You mean everything to me.....

Jag och Blitzen på stranden♥


Hejsan! Kom hem typ vid 2 eller ngt från Matilda, men satt och snackade me henne på FB till typ 4 ^^ (= trött tjej på morgonen..). Hade iaf jättemysigt där. Kollade på Disturbia. En as bra film!! Se den!

Btw, ja la precis en mosad mygga på Sally´s (katten) ben, tror ni hon åt upp den eller?!....ofc..gosigt..

 

Ida har Felicia Blitzen så jag har absolut ingen aning om vad jag ska hitta på. Funderade på om vi skulle åka ut till stugan i tylle, men vi får la se. Nu ligger jag ju bara och segar mig i sängen, lyssnar på musik å myser med kisemisen. Egentligen så vill jag bara ligga här och kolla på en riktigt bra och spännande film och äta choklad. Är jättesugen på choklad, men tror ni vi har någon hemma.... ne. Ska försöka övertala M&P att vi ska åka in och hyra film å köpa godis (Y).

 

Puss på er♥


 

 


Well If I could delay the turning tide, I would bend and trix the time just to be there by your side.....


Hejsan svejsan! Sitter och äter mintglass atm. Sjukt gott. Har precis duschat för jag kom hem från stallet för en liten stund sen. Red ute på Blitzen med Bea. Riktigt roligt. Blitz va jättefin! Gick att samla jättefint, galopperade nästan på stället, mjuk och fin i sidorna och nacken osv. Men det va sjukt varmt ute, klibbigt och obehagligt liksom. Det inprincip rann svett av Blitzen. Träffade Anneli (Pappas andra kusin, hon va med på "kalaset" igår). Hennes lilla son va också med, och han ville klappa Blitzen. Så vi stod där en liten stund.

Ska iväg till Matilda och hennes föräldrar snart.... väldigt snart upptäckte jag nu när jag kollade på klockan.  Trevligt, trevligt. Vet inte när vi kommer hem, eller om vi kommer hem... ;) Jodå, men vi får la se vad som händer.
Puss på er, vi hörs♥

Down Alburn road, on a sunset summer sky, you whisper please, remember me.....


En av Niklas kompisar från Göteborg va med ikväll (Niklas fyllde 35 år, det är min pappas kusin), Shit säger jag bara... jag älskar verkligen göteborgska. Det låter så himla mysigt på något sätt. Satt och lyssnade på honom hela kvällen, så galet mysig dialekt. Jag tycker om dialekter rent allmänt liksom, men göteborgska är något extra, gosigt, helt underbart!
Ne nu tänkte jag slagga, så Godnatt♥

There's nothin' wrong with lovin' who you are, She said, 'cause He made you perfect, babe.....


Weheartit

Hallå! Allt är klart. Love it! Blev sjukt snyggt! Vi ska iväg så jag hinner inte fota bilder och lägga upp (+ att jag fortfarande inte hittar kamerasladden....). Min föräldrar säger alltid till att vi ska iväg typ en timme innan. Okej jag tog i lite (fast ibland gör dom de, säger till en timme innan asså), men oftast så kommer som dagen innan å säger "Du måste åka ner till hästen tididare imon, glöm inte att vi ska iväg på kvällen..". What?! "Men det bestämde vi för flera veckor sen.. har vi inte sagt det?.." Hell no.... Men men, whatever. Så jag ska alltså iväg snart, därför sticker jag och byter om och fixar mig nu. Har traskat runt i pyjamas hela dan ^^.

Puss på er♥, ska försöka hitta kamerasladden så jag kan visa er imon. Kommer kanske upp ett inlägg senare när jag kommer hem också. Det beror på när jag kommer hem.

There's room inside for two.....


Tjena! Skrittade ut en liten sväng barbacka på Blitz ida, mysigt mysigt. Nu har jag precis "pusslat ihop" min byrå (och ätit polkagrisar...). Äntligen ska jag ta en dusch och lyssna på musik. Om ni inte har provat att lyssna på musik och duscha samtidigt så gör det! Det e toppen, tro mig.

Nu skuttar jag iväg då. Imon fixar vi de sista detaljerna och jag flyttar in. Ska fota och visa er då också.
Puss på er♥


This is real love!


Hallo! Min häst va fantastisk ida (som alltid ;)), och de va så jäkla kul! Men det började med att den lilla busen inte ville gå in i transporten... det va bara att vänta. Satt i 30 min på golvet längst in i transporten och väntade med lite havre medan Blitz stod på lemmen och... a bara stod där. Men man måste vänta ut honom. Det funkar inte att gå ut och in hela tiden och backa honom för det slutar med att han vägrar gå nära transporten, då protesterar han (väldigt lik mig där ^^). Och jag vill absolut inte bli arg och försöka dra/putta in honom eller fösa in honom med linor, jag vill att han själv ska välja att gå in i transporten. Det funkar inte heller att bli arg (även fast det är väldigt lockande när tålamodet tryter), för då protesterar han också. Och tro mig, du kan inte få en 500 kilos muskelklump att flytta på sig om den inte vill. Men han ger sig, och plötsligt kommer han inklampandes och lägger huvudet i knät för att leta efter godsaker. Det gäller bara att ha tålamodet att sitta still och ignorera honom, då tröttnar han.

Väl på plats så va han jätteduktig! Seg när jag skrittade fram och helt galen när man börjar jobba honom. Då blir det liv i honom och han studdsar runt. Hoppade 90 felfritt, hoppade även banken och någon nersänkt konstig sak (man kan beskriva det som att man red ner och hoppade i en grop, ner och upp). Sen i 1m så kändes han jättefin, hoppade alla hinder som en klocka, jättefint! Utom en jättebred trippelbarr. Han kom väldigt mycket för långt ifrån (ett missförstånd mellan oss), men min lilla kämpe försökte göra ett jättelångt hopp men med hans lilla korta rygg så va det precis att han inte räckte och petade sista bommen med bakhovarna. Verkligen skit synd. Hoppade alla andra hinder super. Blitzen är ändå grym på längdhoppning, så det behövs mycket för att han inte ska fixa det. Men han va verkligen duktig och gjorde sitt bästa, och de e de som räknas. De missförståndet tar vi igen nästa gång. Funderar på Harplinge nästa onsdag. Btw. Träffadde Amanda ida i skedala. Hennes lillasyster skulle också hoppa lite. Så kul att träffa henne igen! Har ju inte träffats på hela sommarlovet. Men bestämde iaf att vi skulle hinna hitta på ngt innan sommarlovet tar slut.

Imon ska jag bara skritta ut en runda på min lilla älsklig (ni fattar inte vad den hästen betyder för mig asså, låter så sjukt töntigt, men de är liksom verkligen "real love" cX). Tänkte att han kanske skulle få en liten massage också.

Väggen blev klar ida, sååå snygg! Ska försöka hinna köpa lister till fönstret och måla övriga lister och sätta upp alla sakerna imon så ja kan flytta in imon (ska fota och lägga ut bilder sen). Jippi, men ärligt talat, kommer sakna att sova hos min lilla tvilling! Det har varit mysigt ^^.

Nu måste jag sova, ska upp 9 imon tänkte jag. Klockan ringer 9 men jag kommer liksom aldrig upp förens vid kvart i 10, men imon... då jäklar ;) *host, host*
Puss på er & Godnatt♥


You're the only one that I want.....

 


Hej hopp! Vi håller på att sätta upp min vägg. Det blir helt sjukt fint!! *Happyface*  Nu kom min skabbiga lilla katt.. ja han är ganska skabbig, men världens gosigaste. Han är typ som en nallebjörn, om man lägger honom i knät så stannar han där. Och han har någon förkärlek till att ligga i ansiktet....

Sticker till stallet sen vid typ halv 4. Det börjar 5 i skedala men eftersom jag ska hoppa så sent så åker vi nog från stallet vid kvart i 5. Och sen tar det ca 20-30 min att köra med släp.

Ska fortsätt med väggen nu.
Puss på er♥


When you love someone, thinking about them is like breathing. You do it without knowing, and you do it all the time.....

Jiha, naglarna ser nu ut som massa små muffinsar ^^... eh.. a. Typ turkos/grön randig bägare-muffinsform-sak, brun muffins med en liten sten högst upp. Vackrare än målarfärg iaf... garanterat ;).

Imon bli're CR i Skedala med Blitzen. 90 och 1m sa jag hoppa. Ska bli superskoj! Jag är taggad. Tänkte försöka släpa mig upp typ 9 imon.. eller klockan ringer 9 iaf. Btw. har ny väckarklocka, as cool! Typ en sån gammal som man ser i filmer som ringer med en liten "hammare" som slår på 2 "klockor", såhär ser den ut. Ringer gaalet högt! Till och med jag, som kan sova igenom ett bombnedslag, vaknar av denna. Man blir livrädd och slänger sig typ upp. Helt sjukt, blir lika rädd varje gång. Till och med min ena katt (hon som hänger med in på toaletten...) som inte är rädd för ngt blir skit rädd när klockan ringer. Och dessutom sover hon ju i min säng varje natt... Det är bara den klockan hon är rädd för. Hon lägger sig mitt i vägen där man ska gå, är inte rädd för dammsugaren (man kan dammsuga på henne och hon bryr sig inte...), inte rädd för bilar, då hon istället springer mot dom när man kör och hoppar upp på huven. osv. Men vill ni vakna "lugnt" så köp inte den, som sagt, man blir as rädd. :P

Puss på er och Godnatt♥


My whole horizon is you.....



Hallo! Har precis varit ute och målat min "blivande vägg" (okej, de lät konstigt...). Eller ja mina brädor (säger man så?!) till väggen. Ska ju klä ena väggen i gråa brädor (..). Kommer bli awesome. Så ida har jag handlat brädor, köpt färg och målat. Nu är dom färdiga så imon tänkte vi sätta upp dom och sen är det bara lite små saker som ska fixas och sen flyttar jag tbx. Gitarren ska köpas, byron ska packas upp, hyllan ska sättas upp, 2 stora tavlor på Blitzen ska sättas upp på en tavelhylla. Btw. Har lite beslutsångest. Vet inte vilka bilder jag ska använda. Ja menar alla bilder på min lilla älskling är ju helt perfekta. Till och med dom där han dampar runt och ser ut som en hög apa, haha. Jag har iaf bestämt en bild. Denna. Sååå fin! Och sen ska jag bara välja en till av alla miljontals bilder jag har...

Va skitkul att rida Naxos igår. Han va jättemysig. Jag red Naxos, Lisa red Sudden och sen hade hon den tredje hästen i grimma i släptåg efter.. haha snacka om att folk tittade.
Sen när jag skulle duscha så hade jag en katt med mig inne i duschen..... Hon är helt galet sällskapssjuk, man får liksom inte ens gå på toa ifred ibland. Hon hänger med överallt och slänger sig in på toaletten så att man inte ska hinna stänga ute henne. Sen hänger hon även med in i duschen... Har vi en udda katt eller har vi en udda katt?! Ja bara frågar. Såg även 4 kaninbebisar på vägen hem från stallet... 4 stycken! Jag brukar se 1 men nu snackar vi 4 stycken på sträckan av ett par meter. Pang, pang, pang, pang så va dom plötsligt bara där. Sjukt söta va dom iaf.

Nu... vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Måla mina naglar (behövs verkligen, det är bara målafärg atm, hehe. Vet bara inte hur. Älskar ju svart, men känner för lite roligare och speciellare naglar...), chilla lite vid datorn och äta polkagrisar. Har smaskat i mig en hel del av dom nu måste jag tyvärr medge ^^.
Puss på er, vi hörs♥


When you stop trying to find the right man and start becoming the right women, the right man will find his way to you.....



Tjenixen! I'm alive. Åkte ner till stallet vid ett igår och hoppade med älsklingen. Så jäkla duktig! Hoppade bana på 1m och 1.10. Duktiga hästen. Det va riktigt roligt, även fast det regnade...
Låg och kollade på Magnus Betnér igår kväll/natt. Så jäkla roligt, skrattade så jag trodde jag skulle dö! →Denna← måste ni se!!!! Kolla specielt 0.24.00-0.26.00. Såå jäkla roligt!!!! Det är kul! HAha min humor, verkligen. Dö av vaccinet och strypas av cykelhjälmen. HAHA. Älskar att han är feminist, sågar religioner/kyrkan/gud, regeringen osv. Humor är kul ;)

Btw. Fy fan för det som hänt i Norge. Helt sjukt. Stackars människor! Det är helt galet, det finns så sjuka männsikor överrallt. Såg en as bra film igår kväll. Alington road. Sjukt bra att se i samband med Norge incidenten. Den handlar om sprängning och sådär. Det kan ju liksom inte vara den lilla människan själv som fixat så och sprängt. Det måste nästan finnas någon grupp bakom. Och människor blir liksom nöjda och trygga bara myndigheterna säger ett namn. T.ex. "Hela dådet gjordes av ...... och han/hon dog i sprängningen." Sen är alla människor plötsligt trygga igen..... skulle inte tro de va. Vi är så sjukt lättlurade och naiva. Ska inte berätta mer, ni får se filmen själva. Har tänkt att skriva något om Norge innan men inte kommit på något riktigt bra sätt att formulera mig, men jag insåg nyss att det finns inget vettigt sätt att beskriva det..

Fick massor av polkagrisar och grejer av dom som vi passade katten åt igår. MUMS! Massa spännande smaker. Jag tog en bild men tror ni att jag hittar kamerasladden?!....neeeeej. Men det va iaf päron, super-sur (japp den heter så), blåbär, jordgubb, tuttifrutti, och 3 mjuka kolor... lakriskola, gräddkola, nötkola. Mumsigt liksom.

Ska ner till Lisa och skritta ut med henne på en av hennes hästar ida, roligt roligt. Men först måste jag kolla länken igen, hihi
Puss på er♥


I think you are perfect.....


Hejsan svejsan! Hoppas att alla har det braaa. Matilda åkte precis hem. Vi har kollat på luftslottet som sprängdes (Stig Larssons sista film) och ätit B&J glass (ojojoj, på vägen hem från affären, när vi hade köpt glassen... vi cyklade btw, så höll jag på att köra ner en liten kille, jag lånade min systers cykel med bakåttramp och han gick rakt ut framför oss så min första reaktion va att trampa bakåt men de gick ju inte så där väldans bra... så det slutade med att jag styrde rakt ut i gräset typ 2 mm ifrån honom, ouppsi) , tummen upp för det... glassbiten, inte cykelbiten.

Igår kom ju som sagt Matildisen. Hon hjälpte.... eller nej hon tittade på när jag målade mitt rum (äntligen klar med dom vita väggarna, jiha) och snackade men en cleverbot... trög sak måste jag erkänna, haha. Sen åkte hon med mig ner till Blitz och gick med när jag red klätterbacken... lite mjölksyra i benen kanske ;). Sen åkte vi hem och hon tog tiden när jag dushade och bytte om.... nästan 9 min.... å då va jag ändå jättesnabb (shit.. tänk hur lång tid det måste ta i vanliga fall), fast jag hade vit målarfärg på hela benen och armarna.... nejdå jag kladdade ingenting när jag målade, ingenting, färgen flög dit (delvis sant faktiskt). Sen gick vi ner till Rally (en kisemise) och matade/gosade med honom, åt glass och kollade på tv. Hans "familj" är iväg med pappa i "Boppoj", ni vet hela folkrace tjohejsan. Sen helt random och helt oplanerat så får vi för oss att hon kan sova över. Så hon beslagtar en ny inhandlad tandborste och sover över.

För ca 2 sekunder sen (japp jag gick iväg mitt när jag skrev detta) så satte jag ihop mitt handtag och låset i min dörr, hade plockat isär allt när vi målade dörren innan ida. Är det något som jag inte kommer ha problem med när jag flyttar hemifrån så är det att fixa saker.. alla säger att jag är sjukt händig. Så jäkla härligt. Men jag älskar att fixa saker, plocka isär saker, kolla hur dom ser ut inuti, komma på lösningar till olika "problem", kolla om jag kan plocka isär allt och sen få ihop allt igen osv. Pillar ofta isär mobiler och sånt och försöker se hur många delar man kan plocka ut... riktigt nyfiken tjej helt enkelt.

Vi ska kolla på en film och mysa lite snart när min tvilling kommer hem från hästen så Puss på er♥


People should fall in love with their eyes closed.....

Hejsan! Jag är bäst i hela världen på att lägga saker på olika platser och sen glömma var jag har lagt dom.... nu har jag t.ex. tappat bort kamerasladden... men jag misstänker att mamma har något med det att göra, det brukar nämligen vara så. Hon är ännu bättre på att tappa bort och glömma saker.

Ida kommer Matilda.. eh snart, typ vilken sekund som helst... och jag ligger i sängen i typ pyjamas och en jättestor tröja... ska kanske gå och byta om eller ngt. Sen tänkte jag måla mitt rum en sista gång (sen är jag äntligen klar med att måla väggarna). Och jag måste ner till prinsen också och rida en runda. Kanske klätterbacken eller något.

Ne nu ska jag börja måla. Puss på er♥


Love somebody so much you can barely breath.....

Bild från igår, världens finaste!! ♥ Nu är det bestämt att jag ska vara med i Allsvenskan med honom i år, så därför tänkte jag åka iväg på lite lokala å sånt å träna.

Hejsvejs! Målar mitt rum atm. Eller a nu e mamma och Felicia iväg och köper mer färg, så ska snart börja måla igen. Väldigt roligt... ;)

Min ena katt kom precis in med en död mus.... :'( Usch, jag blir så himla ledsen när dom gör så, fan måste dom döda dom söta djuren?!?! Så kommer han och känner sig jättestolt å vill gosa... Nej tack! Elak katt. Vet att det typ ligger i deras natur... men asså jag hatar det. Älskar alla djur! Dom får inte dö. Speciellt inte eftersom katterna plågar dom med att leka med dom när dom är skadade, det är det jag hatar mest! Måste gå ut och begrava musen nu! ^^  Å kanske ge kisemisen lite uppmärksamhet också ;) Han försökte ju trotts allt bara vara duktig...

Puss på er♥


I was born to survive.....


Bild från ida ♥


Tjolahopp! Kom hem för ty en timme sen, åt precis lite.
Nollade båda 90 rundorna ida. Världens bästa häst! Så underbar på alla sätt! Han va verkligen supertaggad och det gick i 190 första rundan. Lyckades samla honom lite mer andra och då hoppade han ännu bättre. Tittig va han också. Studsade runt som en liten gummiboll på framhoppningen med de e bara kul. Man märker att han tycker att det är riktigt roligt, även fast han tycker att vissa hinder är ganska läskiga. Nästa onsdag är det i Skedala, då kör vi på 90 och 1m. Tänkte göra det ida egentligen men jag va så sjukt trött och orkade inte vänta ^^. Gäspade säkert 1000 gånger på framridningen. Dessutom fick jag vänta as länge innan jag fick hoppa, eftersom det va så sjukt många som kom och efteranmälde.

Nu tänkte jag duscha och sen typ gå och lägga mig (och lyssna på musik ^^). Är super trött.
Puss på er och Godnatt♥ ... snart ;)

You’re there in my mind, but I want you next to me.....

Hejsan! Ska äta nu och sen sticker jag ner till stallet vid typ halv 2, 2 någon gång. Sen åker vi till Harplinge vid 4.
Jag åker inte med till "Boppoj" (Motala... och ja vi kallar det "Boppoj" av en anledning, orkar inte dra den atm men den är rolig iaf ;)) imon eftersom det ska bli regn typ hela tiden... inte så kul. Ska måla om mitt rum ist.

Atm så ligger det pappret över hela golvet så de liksom inte ska få färg på sig, och gissa vem som tyckte att det va as kul att slänga sig runt på golvet, skrynkla ihop pappret i en boll och sen börja äta på det och lägga sig under den högen av remsor som var kvar?..... Sally såklart. Galen katt here we go ;).

Puss på er♥


See your face in the crowd, a million times I'm drownin', I'm fallin', I hear myself callin'.....


Tjena! Har varit med Johanna ida, riktigt trevligt. Vi har spelat in massa videoklipp. Det roligaste var när vi hade spelat in ett när vi satt och hade en väldigt intressant diskussion i typ 10 min och (nu kommer den bästa biten) när vi sedan skulle titta hur det blev så upptäckte vi att jag hade haft handen för mikrofonen hela tiden så man hör ingenting.... haha. Jobbigt läge. Nu kollar jag på Morden i Midsomer och sen ska jag gå och lägga mig. Tänkte gå upp lite tidigare imon och hinna måla mitt rum lite innan jag åker till stallet och vi sen åker till Clear Rounden i harplinge.
Aja jag ska kolla på filmen nu. Puss på er♥


You're so hypnotising.....


Tjolahopp! Jag e hemma nu, skönt för jag är så galet trött! Somnade sent inatt med (vaf?!?!?) men ida lär jag garanterat däcka tidigt. Vi håller på att göra hemmagjord pizza och sen ska jag ner till Blitzen och sen hem och SOVA. Tänkte konditionsträna honom lite men får la se hur mycket jag orkar egentligen. Det kan bli så att lille Blitzen kommer hem utan en Sara på ryggen, då har jag antagligen somnat och glidit av... ligger nog någonstans på travbanan... det är bara att komma och leta ;) . Köpte iaf lite saker till mitt rum ida, ska fixa det... igen typ. Ska försöka hinna måla imon och sen ska jag tjata på pappa att hans ska åka och köpa brädor och ljusgrå färg till "fondväggen" och lite sånt. Ska försöka hitta något mer att göra så jag kan köpa min efterlängtade elgitarr också!

Nu är maten klar, bra för jag dör snart av hunger.
Puss på er♥

Well you can break my bones, with sticks and stones, but you can't hold me down...

Ojojoj... jag är så sjukt trött! Va vaken till halv sju igår och sen vaknade jag typ 1. Absolut inte tillräckligt med sömn för min del.. Därför tänkte jag hoppa ner i min nybäddade säng nu. Imon blire Ikea med familjen och ner till stallet (konditionsträna Blitz lite tänkte jag), på tisdag va med Johanna och onsdag CR i harplinge och på torsdag så åker vi till "Boppoj" och kollar när kusinerna och gänget kör folkrace. Fullt upp för min del asså.

.
Btw. Det är en flygande-pappa-långben-jätte-sak i sovrummet..... han flyger in i huvudet på mig hela tiden. Måste ta ut honom nu, kommer få en hjärtattack om jag vaknar med honom i ansiktet ^^
Puss på er och Godnatt♥


Have ever been caught in the poring rain, wondering if anything can ever feel the same, again...



Heejsvejs! Har haft det super hos Matildisen. Nu ska jag åka ner till stallet och måla Blitz box igen. Sen är vi äntligen färdiga med det. Hoppade Blitz lite igår med, superduktig! Det va sjukt varmt och han hade antagligen inte sovit på hela natten eftersom dom hade varit ute. Fruktansvärt seg när jag tog in honom från hagen och höll på att somna när jag stod och ryktade men när han väl såg hindren så piggnade han till ;). Hoppade iaf bara lite, hade bara ett hinder som till sist blev en 1m oxer som vi hoppade några gånger. Sen fick han en dusch och gå ut i hagen igen medan jag och Felicia målade hans box.

Min små vänner var fruktansvärt sega igår. Somnade nästan helatiden och jag fick väcka dom genom att kittlas.... dom blev jätteglada ;). Sen på sista filmen så sov dom så djupt så jag satt och petade dom på nästippen i typ 10 min, men tro inte att dom små varelserna vaknade av de. När jag hade gett upp min försök att väcka dom så gick jag och tvättade av sminket och borstade tänderna och sen fick jag dra min lilla tvilling ner i sin säng eftersom hon hade somnat på min. Sen började båda prata i sömnen (med öppna ögon), mumlade bara en massa och snackade helt osammanhängande meningar. Väldigt trevligt, såklart så kom dom inte ihåg något alls på morgonen.

Nu sticker jag till stallet, Puss på er♥


I had a dream about you.....



Tjena! Har ni tänkt på en sak... alla mina inlägg kommer typ in på natten efter 12, fast dom är till dagen innan liksom... anyway.

Ida tvättade vi Blitz box och städade i stallet. Inte så mycket att berätta, man undrar verkligen hur vissa människor är funtade... men men. Jag ska inte dra upp det här och nu. I övrigt så va det jättemysigt (och jobbigt.. han hade lyckats bajsa ner alla väggarna.. duktig ponny..). Imon ska vi måla boxen. Jag tänkte även hoppa lite i padocken. Vill hoppa igenom och känna lite på honom inför onsdag då ja ska på en CR. Nu jäklar ska jag hitta ett släp! Måste åka och köpa lite saker, vita ridbyxor, kavaj osv eftersom det nu är bestämt att jag ska vara med i allsvenskan i september och oktober med Blitz. Det ska bli sjukt roligt. Tänkte försöka komma ut på lite tävlingar innan också.

Imon efter stallet så sticker jag och Felicia hem till Matilda. Mamma och pappa ska ha fest med massor av deras kompisar (bl.a. Matildas föräldrar). Därför har jag suttit och fixat lite party låtar till dom (dom har bara as gamla och ville ha lite nya och "moderna"). Problemet var bara att dom inte riktigt har samma typ av musik på sina fester som vi "ungdomar" har på våra, men hittade några som dom gillade och som vi också brukar rocka loss till, så det blir säkert toppen. Det jag ville komma fram till var egentligen att jag kommer tillbringa kvällen och natten hos min lilla Matilda cx... som faktiskt btw va lite sjuk innan. Tur att du mår bättre nu iaf Matildisen! ^^ Som ni märker så är jag väldigt bra på att prata om andra saker än vad jag egentligen hade tänkt... hehe.

Nog om allt detta, för nu måste jag sova om jag ska orka pallra mig upp någorlunda tidigt imon.
Puss på er och Godnatt♥


Cause we only live once, So don't blow it, take a chance, To do exactly what you want...


Duktigt att jag lyckades ta en bild precis när min lilla fairytale blundar cX


Hejsan! Hade grymt kul med Frida igår! Vi va ute och lyssnade på live musik, Håkan Hällström spelade. Vi kollade på massa filmer, åt god mat, gick på stranden (super jobbigt att gå i sanden, haha), gick på klipporna. Men det bästa av allt var faktiskt när vi hade galet roligt på lekplatsen. Jag skrattade så jag trodde att jag skulle dö! Helt seriöst. Ramlade i sanden, skrattade så jag inte kunde stå upp utan vinglade runt som om jag va skit hög på något. Jag tror att människorna runtomkring trodde att vi va höga för vi flummade och skrattade helatiden. Vi ramlade på varandra och försökte klänga fast vid dessa stålsaker medan vi försökte få någon slags fart på manicken. Helt sjukt kul. Sen kom såklart polisen (för att det hade typ hänt något i huset vid lekplatsen..... haha det låter så kul att säga att vi va på lekplatsen). Det hade varit sjukt kul om dom hade tagit fast oss (eftersom vi klart verkade rejält påverkade) och sedan upptäckt att vi faktiskt va helt rena. Ingen alkohol och inga droger eller sån skit. Liksom typ "Är dom så i vanliga fall eller?!.... Shit va jobbigt...". Hehe.

Men iaf, sen vaknade vi klockan ett och gjorde lite frukost medan vi sen kollade på ännu fler filmer och åt upp godiset som hade blivit över. Vaknade egentligen 11 av att pappa ringde, men klickade honom.... han gav sig inte så jag svarade "Hej vi sover" och la sen på.... tror jag halv sov faktiskt. Sen nockade jag Frida med min armbåge (löst), vaknade i typ 2 sekunder och stirrade på varandra och somnade sen om.... :P. Asså är det bara jag som ibland inte riktigt vet vad jag ska göra av mina armar när jag sover, det känns liksom som att dom är i vägen och ligger obekvämt var dom än är..  Ibland funkar det direkt men ibland blir det helt galet. Man kan ju inte ha dom längs sidorna... Det är nog det absolut sista som jag skulle kunna ha. Försöker att ha dom över huvudet, under kudden, under huvudet.... (tänk på att jag sover på magen eller på sidan) Men på någon vänster så lyckas jag alltid till sist hitta något läge som tydligen funkar. På dom "DåligaVadSkaJagHaMinaArmarNärJagSoverDagarna" kan man helt enkelt få sig ett litet pet om man ligger för nära ;).

Sen stack jag iaf ner till min lilla ögonsten och borstade och masserade heela Blitzen. Eftersom det regnade så kan jag ju inte säga att jag va sådär jättesugen på att rida, så det blev massage ist.

Imon är det städning i stallet, så vi ska tvätta och måla om hela Blitz box. Därför ska alla hästarna i stallet stå ute denna helgen, for your information liksom ;).

Nu ska jag sova. Puss på er, vi hörs imon♥


I can feel it all down deep inside. But oh, I want to let these feeling rise...


Hejsvejs! Ida sticker jag till tylle med Frida. Hon kommer och hämtar mig vid 5 och sen sticker vi och köper mat och godis och sånt (och B&J glass!). Vi tänkte käka kvällsmat på en av restaurangerna där nere, hehe, vi orkar inte laga själva idag, men det blir mys. Nu ska jag packa och sånt.
Hoppsan, jag har verkligen inte suttit med detta inlägget i över en och en halv timme... nej nej, jag är inte seg eller så ;) Skyller på att jag lyssnar på musik samtidigt, då blir man lite... a. Asså jag är sämst i världen på att beskriva saker (om ni inte har märkt det vid detta laget, hehe), Men ni fattar.. typ. Föresten så har jag fortfarande blå färg i håret sen jag målade runt förstena på huset, väldigt viktig information ni fick där... eller inte ;). Ne nu måste jag ta och skynda på.
Puss på er, ha det bäst!♥


I do whatever I like, Life is now, So let's live our whole life out...


Tjena! Ligger i min säng atm och.... a jag gör typ ingenting. Va nere i stallet innan hos min lilla skönhet. Red ut en runda, klätterbcken och 2 varv på slingan. Han var taggad, fråga mig inte varför men sjukt kul är det iaf. Snälla Bea gick med. Sen gick jag ut och betade Blitzen en stund, Bea följde med med Falcon. Jag ville övningsköra när vi skulle hem, gjorde det igår kväll men de hann vi inte med ida för vi skulle hem och kolla på Morden i Midsomer å äta Thaimat. Awesomeness. Sen sen hamnade jag här... och här har jag legat och kollat runt lite på datorn i de senaste timmarna, låter ju jättetrevligt ;). Känner mig grymt social, men å andra sidan, det är ganska svårt att vara social klockan tjugo i 2 på natten när hela huset sover... då är jag nog mer social här faktiskt.

Det blir ingen CR imon för jag hittar inget släp att låna, FL måste skaffa eget. Men det är heeelt okej för jag sticker till Tylle med Frida och sover i stugan ist. Jiha, kommer bli riktigt mysigt! Men nej nu måste jag nog sova om jag ska orka upp imon, kommer nog inte orka dra mig upp särskilt tidigt ändå va, men..... a. ^^
Btw, jag vill ha Afrikansk dvärgigelkott, Pics, Pics, så galet söta, jag smälter! Men å andra sidan, nämn ett djur som jag inte vill ha... djurgalen here we go cX
Puss på er och Godnatt♥


Ännu ser jag dina tårar, ännu hör jag din röst, jag kommer ihåg ditt leende, jag kommer aldrig lämna dig...


Hejsan! Ida så har jag inte gjort så mkt, tränat lite, målat lite (på huset), snaskat i mig massa onyttigheter.... mums. Å en liten varning bara, chilli chips är livsfarliga! Det går bara inte att sluta äta dom! Helt omöjligt. Sitter å kollar på en film atm å äter sånna. De går inte att sluta. Å om pappa häller upp för att han ska ha (vilket typ alltid är anledning en till att jag börjar...) så är det ju självklart att jag också måste... Varningen igen, dom är så sjukt goda! Aja, ska fortsätta kolla på filmen nu.
Puss på er♥


And please don't tell me that I'm dreaming, When all I ever wanted was to dream another sunset with you


Hejsan! Nu tänkte jag dela upp detta lite snyggt ;) så ni får lite lättare att läsa... eller något.

I fredags så stack jag ner till stallet å masserade hela Blitzen och pysslade med honom. Myse mys. Grymt jobbigt men han tyckte att det var jätteskönt ;). Sen på kvällen kom mina underbara kusiner, deras föräldrar och den enas flickvän. Vi hade grymt mysigt och roligt. Helt underbara är dom! Vi satt och snacka om allt möjligt. Fester, skolan, hästen, resor, farmor osv. Dom är ju härliga för både Danne (den "galna" kusinen), Christer (hans pappa) å min pappa blir helt crazy tillsammans. Det blir alltid lite för mycket alkohol och det slutar med att dom skuttar (vinglar) runt (försöker dansa lite ibland men det går rakt åt helvete...) och ska spela musik på MAX och försöker sedan kommunicera med varandra i detta oljud.... som om dom inte pratar högt i vanliga fall... ;) Snackar man med pappa i telefon så måste man ha telefonen en meter från örat för annars finns det risk för hörselskador... Danne gick rakt in på fest spåret. Han undrade om jag festade å drack.... för att klargöra allt så tyckte han att jag skulle festa. Han berättade om alla galna (å nu menar vi verkligen galna) minnen han hade från sina gamla fester... jag betvivlar inte detta ett dugg. Det va iallafall jättekul. Andy är ju mer den lugna typen (joho han hade tydligen busat till det en hel del på fester han också) men i detta sammanhanget så dricker han LAGOM. Superskönt. Han går ju liksom att föra ett normalt samtal med. Det gillas starkt! Vi snackade också om allt möjligt, resor, farmor, skola, hästen, tävligsnerver.. you name it. Härligt samtal. Snackade såklart en hel del med alla, visade blandannat Gisela min extrema humor. Seriöst, jag har svart humor, hihi. HÄR är det första roliga klippet, har lagt ut det innan, men fan va roligt det är. Hahaha dör varje gång. Denna lilla killen flyger av sin häst konstant och han är typ för naiv för att fatta att denna lilla busen till ponny gör allt för att få av honom (vilket inte är mycket eftersom han flyget åt höger och vänster helatiden.... balans killen... balans...). HÄR är det andra, spola till 1.13 (Det börjar vid 0.55 men det roliga kommer vid 1.13) och gråt av skratt. Jag dör varje gång jag ser den lilla tjejen bli så ivrig över att få lite blåbär så hon får skålen i huvudet, hur lyckas hon?! Skickligt.. Hahaha skrattar bara av att tänka på det. Jag vet, jag har sjukt elak humor ^^, fast å andra sidan så skrattar jag åt det mesta.

I lördags.. igår.. gjorde jag nog inte så mycket faktiskt.. inte vad jag kommer ihåg iallafall.. men som jag sa till Pia "Mitt närminne sitter i......" Kom inte längre för jag förstod hur fruktansvärt sjukt det skulle låta. Tänkte ju köra Gunvalds awesome replik. HÄR på (Btw 0.31... du är både idiot och jävligt ful.. hahahah så klockren!) 0.45-0.53 HAHAHAHAHA I LOVE IT! Jag citerar;
"Är det du som är den där Gunvald Larsson?!
Det sa jag när jag satte på bandspelaren med ditt närminne sitter väll i förhuden"
Jag älskar beck filmerna! HÄR riktigt kul klipp med Gunvad. HÄR är fortsättningen (denna delen tycker jag är roligast), hans kommentarer är ju bara så klockrena, titta!!!

Idag så hade jag och Felicia fodring och utsläpp i stallet, så det va bara att pallra sig upp tidigt. Den hoppade jag lite med Blitzen, gymnastikövningar och lite högre skutt och studds. Sen blev det en ordentlig stretching för honom. Han var riktigt duktig! Det blir antagligen CR på onsdag i styringe, roligt roligt. A resten skrev jag ju i förra inlägget ;). NU ska jag sova Puss på er

→Love it!←
I had a dream last night we
Drove out to see Las Vegas
We lost ourselves in the bright lights
I wish you could have seen us
...


and then we both go down together, we may stay there forever, I'll just try to get up...

Jag vet, atm så e jag typ sämst på att uppdatera. Ska försöka bättra mig, men har lite fullt upp, hihi. Matilda är här nu och vi håller på att laga vinbärspaj. Va nere i stallet innan å hoppade Blitzen (skriver mer om de sen), hade fodring och utsläpp i stallet idag också. Sen tränade jag lite när jag kom hem, svettigt, jobbigt, men så skönt å roligt. Älskar faktiskt att träna, men jag älskar ju att ligga å lata mig å käka massa onyttigheter också... + - 0? ;) Mer uppdatering om de senaste GALET ROLIGA dagarna kommer senare, promise!
Puss på er♥
→◊←


Walk on water, or drown...


Tjolahopp! Hej-jag-kommer-inte-på-någon-bra-inledning.. Tänkte iallafall att ni skulle få ett litet intryck av min kära kusin... Daniel. Han tittar in emellanåt, jävligt ofta när jag tänker efter, men de e bara roligt, mina kusiner är så jäkla härliga. Men dom är väldigt olika, både till utseendet och sättet. Daniel kokar makaroner i micron och tilllagar fiskpinnar i brödrosten. Det säger väldigt mycket om min kära kusin. Han är en riktig slarver som hoppar från balkonger på fyllan och går sedan med en fot som nästan bokstavligt talat är av in till akuten. Han börjar laga tacos med en typ för gammal köttfärs klockan 5 på natten med sin kompis (också på fyllan dock) för dom "blev hungriga". Han kör såklart folkrace å kör som en dåre men är faktiskt sjukt duktig, men eftersom han är slarvig så lyckas han med en hel del konstigheter. T.ex. så glömde han stänga tanklocket på pappas bil en gång (han va med sin dåvarande tjej å var då kanske inte helt närvarande ;) men ändå) så bilen började brinna mitt under heatet, ouppsi. Han är också ganska retsam och tycker att det är väldigt roligt att peta folk i sidorna och provocera lite genom att kanske upprepa något väldigt många gånger eller veva bilrutan upp och ner en miljon gånger när någon står utanför och försöker föra en konversation, haha (det har såklart jag också gjort ^^). Alla säger att jag är ganska lik Daniel ibland, undra varför ;). Min andra kusin Andreas är däremot helt annorlunda. Han är lugn och väldigt noggrann. Han kör också folkrace och är också superduktig men han är också väldigt noga. Har kollat allt 1000 gånger innan han kör fram på startplattan. Jag tror ni fattar.

Haha, jag va liksom bara tvungen att "visa" mina underbara kusiner ;). Nu ska jag och Felicia kolla på Beck å äta jordgubbar (och godis?! ;)). Puss på er♥


You take the breath right out of me...


Bara för att jag tycker att det ser konstigt ut när man tar bilder med kameran mot en spegel såhär... :P


Tjeeena! Jiha, red till stranden med Amie ida och badade med hästarna. Så jävla mysigt!!! Riktigt roligt, dom fick värsta dampen några gånger och hoppade upp i luften och dampade och hoppade upp och ner. Amie ramlade av Sheriffen men jag lyckades klamra mig fast på Blitz. Haha, riktigt roligt. Det var typ när dom fick tång och sånt på benen och tyckte att det var obehagligt, och försökre hoppa snabbt iväg när vattnet nådde över magen, då hoppade dom upp och ner jättehögt (btw, jag trampade på en fisk..... trodde jag skulle dö, så rädd blev jag, hehe). Gick ut så dom hade vatten en bit över magen. Vattnet var jättevarmt. Vi red barbacka till stranden i bara bikini, shorts å en T-skirt. Sen tog vi av t-skirten å klampade ut i vattnet på hästarna. Vi "longerade" dom lite i det djupa vattnat också, riktigt bra träning för dom. Blitz tyckte att det va lite läskigt att gå ut i de djupa vattnet ;). Amies mamma och syster kom och fotade så vi har massa fina bilder som kanske kommer upp en vacker dag. Dom hade med släpet så vi åkte hem med hästarna och sen fick Blitz en riktig dusch med schampo. Sen släppte jag ut dom och dom ska vara ute hela natten. Det är så fruktansvärt mycket blinningar och skit på dagen så det är skönare för som att vara inne på dagen och ute på natten. Han skuttade iväg i full galopp när han fick komma ut i hagen igen.

Jag fick blinningbett på vägen till stranden ida, och på tal om bett så har jag hur många myggbett som helst. T.ex. så har jag 3 st på SAMMA finger.... hur vanligt är det egentligen, att man får 3 på samma finger?! Det kliar något så in i... sen är typ hela mina ben fulla med, shit vad jag kliar!! Men men.
Puss på er för nu ska jag sova. Ska kanske med Louise till Tylösand imon. Godnatt♥


Cause nothing feels like home, you're a thousand miles away...


A hug?.. come on, just a little one?...

Hejsan, gaaah.... har tvättat klart hela huset ida.... faaan va jobbigt det va!!! Har grymt ont i ryggen... Men jag gör det endast för pengarna. Mhm, you heard it.. jag får pengar för jobbet. Mamma å pappa har inte tid (dom e lata..) så dom tänkte leja bort det, men så kom jag på att det inte skulle sitta fel med lite pengar så jag kan köpa min efterlängtade elgitarr! Å ja resten har ni nog räknat ut alldeles själva ;). Jag har även målat en del av huset, och tvättat bort vit färg från mitt knä. På något sätt så hade jag lyckats lägga penseln på knät... mm så kan det gå. På tal om något helt annat så gjorde jag vinbärspaj som vi åt innan med vaniljsås och kollade på Morden i Midsomer, väldigt mumsigt vill jag lova.

Imon har jag liiite beslutsångest! Det är en CR i skedala som jag funderar på att åka på men (det stora "MENet"), jag vet inte om jag orkar. Jag orkar inte fixa ett släp, jag orkar inte åka hela vägen dit, jag orkar inte lägga pengar på det, jag orkar inte sitta och lösgöra honom innan...... a ni fattar. Men samtidigt så vill jag, jag vill hoppa, jag vill ut å träna med honom.... gaaahh. Jag är världens sämsta på att bestämma mig i sånna lägen! Inte kul. Gah, va jobbigt. Å nu blev jag hungrig också,  såklart.. Ojojoj, ne men seriöst jag måste ta något ätt äta och sluta klaga (för det fanns ju absolut ingen ironi i min röst... text.. whatever ;)). Och jag måste sova för jag vill gå upp tidigt imon, min vilja är alltid extremt stark och det är inte mycket som slår det kan jag lova, men jag har en känsla av att min trötthet är starkare. Den brukar vinna på morgnarna.

Jahopp, finns inte mycket mer att säga atm. Eller jo det gör det verkligen men de orkar jag inte ta nu, kan knappt komma ihåg allt som jag hat tänkt nämna för er men som jag aldrig lyckas komma ihåg att skriva... sånnt är livet, det är bara att le å vinka, det funkar i alla lägen. Å btw, vi skäms över våran katt, big time! Ska inte gå in närmare på vad (ni som träffat henne fattar!) men kan ge er lite ledtrådar, here we go.... hon smiter in i grannarnas hus, tar inprincip över huset och vägrar gå ut, hon hoppar in i folks bilar helatiden (hon slängde sig in i Daniels för någon dag sen, jag fick öppna, veva upp rutan som hon lyckats klämma in sig igenom och slänga ut henne.), hon flyttar inte sig när det kommer bilar utan går mot dom, hon är lömsk och vissa på gatan är rädda för henne osv... men annars är hon jättesocial och mysig.... Jag tror faktiskt att det är något fel i huvudet på henne... Men hon är super söt och jag älskar henne ändå ^^
Puss på er♥


I can live without you
, but without you I'll be miserable...



Heej alla!! De har varit riktigt seg uppdatering här ett tag nu. Men här kommer en liten sammanfattning av allt skoj som har hänt.

 

I Fredags skulle jag ju på kvällstävling i Varberg. De gick toppen! Andy vann hela tävlingen, han körde grymt snyggt och skickligt och de va en riktigt fight. Riktigt kul!

 

Jag hoppade med Blitzen i padocken i lördags. Han va jätteduktig, hoppade bana på 1meter. Fy fan va höjdrädd jag börjar bli, måste börja hoppa högre oftare. 1 meter på oxrarna kändes as högt nu. Men men. Tänkte åka ut på någon cr å sen vara med i allsveskan men, asså alla säger hela tiden "åh ni e så duktiga, ni kan gå långt, ni måste ut å tävla!", å visst jag blir taggad å tycker att de är jätteroligt när folk säger så, men tävlingar är inget som jag vill satsa på. Hästarna är en hobby. Jag gillar inte att tävla, mina nerver klarar inte det. Och då blir det inte roligt eftersom jag går på högvarv å är jättenervös å sånt. Jag är så rädd att min ögonsten skada sig också... Å sen hatar jag att tävla mot alla mina kompisar, det känns bara inte rätt, inte som min grej, mina nerver börjar liksom spöka bara av att tänka på det. Men de va jättekul att hoppa iaf, å jag älskar ju verkligen att hoppa så vi får la se vad som händer ;).


Sen åkte vi ut till tylle (Tylösand) å sov där med Johanna å Matilda. Det var riktigt awesome! Vi hade grymt kul. Kollade på film, åt MASSOR, va ute på after beach å lyssnade på musik, ute å skuttade typ mitt i natten på stranden å vid musiken, bland massa människor, ute på klipporna å hade sjukt kul på en lekplats ^^. Sen nästa dag var de galet varmt så då gick vi i vattnet på stranden. Där var helt sjukt mycket människor! Jättemysigt. allt va liksom en liten överrasknings fest för dom eftersom dom har fyllt år, så de fick lite presenter också, så klockrena!


Sen igår tvättade jag lite av utsidan på huset... JOBBIGT. Haha, ska fortsätta lite me de ida. Sen red jag ut med Frida en jätterunda. Supermysigt, vi snackade hela vägen.


Jaha de va la trevligt att få en liten uppdatering...  vi hörs.

Puss på er♥



The most beautiful thing I've ever seen...

 


I walk away...


Tjena! De va ett tag sen, men nu e jag tbx ;). Igår följde jag med Felicia till Blitzen å gick med henne när hon red... jag hade shorts å detta va på kvällen..... snacka om att jag fick mygg- och blinningbett! Inte kul. Jag kan liksom bara inte låta sånnt va så jag kliar sönder som så de rinner blod över hela benen... roligt.. Annars så va de awesome, vi käkade godis å snackade å jag provade Blitz Back On Track bensskydd....så jävla sköna asså! Jag hade på mig dom i typ en min å det blev as varmt. Det ska ju sätta igång blodcirkulationen i benen å sånt. Ja Blitz, jag hade mer än gärna tagit dina 2000 kronors benskydd (det är keramikpulver in smält i trådarna å de e det som gör själva effekten om ni undrade :P)!! Asså de e helt sjukt, vi lägger betydligt mer pengar på den lilla hästen än va vi gör på oss själva, mer än alla 4 i familjen. Men de e han lätt värd!♥

Ida så stack Felicia iaf med mig till Blitzen, jag red klätterbacken (å nej Felicia pallade inte gå upp för den så hon stannade i stallet ^^). Sen åkte vi in till stan å gick runt där lite, hittade några saker, mihihi. Å sen åkte vi ut till stallet å satte på Blitz Back On Track benskydden, efter typ 15 min så är han skållhet på benen å blodådrorna gigantiska. Dom ger verkligen resultat. Han ska ha dom i ca 2-3 timmar ida å samma imon å kanske dan efter också så han ska vänja sig. Han hade i 1h första dag. sen är det tänkt att hans ska ha dom hela natten i perioder på ca 2 veckor med dom å en vecka vila så han inte vänjer sig helt så dom slutar verka.

Imon är det Folkrace igen. Denna gången i Varberg. Pappsen å Andy ska köra. Tävligen börjar 6 men vi åker typ lite efter 1 eftersom dom ska besiktiga bilarna å massa sånt krafs innan. Mysigt iaf.

Btw, denna låten spelas flitigt atm. Vet inte vaf, men jag har liksom fastnat för den. Anyway.
Puss på er♥


RSS 2.0