Åska

Det åskar, blåser och regnar ute. Myys!! Älskar det!

Broken Door - Angel

 
 
En av de bästa låtarna som någonsin gjorts
Och han sjunger exakt lika grymt i verkligheten!

Trött

Tjena! Är så otroligt trött. Har verkligen haft fullt upp senaste tiden. Men på ett positivt sätt. Det blev 3 sena nätter i rad i Tylösand med underbart folk. Sen tog vi tåget ner till Helsingborg för att träffa en kompis och spendera dagen/natten på helsingborgsfestivalen. Riktigt mysigt. Såg bl.a. Loreen och Broken Door. Sov över där och tog sedan tåget hem nästa dag. Sen när jag kom hem så va det bara direkt på med stallkläderna och dra ner till stallet snabbt för på kvällen va det nämligen lite trevligt umgänge med en del av släkten. Hade sjukt kul. Kom inte hem förrän runt 4 tiden. Nästa dag tänkte jag att jag skulle få sova ut men icke. Då bar det av till Vallås och träffade ännu mer trevligt folk. Mycket trevligt även där. Efter det stack jag hem till Matilda i stan. Hade nämligen ingen lust att ta bussen hem helt själv klockan två halv tre. Sen åkte vi och handlade skor till Kiruna-resan. Sen ner och rida ett dressyrpass på Blitz, + lite massage. Och nu äntligen har jag krupit ner i sängen och ska sova.

Tylösand

 
Är i stugan i Tylösand och väntar på att Louise ska komma och hålla mig sällskap. Vi kommer tillbringa natten här. Vi är ganska galna när vi är tsm så nu vet man aldrig vad som händer. Vi kanske går loss på en lekplats (gjorde det med frida och fy fan vad jag skrattade. Det va såå kul! Kände oss som två 5:åringar igen. Skrattade så jag inte kunde andas och tills jag hade en sån sjuk kramp i magen. Det slutade med att vi ramlade av den där "saken" som vi försökte åka på och ramlade ihop på varandra i en hög i sanden), vandrar runt på stranden, försöker följa ljuset av en strålkastare, går vilse, får för oss att bada lite halvt mitt i natten, osv. Med det blir säkert awesome. Riktigt härligt väder nu ju. Sitter här i bara linne och shorts. Äntligen lite sommar!

Älskade häst

Äntligen fick jag komma hem till min lilla polle! Har saknat honom enormt mycket.. även om jag bara har varit utan honom i knappt 3 dygn. Jag bokstavligt talat kastade mig ur bilen och sprang ut för att hämta honom. Så fort han såg mig så gnäggade han högt om kom fram till mig. Den känslan är obeskrivlig! Älskar min lilla häst ngt alldeles enormt! Finare finns inte! Ska ner till honom så fort jag vaknat imon. Är så grymt sugen på en ridtur! Riktigt sugen på att köra lite horsemanship med honom också.

SO.CUTE.CANT.CONTROL.EMOTIONS...

→ Klicka Här ←

Motala

Jahopp, imon bär det av till Motala tidigt på morgonen för att kolla folkrace. Kusinen ska köra, + lite annat trevligt folk. Tävlingen är till och med Söndag så vi stannar på hotel fram tills dess. Mys. Tar Blitz tiiidigt på morgonen imon, sent på kvällen/natten på söndag och Gisela (pappas brors fru) tar honom på lördag. Hon ville ha en lapp med exakt allt som hon ska göra så jag ska göra så som jag brukar... alltså skriva en hel novell. Det brukar nämligen bli så när jag ska skriva till någon som ska hjälpa till med Blitz. Man kan aldrig vara nog tydlig ;). Planerade att skriva den nu.. kommer nog gå sådär eftersom jag är ganska jättetrött... men men.
 
Natti!

Brusied and scarred

 

Helt galet roligt!

Hade såå jäkla roligt igår!! Cyklade ner för gatan för att träffa kusinerna, pappas bror och hans fru + flickvännen till min ena kusin. Lite trevligt snack där med dricka och lite annat smått och gott. Sedan bar det av på cykel ner till fotbollsgolfen. Såå jäkla kul vi hade!! Längesen jag skrattade så obeskrivligt mycket!! Vi låg ner och skrattade, blandannat när pappas bror sköt skon åt ena hållet och bollen åt andra. Alla va ganska jättedåliga så det va riktigt roligt. Spelade i lag och mitt lag vann. Tjoho. Han tyvärt inte spel klart eftersom det började spöregna. Istället cyklade vi bort och käkade pizza och satt där och snackade lite. Sen hem till pappas bror igen och drack lite kaffe och te lite sådär mitt i natten. Riktigt mysigt.  
 
Idag blev det gymnastikhoppning med blitzen. En serie. Superkul. Gick riktigt bra! 
 
Nu är lite av mammas sida här, lite spontant sådär. Har fikat och ätit lite. Mysigt.
 
Imon blir det upp tidigt för mig. Ska vara i stallet halv 9, och jag hade tänkt komma ännu lite tidigare. Aja, får väll offra mig lite på mitt sommarlov ;)
 
 
 
 

→  ←

Come a little closer


Save your heart for someone who leaves you breathless

 
 

Om ni bara visste

Shit.. sov inte en blund igår natt. Va så nervös så jag trodde jag skulle dö. Det va längesen jag låg vaken en hel natt i sängen, vred och vände oroligt på mig, och hade hade helt omöjligt att somna. Jag var klarvaken, otålig, orolig. Det är ändå min lilla ögonsten vi snackar om. Ska bli såå skönt att få lite sömn i natt. Nu känns det bättre. Det gick bra. Jag tror det kan bli riktigt bra. Är inte lika nervös inför Torsdag. Får se hur det går. Men hoppas att det går bra.

:)

Perhaps


Enjoy your day!


Mr Froggy

 

15/7-12

Har varit såå skönt att ha föräldrarna i Köpenhamn! Hela huset för oss själva. Har haft jättemysigt med Felicia. Har till och med fått med henne till stallet.. och bara det är stooora framsteg ;)

I förrgår kväll (kvällen mamma och pappa åkte), klockan 12 (okej.. typ natt) så hörde vi konstiga ljud från ovanvåningen.. När vi gick upp och kollade så upptäckte vi att den ena katten va instängd i mamma och pappas sovrum.... den absolut sällskapssjukaste lilla varelsen som finna på denna planeten.. Stackaren hade varit instängd hela dagen. Hon hade smitit in på morgonen och sen hade mamma och pappa råkat stänga in henne när dom åkte (på morgonen). Lyckat. Som tur va så hade inget "hänt". Allt va torrt och helt.

Imon händer det endel... lite blandade känslor, men det blir nog bra.

"I'll have you know I'm scared to death"

 

I am just so broken by the bitterness of loneliness, And I'm so scared..



Every night she cries, And dies a little more each time..



The silence

 
 

Miserable at best

 

Där jag hänger min hatt

 

Loreen

 
 
Hon e sååå grym!! Älskar introt och trummorna!!

WTF

Hoppträningen blev flyttad till torsdag ist. Helt okej! Istället fick Bliz vila och vi åkte och hyrde film. 
 
Jag älskar djur! Och jag är inte allergisk mot något djur... Utom min ENA katt... Hur är detta möjligt? Känner inget av något annat djur än min ENA katt... Inte den andra. Och självklart så är det den absolut gosigaste och keligaste katten som alltid vill sova i mitt ansikte, som jag är överkänslig mot. Det funkar bra så länge han inte är i mitt ansikte, men idag när vi kollade på film så hoppade han ju naturligtvis upp och jag kunde inte med att putta ner honom. 10 min senare är mina ögon sprängande röda och kliar så jag håller på att bli galen! Efter att jag och pappa hällt massa koksaltlösning i ögonen så slutade det så småningom klia och vi kunde se klart filmen, men ögonen är fortfarande helt röda. Lite lagom jättejobbigt.

Rubrik...

Blitz fick vila igår. Varken orkade eller hade tid att rida. Hade mycket mycket trevligt hos Johanna ist. Idag däremot blev det ett dressyrpass på "fotbollsplanen" (typ en grus/gräs plan). Riktigt fin häst i slutet! Imon blir det eventuellt en spontan hoppträning. Blev tillfrågad idag om jag ville vara med, och det låter super kul! Åker med hästarna med Lena till skedala och har träning på gräsbanan. Det va superlängesen jag och Blitz va på gräsbana så det skulle vara kul. Nu såg det ut som att det skulle bli fint väder också. Bra, för det är inte kul att hoppa på en blöt gräsbana! 

Bättre!

Min polle va såå fin idag!!! Jag är så glad! Han lyssnade direkt och skötte sig strålande! Efter stallet bar det av till kristine för att måla. Hade verkligen jättemysigt där, ska antagligen tbx imon och fortsätta måla. Sen hem och duscha mm och sen till Varberg. Svängde inom stallet igen också eftersom jag skulle se till att Blitz fick sin mat. Fick himla många kommentarer (positiva!!) om mina lita spike som jag hade på mig, samma sak i Varberg. Kul! Nu ska jag äntligen få sova lite, kanske lite YT först ;). Imon blir det ungefär lika stressigt. Stallet, måla, Johanna. Men jag gillar när det händer lite. Håller på att avlida av uttråkning dagar man inte har ngt att hitta på.

Antingen eller..

Varför är det alltid antingen eller... antingen har jag absolut ingenting att göra och super tråkigt (eller så orkar jag helt enkelt inte göra ngt..) eller så har jag hur mycket som helst att göra. Ida va inte riktigt min bästa dag. Har varit svintrött hela dan. Kan dels bero på att jag inte har sovit ngt inatt.. don't ask me why.. Blev svin arg på Blitz också. Får såå dåligt samvete efter det!!! Han lyssnade inte alls idag. Körde ett dressyrpass i paddocken och det gick super fram till galoppen... han va jätteostadig och allt blev bara blä. Jag blev arg på de där jävla buskarna som är alldeles för stora och slår mig i ansiktet när jag rider, blev arg på pappa som tjatar om att han vill rida Blitz fast han är för tung. 87 kg vill jag inte slänga upp på min lilla guldklimp. Ja menar, det är superkul att han vill... men jag blir så himla trött när han tjatar. Till sist fick jag lite ordning på Blitz men jag har fortfarande enorma skuldkänslor över att jag blev arg på honom. Jag vet att det är mitt fel också. Jag va så trött ida och orkade inte rida riktigt så ordentligt som jag måste för att hans ska gå som jag vill. Men vi tar nya tag imon och kör ett litet dressyrpass då med. Ett LITET.. inte i 1.5h som det blev ida.. Kul att det går skit när någon av mina föräldrar väl är med ock kollar när jag rider.. för det är ju absolut den sidan av mej och Biltz som jag vill visa upp..
 
Som sagt imon har jag lite fullt upp. Stallet på morgonen och sen eventuellt till min kusin och hjälpa till och måla hans hus, och sen vid 5 ska vi på grillkväll hos mormor och morfar i Varberg. Mysigt. Men jag är allra mest taggad för dressyrpasset. Nu jäklar ska jag skärpa mig. Kort och framförallt avslappnat dressyrpass imon.

Uttråkad

Ni anar inte hur uttråkad jag är atm... Har äntligen lyckats få pappa att vilja följa med mig ner till stallet men nu lagar han bilsläpet. Är alldeles för trött för att städa eller ngt annat nödvändigt... Jag orkar inte gå och hämta laddsladden till min dator och den har inget batteri så nu ligger jag bara på sängen och har allmänt as tråkigt... Har kollat på en rolig "youtubemänniska" men nu dör snart min ipod också, Suck. Vad gör man på dagarna om man inte är med kompisar eller liknande och inte har häst?!? Jag skulle nog dö av uttråkning om jag inte hade Blitz...

There's an empty place in my heart...



Bored...



Stranden

Badade på stranden med Blitz idag (igår o.O..). Anselm och Julia va också med. Såå mysigt å superskönt i vattnet! Mitt första dopp i år. Helt underbart att bada med häst! Red ner barbacka i bikini, linne, typ badshorts och barfota. Helt underbart! Att rida barfota är så himla mysigt. Helt underbart väder va det också! Äntligen lite sommarvärme.

Frieser

 
 
 
 
Åååhh, ni förstår inte hur sugen jag är på en Frieser. Sååå vackra!!!
Har jag haft pengar så hade jag velat ha en Frieser, en grym hopphäst, och såklart min älskade lilla Blitz!! ..... åå en shetlandsponny eller en minishetlandsponny, bara för att dom e så jäkla söta ^^

The boys who...

http://iamsaraz.tumblr.com/
 


Varsågod Johanna ^^

I'm holding on to you like I'm holding on to white ballons

 

How I want to be cheered up if I'm down

 
iiiih :D

1/7-12

Shit va trött jag är atm. Upp tidigt i morse och fixade stallet. Ingen ridning för Blitzen eftersom paddocken såg ut som en pool efter allt regn. Det blev istället massage på hela halsen, vilket nog också va till belåtenhet kan jag tro.

Sen ner till Laholm å kollade lite på folkrace. Pappa hade fått för sig att hans kulle köpa en till bil och så blev det också. Nu står "jaktbilen" (jupp, vi "döper" bilarna) på uppfarten.

Sen gick vi ner till Andy å kollade fotboll. Spanien vann (*tummen upp*). Gött. Ren utklassning. Snygga mål va det också. Och som vanligt grymt passningsspel, och snygga räddningar av målis. Jag och Felicia satt och smaskade på en B&J glass, Baked Alaska. Så gaaaalet god!!! Helt obeskrivligt god!! ... Finner inga ord!! A ni fattar typ. ;)

Nu väntar sängen. Natti!

RSS 2.0