It's all about you, It's all about you baby...

Godnatt, ska sova nu. Måste ju upp tidigt imon. Ha det gött och njut verkligen av eran sovmorgon! Jag är avis ;).
Puss på er♥


Save me with your love tonight...

Snälla ngn jag dööör här bakom alla skolböcker! Jag behöver sällskap! Har TRÅKIGT och så sjukt mkt att plugga på!! Fattar ni att jag har tråkigt? Har jag sagt att jag har tråkigt? Jag säger det nu.. JAG HAR TRÅKIGT! Al alone med musik som sällskap... suck. Livet är hårt ibland..

Lite av det jag har nästa vecka:
-Matteprov (Typ inte räknat ngt alls)
- Svenska seminarie om massa gamla texter (inte läst klart texterna)
- Engelska prov (inte kollat ngt på)
- Engelska muntlig uppsatts om en författare (knappt börjat på)
- Fysik uppgifter (Ej klar med)
- Muntligt Tyska prov (inte skrivit klart uppsatsen jag ska redovisa)
- Ska vara klar med en uppsats om ett mord (Knappt börjat på)

Hejdå, jag går och avlider nu... ha ett kul liv..



Ibland måste man bara få klaga lite ^^

Uppdatering: Mohaha, nu skiter jag i detta (som vanligt?)! Tar det på söndag ist....


So good you've got to abuse it, So fast that sometimes you lose it...


Hej! Härligt att sluta tidigt ida! Nu har jag MASSOR att göra. Har bara dragit på det ända till nu. Men nu går det inte längre. Ska städa mitt rum (stökigt som.. jag vet inte vad atm), plugga (blää har galet mkt till nästa vecka!!), fixa till imon (till tävlingen, packa, sy tbx några knappar på kavajen osv) och sen kanske ut och springa en runda (bara de att det är såå lamt att springa själv, brukar dra med mig pappa men han sprang igår så han vill nog inte ida). Är riktigt sugen men får se om jag hinner (va helt galet sugen igår! I den underbara friska luften som va då men jag va i stallet och sen blev det mörkt och helt galet dimmigt).

Har hittat massor finfina kläder (y), tjho, jag vill handla ^^. Och jag vill köpa nya skor. Har ju endas Converse, det kan ju vara kul med typ ngn känga med klack också. Har inte så mkt att säga atm. Såg en film igår på Tyskan med den enda normala människan dog. Uppmuntrade... Hatar Draman.. Jag lever mig in för mkt i personerna och lider verkligen med dom. Jobbigt, då är det mkt lättare att kolla på Thrillers cX.

Btw. Fick precis veta att min (rent ut sagt hopplösa) kusin har blivit av med körkortet... Han har kört i 115 på en 80 väg (Inte första gången.. tro mig). Lyckat Daniel.. Lyckat.. Och igår köpte han en till bil och på vägen hem pajade han den andra... *suck*

Puss på er, vi hörs♥


Breathe a breath of life...


Tjenixen! Vet ni vad? Jag har en lektion imon.. Ska åka hela vägen till skolan för en ynka liten lektion.. tänk.. jag hade ju kunnat vara ledig.. heeela dan! HA, vad sägs om det? Har ju ingen sovmorgon på lördag pga av allsvenskan i ätrabygden.. kommer dö! Hur ska jag orka släpa mig upp? ;) Ne men de ska såklart bli roligt. Men iaf, Kemi imon då. Kemiprovet ida kändes bra, får kanske tbx dom imon. Våran Kemilärare är seriöst den sötaste och snällaste i världen! Hon ser ut som lilla My (super kort, pytte små fötter, alltid håret i en boll på huvudet eller möjligen en hästsvans ibland, stora ögon som alltid är klarvakna, lite hyperaktiv och skuttig :P). Hon är super schyst på proven också och ger ledtrådar, tipps och förklarar. Man lär sig mycket bättre då och hennes prov blir liksom roliga.

Btw, Hahahaha titta på DENNA. 0.49-0.54 = jag döör. Hahahahahaha dålig humor jag har!
Aja, ska sova nu, med 2 katter i sängen. Båda ligger på mig och sover djupt.. Hur ska jag kunna sova inatt? Kommer garanterat tjoffa ner dom i sömnen förr eller senare. Puss på er och Godnatt♥


Don't pretend you hate us when you sing our songs, cuz we all look the same in the dark...


Tjena! Kemiprov imon och jag kan la inte skryta med att jag har pluggat sådär jätte mkt... Ska iaf kolla igenom anteckningarna från lektionerna nu lite snabbt.

Btw. Vet ni hur mina ridbyxor såg ut igår... (okej, det låt konstigt.. men ni fattar snart) Jag hade VÄRLDENS hål... på ett jättebra ställe också.. visade ju typ halva röven... Jag skojar inte, hålet va lika stort som min knytnäve... Och jag hoppade... vilket betyder att man står upp i sadeln ibland... toppen... toppen. Man jag hade ju inga andra så de va bara att bita ihop. När jag skulle hoppa upp i sadeln så sa det "froooooooppp"... sen hade hålet blivit från 3 cm till en knytnäve... Yes

Försökte ta ut min tragus piercing i typ 20 min innan ida. Tänkte att jag skulle tvätta ordentligt bakom men nehe. Den sitter som sten och är helt omöjlig att få ut. Jag är typ inte öm alls men ont som satan gör det när man börjar dra och slita så. Typ blå blev den också, vackert.

- Du pratar för mycket..
- Det sa morsan också, sen köpte hon en badboll och försvann.
Haha är inte den bara hur kul som helst? Gunvald i sista vittnet (Beck). Tyvärr så hittade jag inget klipp på YT...

Ne nu ska jag sova lite hade jag tänkt... efter Kemin.
Puss på er och Godnatt♥


True!


Out of our minds, and out of time, Wishin' I could be with you...



Tjo!
Hoppade lite i paddocken med Blitzen ida. Gick super bra. Tränade lite omhoppning. Har duschat och käkat upp det sista av B&J glassen och nu tänkte jag fixa klart tyskan och sen hoppa ner i sängen. Btw. är det bara jag som brukar sätta mig på golvet ibland när jag duschar?.. typ höjden av lathet... Men det är jobbigt att stå, speciellt när man kommer hem från stallet och varit i full gång där i flera timmar och sen proppat i sig massa kvällsmat. Mkt lättare att sitta då ^^. Anyway. Puss på er♥




A Black beauty...

Gosar med Sally i sängen. Hon har tänkt sova på min mage... jahapp. Aningens jobbigt kanske, det är inte precis en liten och nätt katt vi snackar om. Mer katten Gustav form på denna lilla madammen. Vet inte riktigt vad hon liknar på denna bilden. Hon är faktiskt riktigt söt i verkligheten. Ögonen brukar vara enroma, runda och se ut att ploppa ur huvuder på henne. Små nätta tassar och litet gulligt huvud... men kroppen i övrigt passar inte riktigt till det lilla nätta. Ett riktigt charmtroll som vet vad hon vill och lite schizofren. Ena dagen världens mysigaste och andra dagen ett litet monster. cX


It kills me not to know this...

Älskar mitt "kedjehalsbnad" som jag fick av min syster. Så jäkla snyggt. Har ett till med flera mindre kedjor i guldbrons och silver.


Tjohej! Sitter och pluggar atm, eller.. jag ska börja nu... eller.. typ... ja.. mm. Har precis pärlat en val till Felicia... hon ville ha det.. fråga mig inte hur hon fick för sig att ha en val hängandes i örat men ok, ^^. Tänkte ge mig på att försöka göra en döskalle till mig med... lycka till. Mission impossible typ. Ska sluka en B&J glass som jag fick av Farmor idag också. Love B&J!! Men det blir nog efter kvällsmaten, som tydligen ska bestå av pannkakor ida. Jag klagar inte, mums. Dessutom vill min syster alltid ha grädde på dom, mohahaha, gnottigt.


Btw. Som ni antagligen vet så har jag typ 100 olika hundraser som jag vill ha. Men shit, →denna← hunden!!! Jag dör! Så SJUUUUKKT sööt!! Vill ha.. nej SKA ha!!! Lite kul för jag vill ju t.ex ha en Rottweiler också. Ganska stor skillnad där cX.


Nej, läxorna väntar på mig. Puss på er♥



Give me a sign...


Jag och Blitzen en höst för något år sen♥

Tjena! Har varit i stallet hos min lilla mysis. Gick ut en runda me Mikkan och Cissi, och Blitzen såklart. Riktigt mysigt. Ida har varit... lite depp. Yes, jag är inte alltid hyperaktiv, skuttar runt och skrattar tjugofyrasju, har också mina "dåliga" dagar då man känner att allt bara är åt helvete. Ida var en sådan dag. Men nu tar vi tag i skiten. Pallar inte gå runt och vara depp (men om jag är sur.. då jäklar. Tro mig, jag är sjukt envis. Ger fan inte upp i första taget). Men ida kände jag liksom inte mig så sur direkt. Kände liksom mer att jag va problemet.... Liksom själva jag, personen. Invecklat, men nu skiter jag i det. Jag är jag... OKEJ?! (Sisselak here we go, Haha såå klockren!).

Ska fixa mina naglar och pärla coola örhängen snart. Men nu kollar vi på Mördare Okänd så Peace out♥

Every single word is a lie...





Muffin...


We run away...

Atm

Hejsan! Jag och Felicia har bakat världens godaste muffins!!! Sånna som ska ätas frysta med en underbar gojsegojs i. I'm in heaven. Seriöst de godaste muffinsarna i världshistorien. Bild kommer. Måste egentligen plugga ida för jag har massor av prov och läxor nästa vecka, men jag orkar inte! Vill träffa roliga människor och ha kul..  är inte alls taggad för att plugga.. ;) Save me!


Dear Agony, just let go of me...


Hej! Red lite dressyr på åkern ida med Blitzen. Superduktig men lite trög ibland, och när jag dessutom har träningsverk i armarna så kan jag nu i efterhand kanske konstatera att det inte var världens bästa kombination. Mitt tålamod är ju inte på topp om man säger så ;). Men min lilla prins va jättefin, han är så underbar att han alltid ställer upp och gör sitt bästa även fast jag får lite "dampryck" ibland när han trögar (mobba inte mina fina ord) sig.

Bara för att riktigt trötta ut honom så red jag upp för klätterbacken efter passet, muskler here we go. Problemet var bara att dessa små jävla odågor till äckliga kryp anföll oss. Älgloppor/Älgflugor.... FY FAN säger jag bara, HATAR dom!!!! Äckligare djur finns inte! Fästingar, blinningar, bromsar, getingar, myggor osv är ingenting jämfört med äckliga kräk! → BILD ←, Känns som att dom är på mig atm, fast jag vet att dom inte är det... Plockade 5 st på Blitzen... 5!!! Dom är inprincip omöjliga att mosa eftersom dom är platta (kryper iväg fast man trycker fingret stenhårt på dom mot en plan yta..), snabba som tusan (både på att springa och att borra sig ner i pälsen), kan flyga, har värsta klorna, dör varken av vatten, tvål eller ngt sånnt och suger blod!! Asså kan det bli värre??

Sjukt skönt med helg nu, men har galet mkt att plugga. Flera prov och läxor nästa vecka... 2:an är ett helvete! Galet mkt mer än 1:an tkr jag.

Jag och Felicia kollade klart på Johan Falk filmerna precis och nu tänkte jag fortsätta lyssna på musik och leka lite med iMovie. Puss på er♥


In this California king bed, we're ten thousand miles apart...


Hallo Leute! Hatar verkligen torsdagar! Allt kommer på en gång, har typ 5 min rast mellan lektionerna och går till kvart i 5... Inte sådär överdrivet kul precis.. Men imon.. då jäklar ser ni, då flyr jag fälltet redan halv 12, Tjoho! Eller.. jag slutar då, men sen ska man äta (Jag utan mat?! Nehe du, skulle inte tro det va), vänta på sin lama tvilling (mohaha) och sen denna jäkla bussen. Men så grymt skönt att för en gångs skull inte sluta sist av alla i hela klassen.

Beaking Benjamin spelars högt och underbart i öronen medan jag ligger här och tänker på hur oerhört sugen jag är på att träna, stenhårt ;). Hade styrka ida på idrotten, älskar verkligen explosiv träning men... när man ska köra på den 50 armhävningar och 100 hopp osv så måste jag erkänna att jag blir sjukt uttråkad.. Har inget tålamod och hatar att göra samma sak för länge. Men nu blev jag riktigt sugen på att träna igen, har ju tänkt ge mig ut och springa hur länge som helst nu men... det är också så ensidigt.. men vi får la se, sprang ju väldigt mycket innan sommarlovet men segade liksom till sen ;).

Btw. Jag och pappa såg ett sjukt konstigt ljus igår när vi körde hem från stallet. Lös som typ 100 sånna stråklastade som finns vid vissa klubbar och sånt ibland. Fast mitt inne i skogen, lös upp hela himlen.. sen bara slocknade det. Naj, jag ville ju se vad det va (nyfiken tjej here we go).

Nu ska jag ta tag och röja undan lite på mitt rum, kläder ÖVERALLT...
Puss på er♥

Rise Against!


Tjena! Dagen igår blev inte riktigt som planerat, men det är lite spänning i vardagen, sånt gillar vi. Skulle egentligen tillbringat dagen i stallet hos min underbara häst men så blev de inte. Istället så messade Amanda mig på bussen och skulle "påminna" om att jag skulle hänga med henne och baka pizza på ngn glutenföreningssakimojs... Hon är ju gluten. Jahapp. Fick försöka lösa det med hästen eftersom jag upptäckte att jag omöjligt skulle hinna hem, ta hästen och sen in till stan i tid. Som tur va så kunde min farmor köra. Så hon körde mig och Amanda hem till mig där jag duschade och packade (bestämde att jag skulle sova över hos Amanda), sen bar det av till stallet för att snabbt fixa sakerna till hästen och sen iväg för pizzabak. Men nu är jag hemma igen. Upptäckte att jag har både Tyskaläxa till imon och geografiprov... ibland känns livet bara helt underbart... Men de löser vi nog ;).

Nej jag är så sjukt trött efter dagens hoppträning, som btw gick riktigt bra med världens underbaraste lilla varelse (shit, jag älskar verkligen mitt lilla busfrö!). Men blää vad trött man blir. Har tänkt ge mig ut och springa en runda hur länge som helst nu men tror ni det blir av.. neee. Och imon har vi idrott och då kommer jag garanterat inte palla heller.. Ska gå och packa idrottspåsen nu (jag är TRÖTT på morgonen och mitt närminne existerar typ inte ens så de e bäst att göra det nu...) och sen sova.
Btw, Johanna.. gissa vem jag tänkte på när jag såg denna ;) hihi
Puss på er♥


Was I invading in on your secrets?


Världens sötaste! Jag dör, komsi komsi...

Tjo! Ingen matte imon = jag slutar lite tidigare = Grymt glad tjej! Har egentligen liite lite sovmorgon imon men kommer att åka direktbusen på morgonen ändå. Hade ändå bara kunnat ta en buss som går 10 min senare och sen fått vänta i stan i 20 min på nästa buss... inte lockande, då tar jag hellre direktbussen 10 min tidigare.

Johanna! Just for you ;)♥
Denna, och Denna, hahaha, jag dog!!


Peace out♦


What was I just about to discover?...

Tjoho! Vet ni vad jag gjorde när jag steg innanför dörren da? Jag bakade!! Tjoho. Kolakakor och Chokladbollar blev det (man blir aldrig för gammal för chokladbollar ^^). Jag och Felicia ska nu lägga oss i min säng och kolla på fler Johan Falk filmer och äta kakor. Sjukt mysigt!


Btw: Johanna, länken kommer! Men jag hittar inte bilden just nu ^^

Love this song!
Puss på er♥


Cozy...


Äntligen så får du se en del av mitt rum Johanna cX haha ↑ → Klicka

Halloj! Har precis kollar på den 3:e Johan Falk filmen och ätit upp det sista av min underbara B&J glass (Baked Alaska, asså den är så sjukt god så att det inte är sant, GOTTA LOVE IT!!) Tänkte städa upp lite på rummet.. sen kanske ta fram matteböckerna en ytte pytte liten stund... man jag har fortfarande inte bestämt mig på den punkten.. och sen sätta på nästa Johan Falk film och dricka varm choklad... mysigt!

Kan inte hjälpa det, men lite längtar jag faktiskt till vintern.. Det är liksom mysigt, och den är ju Julen och min födelsedag i december också (Y).
Puss på er♥


Wise men wonder while strong men die...

Lyssnar på Breaking Benjamin nu med Matilda och Felicia och vi ska laga mat. Pasta med "kräftskärtpastasås" (tjoho vilket fint vackert ord som hoppade fram från ingenstans..) blir det, mumsigt. Tyvärr så kan jag inte lägga ut någon låt, vet ni vaf?! Jag kan inte välja!! Vill lägga ut alla ^^, alla är ju sååå bra!! Dom gör verkligen grym musik.
Men här kommer faktiskt en låt iaf, det är den jag lyssnar på just nu, awesome!



Living in a fantasy, Don't even know reality...



Tjo! Igår kom Louise och sov över här när jag hade kommit hem från stallet. Vi snackade typ i måndags eller ngt i telefon i matsalen och hade då tydligen bestämt att vi skulle sova över igår till ida. Tror ni att jag hade uppfattat det?! Njej, (...) skyller på att hon va otydlig och det va massa buller i matsalen ;). Blev inte bara lite chockad när hon ringde i torsdags och frågade när hon kunde komma.. Men men, rolig överraskning iaf. Har haft det awesome med henne.

Ida ska Matildisen komma och sova här, haha fullt ös nu. Mamma och pappa ska ha gäster en liten stund och sen iväg och då blir det awesome att ha Matildisen här.  Hon kommer vid 4, vi måste börja tidigt eftersom vi är uppe till typ 7 på "morgonen" annars cX, och det bli väääldigt jobbigt att gå upp dagen efter då. Jag är så sugen på B&J glass så det är inte sant, måste ha!! ^^
Ska sticka till stallet en runda snart.
Puss på er♥


I'd never wish for anyone to feel the way I do.....


Hejsan! Lyssnar på Lies nu. Hade egentligen behövt plugga ida men... nej. Har inte så mkt att säga tror jag. Inget intressant som ni kan förstå iaf. Det va absolut inget elakt menat, utan jag menar liksom att om jag börjar berätta on ngt roligt som har hänt så kan jag liksom inte förklara. Som när vi knäckte oss på idrotten ida... hur ska man lyckas förklara hela den mega långa berättelsen bakom det skrattanfallet??.. omöjligt. Bara jag och Amanda som förstår, hehe.

Ett ord om min känsla atm, ensam.. Jao det är känslan atm, brukar tyvärr känna så. Naj, naj, detta ska inte bli ngt hemskt "deppinlägg" som ändå bara är sjukt tråkigt att läsa. Men det är ju lite tråkigt att man känner så. Känns bättre när jag är med mina fina vänner och då blir jag genast glad och full av energi, men ensamheten finns liksom ändå kvar....

Men iaf, nu ska jag kolla på en film. Puss på er♥


LIES!!!


Grymt att dessa killar sjunger minst lika bra live som inspelat . Tycker till och med att de är bättre live. Det blir liksom lite mer tryck i grejerna då. Som sagt, härliga röster! Underlållande med Toms snygga dans också! ;) Jag undrar bara hur han lyckas spela samtidigt....
Härlig låt!




The surface is getting hotter...


Toodiloo! Gissa ven som har hittat en direktbuss från sig till Sannarp.. gissa, Gissa, GISSA!! Moi!! Tjohooo, gissa om jag blev glad. Hatar att byta buss å sånnt + att 73:an alltid är smockfull och är sen... Ska ta direktbussen imon med. Det är 350, har hoppat av på viktoriagatan innan och tagit 73:an men det visade sig att 350 byter och kör från regionbussterminalen till sannarpsgymnasiet. Toppen, toppen.

Har precis kollat en film, Catfish hette den och handlade om Facebook. Om hur man kan hitta på en person på FB som egentligen inte existerar och ta bilder och kopiera status osv. Den handlade iaf om en kille som råkade ut för detta. Orkar inte förklara, de e ju bara att googla eller ngt. Bra var den iaf!

Calla har åkt hem nu, saknar henne redan! Hon är så himla mysig och snäll... vi måste åka och hälsa på henne snart!
Har börjat spela Wordfeud med mina små vänner, det är pinsamt hur dåliga jag är och hur fast man blir... även fast det ibland är jättekul och ibland helt sjukt tråkigt :P hehe

Nu ska jag iaf snart sova, Puss på er och godnatt♥


Taking over all the time...


Tjohej! Mysig da ida. Gick hem till Matilda när vi kom tbx till skolan eftersom jag hade alla mina saker där. Vi satt även och pluggade lite, gjorde engelskan... ngn hade skrivit facit i min bok så de va la inte sådär jättesvårt ;). Sen läste jag en svenska text som va skriven på antiken..... fattade inte ett skit! Heeeelt sjukt språk, helt obegripligt. Men, men. Sen åkte jag in till Fridolfs med familjen och Calla och åt där. Det är ju hennes sista kväll här då hon åker hem till USA imon.. Kommer sakna henne!!!!! Supergod mat iaf! Åt en efterrätt med vit choklad mousse, hallon och vanilj"marinerade" rabarber. MUMS.

Dom försökte få ur mig VAR vi hade varit ida....  skåne? Söderåsens nationalpark? räcker inte det? Nehe, dom ville tydligen ha namnet på staden, en stad i närheten, ngn stad.... skåne?! ;) Nej men asså okej... det är mig vi snackar om... hur ska jag kunna veta var jag va någonstans?! Haha, jag har ingen aning. Skåne, det va liksom allt. Mitt i samtalet så sken jag plötsligt upp.... "Jag såg en skyllt!!!.... fast... jag kommer inte ihåg vad det stod på den..." I denna stunden viker min syster sig på mitten, tårarna börjar synas i ögonen samtidigt som hon skrattar så hon knappt får ngn luft... Okej, det måste ha sett sjukt kul ut. ^^

Men men, nu måste jag sova. Är helt obeskrivligt trött. Imon måste jag lära mig mina tyska glosor som vi har... imon.  Toppen, men man kan liksom plugga in dom så dom sitter som snack på just de förhöret. Men såfort jag lämnar klassrummet så är dom som bortblåsta... typiskt.

Puss på er och Godnatt♥


Why would I wanna destroy something I helped build...

Tjena tjena! Matilda duschar atm så då passar jag på att blogga lite. Sitter hemma hos Matilda om ni inte förstod detta. Ska sova här inatt. Imon bär det av till... ngn nationelpark i skåne med klassen + ngn 1:a som våran biologilärare också hade. Ska bli riktigt skönt att slippa lektionerna eftersom jag skulle gått till 5. Ska ha på mig mina fina vita (...) nytvättade converse som jag har andvänt som stallskor väldigt länge.. ni kan ju räkna ut hut "vita" dom är nu... Men jag har liksom inga andra som är typ "smutsskor", om ni fattar.
Men men , ska nog sova snart. så puss på er och Godnatt♥


Btw: vet ni vad jag lyckades med ida då?!?! Jag hade helt glömt bort att vi hade sovmorgon itill 11 ida och gick upp tidigt och va påväg ut till bussen när jag insåg att jag hade sovmorgon i 4h till.... suck... lite sådär lagom kul start på dagen ;)


We are the people that rule the world!


Let’s remove the space between me and you...

 

Hej kom äntligen hem från tävlingen... Jag är inte trött... jag är helt jävla slut!! Orkar knappt lyfta ett finger... sätta sig och plugga nu?! Njaeee. Sitter och äter godis i hopp om att få lite energi. Gick ju upp extra och skrittade ut en runda på Blitzen innan tävlingen.. HUR orkade jag?! Helt obegripligt. Igår gick det ju som sagt jättebra. As halt i ridhuset så de va MASSA strul, till sist så flyttade dom ut det (framhoppningen gick inte att rida på för hästarna bara sjönk och banan var väldigt tung att rida på) och det blev ingen förklass. Men vi va felfria i både grunden och omhoppningen (Blitzen va toppen). Tyvärr skadade sig en i vårat lag så det va en massa strul där med och en liten tjej fick hoppa in. Men de gick jättebra ändå. Kom typ 6:a med laget.

Jag har typ fått inflammation i min andra hälsena nu! Har as ont...

Jahopp, nu ska jag... bara... inte göra ngt alls typ. Ska fixa och måla naglarna, ta en dusch (Hoppas att jag inte somnar i duschen..), kanske städa upp lite och kanske titta ytterst mini lite på läxorna, ytte pytte lite. Sen fastnar jag nog här igen, med myskläder och kanske en riktigt bra och spännande film (som ni vet så är typ bara spännande filmer bra... just so you know liksom cX).. de låter toppen! Har verkligen längtat efter det.
Men vi hörs♥


11 September 2001


Trötttjej.com

Hejsvejs! Jag är sviiiiin trött!!!!!!! Men behövs tydligen i domartornet imon på tävlingen i harplinge... vilket innebär att min sovmorgon försvann (!!!!!FL!!!!!) och min planering om pluggandet sprack... Vet inte hur jag ska orka.. dessutom tänkte jag komma ännu tidigare till stallet för att hinna rida och sånnt innan.... Varför gör jag såhär mot migsjälv?! Jag avlider...

Mamma "råkade" väcka mig igårkväll när jag precis hade börjat koppla av/snart sova... tror ni jag blev sur och att det tog flera timmar tills jag somnade om?... Men hon vä iaf jättesnäll som körde mig till stallet på morgonen. Imon blir det antagligen till att cykla... vaf är inte pappa lika snäll och mysig och kör mig??
Det gick skit bra ida! Orkar inte berätta nu utan tar de imon ist.

Btw. Bered er på en TRÖTT Sara i skolan på måndag. Jag bara varnar er, är redan helt död, kommer antaglige somna imon i domartornet, med det är en smäll som dom får ta. Skyll er själva liksom, de va ju ni som frågade.. ;)

Peace out och GODNATT!♥


It don't matter...

 

Äter choklad med typ ngn krämig mintsmak i, mumsigt! Ska packa lite nu och sen gå och lägga mig. Ska ju upp jättetidigt imon (...). Tänkte pluggat matte ida men de sket sig. Det får nog bli på söndag ist... om jag orkar. Känner att jag kommer vara helt slut efter imon.

Puss på er och Godnatt ♥


Klockan tickar...

Vet ni vad som hände imorse!?!?!?!?!?! Jag lyckades försova mig, sjuuukt mkt.

Vaknade och kollade på klockan, "Hmm klockan är typ 6, ska bara blunda lite och så går jag upp sen"......

En stund senare.. vaknar och kollar på klockan "jaha den är 10 över 6, okidok. Måste nog pallra mig upp"...

Tittar lite närmare på klockan.. "SHIIIIT!! den är 10 över 7!!.. men vänta lite nu... jag har ju sovmorgon, bussen går inte förrän 44. Okej, då är det lugnt. Men måste ändå gå upp nu"..

Felicia ropar från sin säng.. "Sara... börjar inte du vanlig tid ida?"..

"OMFG!! Bussen går ju om 10 min!!".. Springer igenom hela huset och gör 7 saker på samma gång och hinner till bussen. Jag gjorde allt på mindre än 10 min! Det kallar jag snabbt! Mamma körde mig till bussen och då hann jag precis.

Stressig morgon eller vad?..

She's got a lip ring and five colors in her hair...

Tjo! Jag och Felicia ligger på balkongen med massa filtar, täcken och kuddar och äter godis och kollar på roliga Mcfly klipp. Köpte godis ida när vi väntade på bussen, ↑. Mumsigt!

Imon är det allsvenskan så jag ska försöka gå och lägga mig tidigt eftersom jag måste upp tidigt. Hatar att gå upp tidigt, men det ska faktiskt bli superkul att tävla i lag, mkt roligare än att tävla enskilt.

Men nu ska vi fortsätta. Puss på er♥

Btw. Ska jag pierca läppen eller inte?! Beslutsångest here we go.


Stand and face the unknown...

Äntligen klar med engelskan... eller klar och klar, denna lilla fröken kan inte bli klar. Känner mig aldrig riktigt nöjd när jag gör sånna här saker, men det är liksom bara att bestämma sig att "nu orkar jag inte mer". Annars blir man aldrig klar. Och mitt tålamod är ju kanske inte det bästa om jag säger så... ^^ Men iaf, nu får den vara klar.

Jag har tassat iväg och borstat tänderna och sånnt. Jag tvättade även piercingen. Känner mig lite duktig... eller egentligen inte eftersom dom sa att jag skulle tvätta den 2 ggr om dagen och inte peta på den men jag har ju liksom gjort precis omvänt. Tvättade den 2ggr typ max första veckan, sen 1 gång i typ 1 vecka till och sen har jag gjort det max en gång i månaden. Och sen kan man ju bara inte låta bli att sitta och snurra på den när man t.ex. har fruktansvärt tråkigt på en samhällslektion... Men den mår väldigt bra ändå, tror att jag har ganska bra läkkött.

Lilla Amanda vill alltid låna en bläckpenna av mig, men nu jäklar har jag faktiskt fixat en egen bläckpenna till henne ^^. Hon ska få den imon. Har till och med skrivit hennes namn och allt på den, den är gjord med kärlek så hon får ta väl hand om den ;).
Men nu ska jag sova. Puss på er♥


This world...

Hejsan! Shiiiiiiit! Nu måste jag verkligen göra min engelska uppsatts.... Har bara suttit här och segat mig... Har inte mkt att säga, jag ska sätta mig och fixa den och fortsätta lyssna på Eminem... fast kan inte släppa datorn helt ;).

Gick ju bra på matteprovet iaf, MVG igen. Shit, jag trodde verkligen inte att jag hade ngn koll alls och hann knappt klart med det, men ^^
Puss på er, vi hörs♥

Btw. Här↓ är låten Johanna! Enjoy♥

Jag kommer inte på ngn bra överskrift.....

Tjabba tjena! Lyssnade precis på Electro pop.... sjukt, men lite gosig är faktiskt denna sjuka låten med denna lilla galna varelsen med konstig brytning. "ÄÄlääääktrååå påp" fastnar liksom, men han spelar ju jättebra.

Gick bra på träningen ida, vi har inte riktigt hittat flytet men det kommer. Nu ska jag sätta mig med Tyskan och sen sova i min nybäddade säng. Älskar verkligen nybäddade sängar! Tycker att jag är lite duktig som hann städa och dammsuga hela rummet + bedda rent innan jag stack till stallet. Tummen upp för mig. Väl i stallet så visade det sig att Elin också skulle åka till Lynga och hoppa så då åkte jag med i deras transport och slapp då rida den vägen, yes!
Puss på er♥


Got to go...



Halloj! Slutade tidigare ida... såå skönt! Atm så städar jag mitt rum, och om ca en timme så ska jag stick ner till stallet för att sedan rida till Lynga och hoppträna för Micke. Ida är precis ett LiggaISinVarmaSkönaSängOchKollaPåFilmVäder. Är jättetaggad på att hoppträna, det är så sjukt kul. Men jag känner mig så trött och... inte sjuk men på gränsen på ngt vis. Om ni fattar vad jag menar. Har absolut ingen lust att gå ut i detta vädret (regnar och blåser), men samtidigt så vill jag verkligen hoppa. Jobbigt läge ;) Ne men de e bara att traska ut. Ska försöka komma hem i lite bättre tid än igår, då kom jag hem vid kvart i 10...

Nu ska jag fortsätta städa och sen sticker jag. Har massa plugg att fixa också men det orkar jag verkligen inte ta nu. Puss på er, vi hörs♥


Edit: TJOHOOOOOO Jag hittade precis mina nycklar!!!.... Under massa saker på byrån ^^, det är faktiskt ganska dåligt att jag inte hittade dom innan, var ju där och rotade då med... Men whatever.. jag hittade ju dom nu. Score!


Save me with your love...



Hejsan! Va fan tror ni inte jag gör idag?!?! När jag trodde att det inte kunde bli värre än igår så glömmer jag mina extranycklar ida.... Men nu jäklar så har Matilda fått en extranyckel, haha. Men mamma va snäll och kom med mina ida... fast jag har fortfarande inte hittat mina vanliga nycklar. Annars så har jag varit sjuuukt trött idag med, och har matteprov imon... känns.... underbart..... höhö. Jag pallar inte kolla igenom det nu heller, fattar noll men orkar inte bry mig atm. Det får gå som det går, taggar till nästa ist... eller ngt. Red ut en sväng med Elin i regnat/stormen ida. Har aldrig sett så många vindsurfare på havet i hela mitt liv. Helt sjukt, det kryllade av dom. Sen körde Mikaela mig hem, super kul tjej (ny i stallet).

Wiho, lysnade på Tokio Hotel ida. OMFG vad jag har saknat dom, har ju inte lyssnat på dom på jättelänge. Kollar på Humanoid City live atm. Tom är ju... obeskrivlig! Han kommer alltid vara speciell. He's an alien ;). Ne men shit va sugen jag blir på att spela gitarr när jag ser honom spela, helt galet.

Haha jag vet att jag skulle skriva ngt speciellt i detta inlägget, för din skull Matilda. Men jag med mitt sega minne har totalt glömt bort vad jag skulle skriva ^^. Lite hjälp tack..
Men men, slutar jättetidigt imon pga att jag inte ska vara med på Biologin (halva klassen gjorde det vi ska göra förra gången) och sen har jag då typ 3 h håla till Tyskan så då sa min underbara Tyskalärare att jag kunde sluta. Älskar henne, hon är alltid så sjukt snäll! Sen ska jag hoppträna för Micke, måste fixa pengarna till honom också.

Men nu orkar jag inte mer. It's all for now.
Puss på er♥


❒ ON √ OFF

Känner att jag är på G ida... har inte ens tagit fram matteböckerna ännu.... Yey, here we go.
I'm stucked in the music...cX

But you can take the bluest sky and turn it grey......



Hallu! Ligger och käkar frysta muffins atm (eller gjorde.. hann äta upp dom innan jag skrev klart ^^). Japp, dom ska vara frysta, det är liksom så i receptet, sjuuukt gott, mkt godare än sånna som är fluffiga och rumsvarma! Måste egentlige plugga matte eftersom jag har prov på onsdag och jag fattar absolut ingenting!!! Känns som att det kmr gå väldigt bra..

Bröööl, det har fan inte varit min dag ida!! I morse så hittade jag inte mina nycklar, helt borta. Hittar fortfarande inte dom. Sen i skolan så fick jag värsta damp utbrottet på mitt skåp och min mobil, haha. Har varit sjukt trött hela dan också, och inte kunnat koncentrera mig alls... Har varit helt trög och inte fattat ngt alls, inte orkat lyssna heller. Men ngn enstaka stund kom lite av min energi tbx. Jag är ju typ alltid den som har mest energi och studsar runt och skrattar åt precis allt ;). Låten ovan har iaf varit perfekt att lyssna på ida, mysig! Ja ja, man kan inte vara i topp alla dagar, det går upp och ner.

Ida va iaf tandläkaren hos Blitzen, han hade fin fina tänder (Y). Toppen, hon hade fixat hans tandsten lite bara.
Nu MÅSTE jag tyvärr plugga. Såååå lamt, men har inget val... tyvärr.
Btw. ska svara på kommentarerna också! (Y)
Puss på er, vi hörs♥


I'm looking at you from another point of view...



Och hur underbar å fin är Tom inte här på en skala?!? Så sjukt fin röst!

Hejsan! Min söta syster tog morgonfodringen ida så jag behövde bara cykla mer vid halv 10 (fat det blev 10 :P) och släppa ut hästarna. Hoppade lite också, hoppade 1,20 med min lilla prins. Superduktig. Hittade även den sista fågelungen i boxen... död. Det är sjukt så snabbt liven kan ändras. Man kan ju dö imon, det är ingen som vet. Kan t.ex. få en hjärnblödning och bara kollapsa... hemskt! Så lev livet, gör allt ni vill NU, vänta inte, imon kan vara försent...

Kollar på roliga klipp på killarna ovan (eftersom min syster har blivit lite besatt av dom, speciellt i Dougie. Jag har dock själv aldrig varit särskilt förtjust i deras låtar, men det finns faktiskt några som är riktigt bra), men riktigt härliga killar asså. Verkar så himla mysiga å goa. Skit roliga klipp också, jag skrattar tills jag kväs! cX Hahaha. Sök på YouTube, dom gör MASSA roliga grejer, alla möjliga konstiga utmaningar och sånnt. Får elchockar genom rumpan och knäna, vaxar benen på varandra, tar på sig frysta t-skirtar och mkt mkt mer. This is fun, fun, fun, fun ;). Man blir faktiskt lite besatt så jag ska fortsätta kolla och sen sova hade jag tänkt.
Puss på er♥


Just like me...

Tjena! Hoppas att allt är bra med er! Jag sitter och lyssnar på musik och läster/pluggar frågor till körskoleprovet atm. Det är 2 enorma pärmar smockfulla med frågor...... hur ska man lyckas lära sig allt hade dom tänkt?!

Bäst att börja i god tid ;).


Ikväll (njae, 5) ska vi knalla ner till slutat av gatan.  Min älskade kusin fyller 25 år, så de blir lite fest där. Gött, men (nu kommer det stora MEN:et) vi har fodring och utsläpp i stallet imon vilket innebär att jag måste gå upp tidigt (INTE min starka sida att gå upp tidigt på morgonen..). Men de får helt enkelt gå. Ska tvätt Blitz benskydd och lite sånnt nu. Nästa lördag är ju allsvenskan och då måste allt vara fixat och klart.

 

Btw:

Jag har lite (läs mycket) beslutsångest. Ska jag pierca läppen eller inte?? Ska ju isf göra de med Amie nu i september eftersom hon ska ta i tungan då. Men jag kan liksom inte bestämma mig... hjälp tack.. Såhär hade jag tänkt isf, på vänster sida.

Puss på er, vi hörs♥



Safe in your space...

Hahaha hur gaaalet söt är inte denna?! Jag vill ha en sköldpadda cX, haha

Kom precis tbx från att ha övningskört lite. Love it, super kul. Det va dock liite svårt eftersom jag har träningsverk i ovansidan av låren och skit ont i tån/nageln. Har haltat runt som en stelopererad bläckfisk hela dan i skolan ida, sen va det också näst inpå helt omöjligt att ta sig ner för den branta trappan från loftet i stallet... prova att gå ner för en trappa med träningsverk i ovansidan av låren, tro mig, det känns. Men jag tycker att de e mysigt med träningsverk, låter helt galet, men på ngt sätt så gillar jag de. Nageln blir ju inte heller bättre av att jag "måste kolla om det fortfarande gör ont" och därför vickar lite på tån då och då.... aj!! Ibland är man verkligen sjukt klyftig..
Hämtade ut filmen som jag hade vunnit ida. Frågan är bara varför dom hade lagt den lilla blu-ray skivan i en jättelåda som skulle kunna rymma en hel brödrost?!?!... Kunde dom inte bara skickat den i en liten "skivpåse", som jag fick min CD i?..
Men iaf, ska kolla på den nu. Puss på er♥
Btw. looovar att svara på kommentarerna så snart jag "hinner". Haha, jag har ju fått endel klagomål över detta.
You know who you are ;).


I know that I can find, the fire in your eyes......

Hallå! Gissa vem som fick sluta halv 12 ida... *trumvirvel*... MOI!! Tjoho, en klar förbättring eftersom jag slutade typ halv 5 på fredagar innan. Men schemat blev ändrat igen (igår var ju den sista lektionen kvar) och ida tyckte våran lärare att vi kunde få strunta i den. Happy face!

Just nu städar jag mitt rum, med musik, LOUD! Mycket mycket lättare att städa med musik!
Sen sticker jag till stallet, vill komma hem i tid ida så jag kan ta det lugnt ikväll. Är så sjukt trött. Det va inprincip omöjligt att dra sig upp ur sängen imorse, hehe.

Happy Birthday!

Grattis till underbara Bill och Tom Kaulitz. Blir 22 år ida, shit va tiden går fort!
Tom skrev ett väldigt intressant inlägg på sin blogg ida, excited! :D

Btw. Fick det nya schemat ida... mitt suger verkligen.. Har typ inte förbättrat alls, går fortfarande till mellan halv 5 - 5 varje dag och har 4 h håla på fredagar + att jag har tyska efter idrotten nu med... Inte kul!!


Show me how defenseless you really are.....


Hallu! Hoppas att allt är toppen med er. Jag kan ju börja med att säga att jag började skriva på detta inlägget för över 3 h sen men med stannade vid "Hallu" och hittade massa annat skoj att underhålla mig med på datorn. Men nu så..

Vet ni vad som hände ida på idrotten??..... min nagel går av, precis vid nagelbandet... är det ens möjligt? Men eftersom den sitter fast på mitten i tål liksom så sitter den kvar och bara gör fruktansvärt ont... Inte ett toppenläge precis.

Igår hittade jag 2 döda fågelungar i Blitz box. Bruten nacke. Usch, undrade var dom hade tagit vägen eftersom det va helt tyst i stallet, vanligtvis så skriker dom alltid. Men det var faktiskt 3 i boet, jag jag hittade bara 2 i boxen (trodde att det va plastbitar från torvbalarna först... duktigt.), antingen så har den 3:e kanske lyckats att flyga iväg, eller så ligger den också någon stans under torven. Red iaf ut på Blitzen, äntligen! Han har ju vilat i 3 dagar pga ösregn, men nu va de dax igen. Annars hände nog inte så mycket speciellt igår vad jag kan minnas. Minnet är ju som sagt inte det bästa så jag glömmer en del när jag inte skriver förrän nästa dag men det får vi leva med.

Ida har det inte heller hänt så mycket, om man inte tänker på tån dvs. Fattar inte hur jag lyckas.
Hörde av Amanda att några hästar i stallet jämte deras hade blivit knivskurna. Det var en mamma och ett föl, fölet hade dom släppt ut ensamt på gården och gått in och knivskurit mamman på bogen. HUR I HELVETE (ursäkta mitt fina och vårdade språk) kan man vara så jävla sjuk i huvudet??!!??!! Hade seriöst dödat någon som hade skadat min häst, utan att ens blinka. Det är ungefär som att någon hade skadat någons barn, hur tror ni inte att föräldrarna hade reagerat då?? Hästarna är våra "barn". Funderar seriöst på om vi kanske ska låsa stallet, det negativa ned det är dock att om det skulle börja brinna så tar det längre tid att få ut hästarna... Varför finns det sånna sjuka människor på denna jorden? Massavrättning nästa?...

Ska snart duscha och sen fixa mina naglar. Det va sjukt längesen jag fixade till som ordentligt.
Imon går jag från 8.10 - halv 5, + att jag har 4h håla mitt i allt, lovely.
Puss på er och ha det bäst! ♥


RSS 2.0