Min fina fina häst!


Bus på stranden

Hade så sjuukt kul på stranden ida! Men jäävlar va blöta vi blev!

Things I wish I could Google!


I would have stayed up with you all night


Hårt dressyrpass för Maria med Blitzen ida. Asså han gör det ju inte precis lätt för sig själv.. och inte för mig heller för den delen. Hej träningsvärk (för både honom och mig..). Han va riktigt stel idag. Tror han fortfarande hade träningsvärk sen Maria red igenom honom. Masserade in hela ryggen och ena låret på honom med Arnika.

Imon blir det en tidig runda med Maria klockan 10 och på kvällen ska jag på 20:års fest hos Maria. Roligt roligt.

Lost and Insecure

Lyssnar på "You found me" med Rainymood i bakrunden. Underbart. Älskar ljudet av regnet!

→Rainymood←

You were..


You caught my interest


!


¤


Smile!


A second...


Don't mess with my friends!

En kompis i stallet som heter Lisa (som atm jobbar på fritidset som jag gick på när jag va liten och gick i typ 1:an) berättade att en fröken där hade berättat att när jag va liten och gick där (jag har absolut ingen aning om hur dom började prata om mig.. men iaf), så hade jag en fröken som hette Inga, och hon hade tydligen sagt till några av mina kompisar att dom pratade för mkt och då hade jag inför hela klassen svarat tbx;
"Jag tycker faktiskt att det är du som pratar mest här IngaPinga.."
Hon blev såå jäkla sur men alla andra fröknar hade tydligen skrattat ihjäl sig.
Haha.. typ sånn va jag när jag va liten...

Kan inte riktigt bestämma mig om jag va charmig eller bara rent av asjobbig. X)

Kallt

Härlig ridtur på stranden med Julia.. i ösregn.. frös så jag skakade. Blitz va iaf pigg och glad.

Btw. våran ena dusch hatar mig... Först kommer supervarmt vatten... så varmt så jag inte ens kan gå in i duschan utan att typ få brännskador. Då sänker jag värmen men då plötsligt blir det svinkallt... nu snackar vi typ nollgradigt vatten. Å inte fan gick det att få en normal temperatur. Tillsist lyckades jag få kallt men inte iskallt vatten. Håret på armarna reste sig.. så kallt va d. No words needed..

Best feelings in the world


Fuck breathing..

Epic!!


Sometimes..


...


·


!


Sometimes you...


Perspective


Just stay true

 



 


 


Silence can destroy

Make some noise
Here and now
To the world
To all the things you believe in
Let them hear you
Let them feel you

Make them know that you care

±



Potatoo-oo-ooo


Hahaha, ÄLSKAR dessa sötnosarna! Så jäkla sköna! Jag bara döör vid POTATOOOO-OOO-OOOO
It made my freaking day!

Awesome

Älskar bilden!


Through each other's eyes

In my shoes, just to see
What it's like, to be me
I'll be you, let's trade shoes
Just to see what it'd be like to
Feel your pain, you feel mine
Go inside each other's mind
Just to see what we find
Look at shit through each other's eyes
...

I LOVE...

!


Adorable!!!


Got a pretzel for a brain


Awesome


Is this real, Or my imagination?

.

Gotta love it!!


Beautiful


Hell yeah!


Dreaming



Roman's Revenge


We only...


...


Utredning

Sitter och skriver en svenska utredning.. sådär kul (Ska in på tisdag och jag har precis börjat... no comment). Fick iaf välja ämne själva. Jag valde kloning. Intressant!

!


I want to..


Just stop for a minute and smile


Money can't by us happniness


We just wanna make the world dance


Happiness...

So true!


We can burn brighter than the sun

Tonight we are young
So let's set the world on fire
We can burn brighter then the sun

Solsidan

Har suttit och kollat på Solsidan typ halva dagen. Såå jäkla roliga!!

Ξ

Matilda är här! (Y)


Sleepy


We raced the sunset and we almost won

Folkrace igår. Kusinen vann hela tävlingen, så bäst!! Tyvärr så följde inte vi med eftersom det skulle bli skit väder. Men det blev det inte så dåligt väder, så det va jäkligt synd att vi inte följde med. Aja, det kommer fler tävlingar.

Fullt upp igår. Stallet hela kvällen fram till ca halv 10. Kör stenhårt i dressyren nu med Blitzen. Nu jäklar ska han släppa i sidorna/bakdelen.

Ida hade jag fodring och utsläpp i stallet, fy fan va sur jag va imorse (eller snarare så jäkla trött så jag orkade helt enkelt inte reagera, kunde knappt lyfta ögonlocken..). Eller som pappa säger "Du är tonåring". Mm, en trött tonåring som kollade på Arne Dahl med Felicia (och lite med Matilda) fram till kl 3 på natten och sen har fordring och utsläpp i stallet morgonen därpå, + hungrig och väckt av pappa som tjatar på att jag måste upp... klart man är lite... sur. Kände att min "planering" den natten inte va den bästa.. På med hörlurar, bra musik i öronen och lite mat i magen så går det dock över ganska snabbt.

Nu ska jag sova. Godnatt!

California


Adorable


I love the way you are

Mysig kväll med käk på capri och sen bio. Träffade en alkis som ville "snacka lite"... Hatar verkligen när sånna kommer fram. Man vet liksom inte riktigt hur man ska reagera. Bara sjukt obehagligt. Typ save me.. Känner lite, "Om du så mycket som petar på mig så knäcker jag näsbenet på dig". Men han stack iaf till slut.

Tidsoptimist som jag är så kom jag på kl 3 i stallet att jag skulle vara i stan klockan 4 (hurry, hurry)... bra där.. Samma sak på morgonen, skulle träffa en kompis i stallet kl halv 11 och tjugo över 10 ringer hon mig eftersom hon misstänker att jag har försovit mig.. med tanke på att jag vaknade av att mobilen ringde så kan man nog lugnt säga att jag hade försovit mig en aning.. Ouppsi, och jag som typ aldrig försover mig. Jag kom iaf ner till stallet och red dressyr i paddocken på Blitz med Maria och Hidde. Blitzen va gryymt fin! Vanligtvis så sticker han bara iväg och jag får bara sitta och bråka med honom men efter att jag fick hoppa upp och rida på Hidde och Maria körde igenom Blitz lite och sen gav mig lite tipps så blev han så himla fin och slappnade av och lyfte ryggen och sänkte nacken. Toppen!

Wonderwall


Hoppelihopp

Så jäkla fin min lilla prins va ida på träningen! Första träningen som jag har tyckt att det va as kul rakt igenom. Annars brukar jag bli nervös (fortfarande tycka att det är kul.. men jobbigt att vara så himla nervös) å så men ida va det bara riktigt kul. Han va stel ibörjan men sen släppte han och blev riktigt mjuk och fin. Han va också mycket lugnare än han brukar. Vanligtvis cpar han sönder och hoppar typ upp på väggarna och spänner hela ryggen vilket inte är bra. Jag va också mycket kallare och väntade in och litade på honom ist för att bli ivrig och dra på de sista metrarna. Men som sagt, grymt roligt. Fick mycket beröm också.

Imon ska jag upp och rida med Maria på fm. Sen blir det ut och äta och gå på bio med bundisarna. Mysigt!

I've got my veins all tangled close


Hallo. Vi hade ingen musli eller liknande hemma å jag va så grymt sugen på det (helt stört, igårkäll va jag jättesugen på frukost, burkar bli det på kvällen.. hur fel är inte det på en skala??) så jag tog saken i egna händer och gjorde en egen. Gryymt gott! Sen till middag gjorde jag lax... ääälskar lax. Ja ni ser ju själva vilka fina bilder jag fick till...

Somnade med en katt sovandes på min rygg och vaknade med 2 i sängen.. det fanns inte sådär överdrivet jättemycket plats kvar till mig eftersom dessa katterna lägger sig mitt i sängen och breder ut sig så mycket dom bara kan. Men de gör inget, dom e så mysiga.

Snart åker jag ner tills stallet och ger mig iväg på hoppträning. Är nervös.. vet inte varför, det är ju inget att vara nervös för men jag är det ändå.

Ha det bra!

Δ


Rise Against - Survivor Guilt

"You're a shameful opportunist! What you don't understand is that it's better to die on your feet than to live on your knees."

"You have it backwards. It's better to live on your feet than to die on your knees."

That's how reality is...


Equality

.

So damn true!


You'll never learn to fly now, 'Til you're standing at the cliff

.

01.04.2012

Gårdagen spenderades i Laholm på en folkracetävling, mysigt. Sen stack vi ner till stallet en snabbis och fixade där och sen hem och så kom pappas bror, hans fru, kusinerna och deras flickvänner för vi skulle ha lite fest för pappa som fyllt år. Riktigt grym kväll! Älskar verkligen de människorna!
Så många härliga skratt!!!

Party Rock Anthem

Party rock is in the house tonight
Everybody just have a good time
And we gonna make you lose your mind
Everybody just have a good time


RSS 2.0