Seether - Careless Whisper

 
 
 
Så bra låt!

Where have you been all my life?



Regn

Det spöregnar ute.. älskar ljudet! 

Underbar

Fullt upp förra helgen. Packat Marias saker... fy faan me grejer den kvinnan har.... Köpt 170 kg mat till hennes häst gjorde vi också. Våran lilla stackars bil tyckte det va tungt! Haha, låg i uppförsbacke på plana vägar...
 
Nu måste jag ta tag i pluggandet. Blev inget plugg i helgen, provet är på fredag, i dagsläget fattar jag NOLL och jag har häst varje dag som jag ska hinna med också.... känns lovande. Sen på fredag blir det även utgång till Underbar, bra avslutning på veckan!

Snuff

 
 
grym!

White Ballons

 
 
 

Maria

Bäddat och klart, snart åker vi och hämtar Maria på stationen. Hon ska bo här några nätter. Ska hjälpa henne flytta med lite saker till Luleå osv. Bl.a. hästen. Men först ska jag ner till min lilla prins och fixa sakerna åt honom.

Jag vill ha jul...



Hoppträning

Hoppträning ida. Fy fan va kul det va! Blitzen va bäst. Såå himla fin i markarbetet. Gick inte alls emot och dampade så som hann gjorde i början. Gick istället fint i form, va mjuk och lyssnade fint på hjälperna och jobbade med rätt muskler. Taggad som tusan på att hoppa va han med. Lyckan är obeskrivlig. Vad skulle jag göra utan honom?! Världens finaste häst!!

Racerponny

 
Hoppade av bussen och gick direkt till stallet med stallkläderna i en påse. Sen blev det en rejäl galopprunda på stranden med Mary och Julia. Mary tyckte att jag borde galopptävla Blitz. Det får man ju göra även fast man fyllt 18. Han höll jämna steg med hennes galopphäst som är typ dubbelt så stor som min lille springare. Gud va sugen jag blev. Han älskar ju verkligen att springa! Han tröttnar aldrig. Känns som att han bara blir piggare och piggare ju mer jag galopperar. Blev så himla glad. Kunde bara inte sluta le på tillbakavägen. Det är sån enorm lycka att jag har Blitz. Finns inga ord som kan beskriva det. Han är verkligen helt underbar! Euphoria.
 
Träffade också världens sötaste mops i stallet, Olli. (Bild)
 
Imon bär det av till Kattegatt tidigt på morgonen. Ska vara med en kompis där fram tills jag börjar på Sannarp (typ 12). 

Obehagligt!

Vaknade runt 4 inatt (igår natt.. whatever) av att jag försökte röra mig men min högerarm vägrade flytta sig. Satte mig genast upp och försökte röra handen men det va helt omöjligt. Från armbågen ända ut i fingertopparna så va armen helt borta, kunde inte röra den och kände ingenting. Det va som om den delen helt enkelt inte fanns. bara hängde där som en död klump. Hur mycket jag än försökte röra handen och fingrarna så hände ingenting. Kunde inte ens hålla upp armen utan fick hålla upp den med hjälp av vänsterarmen. Helt stört. Skakade och viftade och stängde och öppnade handen med hjälp av vänsterhanden i ett desperat försök att få igång min högerarm igen. Till slut fungerade det. Jag kunde med mycket om och men få igen och öppna högerhanden om jag tog i så mycket jag bara kunde. Sen gick det lättare och lättare tills hela armen hade kommit tillbaka. Fy fan säger jag bara. Vilken fruktansvärd känsla det va....
 
Tror seriöst att det är ngt fel med min högerarm, kanske ngn nerv i kläm eller ngt. Ibland så gör den så.. bara försvinner. Blir helt död typ. Jätteobehagligt. Det händer bara när jag ska sova, när jag har den still länge. Den brukar komma tillbaka om jag skakar och försöker röra den, men känslan är så jäkla äcklig. Paniken stegrar sig...

Another piece of the puzzle, that doesn't fit
You throw your arms up, you're so damn sick of it
What are you hurtin' for
What are you searching for
Love

You won't be thinking of cars when
You're on your death bed and dyin'
You'll only be thinkin' of what are you workin' for,
What are you waitin' for
 ...

Studentmössa

Jahapp, då a studentmössan beställd. Shit va det är mycket att hålla reda på och bestämma. Blev iaf Kashmir mössan med en mörkblå Swarovskisten, guld text och 18 karats guld sak som stenen sitter i, champagneglas med mitt namn på, visselpipa (allt ingick i ett och samma paket) och sen en marinblå tjocktröja som det står student 2013 på. Najs. Ska dock gå in och ändra lite med storlek å sånt. Har inte heller helt bestämt vad det ska stå där fram på mössan. Men det löser sig säkert.

11 September 2012

Ridit ut me pappa ida. Det trodde jag aldrig att jag skulle kunna säga. Efter ca 1 är på ridskola och sen 2 års uppehåll så fick han idag låna en häst i stallet så vi kunde rida tsm. Super mysigt! Det ska absolut göras om. 

Imon ska vi prova och beställa studentmössor och sånt krafs. Har tänkt köpa en studentmössa och en tjocktröja med "student 2013" på. Men shiit va det finns mycket att välja på. För mycket. Guld och blått känns liksom basic och snyggt. Typisk studentmössa. Men samtidigt så älskar jag silver och grönt (silver och svart är riktigt riktigt snyggt, men lite färg måste jag ju nästan ha). Kort sagt, lite ångest över det hela. Men det lär väll lösa sig på ett eller annat sätt.

Studenttävling

Haft studenttävlig ida på skolan, älgjakt. Shit va kul det va!! Åkte med Pauline hem till Matilda och sprang runt som dårar och letade saker. Vi kom 5:a av 13 klasser. Lite fusk i vissa klasser, surt, men men. Helt okej placering! Nu taggar vi till nästa!! Sen åkte vi med Pauline till  elgiganten och blev upplockade där av pappa.... Jag vill ha körkort NU!! I december.. då jäklar.

Frida

Filmkväll med Frida! Mys!

Fodring och Utsläpp

Fodring och Utsläpp i stallet... sådär kul att gå upp tidigt en lördag..
Nu taggar vi en långrunda med Blitz, Julia och Anselm.

Bio

Bio med Matilda, Lisen (Louise) och Linnéa. Hamilton 2. Mys!

Såå min katt!


Skolfoto

Äntligen så är skolfotoskitet över. Gruppbilden är helt okej, men porträttbilderna är fruktansvärda!! 
Jag vill stå bakom kameran, inte framför!!

B&B

Firade Lollo igår. Först mat och förfest hemma hos henne och sen drog vi ut till B&B och dansade. Suuperkul!!! Tror aldrig jag har haft så kul!! Träffade massor av trevligt folk! Sen gick jag, Lina och Matilda hem till Matilda och sov där. Ibland är det väldigt bra att ha en bundis som bor i stan. 

RSS 2.0