Everyday should be a new day, To make you smile and find a new way, Of falling in love



My head


Jag vill ha sommarlov!!!!!

...NU...


Tillbaka till verkligheten...

:(

...

Åkte hem från skolan. Mådde skit. Va inte närvarande för 5 spänn. Ska skita i allt ett tag, krypa ner i sägen med myskläder och kolla på en film.

The time is running out



Moving Fast, Dying young



"Det rullar på"

Herregud. Efter grillkvällen sov jag över hos Maria och sen kom jag inte hem förrän sent på kvällen dan efter. Åkte med dem till Eurostop, sen hem och fixade Maria inför hennes bal. Sen hamnade jag i Falkenberg och kollade på balen. Sen ner till hästen och sen tillslut hem. Då hade jag lyckats dra på mig halvt nackspärr och en jävla förkylning. Så nu ligger jag i min säng, nyduschad, med feber, helt igentäppt näsa och halvt nackspärr och fasar inför engelskatestet som vi har på onsdag. Kommer gå åt helvete och jag vill strypa min engelska lärare ^^.

Är as trött och vill egentligen bara sova bort halva mitt liv. Men som Måns säger.. "Det rullar på"

Mitt ♥


Dagen som började skit men slutade as kul

Nationellt prov i matte i morse, skit skit skit. Hatar det. Klarar inte av att sitta och koncentrera mig i 4h. Spelar ingen roll vad det handlar om. Ändå as jobbigt.

Sen blev jag upphämtad och har haft en grymtkul dag på Gekås me Maria, hennes syster och hennes mormor!! Riktigt härliga skratt!

Imon blir det stallet och sen till Maria för grillkväll med trevliga människor!
Gött gött gött!

...

Hittade precis en bild i matteboken som exakt beskriver min känsla atm...

My heart is refusing me



Världens vackraste människa med världens vackraste röst!!!

It’s the way I’m feeling, I just can’t deny. But I’ve gotta let it go..


Yellow diamonds in the light
And we're standing side by side
As your shadow crosses mine...


No words needed...


Tomorrow isn't guaranteed...

Har ni tänkt på hur snabbt livet kan vända?

Igår i stallet, så hörde jag plötsligt ett skrik. Små tjejerna skrek helt frenetiskt och Fredrik skrek "För helvete, stanna!". Jag fattade noll. Såg plötsligt Fredrik komma gåendes med bestämda steg på cykelbanan, sen vände han och sprang tillbaka och sen kom han körades i 190 med bilen. Jag fattade fortfarande ingenting. Tjejerna fortsatte skrika. Då gick jag ner till stallplanen och ser Pia sitta ner vid rabatten. Småtjejerna gråter och såklart (nyfiken som jag är) så går jag fram till rabatten.. där ligger lilla Tiger (Katten) död. Blod överallt och ena ögat har lossnat och hänger i endast en tråd från den blodiga ögonhålan. Bara en timme tidigare så hade jag och Maria varit ute och gått med Yoru och Blitz, och då hade Tiger blivit rädd för Yoru och hoppat till i buskarna. Den livfulla lilla katten låg nu, endast en timme senare, död i buskarna.. påkörd av en bil. Det hemska va också att bilen bara stack. Jag tycker att det är så jävla dåligt att bara sticka! Tror ni jag blev nojig sen när jag kommer hem till mina små kisemisar eller?

Vaknade säkert sju gånger igår natt, jättestressad. Utan någon riktig anledning. Ser fortfarande bilden av lilla Tiger, som ligger helt livlöst i rabatten, i mitt huvud. Kan inte riktigt ta in att han är borta.

Det är hemskt att livet kan vända så snabbt. På en bråkdel av en sekund.

Tomorrow isn't guaranteed for anyone...

Heartbeat


Too..


Lovely

 

 


Summer rain


You can do the math a thousand ways but you can't erase the facts


Maj 19, 2012

Oj, d va längesen. Mkt att göra den senaste tiden. Hoppträning i onsdags som gick sådär. Fick inget riktigt flyt. I torsdags hade jag hidde och blitzen och det bliv aningen stressat eftersom jag skulle hem på tjejkväll/grillkväll hos Maria på kvällen. Sen sov jag över där och tog bussen till stallet med henne på morgonen och hjälpte henne med utsläppet. Sen red jag dressyr i paddocken. Såå fin min lilla häst har blivit! Sen hem och duscha och sen bar det av hem till Matilda för att träffa matilda, Johanna och Felicia. Trevligt trevligt. Fikade på stan, hyrde film och lite sånt skoj. Sen nästa dag styrde jag hemåt och fixade hästen. Tömkörde. Grymt fin! Nu hemmabakad pizza med Felicia.
Ciao!

Sea


Pink

Så grym. Älskar hennes röst!

When the power of love....


I want to..


Cuddle


Intelligence


'Cause there's only one thing I want

If it's not what you're made of, you're not what I'm looking for


How long will we fall for this?


Seasonal

Lunchat på stan med Maria idag. Supertrevligt! Gått runt och kollat kläder och lite annat mysigt. Men vi glömde att fixa det vi egentligen va där för. Vin och allergimedicin till Maria... lyckat.

Nu ska jag hem till Maria. Skulle laga mat och plugga lite tsm. Skulle hjälpa henne lite med matten och själv ska jag plugga biologi. Prov på måndag och duktig nog har jag sagt ja till att sitta i domartornet på hopptävlingen imon.... fan. Sover nog över hos Maria och cyklar till tävlingen imon, är ju ändå i harplinge då. Och jag orkar inte ta bussen hem ^^

What purpose does this serve?!?!


If this ain't love, then how do we get out? Cuz' I don't know


No words needed...


Hard to control when it begins

We're all young and naive still
We require certain skill
The motive changes like the wind
Hard to control when it begins


Show them your true colors

Cause they don't even know you
all they see is scars
They don't see the angel
living in your heart
Let them find the real you
buried deep within
Let them know with all you've got
that you are not your skin



Dressyrpass

Dressyrpass med Blitzen för Maria idag. Riktigt tufft. Han va as jobbig i början med shit va fin han blev i slutet!! Sen gick vi ut en runda och sen fick han stretchning, lite massage och arnicka på ryggen.

Teenagerposts


Follow your heart 'til it bleeds

I found a bird
Closing her eyes
One last time
And I wonder if she dreamed like me

As much as it hurts,
Ain’t it wonderful to feel?

So go on and break your wings
Follow your heart 'til it bleeds
As we run towards the end of the dream

Why must we fall apart to understand how to fly?
I will find a way
Even without wings


All that I'm living for, All that I'm dying for, All that I can't ignore alone at night


Hello

Has no one told you she's not breathing?
I am your mind giving you someone to talk to

If I smile and don't believe
Soon I know I'll wake from this dream


Suddenly I know I'm not sleeping

You're my reason ♥


Circles


Love you

Haha Blitz va helt tokig ida! Skulle ut och hämta honom från hagen och vad tror ni inte hästen gör?! Han kollar lite lurigt på mig och när jag är nästan framme så sätter han av i 190 åt andra hållet. Helt tossig. Sen racade han runt där i en kvart och kastade med huvudet, hoppade jämfota, jagade igång de andra hästarna, sparkade bakut, stegrade, bockade, nästan låg ner i svängarna, tvärnitade vid staketet och satte av i full fart åt andra hållet igen. Så höll det på, runt, runt i 15 min med mig ståendes i mitten av hagen som ett levande frågetäcken. Sen han ställde sig högst upp på kullen i hagen och bara kollade ut över sin lilla flock. Då fick jag tillslut gå fram och ta honom. Det va en svettig liten Blitz som sedan lugnt traskade tbx till stallet. Galen ponny, lite vårkänslor tro?

Sen fick han sig ett rejält pass. Red ut med Julia och Anselm i skogen i ca 2.5 h. Fullt ös och den lilla busen va inte de minsta trött. Snarare tvärtom, galet speedad! Förstår inte vad han får all sin överskottsegergi ifrån. Den tar liksom aldrig slut.

Som om inte detta vore nog. Jag såg en av världens sötaste hundar ida, Ollie. Det är en i stallet som har honom och han är en 10 årig Mops. Herregud vilken oemotståndlig liten krabat. Kunde inte slita mig. Kunde knappt kolla på honom. Smälte totalt. Såg ute som en blandning mellan en köttbulle och en falukorv. Tycker inte att vanlig mopsar är sådär extra super söta men han såg liksom inte riktigt ut som en vanlig mops, utan hade ett enormt huvud till sin lilla kropp och enorma ögon och va en riktig liten knubbis. Haha så himla söt och glad.


Don't you hear that heartbeat comin' your way

You got my heartbeat runnin' away
Beating like a drum and it's coming your way
Can't you hear that boom, badoom, boom, boom, badoom, boom, bass
Yeah that's that super bass

True!


Reality of fear


Hoppelihopp

Superfint väder ida igen! Hoppträning på banan ute med den bästa. Jobbig och överladdad i början. Studsade bara runt som en gummiboll och vägrade samarbeta. Superfin i framhoppningen och i samlarövningarna. Första banan på en meter gick skit. Han stannade för han blev rädd för en grind, blev flack och rev ett räcke och sen fick vi ett stopp även in till kombinationen. Sen löste vi det och hoppade slutet fint. Bara massa skitfel eftersom vi slarvade och eftersom jag höjer händerna och då blir han ostadig och tappar rytmen. Men andra gången på banan va han heelt fantastisk! Gud va fin han va! Jag sänkte händerna och det förändrade allt (måste verkligen komma ihåg att sänka händerna!!)! Han hoppade banan som en klocka, va högt över, perfekt avstånd och tvekade inte på något. Va enligt Micke 50 cm över sista oxern i kombinationen. Vilken pingla jag har! Min lilla studsboll! ♥ Är såå taggad till nästa träning!!

Att man sedan blir bjuden på tårta när man kommer tillbaka till stallet är ju inte heller helt fel ;)

Underbart väder!!



Hearts, they don't lie, they just quiver in fear


.


RSS 2.0