31 oktober 2010

hallo!

Halloween ida då, jag är grymt inponerad att jag kom ihåg att det var ida för vanligtvis brukar jag komma flera veckor efter och fråga "asså e de inte halloween snart" hehe, min tidsuppfattning är väll kanske inte den bästa.

Och bara för att det är halloween så bjuder jag på några super roliga halloween videos med Tokio Hotel:

Tokio Hotel 2005


Tokio Hotel 2008



Asså dom här killarna e ju bara för söta!

Enjoy!


30 oktober 2010



Hej!

Vaknade 12 ida, hehe.
Ida ska jag inte göra så mycket tror jag, när jag tänker efter så har jag faktiskt inget kul alls att göra. Shit va tråkigt, men jag får väll försöka hitta på något att underhålla mig med, kanske städa lite. Inte för att de e de roligaste som finns men de e ju alltid något. Jag vill träffa någon, kanske ska höra om någon vill hitta på något ida, får se.


29 oktober 2010



hallo leute!

(så himla underbar bild btw)

NO-provet gick nog ganska ida, men nu ska jag läsa i min bok och skriva läslogg + att jag har pollen ida så han får nog vila ida me (fan, fan, fan). Aja skolan måste ju tyvärr gå först. 


You are just to good too be true, can't take my eyes off of you. 











28 oktober 2010


Har absolut inte hunnit blogga ida för jag har pluggat till no provet som är imon, hoppas verkligen att jag kan de nu!

Wish me luck!

Just don't stand there and watch me fall














I forgot to say out loud, how beautiful you really are to me!



Jag orkade inte rida ida men nu har jag faktiskt masserat HELA Blitz, varenda liten muskel. Och stretchat vissa muskler. Tog över 2 h. Grymt jobbigt men de e han värd, så nu hoppas jag att han är riktigt mjuk och fin imon.
Nu ska jag duscha, äta, kolla klart på filmen som vi började titta på igår och försöka fjäska till mig lite kladdkaka som Felicia har bakat men VÄGRAR dela med sig av.


27 oktober 2010



OMG vi hade spinning på idrotten ida och fan va jobbigt de va, kändes som att de höllpå i evigheter fast de bara va i 30 min (+ att vi hade badminton efter). Det va super lamt när man gjorde de men nu efter va de ganska roligt. MEN... nu ska jag ner till pollen, kmr typ dö sen när jag har ridigt klart också.
Ska bara äta klart sen sicker jag.


Wir bleiben immer, schreiben uns in die Ewigkeit



De gick jättebra när jag körde ida.
Nu ska jag se på film och plugga samtidigt hade jag tänkt, kmr nog gå sådär ;).


26 oktober 2010



Hallo!

Jag måste egentligen plugga NO nu för jag har NO prov på fredag men ja orkar inte, har lixom typ ingen motivation, är lite distraherad av annat. 

Ska ut å övningsköra lite nu
Jag har inte så mycket att skriva om, kanske kommer jag på något mer sen.


25 oktober 2010



Hejsan!

Kom precis hem från stallet, hann tyvärr inte rida min lilla prins ida för jag slutade skolan kl halv fem :S så jäkla lamt, men vi fick typ någon knasig tysk äppelkaka på sista lektionen (som va tyska såklart), mummms.
Det börja faktiskt gå ganska bra på musiken när jag och min lilla grupp (bestående av två personer till) ska spela en låt tsm, även fast jag helst skulle vilja lägga den tiden på att bli bättre på att spela Automatic :P. Kan nästan alla acorden "flytande" *host*. Jag har aldrig spelat gitarr innan, duktida vi e.

hahaha, insåg för en liten stund sedan att jag inte fick av mig tröjan som jag hade på mig, det va Felicias och hon hade "misshandlat" dragkedjan, fick ta en potatissticka och lirka upp den, men nu är jag fri. 

Nu ska jag duscha, äta, sen typ kolla lite på tv elle nåt och sen hoppar jag ner i sängen för jag börjar somvanligt 8:10 imon :(. Inte kul.  


Autofahren



hej!

Jag har precis varit ute och övningskört lite, gud va roligt de e. Varje gång som jag ska ut och köra tänker  jag "nej jag orkar inte, gör de någon annan da, de e så skönt att bara åka me", men när man väl har kommit igång och kör, e de fruktansvärt roligt :P

Nu ska jag äta kvällsmat, e väldigt hungrig. Sen ska jag nog fortsätta att plugga (om ja orkar ;)) och sen kolla på Starke man och sist men absolut inte minst, kolla på The Event :D. Jag fullkomligt älskar The Event, så grymt bra serie där du måste vara med på vad som händer helatiden. 


I scream, you scream



Jaha här sitter jag och äter glass... igen.

Jag har faktiskt precis städat mitt rum, himla fint blev de. Och nu ska jag plugga tyska, no, engelska och läsa i min svenska bok som jag typ ligger 200 sidor efter i. Läslogg 3 ska in på fredag, hehe, måste erkänna att jag har lite panik nu. 


24 oktober 2010



hallo leute!

vaknade för ett tag sen men har legat och "vilat" lite i sängen fram till nu, hehe.
Började iaf dagen med en stor skål glass :D haha ibland e man bara för busig. Men glass e ju så hiimla gott! Jag hade kunnat leva på bara glass. 

Ida har jag igen häst så jag ska bara plugga (massor :S) och slappa vid datorn.
Det är ju sånt mysväder ida också så jag funderar på att baka ngt gott och kolla på en riktigt bra film, får se vad som hinns med.

 

You visit me in my sleep







OMG♥

hemma från stallet nu, jag hoppade lite småhinder i padocken på min prins ida, han tyckte att de va grymt kul å blev så hiimla stark! det var så himla lägesen jag gjorde de å jag har verkligen saknat att hoppa honom! haha jaja. Nu ska jag duscha och sen blir de till att äta godis och kolla på "Mördare okänd"


Zimmer 483



Oj va seg jag är ida. Ja har bara suttit här och latat mig hela dan. Ne nu ska jag gå ut och åka till stallet. bloggar mer om jag hinner när jag kommer hem :)

 

23 oktober 2010



Hejsan!

vaknade för typ två timmar sedan, å nu sitter jag här.
ska till stallet sen och rida min lilla älskling men nu regnar det så de känns inte sådär jättelockande att rida i regnat. Funderar faktiskt på att hoppa med honom ida, jag saknar de såå mycket för de va jättelängesedan. Men får se hur det blir med de.

Måste städa mitt rum, igen. Suck... jag fattar inte hur de kan bli stökigt på så kort tid. Sen ska ja måla mina naglat svarta, de bruna och vita är dunderslitet.

Sen ska jag nog inte göra så mycket mer ida än att bara mysa lite. Det är perfekt "mysväder" ida.


22 oktober 2010

 
 
Slitna byxor: bikbik
Svart linne:bikbok
Grå tjock cardigan: bikbok

hejsan!
mina nya kläder som ja hade ida, (man ser inte tröjan så bra:P)
va me min knäppa tvilling hos Blitz ida, kom precis hem å ja ska nog kolla på en film snart & mysa lite ;)

Snow




hejsan

ida fick ja reda på att ja fick MVG på matteprovet, asså shit ja blev så jävla glad för ja trodde verkligen att de skulle bli värsta katastrofen. har varit i stan ida me och shoppat lite kläder, jippi.

sen har jag övningskört nu när jag va påväg hem från stallet, så himla kul de e att köra, men det går *HOST* sådär bra ;) hehe ne de går jättebra.

ja nu ska ja ducsha och sen typ lägga mig för ja börjar skolan tidigt imon, och som alla vet så är jag inte sådär dunder pigg på morgonen.

OMG jag glömde nästan........ den första snön kom ida...... NOOOOOOOO!!!! vill inte ha vinter än! :'(
ledsen i ögat (internt skämt me matilda... again;)) 


20 oktober 2010



hejsan

ida har varit en vanlig da i skolan, jag och matilda satt och snackade engelska i ett grupprum på engelska lektionen, asså shit va kul de va :D haha vi e ju så bäst ;)

just nu lyssnar ja på pink, who knew. super bra!

HÄR finns den!
(kunde inte lägga upp den här för min data e helt crazy)



18 oktober 2010


It's amazing how you, can speak right to my heart!♥







hejsan, har haft extremt mkt att göra så bloggen har blivit lidande ett tag nu :S

men nu e ja tbx :D

 jag har t.ex. varit me Amanda på travet, där va även en massa jobbiga ungar ett tag, höhö. trodde att ja skulle dö ibland, tur att Amanda va där å räddade mig x)




- I belive this is your sandwich....

- yea, that's mine.

(
haha ett internt skämt mellan mig å matilda! x))  




jag måste bara länka till en as fin låt! den finns här
översättning finns här

....och här är en länk till Matilda, för vi brukar ju snacka om att Gustav e bäst i hela världen på trummor osv. du förstår vad jag menar när du ser slutet av videon!

Enjoy!




14 oktober 2010

nemen hejsan x)

e glad ida, höhö (som alltid;))
vet inte rikltigt va ja ska hitta på nu, dom andra ska kolla på någon film som verkar dålig så de låter ju inte sådet jätte lockande, hm...
ska iaf äta nu för ja e HUNGRIG, å typ måla mina naglar bruna, slet ju typ av de svarta på en da :S



Älsk♥




13 oktober 2010

nemen hoppsan, dålig uppdatering... IGEN.

aja har varit i stallet nu iaf, mysigt! ska duscha nu å sen SOVA!
har sovmorgon imon, så skönt!

asså nu DÖR jag!!!!!!! min mobil e helt jävla död nu. skärmen e helt svart och jag får inte igång skärmjävlen!!! SHIT! FAN! (jag e GANSKA arg som ni kanske märker) måste ha en ny nu men vet inte villken!?! panik!



9 oktober 2010

hejsan

omg va trött ja e!!! cyklade ner till stallet innan ida, lyssnade på hilf mir fliegen på vägen,
asså SHIT, ja kände mig helt fri å så jäkla full av energi, hade nog kunnat cykla hur långt som hällst. underbart! älskar den känslan.

iaf så red ja Blitz♥ upp för klätterbackan och sen dressyr på åkern me Emma ida. Min lilla prins va såå himla fin! Han dampade såklart i början och ville bara hoppa runt me huvudet jättehögt men när han släppte i nacken så va han så himla fin. Dessutom körde ja med de vanliga bettet och han gick så fint x) lite stolt faktiskt. 
Sedan så har jag och familjen kolllat på film och ätit gnottis. mysigt. men nu e ja somsagt väldigt trött å måste sova.

imon e de massor av läxor att ta tag i. Wish me luck.



  


8 oktober 2010

hejsan!

har faktiskt städat mitt rum ida, imponerande va ;) (har typ dragit på de hela veckan) men de blev faktiskt superrent, sedan har ja å felicia legat i soffan och kollat på morden i midsommer, och ätit lite godis ;) så nu e ja skit trött och måste gå och lägga mig. så de e precis va jag tänker att göra nu.
å justde, ny header nu, mkt nöjdare me denna änn den förra. även fast den blev lite suddig.

Godnatt <3



  

6 oktober 2010

hoppsan... här va de dålig uppdatering :P

hade no och tyska prov igår, gick nog helt okej tror ja.

Ida så va jag hemma, hade typ feber i morse och mådde inte alls bra, mår fortfarande inte toppen. Men, men
så ja har bara tagit de lugnt heeela dan. Ne jag ska faktiskt inte hitta på så mkt nu heller, det är (otroligt nog ;))ganska lugnt me läxor nu den sista delen av denna veckan, vad ja vet nu iaf. Ja ville egentligen följt me Felicia ner till Älsk men jag orkade inte cyckla ner dit nu å sen hem senare för ja e svin trött, höhö liten latmask ibland.
♥ 




(ja vet att Tokio Hotel e me i nästa varje inlägg men ja har typ inga andra fina bilder att lägga upp och de blir jättetråkigt me inlägg utan bilder så de e bara att ståut;) någon/något måste ju vara på bilden, hehe)


3 oktober 2010

hejsan!

sitter här vid datorn och äter en halvfrusen bulle (jag orkar inte tina den, höhö) och de e typ svinkallt här så jag har en superfluffig filt runt mig, kan inte någon ta och springa hit med lite varmchoklad också ;). försöker egentligen att skriva engelska brevet till skolan som ska skickas in ida men det går inte så jättebra för det finns ju en massa andra roliga saker på datorn som man lätt blit distraherad av. min lärare säger att man typ måste låsa in mig i ett helt vitt rum när jag ska göra något för jag är väldigt nyfiken och blir då lätt distraherad av andra saker, jag är lite som min häst där. haha nej men riktigt så allvarligt hoppas jag verkligen inte att det är.
ska försöka återgå till att skriva på mitt fina brev nu.....


lyssnar på in your shadow, super fin låt, men å andra sidan så e ALLA TH låtar de. ;)
   

2 oktober 2010



hallo!

har duschar och ätit och nu ska jag ta och städa mitt rum för här ser hemskt ut, jag fattar inte, jag städade det för typ en vecka sedan :P. aja kommer kanske en bild sen på resultatet.  och efter det måste jag göra läxor, usch.

  

Geh!
lass uns hinter dir und mir
verscuh nicht zu verstehen
warum es nicht mehr geht

 


1 oktober 2010



Äntligen är jag färdig med läsloggen till skolan, asså shit skickade precis in den, hehe. så enormt skönt! nu ska jag göra mig iordning och sen ska jag SOVA, har typ inte sovit ut på jättelänge, förra helgen va ja ju i farten helatiden och på veckodagarna kan man ju bara glömma att man kan få sova klart. så det ska bli enormt skönt att sova tills man faktiskt själv vaknar imon och inte av att någon dum väckarklocka piper i örat. usch jag hatar det, ibland överväger jag om jag kanske ska slänga klockan i golvet men det slutar med att jag inte gör det för om den nu skulle fortsätta ringa där på golvet så hade jag ju behövt släpa mig upp för att leta upp den och stänga av den och de orkar jag verkligen inte. haha jag e nog världens suraste när jag ska gå upp mot min vilja på morgonen. jag är absolut inte pigg på morgonen men jag brukar vara pigg på kvällen, skulle gärna byta och vara pigg på morgonen och trött på kvällen istället, men jag är ju lite "missanpassad" ;)




RSS 2.0