Can't take my eyes off of you...........



Looking in your eyes, I can see forever...



Tjena! Filmen igår va bra. Kan seriöst inte komma ihåg senaste gången jag va men någon av mina föräldrar och kollade på bio. Måste vara när jag va typ 8 och gick på "ett småkryps liv" eller ngt ^^. Går typ bara med kompisar. Gillar sånna "Katastrof/Thriller" filmer.  Ens eget liv känns så himla bra när alla andra dör i olika epedemier ;). Nej, men den va realistisk gjord och det är alltid ett stort pluss. Hatar filmer som är så överdrivna så man typ dör av aspiration när man kollar på den (kvävd av inandat maginehåll). Jag kan typ ett svårt ord i hela världen, va liksom bara tvungen att använda det ;) haha. Ni vet sådär riktigt överdrivna filmer där sakerna inte alls är realistiska... -.-

Har iaf städat HELA mitt rum ida. Från topp till tå (kan man säga så om ett rum?? o.O). Dragit ut alla saker och ja.. städat ordentligt helt enkelt. Frågan är hur länge det kommer att hålla.. när min katt kommer in så kommer här se förjävligt ut igen... Han fick för sig att hoppa upp i mitt knä för att gosa lite... vilket resulterade till att jag nu har bruna kattassar på mina byxor. Ungefär så ren va han om tassarna.

Ska snart hoppa iväg och äta lite B&J glass som vi lyckades få mamma att köpa (man måste utnyttja tillfällena ;) mohaha). Btw, är det Halloween ida?? Asså jag fattar aldrig riktigt när det är. Brukar alltid komma antingen 3 månader för tidigt eller 2 månader försent å fråga om det inte ska vara Halloween snart (tidsuppfattning here we go).

Forget our fear, remember how to trust...


...


Hello, hello remember me? I’m everything you can’t control...


Gotta love it!

try my best to find a way to balance my life from the edge of the danger...


Feeling the hunger...


Jag ska ha en elgitarr innan detta året tar slut! Antingen i födelsedagspresent eller julklapp. Har velat ha de så himla länge men nu jäklar ;). Denna modellen ska ja ha. Hur grym som helst.

I won't lay, down and die...

Haj haj! Ida blir de bio... med pappsen. Mamma och Felicia ville gå på Titin men jag kan ju inte skryta med att jag va så överdrivet sugen på att se den... så jag och pappa ska kolla på Contagion ist. Verkar mkt bättre! Men först ska jag ner och rida Blitzen. Frågan är bara var jag ska rida... Det är samma fråga varje gång :P. Red ju på stranden förra gången så kanske klätterbacken.. och sen lösgöra på trekanten runt Rosendahl... (haha, ni hänger med på vad jag snackar om va ;D). Aja, vi får se.
Puss på er ♥


It's what we are...


Du und ich mit Überschall...

♥ ♥ ♥

Love at first sight!!!




Awesomeness...


↑ ↑ ↑

TJO!!! Matilda och Johanna är här! = AWESOMENESS! Passade på att slänga in ett inlägg medan dom läser horoskop... absolut inte min grej.. så jag bloggar lite ist ;) Red ut med Biltzen till stranden ida, himla mysigt! Han galopperade till Tylösand och tbx... min häst är knäpp ♥. Helt omöjligt att stanna den lilla raketen. Men nu ska jag slita loss dom från horoskopen så vi kan kolla på film och äta gnottis.

Puss på er och ha det bäst!♥


Music in my ♥


;)

Klockren...


Down deep...

Shit va kallt här är! Sitter inlinda i både ett täcke och en filt och lyssnar på musik.. Okej jag erkänner.. det var kanske inte det absolut smartaste att ta en t-skirt ida.. Nu tänkte jag iaf ta och plugga lite. Har som vanligt massor att göra men gör ändå allt i sista sekunden... Jag är alltid en sån tidsoptimist.

Btw. Jag har varit och bytt min traguspiercing nu! Superfin!!! En kortare stav och en liten "vit" sten istället för en silverkula.

Damn, this is true...



Har gjort en ny kategori.. Här kommer jag lägga ut massa bilder och sånt som jag helt enkelt gillar. Enjoy ;)

They don't understand how sick we are of this bottomless pit of lies...


Hejsan!! Internett dampade sönder igår så jag kunde inte blogga. Riktigt skönt faktiskt om jag ska vara ärlig. Kunde ju sitta och koncentrera mig på Biologin ist. Som de flesta vet så är jag väldigt lättdistraherad.... Men nu är jag tbx. Ska kolla på Bron och äta kladdkaka nu (en thriller serie). Super bra faktiskt.

Sen blir det lite plugg.. ja vet.. pluggar alltid så himla sent. Men det blir så när man har en underbar liten häst att ta hand om också. Han va btw riktigt fin ida! Red i padocken, bommar, studds, övade på att byta galopp, ha samma fart innan och efter  serien med hinder, och hoppa upp ordentligt med bakbenen genom att travhoppa lite. Han va riktigt mjuk och fin i sidorna och som vanligt en liten piggelin. ♥

You really get me going...



Tjo! Tja.. bilden i det förra inlägget beskriver kort och gott min dag... Hehe. Ne, har faktiskt hunnit duscha, städa mitt rum, skriva ut samhällen osv. Så liite har jag fått gjort ida.. Men någon pluggning inför proven på onsdag och fredag har det minsann inte blivit.. jag säger som den fina lilla sträckgubben på bilden.. jag fixa det i skolan imon (... eller inte..). Nu orkar jag inte vara uppe länge så nu ska jag och min lilla mysiga svarta fetknopp, som går på bantningsmat men ändå bara sväller mer och mer för varje dag, sova.
Puss på er ♥


Btw. Asså ni fattar inte hur många bilder jag har med massa godsaker på... ska jag lägga upp lite mumsiga bilder då och då bara för att läska er lite? ;) Har vissa jag seriöst inte ens kan titta på... jag dör. Å nej, jag är inte en gottegris, inte alls..


No words needed...


Believe in yourself...

Heej! har inte bloggat ida.. sorry! Men har inte hunnit... hur det nu är möjligt med tanke på att jag absolut inte har gjort något alls ida.. inte ens öppnat skolböckerna.. ^^ Good work!
Eller jo en sak har jag gjort.. målat naglarna.. Men min fantasi tog slut så det blev "fransk manikyr". Ni ser även min favoritparfym på denna otroligt fina bilden med toppen kvalité... Love it! Har även sett 2 filmer ida.. mysigt värre.
Men nu ska jag sova.
Puss på er och Godnatt♥


I'm on top of the world and you're my gravity...


Tjo!! Vet ni vad?!?!? Vi kom 3:a!! Både i denna omgången och i totalen i hela allsvenskan Div:2!! Så jäkla bra! 2 rosetter, en glas"staty/plakett", plakett och ett ländtäcke som det står Allsvenskan 2011 och Sveriges Ridsportsförbund på följde med hem :D. Fotar kanske och visar imon.

För övrigt är jag heeelt död!! Så sjuuukt jobbigt det är att vara iväg och tävla! åkte från huset vid halv 7 och kom hem vid halv 8... Ligger i min varma säng och äter lite choklad atm. Shit va jag har längtat hela dan efter det! Frös något helt sjukt på tävlingen ida, satt och skakade och hackade tänder.

AiluCrash va helt awesome igår! Tycker att allt blir så himla mkt bättre live, mkt mer tryck och fart ;). Himla bra, mkt härligt kroppsspråk på scenen (hatar när dom bara står rakt upp och ner och rabblar texen... lev lite), helt fantastisk röst, och musik, ögonkontakt och ja.. de va riktigt riktigt bra. Det går inte att jämföra med skivorna! Jag personligen tycker att skivan är lite lam, skulle varit lite mer tryck i den, som dom gjorde live, helt perfekt! Ska absolut se de där härliga killarna igen! Man blir nästan lite handlingsförlamad när man står där och lyssnar, vet liksom inte riktigt hur man ska reagera på allt bra :P.

Jag ska njuta av att jag kan vara vaken länge nu och sen sova länge imon och ta, genom att fixa mina naglar på ngt roligt sätt. Imon ska jag sova lääänge och sen plugga och städa mitt rum.. toppen..
Puss på er ♥


Turn the tide...

Hej! Har varit och kollat på Ailucrash. Superbra! Kan tyvärr inte skriva mer nu för jag måste sova om jag ska komma upp imon. Då är det allsvenskan som gäller. Vill helst skita i tävlingen och sova ist men det är ju laget så jag kan inte. Blitz känns inte som vanligt så kommer inte satsa alls. Han skjuter ut bogen jättemkt och bjuder inte alls som han brukar... måste till osteopaten med honom snarast! Ska försöka sattsa på en jämn runda och att han bjuder och känns glad. Det är det viktigaste. Puss på er och Godnatt♥


Silence is a scary sound...


Hejsan! Jag är trött, känner mig lite smått sjuk, stressad (mkt att göra! Och har inte hunnit göra ngt alls ida. Slutade sent och sen kände jag mig så hängig så jag somnade lite i soffan framför en film och tänd brasa), måste städa mitt rum, plugga, fixa inför tävlingen i övermorgon, hitta vilken tid tävlingen börjar så jag vet när vi måste åka, gaaah, får lite panik när jag tänker på det :(. Imon slutar jag tidigt, men sen ska jag åka hem till Lisa och tvätta hennes släp helt själv och sen hem och duscha osv, och sen ska min syster dra med mig och kolla på AiluCrash (ett band). Jag vet en jätte mysig låt med dom, annars är jag inte så insatt. Men konserter är riktigt kul och detta är ju typ ngn liten spelning så de blir säkert kul. Tycker att det är skönt att göra ngt annat och inte fokusera på tävlingen!

Men nu ska jag sova, dör typ snart. Började fixa med Geografin klockan ett igår, och nu känner jag att det kanske inte precis va det smartaste jag har gjort i mitt liv... Så Puss på er och Godnatt♥


Light speed, out of my mind...



Tjo! Har precis tryckt i mig en hel påse poppisar (popcorn) och en halv burk cola (tror ni jag kommer kunna sova inatt?? neee, Felicias idé. skyller på henne..), heelt själv. Yeah! Kollade på en film i min varma säng och bara tog det riktigt lugnt. After the sunset, en riktig klassiker som funkar i alla lägen ;). Har frusit nått så sjukt ida...  så jäkla kallt ute!

Kände mig iaf sjukt duktig som gick upp tidigt för att vara i stallet klockan sju och rida ut en sväng i ösregn... men de va lite mysigt. En väldigt ovan känsla att först vara i stallet och sen hem och sen efter några timmar åka till skolan...
Imon är det hoppträning för micke. Jag är taggad!!! Ska bli as kul!

Men nu ska jag sova leute, ska upp tidigt och åka till skolan med pappsen även fast jag egentligen har lite sovmorgon. Hatar att åka med bussen, då sitter jag hellre och halvsover en stund i skolan.
Puss på er♥


So damn true!

 


It's not failure. It's unfinished success...


Hallu! Sitter med Samhällen nu.... boooooorrriing!! Jag och samhäll går liksom inte riktigt ihop.. Men det måste göras, ska skickas in ida, så det är bara att sätta fart. Är nästan klar men det känns verkligen som det sista rättsfallet blev skitdåligt.. (analyserar rättsfall). Men skitsamma. Han får ngt att läsa iaf ;). Drack en Cola som jag fick av Johanna. Så jag är pigg!! Fast jag drack den vid 3. Tror det är tack vare den jag kan sitta och skriva samhällen. Hade somnat över datorn av "uttråkning" annars.

Imon har jag "sovmorgon" till halv 3. Mohahah, hur maffigt är inte det på en skala?!?! Men istället för att ta det lugnt och få sova ut ordentligt så ska jag gå upp tidigt för att kunna åka ner till stallet klockan 7 och rida och fixa allt till Blitzen och sen åka hem och duscha mm, och åka till skolan... Hur orkar jag? Men det blir bäst för Blitz, annars hade jag inte kunnat rida eftersom jag slutar 5 och sen ska vi hämta Felicia som slutar tjugo över 5 med sin mandarin. Ganska skönt att kunna ta det lugnt när jag kommer hem och slippa åka till stallet vid 6 halv 7 och inte komma hem förrän 10.
Men nu ska jag fortsätta. Puss på er♥


Remember who you really are...

 


Days go by, give me a sign...



Tjo! Det gick ju inte sådär överdrivet bra att uppdatera igår ^^. Jag och Johanna hade alldeles för roligt! Hade riktigt mysigt. Tack Johanna!! ♥ Det måste göras om! ;). Kollade på massa filmer, snackade (MKT) och käkade godis, och cola.... vet ni vad det ledde till?? Vi va vakna till kl 6 på morgonen.. och jag va inte ens trött då. Jag är pigg i vanliga fall, men jag och Cola tsm blir..... hyper. Och jag drack ändå bara en liten burk, hehe.  Aja nu ska jag börja spåna lite på samhällen som ska in imon.. och jag har knappt börjat.. jävligt bra planerat Sara... Men det löser sig nog ;)

Kom precis hem från stallet. Min lilla ängel har blivit klippt (pic ↑, från förra året men klippte likadant nu med). Superfint! Äntligen så kan man rida ordentligt, utan att han dränks i svett. Det tar så lång tid för honom att torka annars också.
Puss på er♥


I know nothing of you kind....

Nej men tjena! Jag städar atm. Johanna kmr snart så ni får bara en pytteytte liten uppdatering nu så ni vet att jag fortfarande lever ;). Vi ska ha lite filmkväll och sen sover hon här. Imon ska Blitzen klippas (red ut på stranden igår, hur mysigt som helst men han va som en dränkt katt när han kom tbx... svett) och innan det är det stallmöte (och jag måste plugga som en liten blå!!). Hinner inte skriva nu. Har massor att göra! Skriver kanske lite senare!!
Puss på er♥


It's sweet when...


When will this stop?..




Hallu! Äntligen färdig för sängen... Direkt när vi kom hem så stack vi ner till frisören. Han är så himla snäll och rolig, och sjukt duktig såklart. Så han fixade till mitt och Felicias hår. "Wooohoo.." Var tog allt mitt hår vägen?? Mkt kortare och mer utklippt nu. Men det behövdes verkligen! Va så himla risigt i topparna... typ svinto.. ;). Men det blev fin fint (fast skulle önska att det va lite längre, han tog ju minst 10 till typ 15 cm :P). Är skitnöjd med luggen. Tyckte den va jättedum innan. Köpte även ngt mousse.. som jag tydligen ska ta en hel jäkla tennisboll av och fluffa in i håret på morgonen (egentligen skulle det få självtorka så att lockarna kommer fram men det funkar ju inte eftersom jag duschar på kvällen.. Får ha håret i en fläta under natten ist så är det fortfarande lite blött på morgonen), jag som inte brukar göra ngt alls med håret på morgonen. Skulle framhäva mitt självfall och lockar mer tyckte han. När det va så himla långt så tyngs ju håret ner och blir ganska.. dött. Mer liv i det nu. Om jag lyckas eller ej återstår att se imon. ;)

Va hos min lilla fluffis också. Shiit va jag tycker synd om min lilla bebis (japp, jag får bli jättetöntig och puttenuttig när jag pratar om min häst). Han fick vila idag också.. = han kommer va helt gaaalen imon! Jiha. Men det är så tråkigt att den jäkla skolan ska ta all min tid som jag vill lägga med honom! Han behöver kärlek och uppmärksamhet. Tro mig, man märker skillnad på honom direkt. Känner mig så elak... Får rida och mysa med honom jättemkt imon!

Aja, Skulle kunna skriva i evigheter om Blitzen.. och massa annat också för den delen. Har ganska mkt jag vill skriva, men det skulle ni aldrig orka läsa och jag orkar inte skriva heller så... Men men, tror iaf jag och Felicia skulle inom stan en runda imon. Slutar ju jättetidigt så det passar bra. Men ska iaf sova nu.
Puss på er och godnatt♥


It's all about you...





Tjo! I'm back. Jag har faktiskt lite med att dela med mig av. Ska t.ex. klippa mig imon. Tjoho, finaly! Men jag ska bara toppa (älskar mitt långa hår, det är liksom min sköld typ. Hatar när folk "drar bak" min "lugg" osv.. hehe :P) och fixa till frisyren lite, den har liksom försvunnit i allt hår... Klippa upp det, klippa som ett V i ryggen och klippa snelugen och sidorna "snett". Fin beskrivning.. jag är ju bara så himla bra på att förklara.. ;). Kommer bli riktigt skönt att bli av med allt det slitna.

Btw. Jag hittade idominen... (Y)

Nehe människor nu tänkte jag kolla tyska glosorna lite och sen sova. Har sovmorgon imon. Såå jäkla skönt! Men å andra sidan så har vi ingen direktbuss..
Men vi hörs imon. Puss på er♥



Mcfly vaxar benen...


Haha, kolla speciellt när dom börjar vaxa benen på varandra (1.49). Andras smärta är grymt roligt, mohaha ;)

Just remember to smile...



Tjenixen! Sitter och kollar lite på matten. Vi skulle tydligen göra klart matteprovet imon eftersom ingen hann klart... Jahapp. Hatar att ha saker framför mig så, känner alltid sån press..
Ibland blir jag rent ut sagt så jävla trött på mig själv... Hittar inte idominen till mina läppar.. hade ju den för typ 2 sek sen.. gaah! Aja, ska återgå till matten nu. Sen ikväll bli det att titta på "Bron".
Hörs kanske sen.. om jag har ngt vettigt att säga ;)

Here's another line from the heart...



Tjena! Ligger med min lilla kisemise i sängen atm. Skulle egentligen vilja ha en av stallkatterna här. Teddy heter han, och ja han är verkligen som en teddybjörn. Har typ 12 cm lång päls (jaa, det är helt sjukt!) och så gosig. Han låg på rygg idag i stallet medan jag kliade honom på magen. En riktig liten gose. Men får la nöja mig med min tjockis med stora ögon ;) inte fy skam det heller.. Hon går på "bantningsmat" nu. För hon är seriöst riktigt överviktig. Men jag tycker att katter ska vara tjocka och fluffiga! Mycket mysigare!

Från en sak till en annan. 3:orna har ju studentfest ida. Avis!! Dessutom kmr jag ju missa de första studentfesterna nästa år pga att jag fyller år i december.. inte rättvist! Men men, sånnt e livet. Kommer iaf bli kul att se hur pigga och fräscha 3:orna är imon... mohaha, skadeglädje ;)

Masserade Blitzen ida. Dåligt väder och mörkt så jag var inte sådär överdrivet sugen på att rida, så det blev massage ias. Det behövs det med! Imon har jag matteprov så jag tänkte kolla igenom lite uppgifter lite snabbt nu och sen går jag i dvala... (kan vara lite svår att väcka när jag väl har somnat.. antingen ringer klockan i ca 1.5 h utan att jag vaknar eller så snoozar jag i 1.5 h innan jag går upp. Hehe, men behöver inte så mkt tid på morgonen så de funkar.
Puss på er♥

She´s searching for a lonely heart...

Okej.. jag dör.. jag är seg.... gah...
Nej seriöst nu ska jag ta och plugga lite till fysikprovet som jag atm fattar noll av... fattar aldrig vilken av alla olika formler jag ska använda. Grymt irriterande måste jag erkänna. Men nu ska jag inte dra på det längre utan ta och göra ngt ist. Sen vill jag verkligen lägga mig i min varma säng kolla på en film!! En sporre till att plugga som satan nu direkt? ;) Det är sjukt kallt överallt nu tkr jag. Frös ida i  skolan fast jag hade en tjock tröja... inte kuul. Men jag gillar hösten. Den är mysig.


Btw, Johanna, haha HÄR är den videon "om det Danska språket" som jag menade. Hihi, så jäkla sant ;) Det är så klockrent när han mjölkkillen ba "Nej nej, vi behöver ingen hjälp! Vi klarar detta själva... lämna oss ifred... tack..."
Puss på er♥

Safe inside myself...




Tjoho! I'm home.. eller ja.. de har jag ju varit i typ 5 timmar nu. Mååste verkligen plugga nu.. suck. Har dragit på det hela helgen.. nej nej, jag är inte en sån människa som gör saker i sista sekunden.. verkligen inte ;)

Har iaf duschat å så nu.  Så nu tänkte jag plugga och sen se en film. Tjoho, min tidsplan måste bara hålla ;).. eller inte. Om jag känner mig själv rätt så skulle det inte förvåna mig om det tar ytterligare en timme innan jag tar upp böckerna ;), hehe. Ikväll blir det iaf mördare okänd.. och kanske lite godis från i fredags?
Aja, peace out folks♥


And it goes on and on and on...

Hejsan.... Hade skrivit helan inlägget innan men lyckadess radera allt... Toppen... Aja har iaf varit på fest hos povel precis. Supermysigt. Alltid kul att komma iväg och träffa lite trevligt folk. Egentligen hade jag plannerat att plugga denna helgen men så blev det inte riktigt då povel messade och undrade omm vi skulle komma. Och jag är inte den som säger nej till fest i första taget. Hade iaf det tevligt där och nu sitter jag hemma hos Matilda (med henne såklart) och äter bullar frukt och godis. Mumsigt. Men nu ska jag återgå till att snacka med henne. Är grymt pigg och skulle kunna vara igång i flera timmar till, hehe. Men så puss på er och vi hörs imon!

btw. Om det finns massa fel i texten så är det för att jag skriver från mobilen och pallar inte gå tbx och ändra :-P

Don't look away...

Hejsan! Sitter atm med Matilda och Felicia och kollar på film och äter gnottis. Mysigt! Matildas föräldrar skulle hit ikv så då passade vi på att ha en liten sleep over. Ida kör vi dock på en ny strategi, nämligen att först byta om och tvätbord ansiktet och bädda och sen titta på film. Verkar som ett mkt smart drag då vi oftast är vakna väldigt länge och i slutet är man kort sagt väldigt trött :P.

Jag och Felicia va på stan innan ida. Mkt trevligt! Köpte ett par mörkblå jeans, en typ brun/beige skjorta och en super mysig stickad tröja i en jättehärlig lila färg. Mitt första lila plagg, hehe. Och ett nytt svart nagellack, har saknat mitt svarta ^^. Aja, hörs kanske senare. Puss på er <3

Make them know that you care...




Shudelu! Matteprovet som skulle vara imon flyttades så då orkar jag inte räkna ida. Det har ju varit värsta mysvädret ida (regn och blåst) så jag har mkt större lust att kolla på ngn riktigt bra film och bara gosa ner mig i min varma säng. Så jag tror jag gör de ist.

Btw va "ensam" på tyskan ida. Eller ja jag är ju den enda i min klass som har tyska men nu va Felicia och dom i hennes klass iväg och kollade på en teater vilket innebar att det bara va jag av oss 5 där. Såklart va det andra men dom känner jag ju inte... Å shiiit va hemskt jag tycker det är att vara själv så. Skakade så jag inte kunde äta fikat som vi fick.... helt sjukt. Men jag är ju lite sällskapssjuk. Man kan verkligen inte tro att jag är samma person själv som med mina vänner. När jag är med människor som jag känner mig trygg och säker med så är jag... lite galen ibland. Kan bli ganska högljudd, skrattar åt typ allt (fråga mig inte vaf, ett tecken på att jag är väldigt glad?) och lite hyperaktiv :P. Men när jag är men människor som jag inte känner så blir jag såå sjukt blyg och helt tyst, och darrar på handen ^^. Så kan det va. Som tur är så är jag oftast med människor jag älskar!

Vi har även boxning på idrotten ida. LOVE it! Mohaha. Citat från Johanna "Sara, du är alldeles för glad när du gör detta". Meningen va att man kanske inte ska smila som.. ja jag vet inte vad.. av att slå på saker... ^^. Men de e kul. Jag har alltid varit en riktig liten fighter. Älskar att bara få sätta alla till krafterna och tjonga till ngt. Hade dock aldrig kunnat tjonga till en levande varelse på de sättet! Hatar boxning när man liksom bara står och slår på varandra, helt utan anledning... Idioter!! Har dom ingenting innanför pannbenet eller?

Puss på er♥


Kuschelwetter...


Tjo! Jaa ni... Hade en helt underbar dröm natten till ida.. tror ni att jag ville gå upp?? Neee, usch va jobbigt det va. Men från en sak till en helt annan. Masserade bara Blitzen lite igår, och ida va det hoppträning.  Blev väldigt stressigt för att hinna men shit va kul det är! Imon blir det dock att vara hemma och plugga till matteprovet som är på fredag.

Har precis målat naglarna (helt vita :P) och nu ska jag göra en läxa i tyskan. "Utvärdera" en film typ.. Sen skulle jag behöva läsa i min engelskabok men de orkar jag inte. Pallar egentligen inte ens göra tyskan men jag måste, den ska lämnas in imon. Imon blir jag btw "själv" på tyskan. Felicia och dom ska iväg med deras klass på teater men det ska ju inte jag. Och jag är ju den enda i min klass som går i tyskan... och ni vet ju att jag är lite sällskapssjuk... Ungefär så lycklig är jag över detta... Men Sabine (tyska läraren) sa att hon skulle vara snäll mot mig ;) hihi. Anyway, snart somnar jag så det är bäst jag börjar nu.
Puss på er♥


Short of time, we got to act before it's to late...


Jag vet... detta är såå inte min musiksmak och jag hade antagligen direkt klickat bort den eller sagt till ngn att byta låt om en liknande hade spelats lite random eftersom jag direkt hade tyckt att den va dryg (men det är väldigt häftigt hur musiksmaken ändras med humöret. Om man hör en låt så fattar man ganska snabbt vilket humör och hur personen som la upp den känner i just det ögonblicket. Fräckt!), men shiit va fin text denna låten har!!! Helt fantastisk och riktigt tänkvärd! Otroligt mysig låt.


Hallojsan! Vill bara slänga in en snabb kommentar att våran engelska lärare är galen.... 300 glosor till onsdag??!?! Hur fan tänkte hon?!!? Jag dööör, kan inte en enda. Alla är helt fucked upp liksom...

Har inte gjort så mkt ida faktiskt. Tänkte ta tag i glosorna men kände liksom att det ändå inte är ngn ide...

Sitter i trappan och bloggar atm... riktigt obekvämt kan jag lova! så nu ska jag gå och lägga mig ist.

Puss på er och Godnatt♥


Turn The Tide...



Autumn...


Tjo! Det blev endel plugg ida. Kanske inte riktigt så mkt som jag hade hoppats med fick iaf klart min engelska redovisning till imon. Får nog analysera svenska texterna på bussen imon, eller kanske lite nu.. eller så improviserar jag helt enkelt ;). Fysikuppgifterna får jag göra på ngn håla. Bakade ida med. Chocolate Chip Cookies blev det, mumsigt.
Nu tänkte jag måla om naglarna och sen typ sova. Känner hur ögonlocken blir tyngre och tyngre. Tyvärr är mitt svarta nagellack slut... *sad face*. Älskar det svarta, måste köpa nytt snart! Så det får bli ngt annat... frågan är bara vad...
Puss på er och godnatt♥


So hold me close and say three words...

Jaha, då va det plugg ida... orkar inte!... Men har så sjukt mkt att göra till imon så de är la bara att sätta ingång. Har sjukt stor lust att baka ngt roligt men tror inte att jag hinner. Får se, kanske lite senare. Annars händer nog inte så mkt... tyvärr. Imon är det skola, igen.

Tillbringade halva natten (till 3) åt att kolla på klipp på YT. Fastnade speciellt för olika idol klipp när juryn får lite dampryck, tramsar eller får enorma skrattanfall (det sistnämnda är bäst). Lailas skrattanfall är ju bara hur underbara som helst.

Vi hörs♥


You make my life worthwhile...

Love this picture!!! ♥


Hallu! Va ju iväg på Allsvenskan ida. Gick skit bra! Kom 4:a individuellt. Så en röd rosett, (ett/en??) plakett och 200 kr på Ullred följde med mig hem. Är as trött! Men nu ska jag kolla på film och äta gnottis! Skriver kanske mer på inlägget när filmen är slut.

Puss på er♥



RSS 2.0