You're everything I need and more


Är "klar" med biologin nu, och nu orkar jag inte mer. (Känner mig dock aldrig "klar" med sånna analysgrejer. Det går ju liksom alltid att skriva mer...) Ögonlocken är så tunga nu så dom redan täcker halva ögat. Nu tänkte jag sova lite. Ska bli såå skönt. Hann som sagt även ner till stallet en snabbis. Känns så hemskt när jag inte hinner pyssla med min lilla pärla. Slängde bara snabbt på honom täckena. Men jag fick lite tid över så jag stod en stund och matade honom med äpplen och gosade lite. Mysigt! Är alltid så lycklig när jag är med honom. Han gör verkligen mig glad. Ne nu ska jag ta och sova.
Godnatt♥

'Cause I'm broken when I'm lonesome...

Sååå fin låt! Lyssnat på den typ hela dan.

I kväll har jag.. ganska mkt att göra. Ska skriva ett "arbete" med analys och svar på frågor till biologin.. till imon. Och imon har vi även Engelska seminare typ, och jag tror jag måste kolla liiite mer på texterna ;). Fattade N.O.L.L på den sista. Och sen måste jag ner till stallet också... och jag slutade 5. Grym planering eller hur... Ibland känner jag lite.. "SARA, för i helvete, skärp dig!!!!!". Därför bli nästa inlägget tidigast typ i natt.
Hehe, hörs då ;)

The one to take you away

Tjo! Shit va sugen jag blev på att åka utomlands!! Speciellt på solsemester.. Jag vill till typ Maldiverna... eller va fasen som helst. Thailand typ.  Eller Zanzibar eller Madagaskar... eller vaf inte typ Grekland. Längtar verkligen till att gå upp tidigt, åka till flygplatsen, åka flyg (älskar att flyga, så mysigt... dock endast om man inte har en jobbig unge nära som antingen skriker eller sparkar en i ryggen.. det har hänt..), bo på hotell, ligga på stranden, bada, äta ute på kvällen, ligga på hotellrummet och spela kort och äta godis, osv osv. Listan kan göras lång.

Disappear


ÄLSKAR denna låten!! Den har typ gått på repeat hela dan. ♥

I can't go on pretending
So give me something real
No one in your way but you
How much longer are you gonna give in to the fear?
Holding you down til you disappear

Sleepy

Awesomeness med Matilda! Hon har fått vara min "dra.fingrarna.i.mitt.huvud.människa." Okej.. i huvudet lät kanske fel.. men i håret och i hårbotten liksom. Såååååå mysigt!!!!!!!!! Matilda, jag skojar inte.. jag har aldrig sovit så jäkla skönt som jag gjorde igår natt. Somnade nämligen medan hon pillade i mitt huvud. Underbart! Det bästa är att hon älskar att göra det och jag älskar när hon gör de. Win-Win situation!!

Nu tänkte jag få mig lite mera sömn. Imon är de skola.. igen. Vaf går helgen så himla fort!?
Puss på er och Godnatt♥

Kom ihåg mig

När du står ensam kvar på tå
och ytan inte går o nå
När du träffat botten
Kom ihåg mig då

När du tagit första bästa tåg
och gör vad som helst för en dialog
När du står sist i kön
Kom ihåg mig då

När vintern gömmer dina spår
så att du inte hittar hem
När du är vilsen i en vinternatt igen
Kom ihåg mig då

*När det blir varma sommardar
Kom ihåg mig då
Kom ihåg mig då

När vinterisen ligger klar
Kom ihåg mig då
Kom ihåg mig då
Här finns du kvar*

Å när du står på toppen och tittar ner
och det är ljust vart än du ser
När du har vunnit
Kom ihåg mig då

När du får spring i dina ben
och jordens dragningskraft är klen
Och när du är i luften
Kom ihåg mig då

När våren öppnar sina dörrar
och du tar den långa vägen hem
När du sitter på ute serveringen där vi satt igen
Kom ihåg mig då

**

När varje dag känns likadan
och när det skymmer över stan
och när du drömmer
Kom ihåg mig då

När du har varit i alla vrår
och du har testat allt som går och
när du tröttnat
Kom ihåg mig då

...


P.O.V.


Du var sjutton, jag var sexton och jag skolkade från allt, jag ville bara vara med dig


♥ SaraMati ♥

Hello! Mkt musik de blev här ett tag. Men nu kmr en liten uppdatering ist. Matilda är här så nu ska vi kolla på lite film och äta gnottis. Atm försöker vi bädda men min katt ligger under lakanet och vill inte flytta sig. Hon ska alltid vara ivägen när man ska göra ngt, tex. bädda. Haha, hon är knäpp.
Har ni tråkigt så ska ni få ett tips. Kolla på lite klipp med vakna med the voice. Satt typ halva natten igår och kollade. Sjukt kul!!
(btw. SaraMati är internt ;))
Tjingeling

Fear is only in our minds but it's taking over all the time

Riktigt maffig video och grym låt! Love it! ♥

Hearts, they don't lie, they just quiver in fear



I can't hold on to me, Wonder what's wrong with me..



Lithium



Lacrymosa


In the end you never can wash the blood from your hands


Älskar denna låten!

Älskar ALLA Evanescence låtar! Lätt mitt favoritband atm! Har lyssnat på dom så länge jag kan minnas.
Pappa älskar också dom så dom har hängt med läänge ;)



You'll never find what you've been searching for
Something to fill the void and
Make up for all of those missing pieces of you

Like I could only dream to do




I think I finally understand what it means to be lost


Hallu! Ojojoj vad jag försov mig imorse. Vaknade 07.11. Jag ska gå hemifrån till bussen 07.10... OMG. Jag fick springa och rycka åt mig de första kläderna jag fick tag i ur garderoben och sedan springa in och borsta tänderna och sen bar studsa ner i skorna och sen fick mamma köra mig ner till bussen. Håren hade jag somnat med i en "knut" så den fick vara kvar. Hejsvejs vad det gick undan. Men jag hann med bussen och jag hann till skolan i tid.


Marshmallow

Jag ska ha en sånn här sötnos en vacker dag och den ska heta Marshmallow! Jag döör va söt den är!!

Här, Här och Här är också bilder på Teacup Pomeranians. Vill ha!!! En Video till.

I plan to go on living..



Shit.. jag kunde faktiskt i värsta fall ha dött ida. I alla fall skadat mig sjukt illa. Hade en enorm tur som kom undan med endast värk i ryggen. Okej, jag ska ta de från början.

Riktigt skönt att få sova länge! De behövde jag. Det blev inget pluggande. La upp en bild som väldigt fint visar vad som händer när jag försöker plugga. Sen åkte jag ner till stallet... Mockade och fixade i stallet och sen gick jag ut för att mocka lite i hagen. Ett helvete. Allt va ju fastfruset i marken (såklart..). Tog in Blitzen och börjar brodda eftersom jag skulle rida i kylan och isen till träningen.. Mitt tålamod är på minus när jag ska brodda.. hatar det! Det tar en jäkla tid, man får as ont i ryggen, det är kallt och fingrarna och jag får lite smått damputbrott när han rycker i hoven så man tappar broddar och allt. Men de e bara at göra det. Ena sidan gick. Fick jobba i 20 min för att få i broddarna med de gick tillslut. När jag ska börja med nästa hov så har jag så jäkla ont i ryggen så jag tror jag ska dö. Tar då ryktlådan och sätter mig på den medan jag broddar. Ne.. de vill inte. Broddarna går bara inte i och blitz rycker emellanåt i hoven så man tappar allt, inklusive tålamodet. Plötsligt lägger han hela tyngden i hoven, rycker och sliter. Jag släpper benet och han ställer ner hoven. I samma ögonblick rusar ett svart sträck förbi och Blitz hoppar till, vänder sig on och sparkar mig på revbenen (bröstbenet) med en sån kraft att jag flyger bak, rakt in i boxdörren, han kickar snabbt en gång till och träffar ryktlådan som exploderar och därefter ställer han sig i ett hörn och ser fullkomligt livrädd ut. Jag med för den delen. Hann knappt fatta vad som hände. Alla i stallet kommer inrusande och undrar vad som hände och hur det gick. Jag kände ingen smärta. Hade inte ont någonstans (förutom lite ont  bröstkorgen när jag tog djupa andetag med inte så farligt) men jag skakade så att jag knappt kunde stå upp. Hade han träffat huvudet så kunde jag ha dött. Eller hade han kunnat mosat hela ansiktet. Det är en jäkla kraft i en bakhov! Som tur va så satt jag såpass nära så att han hann inte få full kraft när han träffade mig, annars hade jag säkert brutit revben. Hade han träffat lite lägre så hade han kunnat skada organen. Men nu fick jag all kraften när jag slog i boxdörren ist. Böjde värsta metallplattan på dörren så nu går den att stänga för mkt och innan va den jättetrög. Helt sjukt, måste varit en jäkla smäll. Kände som sagt inte att det gjorde ont någonstans.. då. Kroppen stänger ju typ av alla funktioner, så jag red till träningen och tränade. De gick bra, men när jag kom hem... Fasen va jag fick ont i ryggen, precis där jag flög in i boxdörren. Fick även värsta bulan på armen (antagligen har jag väll drämt i den i ngt när jag flög in i boxdörren). Som det kan gå..
Ibland behöver man faktiskt bli påmind om hur glad man ska vara över att man faktiskt lever och är frisk, och hur snabbt allt kan vända!


Nu ska jag sova och hoppas på att ryggen är bättre imon. Natti!

Like broken mirrors

Jag vill tatuera mig!!! Vill skriva Hope på handleden.

Någon av dessa. Lutar mest åt den översta, och antingen med bara stora bokstäver eller både små och stora.


Time to do homework..


Questions..

Haha förlåt men jag dör lite. Blicken är ju bara helt klockren. Hur tänkte människan som ställde frågan egentligen?


Like I'm indestructible

& gt;

Tjoho! Kände mig nästan lite duktig igår. Hann både åka till stallet, rida, fixa allt där och sen hem och plugga Kemi. Shit va de gick undan. Blev en jättemysig ridtur på åkern men den lilla guldklimpen. Duktig med sjukt stark va han. Fick kramp i vänsterarmen då han tog bettet och tyckte att han skulle dra iväg i 190 hela tiden. Men när han väl släppt så blev han jättefin.

 

Imon har jag massor av inställda lektioner. Har första och sista lektionen.. nödvändigt.  Samma ida. Hade kemiprov, sen håla i 5 h och sen 2 lektioner till... De två sista lektionerna va en plåga. Då va jag trött och hungrig = absolut ingen bra kombination. Mitt tålamod försvinner helt då. Imon har jag dock lyckats få "slippa" lektionerna.. = jag är LEDIG! Såå jäkla skönt! Dock hade jag faktiskt gärna velat vara med på tyskan eftersom det skulle komma några tyskar och hålla en redovisning typ. Men ne. Alla i hela klassen är lediga.. å då tänker jag verkligen inte komma och sitta i skolan helt själv. Och för en gångs skull kan jag ju ta det lugnt och ha gott om tid innan hoppträningen börjar. Så jag stannar hemma.

 

Snodde Johannas tröja ida. Min va för "kall". Såå gosigt. Den luktar Johanna. De e jättehäftigt att alla luktar olika. Matildas kudde kom jag fram till luktade läppstift, pez (godisarna), dockkläder (å fråga mig inte hur dockkläder luktar.. :P)och på andra sidan luktade den Matilda. Maffigt ;). Btw. shit vad jag längtar till mars nu! Stockholm och Rise Against konsert med de bästa! Gotta love it!


Danger

Lite såhär har jag känt mig ida. "Not only this will kill me, it will hurt the whole time I'm dying".


I looked up and saw you, I know that you saw me




a show of hands from those in this audience of one


Squishy!


"Every action has a reaction, we've got one planet and one chance"

Grym låt!!


Blir nästan tårögd när jag ser musikvideon. Fy va hemskt! Alla djur.. hela jäkla planeten. De e helt sjukt va vi förstör. Och hur kan vi behandla djuren så? Kolla t.ex. Delfinerna, kalvarna, kycklingarna osv. Helt fruktansvärt!!
"Every action has a reaction, we've got one planet and one chance" Klockrent!

Vakna med the Voice


Haha så jäkla kul. Norge som en egen världsdel. Sorry.. men hur fan tänkte han där???
Episka svar dock ;)

"Va roligt att han la ut Norge som en egen världsdel"

"Nej nej nej för helvete, Jacob är vända kappan efter vinden kille"

"Jag hade hellre gått in på Råsunda och spottat på en AIK flagga. De hade varit lugnare"


osv

We ran like vampires from a thousand burning suns

Grym låt!

Jahapp. Ida kmr lite gäster. En kompis till mamma och pappa har fyllt år så hon och hennes man kommer och ett "par" till. Dom skulle typ laga mat och äta och lite sånnt tsm. Det är "Thailändskt tema". Har ingen aning varför men men. God mat iaf ;). Jag och Felicia har bara tänkt sno lite av maten och sen hittar vi på ngt annat, typ se en film. För övrigt har jag inte pluggat ida heller.. men ska kolla lite nu hade jag tänkt. Har städat, skottat uppfarten och annat ist. Nu kom gästerna, for your information typ. Ne nu ska jag faktiskt ta tag i pluggningen. Och såklart kolla lite på när dom ska försöka slänga ihop lite mat.. det kan ju inte bli annat än kul ;).

I can stand my own ground!


Tjoho de snöar jätteflingor!! Såå mysigt!! Älskar när det är jättestora flingor som sakta åker ner. Håller det sig till imon så ska vi ut och tolka med Blitzen. Så himla mysigt! Har längtat efter de heela vintern!

Push me and I'll push back

 


We slammed the brakes, but the wheels went on

Hoppas att min katt väljer att sova jämte mig i natt ist för mig. T.ex. Igår natt (natten till ida..) så tyckte hon nämligen att min rygg passade perfekt. De e jättemysigt att ha en katt sovandes på ryggen.. ända tills man får för sig att vända på sig. Hon är ju inte den som snällt glider ner och lägger sig jämte heller.. ne hon piper till och går bestämt upp och ska lägga sig där igen. Och jag tycker så synd om henne när hon typ har somnat och så välter jag plötsligt ner henne. Men bara jag hinner somna så är e dock ingen fara. Då vänder jag mig helt obehindrat och hon hoppar ner.. närmare bestämt så ramlar hon nog ner. Ska man få av henne från en stol så måste man typ vända den upp och ner innan hon hoppar av. En envis liten sötnos. Hon är så gullig för hon är så sjukt sällskapssjuk. Kommer springandes när man kommer med bilen och hoppar upp på huven (i farten!). Och hon ska alltid sova hos mig. Supermysigt. Hon kommer springandes och skriker. Om jag stänger dörren så står hon utanför och skriker och river på dörren och då är de helt omöjligt att somna.  Jag älskar henne.. även fast hon är elak och river mina kompisar i ansiktet ibland ;)

Go on living!

 

Tjo! Lyssnar fortfarande på Rise Against med Make it stop. Såå mysig!! Har en tendens att spela samma låt ganska (.. jätte..) många gånger i rad tills jag tröttnar :P, hehe. För övrigt har jag inte gjort så mkt ida. Hade tänkt plugga... men.. ne. Får plugga mycket i helgen ist. Tänker inte sitta i sista sekunden denna gången. Men jag vill inte plugga.. Jag vill åka ner till min lilla häst och rida. Ska inte ner till stallet på hela helgen. Kommer ju få abstinensbesvär och avlida. Kanske smyger mig ner med Felicia någon dag iaf ;).


Träffade våran nya samhällslärare igen ida. Riktigt skönt att byta! Det kan liksom bara inte bli värre än den förra! Han va helt knäpp. Jag fattade verkligen ingenting! Han bara snackade men inget hängde liksom ihop. Skit kul när vi skulle berätta för den nya läraren vad vi hade gjort med Hans (den gamla). Alla svarade att vi inte hade fattat ngt alls och när hon frågade lite frågor om de områdena som vi hade jobbat med kunde vi inte svara på en enda fråga. Snacka om att hon blev chockad haha. Men de blir säkert jättebra. Hon pratar superroligt (dialekten)! De e positivt. Då lyssnar man liksom mer cX.


Aja, ska kolla en film med familjen nu och äta lite gnottis (..godis), mums!

 

 


So open your eyes



Make it stop


Sick Puppies




·


So stay awake with me, let's prove them wrong!

Älskar denna låten! Så himla fin! ♥

This life choose me, i'm not lost in sin, But proud i stand of who i am, I plan to go on living




Hejsan!! Lyckades glömma mina nyklar ute på ett bord i korridoren i skolan igår.. som tur va så va de ngn vänlig själ som hade lämnat in dom till receptionen, så de va bara att hämta ut dom. Men tror ni inte att dom va "borta" imorse igen... Shiit. Hur lyckas jag lägga bort dom under en kväll?? Letade överallt, letade på morgonen... inga nycklar. Hepp. Som tur är så har jag ju Matilda. Hon har fått en nyckel till mitt skåp.. om jag skulle glömma min. Hela dan gick jag runt i tron om att mina nycklar va borta men... när jag skulle till min sista lektion så hör jag ngt som skramlar ur jackan... Bam, nycklarna har legat i innerfickan hela dan... Ibland blir man så trött på sig själv så man bara vill sjuka ihop till en liten pöl på golvet. Hur lyckas jag?! Funderar starkt på att det snart är dags att binda fast allt i ett skärp runt midjan ;). De roliga är att jag aldrig har tappat bort ngt en längre tid. Hittar alltid allt igen.

Från en sak till en annan.
Älskar verkligen exotiska frukter!! Helt galet. Dom är såå mkt godare än "vanliga". Just nu sitter jag och knaprar på lite färsk mango. Hur gott som helst! Älskar alla möjliga exotiska frukter, Mango, Melon, Kokosnöt, Sharonfrukt, Pasionsfrukt, Annanas, Drakfrukt (även fast den typ inte smakar ngt alls :P. Men det är lätt den absolut snyggaste frukten jag någonsin har sett!) osv, osv. Listan kan göras låång.

Aja, nu ska jag plugga lite Geografi (har muntligt prov imon). Sista minuten.. jag vet ;)

Can nobody save us? Will anyone try?

 


 


 

Tjo! Fy va hemskt det är med de som hände Nemo!!! En kompis häst. Han fick tarmved över en natt, skickades direkt in på operation (igår) men klarade inte sig. Och tjejen är magsjuk. Det är hennes andra häst som går bort. Fy fan va hemskt!! Jag vet seriöst inte vad jag skulle göra om ngt hände Blitz. Jag skulle bryta ihop totallt och bli helt deprimerad.... på livstid! De e helt sjukt va dom betyder mycket för en! Va nere hos min lilla ängel innan. Så himla söt där han står i boxen å bara väntar på att jag ska komma. Helt underbart när de bara är jag i stallet och man står ute i stallgången och bara gosar. De märks verkligen att han gillar att bli ompysslad, och jag älskar att pyssla om honom. Skulle göra allt för den hästen! Hann tyvärr inte rida honom ida (+ att de va skitväder). Måste sätta mig och fixa med min redovisning. Hatar att redovisa!! De e bland de värsta jag vet. Tycker liksom i allmänhet inte alls om att prata högt inför människor.


Ville duscha på ovanvåningen innan men där envisades min lilla tvilling om att hon skulle vara.. Visst fine, jag duschar här nere, men jag tänkte att jag iaf kunde få schampot som jag ville ha (de finns typ 5 flaskor där uppe..). Haha tror ni inte jag får en klump i handen.. tack typ. Okej de va min ide... men whatever ;). Tro mig, det va en ny upplevelse att försöka ta av sig ridkläderna med schampo i handen som långsamt droppar ner på golvet...
Ne nu ska jag fixa powerpointen lite snabbt å sen gå och lägga mig.
Godnatt♥

!


It Is Better To Fail In Originality, Than To Succeed In Imitation.


Jaaa jag fick ett väldigt fint sms från Johanna som tydligt visade att hon ville påminna min lilla hjärna att den hade lovat att lägga ut 3 speciella "bilder/texter" som jag och Johanna så fint hittade. So here we go ;)


Denna är väldigt du Johanna! Hahaha.


Denna är nog den som är mest jag av dessa tre. Haha, hade aldrig gjort de!, men de skulle ju vara sjukt kul ;)


 


Och sist men absolut inte minst.. den som är viktigast. Det va denna jag skulle lägga upp till dig M. Mihihi helt klockren!!! Denna kan du kontra med! Heeelt epic och så jäkla rätt!!


Give it all

Herre... Johanna (internt skämt ;))..  Jag är nog världens sämsta på att planera.. Fysikprovet gick... som de gick. Skrev på allt men man kan ju lugnt säga att de va lite hejsan hoppsan uträkningar över de hela. Sjukt skönt att ha de gjort iaf. Men nu måste jag hinna göra en tyskaredovisning + powerpoint som ska redovisas imon (bör kanske lägga till att jag knappt har börjat ännu) ... Och jag måste ner till stallet... Great. Härlig planering va?! ;). Anyway.

Nu är de helt bestämt att jag och mina små underbara små knäppgökar ska åka tåg till Stockholm i mars och gå på Rise Against konsert. AWESOMENESS!! Kmr bli bäst! Sover över och åker hem dagen efter. Tjohoo!

I love...



I'm about to lose my mind



Hai! Satt och pluggade Fysik hela dan igår... förstår ni hur tråkigt jag hade?! Fysikprov imon och jag fattar ingenting... Lyckat. Satt kvar en timme ida med Johanna efter lektionen och pluggade lite till. Hade sjukt många uppgifter som jag hade fastnat på. Fysik som va så galet lätt innan.. nu är de ju bara en miljon olika formler att hålla reda på... Trögt. Ska fortsätta med pluggandet nu, har bara gått igenom halva.... fml
Hoppas verkligen att ni (Edit: "ni", inte "nu". Note to myself; Sara... lär dig läsa igenom dina inlägg!!...) har de roligare än jag!
Har laggt upp denna innan men den är ju bara såå bra! ♥

Be who you are and say what you feel, because those who mind don’t matter, and those who matter don’t mind.


« »


Eminem - Like Toy Soilders


Don't try to be someone else, you're perfect and unique just the way you are!


Haunted house..

Hahahaha snälla kolla på denna!! Jag döör va roligt. Jag och Matilda låg på golvet och vek oss av skratt när vi såg denna. Helt galet kul!!! Älskar när hon säger "TAKE HER!! TAKE HER!!" Hahaha, såå klockren!! 2.03 är ju också bara heelt underbar! Plötsligt sitter Amy på golvet, hahaha. 2.15, haha kolla mammans min, helt oslagbar!

It's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring


Halloj! Kom hem från stallet för en stund sen (okej.. längesen). Blitzen skulle klippas. Trodde jag skulle dö av köld, shiiiit va kallt de va. Han blev iaf klippt. När jag stod å borstade honom märkte ja att han va svullen i ena benet, så de blev ingen ridning ida. Gick ute en runda med honom ist. Så jäkla söt han va. Skulle visa upp sig hela tiden. Studsade upp och ner, höjde nacken och blåste upp sig. Sötnosen. Speciellt när det kom några ridandes. Haha jag har aldrig sett honom så jäkla stor. Den lilla plutten växte helt seriöst minst 50 cm. Men grejen är den att när hästar gör de ser de bra ut.. när människor gör de... ser de bara helt sjukt onaturligt och konstigt ut.
Men Blitz verkade iaf absolut inte ha ont i benet, himla skönt! Så imon får Felicia rida honom ordentligt så han blir av med lite överskottsenergi ;)


Be happy. Smile more! Nothing is more beautiful than a happy person!

Denna bilden är såå jag. Känner mig nästan läskigt mkt träffad!! Allt stämmer!

Matilda kallar mig "En stängd bok"
och
Johanna frågar sig "Jag förstår inte hur en människa kan prata så mkt men ändå inte berätta någonting.."

Ska jag tolka detta som att mina kära vänner tycker att jag är dålig på att dela av mig av mina riktigt privata sidor tro? ;) Jag är väldigt bra på att prata. När jag känner mig bekväm så kan jag snacka typ hela tiden. Men jag säger aldrig ngt riktigt personligt. Jag är minst sagt lite små stängd. Problemet är nog att jag blir så himla blyg och osäker. Vill känna mig helt trygg med människorna allra närmast mig. Som sagt, bilden är så jag. Sjukt blyg när jag inte känner personen, pratglad och social när man lär känna mig och om man lär känna mig ordentligt så kan man nog säga är jag är ganska.. "galen"! ;). Överskriften är också väldigt mycket jag!
"Be happy. Smile more! Nothing is more beautiful than a happy person!"

You'll never know if you'll never try.....


Eminem - Stan (Long version) ft. Dido


My tea's gone cold I'm wondering why I
Got out of bed at all
The morning rain clouds up my window
And I can't see at all
And even if I could it'll all be gray,
But your picture on my wall
It reminds me, that it's not so bad,
It's not so bad


Denna låten hade jag också i huvudet ida. Jobbar med texten till den på engelskan.

It reminds me, that it's not so bad, It's not so bad

Haha okej Johanna.. jag ska rätta till mitt misstag. Jag har haft 5 olika låtar i huvudet idag, samtidigt. Gaah va snurrigt allt blev till sist cX.
Kom precis hem från hoppträningen. Shit va kul de va!!! Bltzen va jätteduktig!! Studsade över 115 cm lätt som en plättis. Taggad som tusan va han också, så fort jag kortade tyglarna så hoppade han iväg i full fart och studsade runt. Hur kul som helst! En sak som va lite mindre rolig va att jag bröt av min tumnagel när jag skulle hänga upp höpåsarna. Kan ju inte precis säga att att bryta en nagel är något alldeles fruktansvärt, haha, den växer ju liksom ut förr eller senare, men grejen va att den bröts alldeles för långt in fy faaaan  va ont de gjorde. Löste problemet med... lim. Sånt lim som man använder när man limmar fast stenar och lösnaglar osv på naglarna. Problemet är liksom att jag kan inte klippa av den eftersom den är av för långt in. Känner på mig att den kommer vara av imon när jag vaknar ändå... aj..

Imon har jag liiite beslutsångest. Vi ska på en sån där körkortsakimojs, men den börjar 16.45, och jag har ingen tyska så jag slutar 15.20. Antingen åker jag in till Farmor en stund.. eller så stannar jag i skolan och försöker få ngt gjort... Lutar nog mest åt att stanna i skolan...

Aja nu ska jag hoppa in i duschen.

I'll numb the pain till I'm made of stone...

Har gått runt med denna låten i huvudet hela dan. Love it♥

Something so distant

I've been denying this feeling of hopelessness
In me

And as much as I'd like to feel like I belong here
I'm just as scared as you


10 Januari 2012


Tjo! Jättemysigt med Johanna sön-mån. Lyckades se 4 filmer. The crazies, the silence of the lambs, hide and seek och fynny games. Den sista va bara störd. Fattade noll. Älskar psykiska filmer med det tyckte jag inte denna va. Den va bara sjukt konstig. Hängde liksom inte ihop alls.
Hela poängen med The Crazies va liksom typ bara att man skulle tycka att den va äcklig, blod överallt, störda människor, smitta osv. Typ som "28 days later". Jag gillar "katastroffilmer" så den va bra, med den hade några små missar i handlingen. Tycker att de va lite tråkigt att den inte va djupare, smartare liksom. Gillar när man får tänka lite själv, inte bara blod som sprutar precis hela tiden. Gillar när man får lite smarta ledtrådar.
Hide and seek va jättebra. Smart film, man fick tänka ordentligt. Bra handling och upplösningen va riktig smart.
The silence of the lambs va också riktigt bra. Den va också smart och man fick tänka ordentligt. Man fick små ledtrådar hela tiden vilket va jättekul.

Första dan i skolan efter lovet ida. Sjuukt jobbigt. Trodde jag skulle avlida ett tag. Mitt schema suger, precis som förra terminen. Tur att jag har riktigt sköna fredagar iaf.

Ska spela bilspel med pappsen nu. Underhållning på hög nivå ;).

±


I close my eyes and drift away




Hai! Har precis kommit hem från Matilda, vi hade de awesome som vanligt, haha. Jag berättade mer än jag brukar iaf ;). Johanna kommer snart. Ska dra med henne till min, som hon kallar honom, stora vovvsing. Tror jag rider en runda, hon får helt enkelt... gå med ^^. Ne jag ska vara snäll och rida en liten sväng någonstans där hon kan sitta kolla på. Har absolut ingen aning om hur jag ska lyckas ställa till baka dygnet sen, skolan börjar ju på tisdag och just nu är det heeelt galet. Aja.

Nu kom hon ^^

Cause I've been screaming on the inside


Cool!

Hej! ÄLSKAR Evanecencse nya album. Grymt bra låtar (som vanligt). Jag har nog lagt upp några här på bloggen. Sick, The Change, My heart is broken, What you want osv.

Ska snart till Matildisen.

Klicka Här, En spotifylänk till de nya albumet. Awesome!

So true


Evanescence - The Change


Remember who you really are



Haii! Har varit på stranden ida med Blitz. Galopperade längs stranden bland alla människor. Hur mysigt som helst. Det blev lite längre än tänkt, tog en omväg både dit och hem, dessutom mötte jag en kompis på vägen hem så vi skrittade en extra runda och snackade lite. Mycket trevligt.
Imon flyr jag hem till Matilda. Vi ska ha gäster.. tråkiga gäster enligt mig. Så jag ger mig av hem till Matilda och våldgästar dom lite ist fram till söndag ;). Sen ska jag träffa min älskade lilla Johanna (som har varit ifrån mig allderles för länge!) på söndag ända fram till måndag. Ut med språket Johanna, antar att du har mkt som du gärna vill dela av dig av ;) Mihihi...

Love them!



Heeej! Gissa vad som kom ida... mina skor!! Love them!! Så jag har klampat runt i dessa hela kvällen. Känns minst sagt lite ovant att plötsligt bli 1.80. Men är det 13 cm klack så är de. Galet snygga va dom iaf, och sköna att gå i! I övrigt så ligger jag och kollar på Mia Skäringer, "Dyngkåt och hur helig som helst" heter hennes lilla show. Hon är ju helt underbar! Snacka om att bjuda på sig själv. Helt underbar dialekt har hon!! Jag ska fortsätta kolla nu.

Ha det bäst!!

Evanescence - My Heart Is Broken


The Unicorns...


I will wander 'til the end of time



Hejsan! Hade sjukt svårt att sova inatt också.. klockan 2 gick jag upp och åt. Hittade en kaka, lite minitomater, ost och lite sånt som såg gott ut. Sen tog jag med mig katten (som hade fått vara inne eftersom de blåste så mkt ute) och gick och la mig igen. Älskar när det blåser, tycker det är jättemysigt att ligga och lyssna på.

Red ut en mysig runda i skogen på Blitzen med Elin ida. Vi struntade i att det blåste och att lilltårna hade frusit till is och va helt omöjliga att röra på och gav oss ut i skogen, även fast det knakade i träden... kanske inte det absolut klyftigaste vi har gjort i hela våra liv, men de va lätt värt det. Det finns inprincip inget som slår att galoppera i full fart på Blitzen, de e en sån otrolig frihetskänsla.

From the very bottom of my soul


Bury me with my guitar and on the way to hell I play


Överlycklig!!

WOOOOOHOOOO!! Gissa vem som har beställt världens snyggaste skor?!?! Moi!! Äntligen!! Väntat hela dan på att dom skulle komma in på hemsidan igen.
Haha de e inprincip det enda jag har gjort på hela dan ^^

Is it so hard for you? Cause it's so hard for me

Jag å Sally för ngn dag sen. Lilla fluffbollen. Hon va så söt, när jag satt i vardagsrummet med datorn så kom hon och helt random hoppade upp i mitt knä och skulle sätta sig på datorn å allt. Datorn tog ju upp typ hela knät så jag fattar inte riktigt hur hon tänkte :P.
Har rensat bort 10 000 bilder nu men det finns minst lika många kvar.. om inte dubbelt. Helt galet. Men jag tänkte fortsätta lite, å sen gå och lägga mig. Måste ju vända tbx dygnet nu känner jag. Btw, matilda, den där filmen du såg som jag också började kolla på.. 30 min in i filmen kom jag på att jag redan har sett den... 2 ggr. Men jag kommer aldrig ihåg va filmer heter så.. ^^

Just remember to smile


Sorterar alla mina bilder på datorn atm... helt sjuuukt många!!

Every single word and every note


Hai! Klockan 2 inatt va jag lika pigg som man brukar vara 2 på dagen... = helt omöjligt att sova. Å 11 i morse va jag helt död.. Suck, hur ska jag lyckas ställa tbx dygnet nu? Aja, ska sticka ner till Blitz nu och rida ut med Amie. Har precis städat.. massor. Helt okej när man kan lyssna på musik samtidigt!

Btw.. varför lär jag mig aldrig att läsa igenom mina inlägg innan jag publicerar dom... hittar ju fel överallt.. t.ex. "Min försöker få min lilla vän...".. Hur fick jag in Min där?! De ska givetvis vara "Jag försöker få min lilla vän.." Dessutom hittar man stavfel lite överallt, som busar ist för bussar (hej jag missade ett s...). Man får helt enkelt tänka lite själv när man läser ;)

Ha det bäst!

Cross the oceans in my mind


Hai! Har inprincip sovit bort hela dan ida. Somnade halv 7 och vaknade halv 3. Har aldrig vaknat så sent i hela mitt liv, och då har jag ändå varit vaken längre än till halv 7. Sjukt. Men iaf, Matilda åkte hem för typ 1.5h sen. Vi satt och försökte lista ut om det va en rosa skumtomte eller en vit som vi åt på när vi blundade. Seriöst helt sjukt svårt! Dom smakade helt olika när man tittade med exakt likadant när man blundade. Tänk va mkt man egentligen "äter" med ögat.

Aja, nu ska jag fortsätta chatta med M på fb. Jag försöker få min lilla vän att komma ut ut garderoben för allmänheten, jag lyckas väll... sådär..

Step by step, heart to heart...


Heeej! Happy New Year!! Vi lyckades gå vilse i Snöstorp när vi skulle till bussen... lokalsinne here we go. Missade typ bussen, men vi lyckades komma hem innan 12 iaf. De va jättekul att träffa Louise igen, ville inte hem så tidigt egentligen och de kändes så jäkla sjukt att gå, vi hade ju liksom typ precis kommit, kändes liksom oartigt, precis som om vi tyckte att de va tråkigt men så va inte fallet. De va jättetrevligt och jag hade som sagt jättegärna stannat längre, men vi va ju tyvärr tvungna att åka hem till lilla Felicia ;). Väl hemma så ramlade jag och Matildisen som vanligt ner på vårat köksgolv och låg i en liten klump och skrattade. Haha, alltid lika kul. Jag kom även med världens mest korkade kommentar 8 min in på de nya året (och fråga mig inte ur vi kom in på de). "Lärare gillar när man kommer i tid och....... är duktig..." Men grattis Sara.. hur tänkte du nu egentligen?! De där kunde man ju typ räkna ut med lilltån. Matilda va även helt lyrisk över att hon hade med sig skumtomtar som va helfärgade, alltså antingen rosa eller vita.. haha hon va till och med tvungen att fota med sin mobil och föreviga detta mirakel.. haha.

Jao, nu ska vi kolla på film (ojoj vilken nyhet ;)) och snacka och ha de sådär allmänt roligt som vi alltid har.
Puss på er♥


Happy New Year!!!


RSS 2.0