heej! Hopptränade me min älskade lilla häst ida. Gick superbra. Han är verkligen bäst i hela världen å så galet rolig att rida. Det är helt sjukt vilket starkt band man får mellan häst och ryttare. Skulle inte byta bort honom för allt i världen. Kan stå å gosa med honom i timmar. Ida fick han för sig att han skulle slicka på mig när han hade hela munnen full med loppfrön (som han inte tycker om, de va nog därför han tänkte att han kunde kleta av dom på mig ist ^^). Jättetrevligt med loppfrön överallt.... på kläder, halsen, hakan, håret osv... bara för att han är världens sötaste. Då blire dressyrträning på tisdag, Clearround hoppning i harplinge på torsdag och sen hoppträning i slutet av den veckan igen. Känns verkligen superbra att vi har kommit igång med träningen nu. Å vi har en riktigt fin kontakt nu, han lyssnar jättebra på mig nu och är toppen. Innan spurtade han ju bara runt som en gummiboll och jag satt bara och hängde med.

Imon e de klassfest i Hylte, kmr bli awesome! Ska först till Matilda för att fixa till oss å sen kmr Johannas mamma och hämtar oss å kör oss till Hylte. Sen slaggar vi där så de blir ingen bloggning då. De lär jag inte hinna me ;). Men de blir kanske ett litet inlägg innan ja sticker.
Btw. Shit va skönt me lov nu!!
Edit: duktig som ja e så lyckades jag skära mig på typ åtta papper ida i skolan, har sår över fingrar och händer... hur lyckas man?? Gör sjukt ont!
Puss på er♥


We don't belong to anyone.....


Hejhopp senapschock :D (Matildas fina uttryck) Kände mig så sjuuukt mega smutsig i håret ida! jobbigt läge... å de blev ju inte bättre av att jag slängde på mig ridkläderna direkt, å åkte ner till stallet, spurtade runt där som en galning och sen red ut barbacka. Men nu har jag duschat läänge, å nu har håret liksom torkat men är fortfarande kallt, älskar den känslan ^^. Btw. Fattar ni hur pälsen från hästen sticks när man rider barbacka på en häst som fäller?? Som nålar i rumpan och benen. Sen försvinner dom inte heller när man har hoppat av. Då sticker det ut hästhår från ridbyxorna, super sexigt ;)... Jag hann iaf spurta runt i stallet + rida ut en liten sväng (allt) på 30 min (hade bråttom om ni inte har fattat de vid dehär laget ^^) ... de e inte dåligt!! vanligtvis tar det flera timmar ^^. De blev en enormt snabb sväng med den lilla piggelinen ida. Eftersom jag ska hoppträna med honom imon så va han tvungen att röra på sig lite iaf.

Jag och Felicia fick våran underbara lilla pappa till att köpa B&J glass med hem till oss så de har vi smaskat på ett tag ;). Jag har även skrivit historian, de gick nog rent åt helvete men whatever. De får bli bra, ska skicka in den snart för nu orkar jag bara inte sen den längre. Försöker få någon vänlig själ till att läsa igenom den åt mig men de e typ ingen som orkar... ja förstår dom! (jiha, pappa orkade!)
Bye, bye lingonpaj ^^ (Matildas fina uttryck)

There are only two options here..... *klicka*


I'm shy, until you get to know me.....

I just wish you'll start a conversation with me.....


Ne ja har segat mig alldeles för länge, måste ta tag i hisrtorian nu *panik*.
Tänkte bara meddela folket om att ja sticker till Grekland i juni så ja kommer inte joina er på skolavslutningen i år. Kommer tbx natten till fredagen och skolavslutningen är på torsdagen... Men såå skönt att åka iväg å bara softa i värmen.
Ikväll kommer The Event, så de måste ja kolla på, tänkte försöka skriva ner ngt i historian tills dess (de börjar 22.00)...

I die with every beat.....


Hejsan! Superskoj på stan ida med underbara vännerna! Matilda, Felicia och Johanna va med (Amanda ångrade sig i sista sekunden å beslutade sig för att hon skulle plugga hela dan ist, de e våran lilla plugghäst de!). Vi fikade (oh yeah, vi fick me Felicia att fika, hon brukar aldrig vilja fika, hon åt inget men satt iaf med när vi andra fikade). Drack varmchoklad (med marshmallows och grädde(Y)) och åt en muffins. Sen hittade jag en tröja till klassfesten, va ju "tvungen" att hitta en svart- och vit randig tröja eftersom jag ska vara skurk på klassfesten. Måste ju ha ngt "fängelsegrejs". Sen hittade jag en tröja till å lite nitar köpte ja som ja ska fixa lite byxor å shorts med. Nitar e ju bara såå lovely! Såg även världens sötaste hund, Chihuahua, hade typ 1 cm långa ben, jättestort huvud, pytteliten nos och enorma ögon ^^.

Nu ska ja försöka skriva lite på historian. Har ju imon på mig också, de blir ingen dressyrträning för den är flyttad till nästa tisdag så jag sticker kanske ut och springer en runda ist när jag kommit hem från stallet, eller innan stallet. Får se, måste iaf rida Blitz någonstans.
Puss på er♥


Grattis världens bästa/roligaste/underbaraste vän!

GRATTIS MATILDA!!!♥

17 år today!

Jaha då har vi känt varandra i typ 17 år... tiden går fort när man har roligt! ;D Vi håller ihop i vått och torrt. Å nu när jag tänker på de, har vi grälat ordentligt en enda gång under dessa 17 åren?! Inte vad jag kan komma ihåg iaf ^^ . Ha en jättetrevlig dag (internt skämt here we go) . Love you!


Watching you.....

Jag är lite sådär mega sugen på vattenmelon.... Sitter och försöker skriva på historian men hallå.. de finns ju så mycket annat skoj att göra på datorn, så de e sjukt svårt att bara koncentrera sig på historian. Sitter vid bloggen, andra bloggar och fb också å där fastnar man lätt (+ att jag lyssnar på musik hela tiden också)^^. Jag å Linou har en jättetrevlig konversation på fb om hur mkt vi hatar historian, passande ;). Ne nu får ja börja igen.... See ya♥


Yeah, you.....

Halloj! ^^ Hoppas att allt är bra me alla å att alla mår toppen. Själv ska jag sätta mig med historian, så otroligt kul och jag känner mig verkligen jätte taggad... eller inte. Anyway. Skrev ner lite information/diskussion till historian på håltimman ida, tror ni jag glömde boken i skolan!? Ja med de e klart att ja gjorde de. Men skit samma jag tar de imon. Får låta mina små hjärnceller arbeta lite extra ida ;). Min älskade lilla syster är seg på att åka ner till Blitz, for your information. Sen har hon lovat att hon ska hjälpa mig lite med historian, hon e liksom bra på sånt å de e inte jag.


Imon slipper vi idrotten, så vi slutar typ kl 1. Otroligt skönt. Å vi få verkligen inte glömma att det är väldensbästa Matildas födelsedag imon!!!♥ Matilda, jag tycker faktiskt att du ska ta me tårta till klassen på kemin, man såg hur Anna-Karin sken upp när detta underbara förslaget lyftes fram ^^ haha, gott gott.


Puss på er♥


Thank you, it's been another bloody monday.....


Hejsan! Jag är hungrig!!!!! Jag kan inte nämna det nog många gånger. Är seriöst hungrig tjugofyrasju! Äter inte alls mycket i skolan för de brukar vara ganska äcklig mat och jag är för lat för att köpa en baguette å jag glömmer alltid att ta med mig typ ett äpple eller ngt. Men när jag kommer hem så tömmer jag seriöst typ hela kylskåpet/frysen (eller så går jag bara runt, runt, runt och orkar inte fixa ngt att äta). Just nu sitter jag och tuggar på ett knäckebröd..... Aja e man ett matvrak så e man, you'll only live once! ;) Försöker iaf att äta liiite nyttigare. Men när man sitter och plugga så är det väldigt bekvämt att ta en kaka/godis eller liknande eftersom jag är alldeles för lat för att fixa en macka eller ngt sånt. Om man har någon god frukt hemma så tar ja den men problemet är att mina små föräldrar är väldigt bra på att glömma att jag är ett fruktmonster. Och när dom väl köper frukt så blir de alltid såna tråkiga "vanliga" frukter. Hallå, ja vill ju testa alla konstiga å goda frukter ju. Ibland när jag är med i affären så lyckas jag tjata till mig lite roliga frukter (om man kontrar med att de e glass eller frukt så får ja alltid roliga frukter ^^, man får ju ta till lite knep).

Red ut med Amie ida på Blitzen. Lovely, helt perfekt ridväder! Blitz va helt crazy å vi gasade runt i samhället och trampade upp alla gräsplättarna ^^. Mihihi. Vissa människor är trevliga, någon med en liten unge filmade oss när vi galopperade runt och vissa andra är inte fullt så trevliga. En gubbe kom ut och klappade till så att hästarna skulle bli rädda. Asså va han dum i hela huvudet eller? Hästarna hade ju kunnat kasta av oss och skena iväg genom samhället, det hade han nog inte tyckt varit så jävla kul. När folk säger åt en vad man inte ska göra så är det så fruktansvärt mycket roligare att göra precis tvärtemot vad dom säger. Bara för att retas. Annyway. Riktigt mysig ridtur iaf.

Nu skulle jag verkligen behöva göra historia men.... nej. De blev stallet ist ida. Imon kan ja fixa me historian och på onsdag ska ja till stan me Johanna, Amanda och Felicia. Ska hitta lite kläder och sånt till klassfesten, jag måste hitta en svart- och vit randig tröja, Amanda skulle hitta lite blå färg till ansiktet osv. Btw. Vi sover över hos karin också (+ typ restan av klassen) så de blir inget bloggande då, for your information.
[Scheißepinata](my word, de betyder typ "shit/omg") va mkt text det blev ida då, aja whatever ^^
Puss på er!♥



I wanted you to know I love the way you laugh.....

Ne nu skiter ja i detta. Och tyskan får gå som de går. Jag glömde såklart pappret i skolan, duktigt sara, verkligen....
Snart tror jag att jag hoppar i säng, går alltid å lägger mig så sent nu (oftast efter 1) å de klarar inte ja när de e skola, de tar verkligen på krafterna. Är inprincip helt död på morgonen (och i skolan också för den delen, ibland går man runt som en levande zombie.) Så nu sticker jag och borstar tänderna osv å sen kanske jag bara lyssnar på liite mer musik.... å sen ska ja sova ^^. Hehe.
"It's better to burn out than to fade away"
- Kurt Cobain

Beautiful...



FFML! Orkar inte me historian, ja vill vara ute i de fina vädret å busa......
Va nere i stallet vid 12 å lunchade hästarna å sen hem å satte mig med denna skiten igen. Pallar inte mer och jag har inte ens kommit halvvägs.... ffml. De e la bara att sätta sig igen i typ 3h å försöka skriva ner ngt. Har inte hunnit kolla på tyskan ännu, börjar få lite ångest över de med tanke på att jag hatar att redovisa, å nu snackar vi verkligen hata!

Here är en rolig liten musik video, meket bra låt den ^^. Ne seriöst, den e bra, videon e gjord med ironi om ni inte fattade de, gillar biten då dom hoppar runt i klänningar och river senen ;).

"He’s the one
Who likes all our pretty songs
And he likes to sing along
And he likes to shoot his gun
But he knows not what it means"

Den biten fastnar verkligen i huvudet :P

Each step you make, each breath you take.....


Hejsan! Ja va svin trött när jag skulle upp imorse, jag kan inte heller meddela att jag är så himla glad på morgonen när jag är trött och hungrig och någon försöker dra mig upp ur sängen och gör otroligt jobbiga pip-ljud rakt i mitt öra. Men när jag fått lite musik i öronen, kommit ner i stallet och hört hur hästarna gnäggade efter oss så ändras det snabbt. Kisemisarna kom och gosade och vi hade med oss varmchoklad och mackor. Sen släppte jag ut hästarna när dom hade ätit klart och fick pappa till att sopa. Lovely.

Ida blir de til att plugga historia och tyska ute i solen. Sjukt fint väder ida också, härligt! Tänkte måla mina naglar också, silver blir de denna gången (nu försvinner färgen Johanna ;))
Hörs♥

*Klicka* en superbra remix mellan Automatic och Automatish, vanligtvis hatar jag remixer, men denna e skitbra!

Can I wait..... can I wait forever..??


Tjena! Träningen gick superbra, älskar min häst! Finaste/sötaste/mysigaste/bästa i hela världen! På torsdag blire dressyrträning för ngn människa ^^ och sen i början på nästa vecka blire hoppträning igen. Dressyren kommer bli riktigt jobbigt, kanske bli så att jag inte kommer kunna röra en enda kroppsdel på fredag men då får ni bära runt mig i skolan.... ;).

Har haft strömavbrott ett tag så därför har jag inte kunnat blogga ngt tidigare (tur att jag hade ett litet tidsinställt TH-inlägg till er, skrev de igårkväll). Imon ska ja upp tidigt och ha fodring och utsläpp i stallet... blä på de. Pappa kommer nog få dra mig upp ut min varma sköna säng. Varför fryser man så man håller på att dö när man vaknar?! Sjukt jobbigt, då vill man liksom bara inte gå upp ur sin varma säng utan kurar ist ihop sig till en liten boll. Vi frågade faktiskt våran kemilärare de (vi e knäppa, I know) eftersom jag verkligen frös ihjäl en morgon i skolan. Hon svarade att hon trodde att de berodde på att musklerna inte hade rört på sig och man inte har ätit ngt när man har sovit så de finns ingen rörelseenergi som kan bli värmeenergi..... osv...

Anyway, min statistik fungerar för tillfället inte på bloggen (har varit paj ett tag) så ja kan inte se hur många som kollar på den nu. Blev lite ledsen i ögat (mitt och Matildas fina uttryck). Hoppas de funkar snart för de stör mig något så otroligt att jag inte kan kolla de ^^.
Puss på er♥


Somebody, anybody, everybody stand up.....

Come on, you can look at me
I don't need to fit in
Stand up if you give a damn
It's the livin' season.....




I see your face in the crowd.....

Hejsan! Sitter och pluggar historia på övervåningen, halvt ute på balkongen, har öppnat fönsterpartierna en bit också. Riktigt skönt vårväder. I love it! De blir till att sitta här ett tag nu, måste ju ta och börja på historian. Har skjutit de framför mig alldeles för länge.
Vid halv fyra sticker jag ner till stallet för kl fem ska jag hoppträna för Linn. Ska bli super kul. Riktigt fint väder för de.
Hörs♥

Ich will mit keiner ausser Dir.....


Hej hopp! Frös sönder i skolan ida så nu sitter jag i min säng med en über stor tröja. Mysigt mysigt! Ska ja ta å börja med historian (bara läsa lite om de så börjar jag skriva lite imon och söndag), har tyska redovisning (ffml) på måndag så ja måste hinna kolla igenom den i helgen också. Blä, blä, blä..... Anyway, tycker att denna veckan gick sjukt fort. Har absolut ingen aning om varför men den gjorde de ^^.
Imon ska jag hoppträna för Linn (Y) och på söndag har jag fodring och utsläpp i stallet.... gillar inte att gå upp tidigt på min underbara helg (speciellt inte eftersom jag inte ens har häst denna söndagen, å då känns de ganska lamt att behöva gå upp tidigt bara för att åka till stallet)

Har klassfest nästa lördag hos Karin i Hylte, Jiha. Man ska klä ut sig till något på sin första bokstav... Jaha va ska ja vara då? En smurf, en snöboll, snövit, supersnällasilversara, supersurasunksara, svampbob, snigel, superwoman, snurresprätt, sjöstjärnan patrik, sköldpadda, sailor moon, sumobrottare, spöke, sotare, skurk, smällkaramell, snickare, senil.......?? Har faktiskt ingen aning. Kommer nog på ngt i sista sekunden, funderar på skurk. .... för senil är jag ju typ redan ;), haha.

Ska duscha nu å sen ska vi kolla på film å äta massor av gnottis, jiha.
Puss på er♥


This silence tares my heart out.....

Hejsvejs! Har varit hos Blitzen ida. Red ut i reservatet med Linda. Riktigt härligt ridväder ida. Har precis ätit våfflor till kvällsmat, mums. Ska sticka å duscha nu å sen måste jag försöka börja på Histora saken, tror ni att de blev ngt gjort igår?? Ne såklart inte... ibland blir ja lite trött på mig själv. Kollade på The Event ist. Anyway, nu sticker jag och duschar ^^.

Jag måste bara berätta vad som hände igår när vi åkte hem från skolan med farmor. Vi körde på en huvudled och hade då företräde, plötsligt kommer det en bil mot från en T korsning och svänger mot oss. Tror ni bilen stannar när han/hon ser stop skyltarna? Nepp absolut inte, gasen i botten. Plötsligt ser vi att de sitter ju ingen förare i förarsätet. Vi får tvärnita så att vi inte kör rakt in i bilen. När bilen har kommit om så ser vi att de står GB på en skylt där bak.... Great Britian. Föraren satt ju i de andra sätet, hehe. Å inte nog med de, sen stannar den mitt i rondellen.... Ni fattar poängen va?! ;).

Till Matilda:
- Fattar du?? han jämförde karameller med 1000 frank...
- Men de går inte! De e som att jämföra äpple å annans... de går inte.... om de inte e jävligt dyra karameller..
Haha ingen fattar (bara Matilda), med de e kul, kul, kul (De kommer från filmen Sisselak)!
Krya på dig Matilda, vi saknar dig i skolan ♥

Oh well, whatever, nevermind.....


Hejsan! Har kommit in i en liten bak/mat period nu, har bakat ida igen. Ne seriöst, vi får verkligen hoppas att detta slutar snart, annars lär jag ju rulla fram (de går ju inte att stå emot när man har massa gott hemma å man sitter med världens tråkigaste läxor!). Men skit samma, de e helt okej, för som ja brukar säga "man lever bara en gång!" ^^. Älskar verkligen de uttrycket, man blir liksom fri på ngt sätt. Anyway.

Har kommit in i en "Wo sind eure hände/Raise your hands together" period igen. Så sjukt bra låtar, man blir superglad och full av energi. Jag hade gjort inprincip vad som helst för att på vara HÄR! Asså energin, trycket, musiken, de underbara killarna, leendena, känslan.... helt obeskrivligt. Ni fattar poängen va. Vill tbx, vill på Zimmer konsert nu! Såg en härlig intervju också, här. ^^ Dom e så grymt söta ju!

Just nu sitter jag och möglar framför historia arbetet, har inte lyckats skriva någonting än men nu måste ja ta å börja. Tråkigt, tråkigt, tråkigt!
Hörs♥


Schrei so laut du kannst.....



Love it! ♥

Choose to be me, to be free, to be my way.....


Hallo, I'm back!
Har proppat i mig massor av muffins nu, gott! Va nere en sväng hos Blitz också, blir alltid lika glad när jag ser honom! Helt galet.
Nu börjar paniken lite smått komma över vårat historia hemprov, jag fattar typ ingenting och orkar verkligen inte göra de. Å ju mer Mikael förklarar, ju krångligare blir de typ... inte normalt. Skulle behöva sova nu för annars kommer jag aldrig komma upp imon men ja vill inte (känner mig som en liten unge som vägrar sova fast man e skit trött...)
Aja, whatever ^^.

Godnatt♥


It's up to you.....

Hejsan! Vi slapp den sista lektionen ida vilket innebar att vi slutade ca halv 3. *Happy face*, va så sjukt trött den sista lektionen, övervägde ett tag om jag skulle försöka ta en liten powernapp på Johannas axel men.... nje.

E galet baksugen! Baka, baka, liten kaka. Så ida har jag lyckats få me min syster på att hon ska baka med mig, jiha. Sen ska jag ner till Blitzen också, de blir ingen ridning ida, pga. regnet. Istället tänkte jag massera honom ordentligt, han älskar de å de e bra för honom men sjukt jobbigt för mig! ^^ Men ja, man får ju offra sig lite för sin lilla häst.

På tal om något helt annat så måste jag ha haft en mygga i mitt rum inatt, den surrade i mitt öra och jag hade ett litet men irriterande myggbett på benet när jag vaknade. Har absolut ingen aning om hur myggjävlen har kommit under täcket (måste vara någon slags supermygga ;)). Jag lyckades inte klippa till den första gången den va vid örat å sen hittade jag inte den igen. Nu hoppas jag att min katt har ätit upp den (hon äter allt, tro mig). Puss på er♥

Jung Und Nicht Mehr Jugendfrei....

Jag skulle verkligen vilja lära mig denna och denna, de e på piano. Såå bra, älskar dom!!! Verkligen skickligt!
(Han som gör Monsoon gör även super skickliga å bra covers på Linkin Park, här är en)

Stay there, come closer, it's at your own risk.....


Hejsan!
jag är sjuukt sugen på att baka "cupcakeisar" (my word...). Å ja, att äta dom vore ju inte så dumt de heller ;), mums. Kollade på film på tyskan ida, den handlade om ngt experiment, verkar faktiskt riktigt bra. Ska kolla på den imon också. Å juste, vi lyssnade på en kille från tyskan när han sjöng opera också.... a restan förstår ni ju själva. Personligen tycker jag verkligen inte att opera är bra, absolut inte min musikstil. Men de va sjukt modigt av honom att ställa sig i galaxen å sjunga.
Denna kvällen ska jag tillbringa framför datorn med tyskan. Måsta skriva min text å skicka den till Sabine ida.... Jobbigt läge. Nu ska jag äta. See ya♥
Btw. Härligt väder det är nu! Blommorna börjar komma å solen skiner. Älskar det! Våren... here I come... Lyssnade på Monsoon på vägen till bussen... USA feeling...

Cutie...

.... så superdupermegasöt så man fullkomligt dör eller vadå?!


The little things that make life great......

Hallo! Träningen gick fin fint ida, riktigt roligt! Min lilla prins blev helt dyblöt också (av svett ofc) härligt för då har han jobbat ordentligt. Hade med mig fika till stallet ida, varm choklad och kakor som mamma hade bakat, riiiktigt gott efter träningen, då behöver ju blodsockret fyllas på, hehe. Har precis kollat på mästarnas mästare, måste bara påpeka att Kenny Bräck har en superhärlig dialekt ^^, helt underbar att lyssna på.

När jag kom hem från stallet så upptäckte jag att jag har ett smalt skärsår över nästippen, hade blod där å när jag tvättade bort de så va de ju ett långsmalt sår under. Ungefär som om man skär sig med ett papper. Jag har ingen aning om hur jag kan ha fått de för de gjorde inte ont.... weird.

Som jag misstänkte så blev det inget pluggande ida, ärligt talat, vem orkar sätta sig och plugga en helg?! Då har man väll minst 1000 bättre saker för sig ;).

Igår snackade jag med Calla på fb, shiiit va kul da va att snacka med henne igen. För de som inte vet så bodde hon hos oss 2009. Hon var en utbytesstudent från USA, vi åkte och hälsade på henne och hennes familj sen efter att hon hade åkt hem. Super roligt (älskar USA!). Hon kommer tbx hit till Sverige den 10 Augusti. De ska bli riktigt roligt att träffa henne igen, har saknat henne. Hon kunde ju språket flytande när hon åkte hem (och va här, hon lärde sig galet snabbt!), och flytande när vi åkte och träffade henne i USA. Hon va jätteduktig när jag snackade på fb också. Hon har verkligen kommit ihåg språket riktigt bra, själv glömmer jag språk direkt ^^ .

Imon är det måndag och skola igen... What happened to my saturday?! Ne nu tror jag att jag ska smyga iväg och sno en kaka till.... ;)


Are you aware of what you make me feel?


Hej hopp!
Ha varit på stan med min underbara tvillingsyster Felicia en liten sväng ida, riktigt fint å skönt väder. De kändes ju som vår! *Happy face* Sen kollade vi på en film medan de va "varmt" å skönt ute å åt massor av glass (Ja här utnyttjar vi inte de fina vädret....).
Fixade mina naglar igår, riktigt nöjd! Svarta med silvriga leopardmönster, here is a pic (japp alla naglarna kom inte me men alla ser likadana ut ^^). Här är de som jag hade innan, vitt graffiti med svarta pandor.

Känner ni inte också igen denna låten helt sjukt mycket?! Visste inte att de va Nirvana, visste inte vilka de va överhuvudtaget... den e jättebra, även om den är gammal å videon är lite weird ^^ Visst måste den ha varit med mycket i filmer/radion/reklam eller ngt, eftersom den e så sjukt bekant, men ja visste ju inte vilka som spelade den så ja vet inte hur jag kan ha hört den annars.. :P. Aja whatever. Imon Blire träning med Blitz för Lisa, superkul. Har verkligen saknat att hoppa honom. Tänkte att vi skulle jobba mycket med att sätta muskler i hans bakben denna gången. Han har tappat så otroligt mycket över vintern. Imon ska jag och Amie börja lägga upp vårt träningsschema för hästarna också. Skulle behöva kolla lite på tyskan också å egentligen börja på hemprovet som vi fick i historian men de känner jag på mig redan nu att de inte kommer bli av.... De kommer bli riktigt tungt att göra de så jag tänker inte ens gå in på vilka uppgifter vi har fått, de kommer kanske en annan da ist ;). Puss på er♥

We are dogs unleashed.....


Saknar sommaren.... ja tack, nu tack
Heej!
Skrittade ut en runda barbacka på Blitzen ida, skulle försöka trava lite med de "misslyckades" lite å han stack iväg å jag fick knappt stopp på honom. Men de gick bättre efter en stund, de blev till och med lite galopp för de e så mycket lättare att sitta kvar i ^^. Sen tvättade jag hans ben och svansen, han såg nämligen ut som en levande lerhög när jag tog in honom. Stod å klippte bort päls i öronen och borstade, putsade och tog bort päls i ansiktet på honom också, han fäller så fruktansvärt mycket där nu. Problemet är bara att min rycktsten är lika liten som em sockerbit så de e sjukt svårt att ta bort päls med den, men de gick å han blev jättefin. Längtar till han har fällt klart å fått sin fina sommarpäls.
Jag ville kolla på film men tror ni inte att mina sega familjemedlemmar vill sova ist. Suck, kan man va segare? ;). Jag får väll kolla på en film själv då, eller göra ngt annat kul på datorn. Lyssnar atm på Faint med Linkin Park och Dogs unleashed med Tokio Hotel (OBS, 2 olika videosar i "Dogs" och "unleashed", jag kunde inte bestämma mig so you decide ;)). Å herregud, kommer ni ihåg Monsoon med Tokio Hotel här, regnet, Bills underbara röst, alla buade i början å applåderade i slutet, sötnosarna.... det var minst sagt ett tag sen. Anyway, skulle egentligen haft fodring och utsläpp imon i stallet, att gå upp tidigt på morgonen är ju som sagt inte riktigt min starka sida så som tur va så ville Amie byta utsläpp med mig så jag har nästa söndag ist. Kunde skjuta upp de lite iaf ;). Puss på er♥

RSS 2.0