I'm physically, mentally over obsessed with you...


Kollar på DETTA nu, kolla! Älskar de! Haha helt underbara.

Hallo everyone!! Imon är min sista dag i skolan innan sommarlovet!!! *Happy face* Orkar inte mer nu! Har dock ett no prov/läxförhör imon (har inte pluggat alls.. men de kmr säkert att gå bra) och fortfarande 3 arbeten att skriva (ska hinna med att skriva alla imon.... ja min tidsplanering äger verkligen... eller inte!).

Va iaf hos världens underbaraste, sötaste, galnaste, mysigaste lilla underverk ida. (I know , jag är lite besatt av min häst, men de e helt okej). Red ut i reservatet å jag kan sammanfatta hela ridturen med ett ord, speedat! Crazy horse here we go! Älskar det! Grymt svettiga blev vi af, eller han blev, det rann av honom! Men han vägrade att stanna så då fick han springa ännu mer (= glaaaaad häst som springer ännu fortare = glaaaaad Sara som sitter och gapskrattar och ler så hon tror att ansiktet ska gå sönder)

Åker som sagt till Kreta natten mellan onsdag (imon) å torsdag. Ska bli så jävla skönt, men kommer få "SaknarBlitzSåJagHållerPåAttDöAttacker". Tro mig, fick de i USA så jag trodde att jag skulle bli tokig.. eller nästen iaf. ;)

Ska måla om mina tånaglar nu, korallfärgen är borta så nu ska dom bli svarta igen (kände att det va väldigt intressant å roligt för er att veta de.....)
Puss på er♥


I wish I knew what you are thinking about...


Hejsan! Jag sitter och skriver i (den jävla äckliga lilla..) loggboken och äter popcorn atm. Ja jag vet att ja alltid äter när jag pluggar men de e helt omöjligt att plugga utan att ha ngt i munnen! ... för mig iaf. Jag vet inte men jag blir liksom hungrig och rastlös om jag inte har ngt litet att äta när jag pluggar.. nu hade pappa gjort popcorn så då passade jag på att sno lite ;). Måste återgå till skrivandet nu... HATAR HANS!!!! .......
Puss på er♥


I wish all these #imagine were reality!!!!...♥




Hejsan! Jaha här har det faktiskt varit plugg typ heeela långa dan. Hann åka ner till min lilla älskling å fixa sakerna till honom innan ida på kvällen. Va å köpte bikini också, jävligt skönt! Nu kan ja bada, jiha!

Imon ska jag har tyska redovisning men min underbara lilla lärare har skickat den orättade texten till mig.... första gången skickade hon ingen alls å nu fel... teknisk? ;). Men de e la bara att öva in denna å så får de gå som de går. Måste verkligen skriva i denna äckliga loggboken nu (eller imon...), Hans kommer få damp på mig annars... Vet liksom inte vad jag ska skriva.. komplicerat!

Ska bli såå skönt att sticka utomlands igen, längtar! Älskar att åka flygplan också! De e så sjukt mysigt ^^. (om man inte har ngn jobbig liten unge bakom/framför sig som skriker, sparkar en i ryggen eller spiller läsk över sig så alla bara skriker på varandra <de har som tur e bara varit en gång som de va en fruktansvärt jobbig familj med på planet>.... skön känsla slut!)

Aja ska sova snart. Puss på er♥


I am what I want you to want, what I want you to feel.....

Heej! Har precis ätit, lyssnar atm på Faint med Linkin Park. Love it! Nu ska vi äta gnottis å kolla på film, jiha.

Jag börjar få liite panik nu, jag har nämligen ingen bikini å vi sticker till kreta på onsdag/torsdag natten (Imon är typ alla affärer stängda å på måndag slutar jag halv 5)..... ouppsi. Men liksom de senaste resorna vi gjorde va ju till USA och Indien å de va liksom mer "äventyrs semester" haha. Fast ja badade såklart där med, fast me en gammal/Felicias bikini, hehe. A så nu känner jag iaf att det kanske är dax att köpa en ny, men ja hittar ingen fin.... är liiite kräsen måste jag säga CX.

Men nu ska vi kolla på film,
Puss på er♥


Can't break free until I let it go.....


Hejsan! Jag är trött å hyperaktiv samtidigt!! INGEN bra kombination, This is driving me craZy! Hehe. Atm så spelar jag ett spel på pappas mobil, jag är beroende, har "fastnat" å ja måste komma vidare för annars får jag panik CX. Tänkte att jag skulle skriva av Johannas anteckningar från Naturlektionerna då ja va borta, nu så hon kan få tbx sin anteckningsbok. Sen ska jag skriva en roman till Frida och en till Lisa om vad som ska tänka på å göra när dom tar hand om Blitz när vi e på Kreta. Haha asså vi e helt mega överbeskyddande när de gäller den hästen så tro mig, de kommer bli en roman var till dom ^^. Trevligt trevligt. Linn skulle kanske hjälpa oss lite också om dom inte kunde ta alla dagar, då blir det en till roman.

Btw. De ska bli sååå skönt att sticka utomlands igen!!! Gah, slipa skolan å allt, fy faaan va skönt!
Puss på er♥

We were born for this.....


Hej! Sorry för seg uppdatering, hann inte blogga igår. Min älskade syster klippte sig å ja va ju bara tvungen att se. De bliev as snyggt! Kort med snedlugg, sexy mama ;). De klädde henne mycket bättre än de långa tycker jag.
Igår gick jag hem från skolan eftersom ja mådde skit, kände mig som en levande zombie, såg ut som en levande zombie... va en levande zombie. Ida gick jag också hem, känner mig mycket bättre men min hjärna är som en mosad, överkokt potatis. Gick bara för att skriva d jävla so-provet. Men anyway.

Hobbe hade ju skadat benet, han hade 2 bett i de. Så han blev sövd och dom opererade in en, eller nej två slangar i hans ben, normalt, han hade en i halsen för inte så längesen när han hade blivit biten där. Han råkar alltid i bråk. När han kom hem igår kunde han inte stå eller gå å ramlade runt som om han va as full. Han skrek å morrade på sig själv (antagligen eftersom vi typ va i ett annat rum ibland) för han hade jätteont å va helt snurrig. Stackarn, atm har han bandage å sen ska vi ta av de å då måste han ha en sån konstig tratt på huvudet så han inte ska bita i slangarna.... stackarn. Sen får han inte gå ut på typ 10 dagar eller va de va...
Aja ska sticka till stallet nu så vi hörs sen, puss på er♥

Peace out.....

Hej hopp, halsen är nästan helt bra men näsan e inte kuuul. Helt täppt = kan inte andas... De e ju jobbigt att andas med munnen ^^. Åt precis B&J glass (nordic wather peace) och kollade på en film med Felicia, mysigt å as gott!


Har haft strömavbrott heeela dan..... han precis lägga in inlägget i morse sen dog allt. Jobbigt läge.

Mamma och Felicia kollar frisyrer, Felicia ska ju klippa sig imon, nu blir de kort! Hon e för cool asså, jag hade aldrig kunnat klippa av mig mitt hår så å göra en sån förändring, fast jag älskar ju mitt långa hår så de kan kanske ha med de å göra ;). Jag piercar mig (...) och hon klipper av sitt hår...


Hobbe har skadat benet (han stödjer inte på de utan hoppar runt på 3 ben). Så vi ska me honom till veterinären imon, eller pappa ska för alla andra måste jobba/gå i skolan. Stackars mysis, vi har fått servera honom mat å vatten å sånt i Felicias säng (han ligger där å flyttar inte på sig).  Vilken liten äcklig lyxkatt... ^^ men vi älskar honom, för han är världens snällaste.


Nu ska jag äta så peace out♥



Like it!

Får alltid ett stort leende på läpparna när jag ser detta (dom)... så härliga...

Hejsan! Jag är hemma ida, har ont i halsen å är täppt i näsan å helt slut i kroppen. Skönt att vara hemma men jag tycker alltid att det känns lite konstigt, tro de eller ej men jag vill liksom lite till skolan. Men men, måste vara helt frisk till SO provet på fredag. Jag kommer till skolan imon också, men ida kände jag mig helt död. De gör ont när jag sväljer osv. Aja shit the same. Mamma tyckte att jag skulle äta världens äckligaste sakimojs som skulle vara bra för halsen å så, ngt flytande som man blandade ut med vatten så de blev ett helt glas att dricka... trodde seriöst att jag skulle spy, de va mega äckligt! CX


Nu tänkte jag äta lite glass å bara chilla vid datorn.
Puss på er♥


You're beautiful, it's true.....



I saw your face in a crowded place...
And I don't know what to do...
Cuz I'll never be with you.....



Hejsan! Ligger i min säng å bara njuter av hur varmt och skönt det är här. De va skitkallt på tävlingen + att det började regna, toppen.... Amanda och Neptun va jätteduktiga! De andra russen va mycket större än Neptun och hade mycket snabbare tider men jag tycker att dom va jätteduktiga, Neptun sprang nog ändå en av hans bästa tider tror jag. Tyvärr så blev dom diskade, eftersom dom tydligen hade galopperat 3 gånger fast Amanda sa att det bara va 2 gånger men what the hell?! De viktigaste är att dom va nöjda med dom själva å de va dom.

Just nu så är jag förkyld, näsan bara rinner och rinner å har lite ont i halsen + att ja va väldigt hes innan. Jobbigt läge. Känner att detta kommer att bli en sjukt jobbig natt.... Men nu är jag as trött efter denna låga dan.
Puss på er å godnatt♥

I wanna feel without it's not worth living.....

Hej hopp! Smidig som man är så lyckades jag radera det fina inlägget som jag precis skrev..... Lyckat... Tänkte iaf försöka skriva om de I en lite kortare version eftersom jag inte kommer ihåg vad jag skrev. Vi sitter iaf i bilen å äter godis atm. Jag lyssnar på musik och Amanda halvsover. Har ingen aning om var vi e (lokalsinnet är på topp somvanligt ;-)) men vi e påväg ner mot Malmö, så långt är jag med iaf. Det blåste as mycket innan men nu är här blå himel å inte riktigt lika blåsigt. Skönt för man höll seriöst på att blådsa iväg innan. Inte kuul. Sjukt jäkla mega skönt att slippa skolan iaf!! Har inte öppnat böckerna ännu å har en stark känsla av att det inte kommer att hända heller. Amanda sover ju så hon lär ju inte heller plugga nu. Aja vi hörs, Peace out <3

If a smile comes it won't be the last.....


Hejhopp! Ida hade jag och Matilda nationellt prov i engelska, muntligt. Hahah vi va bäst, drog över på tiden i typ 30 min. Vi bara pratade och pratade, har så mycket att prata om (som alltid) så de tog liksom inte slut. Vi fick bryta tillsist. Men de e typ bara Matilda som jag pratar så med, hade de varit ngn annan hade ja typ blivit as blyg å inte sagt ett ord... Men vi hade as kul. Men Matilda....... INTE OK!!!! Haha. Suuur jag blev, va as nära på att säga.... till henne men du hade typ dödat mig om jag hade gjort de, right?! ;) Å sen ville ja inte va så elak..... hahaha.

Har inte pluggat ett smack ida, å de e nationellt i matte imon, oj va förberedd jag känner mig... NOT. Aja, har varit hos älskade Blitzen ist, mkt roligare. Frida fick rida min ängel å jag instruerade (eftersom hon ska hjälpa oss lite med honom när vi åker till Kreta å vi vill inte att han ska få stå om det hej svejs råkar bli en månad som i USA, han tappar så mycket muskler då) Det gick faktiskt riktigt bra för henne, ja menar, de e liksom bara andra gången hon rider honom, å första gången när hon bara skulle känna på honom så stack han bara runt med huvudet typ 5 meter upp. Men ida blev han as rädd för en kille (jävla CP!!!) som åkte rollerblades. Då stack Blitz lite men de gick bra. Jag va seriöst nära på att dra ner killen på marken, Man kan ju inte köra som en galning mot en häst, speciellt inte när man ser att den blir rädd. Ja sa iaf att han fick "ta de lugnare i inte köra som en jävla galning, Blitz blir ju rädd". (ja jag blev skit sur!) Då försökte han kontra med; "men ni får väll egentligen inte gå här". Då fick han tbx; "Nehe men hur hade du tänkt att vi skulle komma till stallet då?!?!?!". Då teg han minsann. Pucko!

Imon efter de nationella så ska jag följa med Amanda på travtävling (först äter vi i skolan å sen tar vi typ ledigt från de andra två lektionerna, eller en för den andra skulle vi ändå inte ha), roligt,. Skulle egentligen behövt plugga so, men de skiter vi i ^^. Kommer hem vid typ 9-10 så de blir ganska sent.
Imon tar jag och Felicia den tidiga bussen till skolan eftersom det är nationella... så..
Peace out♥


You think I'll take the bait, but I don't think so.....


The one and only.... Tokio Hotel.... they are always gonna be my number 1 band!

HEJSAN! Awesome, jag har inte ens öppnat böckerna ida, fan va jag är grym på att skjuta upp allt! ..... FL. Annyway, min hals är mycket bättre nu, men jag fortsätter att knarka halstabletter (Y). Har precis kollat på Brottet och Straffet, älskar kriminalare! Nu ska jag borsta tänderna osv å sen fortsätta att lyssna på Bad Behavior, älskar den låten, man blir helt "miiijjjaaaaoooouuu" typ ^^. Men seriöst, jag måste sova lite inatt också.
Peace out♥


Told you I was trouble with my bad behavior.....

Awesome, love it (Y) Lyssnar non stop på den right now...


Wie krieg ich Kontakt zu dir...


Bip, Bip, Bip, Bip Bip BipBipBip Biiiiiiiiii..... ;)

Hej allihopa! I'm back! Igår låg jag ute i solen och pluggade. Det blev tyvärr inte så mycket gjort pga att jag sov väldigt länge innan jag gick ut ^^, å sen åkte jag ner till stallet vid halv 5 och hopptränade halv 6. Blitzen va superduktig♥!
Nu ska jag upp å äta frukost å sen börja plugga tror jag. As lamt!!! Men de måste göras. Jag kan meddela att jag har AS ONT i halsen! Det känns typ som att jag har en tennisboll i halsen (hur de nu känns).  Superjobbigt så nu hade jag tänkt knarka halstabletter. Försöker även få pappa att springa och köpa B&J glass till mig men de går sådär... ;)
Har ingen aning om vad jag ska skriva atm, så nu sticker jag å äter ist.
Puss på er♥


I'm out of control.....


Hejhopp! Blitzen va helt crazy ida, stack som em vilde på travbanan, han blir alltid sjukt taggad så fort han kommer dit ^^. As kul, så vi kutade runt lite där å sen skrittade vi tbx. Blitz va helt genomblöt så han fick en skön dusch när vi kom till stallet.  Jag ska hoppträna för Lisa antingen imon eller på söndag (måste träna på titthinder) och sen på onsdag så blir de eventuellt CR i Kvibille med Blitzen. Kul kul isf!

Imon måste jag plugga också.... hatar att plugga, så sjukt lamt å på helgerna e ja absolut inte sugen på att ta fram skolböckerna... Anyway, ska fortsätta att surfa runt på datorn nu, har ont i halsen å e slö i hela kroppen atm. Håller kanske på att bli sjuk?!... I hope not....
Puss på er och Godnatt ♥

You can't make me stay, I'll break away.....

Hej hopp! Har precis varit uteå sprungit, tränade intervaller. As kul! Skitjobbigt eftersom vi springer i skogen där de e mycket backar osv. Men de e grymt mkt roligare att träna intervaller för då har man korta mål som bara tar några minuter och så maxar man ist, sen ta de lite lugnt i ngn minut å sen kör för fullt igen, och så håller man liksom på.
Jag fick precis värsta lusten att åka ner till min häst å skritta ut en runda (egentligen hoppa, kollade liksom på hoppfilmerna å blev sjukt sugen på att hoppa. Men eftersom han hoppade ju igår så ska han bara skrittas lite ida) men jag måste plugga inför redovisningen imon och duscha, äta mm. Å sen har Felicia precis åkt ner för de va hennes dag ida, så ska jag ta honom imon. Då jäklar ska vi rida :D.
Nu kom jag liksom igång. Har så jäkla mycket överskottsenergi.



Nu ska jag äta, sen duscha, å sen plugga lite, Hörs♥


Who knew.....


Hej hopp senapschock CX. Kom precis på att jag har engelskaglosor att plugga på å jag sitter bara och kollar Jedward klipp helatiden, går inte att sluta, blir typ en "humor/twinpower/hyperdrog". Awesome!

Blitz va inte alls taggad ida på CR:n. Inte jag heller, va skit trött. Vi fick ett stopp i varje klass på 2 titthinder. I första stannade han en gång på sista, sen hoppade han och i den 2:a så ändrade dom hinder nr 4 och satte lite läskiga saker under å då stannade han en gång på den å sen hoppade (+ att han hoppade set sista direkt). Men han hade inte alls samma bjudning som han brukar. Båda de läskiga hinderna va små räcken, och de breda oxrarna och tribbelbarret hoppade han direkt. De e ju skönt, han stannar aldrig pga höjden eller bredden (har inte visa ngt tendens att göra d) utan han stannar om han tycket att det är läskigt (typ om de e vattenmatta, konstigt staket under osv. Ibland är han en riktig jäkla mes ;). Men han gick ganska hårt igår också så han va nog lite trött. Ska hoppträna för Lisa å sen eventuellt vara med i Kvibille nästa onsdag igen. Måste vänja honom vid konstiga hinder och sånt nu. Men det kändes mycket sämre idag än vad det såg ut på film (verkligen inte nöjd innan jag såg filmen men ja ändrade mig sen, såg att han kom jättefint på de mesta sen på filmen). De e super att filma alla rundor, då ser man precis vad man gör dåligt/bra. Toppen toppen. Men jag är ändå nöjd ida (måste till osteopaten dock, tycket att han e lite konstig i bakdelen, inte samma "fjong" i den), de va hans för sta runda på utebana detta året!

Jag har fått myggbett på benet, hur fan har myggjävlen lyckats smita in under täcket å bita mig?! För den kan ju iaf inte ha bitit igenom täcket. Ngn sorts supermygga eller vad?! Inte kuul iaf...

Puss på er♥


I need to hear you say; I love you, I've loved you all along.....


Hejsan! Har tyvärr inte hunnit underhålla er ida heller, hänt mycket ida. Aja, imon ska jag iaf iväg på CR i harplinge och hoppa Blitz. Ska bli såå kul! Hoppas att de går bra. Imon har vi ju nationella i matte A och jag har inte ens öppnat boken ida, ouppsi... Kollat massa roliga Jedward avsnitt ist, riktigt underhållande ^^. Men men, fick iaf tillbaka kemiprovet ida å de gick toppen! Anyway, vi hörs imon.
Puss på er och godnatt♥


Scream till you feel it, Scream till you bevieve it.....



HEJHOPP! Hahahaha ni kan fan aldrig gissa vad jag har gått med på... hur ska detta gå?! Jag och Felicia ska dela rum... Hur kommer detta gå? Haha seriöst, har lite seperationsångest CX Älskar mitt rum ju. Men hennes är ju lite större så vi har flyttat in min säng och fixat lite. Vad kmr hända när vi får ett sånt där mega utbrott på varandra då? haha, då får vi la separera ;). De låter ju helt sjukt. Men de e jättemysigt atm. Ni kanske får en bild om ja orkar någon gång. Hehe. Just nu sitter jag och äter chokladflingor... mums. Ska snart gå å duscha eftersom jag följde med Felicia till stallet ida. Därför har jag inte kunnat underhålla er tidigare ;).

Jaha, jag och Felicia ska kolla på fler Jedward avsnitt ida (iaf jag), så gaaalet roliga! Måste ses! Imon är det en speciell dag.... omfg.. Anyway
Puss på er♥


I don't need permission anyway.....


HEJSAN!! Min häst va BÄÄÄST på träningen ida! Hoppade helt underbart. Så sjukt fin. Lisa sa att vi lätt skulle fixa medelsvår å att han verkligen har kapacitet, Jiha. Å hon tjatade hela tiden att jag skulle ut å tävla med honom, haha de gör alla i stallet så jag får la ta tag i detta å ge mig ut på tävlingar med mitt lilla busfrö. Älskar verkligen Blitz, han är seriöst det bästa som någonsin har hänt mig ^^.

Haha ne nu ska ja chilla lite, skulle kunna skriva om honom hur länge som helst ju. Jag målar mina naglar svarta (har saknat de ^^) och kollar på massor av Jedward avsnitt. Hahaha dom killarna e ju för fan inte kloka. As kul att kolla på! Här ska dom t.ex. handla möbler till sin lägenhet... ja ni kan ju tänka er hur de går ;) Jag antar att jag kommer fastna här typ hela natten, det känns så, haha.
Men puss på er♥


I've always been scared to try.....



Hejsan! Sitter och skriver på en jävla fucking novell atm. Jag gillar inte att skriva sånt, som ni kanske märker ;). Måste fortsätta nu, sen ska jag åka ner till stallet och hoppträna för Lisa med älsklingen. Roligt. De blåser endel men men.
Puss på er♥

Here I come, here I come, dum da dum da dum da dum.....

Hahaha skrattretande, Azerbaijan's låt va ju lätt en av de absolut sämsta. De e så sjukt tråkigt att alla grannländer alltid ska rösta på varandra... Inte för att jag bryr mig, jag vet vilka jag tyckte var ok, å sen får la alla andra tycka vad som vill (*host* dålig musiksmak *host* ^^). Irland va ju lätt helt awesome me de speedade tvillingarna!! Man blir så sjukt glad av deras otroliga energi. Så jäkla söta ju. Felicia visade intervjuer innan å shit.., dom e ju som jag och Felicia. Båda pratar på samma gång och avbryter varandra helatiden. + att dom pratar sjukt fort! Försöker lära mig att se skillnad på dom å se vem som är vem.. inte de lättaste kan ja meddela. Hahaha. Sverige va ganska bra, dom dansar super å verserna och introt är super men refrängen blir sjukt sjukt töntig. Georgien va också okej, rocklåt = me like! Ukraina va också ganska okej, helt sjukt duktig "sandkonstnär" i bakgrunden! Å tjejen sjöng ju bra å va söt. Tyskland va ganska okej, Lena e söt å sjunger mysigt, låten va mysig men passade inte som ett liveframträdande. De blev tråkigt. Slovenien va också ganska okej. De va girlpower i henne = me like! Men låten va sjukt lik ngn gammal Britney Spears låt tycker jag. Men "Eurovision låtar" är liksom inte min grej, inte min typ av musik, så jag är inte så insatt i de hela.

"Skitsamma", nu släpper vi Eurovision-sakimojsen tycker jag. Ska fixa mig å sen sova tror ja (eller fastna vid datorn ;)). De blev såklart inget gjort ida, så jag får verkligen fullt upp imon! Gaahh...
Btw, har hoppat runt å lyssnat på älskade Tokio Hotel ida, Jiha. Älskar att lyssna på riktigt hög musik å studsa runt å t.ex. städa. Ingen musik=inget liv!

Puss på er♥


LOVE.....

Hejsvejs! Just nu blir mina naglar korallfärgade, for your information. Funderar på om jag ska göra ngt svart mönster på dom också, vi får se om jag orkar. Ida måste jag städa mitt rum, skriva min novell som jag inte ens har börjat på och som ska vara klar imon... Och tänkte försöka få mamma/pappa att ringa veterinären, distriktet, tandläkaren, osteopaten och Micke för träning. Allt e för Blitz om ni inte fattade de ^^. + att jag har typ 1000 saker till att göra, fast egentligen vill jag bara lägga mig i biorummet å kolla på film.

Igår kollade vi på solstorm. Fy fan va jag hatar sekter å sjukt religiösa människor/grupper. De e helt sjukt. Får spader när folk säger "Det va Guds vilja" osv. De finns ingen jävla Gud! Folk vill bara ha ngn att skylla allt på. Samma sak med Muhammed. Tydligen så får man inte rita av "honom", å de va ju någon som "dom" fick spader på när han "tydligen hade gjort de". Då har jag bara en liten fråga, hur kan ni veta att de va just den Muhammed om ni aldrig har sett honom (eftersom man inte får avbilda "honom")!? De kan ju lika gärna vara Muhammed som säljer grönsaker på torget eller ngt. Shit, jag blir galen. *KLICKA*, helt klockren. Men att döpa människor till Muhammed verkar vara helt okej... förstår mig inte på dom människorna.
Ursäkta, man jag va bara tvungen att säga de...

Anyway. Puss på er♥

It's not like every girl's the same.....


Hej hopp!! Saknat mig lite? ^^ Woho, har gått å nynnat på Lipstick hela dan. Haha, får liksom inte ut den ur huvudet. Å älskar hur galet speedade de där små tvillingarna är. När dom hoppar runt busigt som små studsbollar så blir man ju bara överlycklig å vill göra samma sak. Haha. Jag brukar vara speedad å hyper (speciellt när jag har ätit mkt sötsaker eller druckit Cola!!), men jag har nog hittat två som är ännu värre (eller snarare lika som jag när jag har blivit lite hög på socker). Å ja vill bara inte tänka på hur de skulle vara om jag hade umgåtts med så speedade människor, haha de hade blivit helt galet ^^. Tur att jag har så lugna kompisar som lugnar ner mig lite ;). Fast de hade varit riktigt kul me ngn som e lite hyper ibland, då hade ju jag inte framstått som helt galen själv iaf. Men allt beror helt på vilka människor jag är med, med vissa blir jag hyper, vissa lugn å vissa "normal".  Men Johanna kan ju faktiskt busa till de lite ibland, right Johanna?! ;). Kommer ihåg när du böjde dig ner, klappade på benen och ropade "NAPPE, kom då Nappe, kom då lilla Nappe..." osv. i korridoren (observera att där va fullt av människor). Haha vi känner inte den tjejen!... Eller när du bara får ett litet ryck å springer fram å kramas hejdlöst ^^ ♥.

Ngn annan som va galet speedad ida va min lilla favo häst. Woho, skulle konditionsträna på tranbanan med Lisa ida. Hade en kvart på mig att byta om, åka till stallet, ta in hästen, fixa honom å sätta på mig själv sakerna. Jag spurtade igenom huset å stallet. Gick grymt fort å jag hann. Jiha. Hann dock inte äta så har ätit massor me räckmackor nu (Y). Blitzen va helt galen å de gick inte att hålla ett jämt galopp tempo, antingen stod han å hoppade på stället eller så stack han ifrån Lisa å Naxos i 190. De va liksom antingen eller. Älskar när han är dunderpigg, vilket är typ varje gång ja rider. Är man en blixt så är man. kan se honom som föl studsa runt som en vilde i hagen, "Den lilla fuxen måste ju bara heta Blixt!" (Blitz eftersom han är från Tyskland), mysisen. Sen såg han ut som en dränkt hund, helt genomblöt, svetten rann. Min lilla galning springer ju bara fortare ju mer han får springa (crazy horse). Sen fick han en ordentlig dusch när vi kom tbx. Sen gick jag ut å betade honom så han skulle hinna torka lite innan han skulle ut i hagen. Matvrak here we go, men försöker lära honom att vänta tills jag säger/visar att han får äta, så han inte slänger sig ner och drar iväg (han blir som en jäkla ångvält ibland). Har lärt honom att han inte får gå in i boxen förrän jag säger till (Y). Sen fick han gå ut i hagen, sprang som en liten hingst. Å sen dök han ner i den lösa sanden för att rulla sig så Felicia får mycket att borsta imon, mohaha. Btw. På söndag ska jag hoppträna för Lisa.

Jaha, nehe, okej. Nu har jag ätit upp. Så ska duka undan å sen äta godis, kolla på film men min mysiga tvilling. Å senare måla om mina naglar. Puss på er♥


I wanted you to know, that I love the way you laugh.....


Hejsan! Ida har jag bara chillat. Kollade precis på Eurovision song contest. Gillar inte de egentligen för de e alltid bara as dåliga låtar, men jag fastnade lite för de galna tvillingarna. Shit vilken härlig energi dom utstrålar!!! Å sen fastnar ju refrängen i huvudet. She's got her lipstick on, here I come, da da dum...... Haha, verkligen underbara (Crazy people^^). Eric Saade är absolut inte så populär hos mig iaf. Helt meningslös text å killen kan ju inte sjunga så värst bra heller... Aja whatever. Tänkte måla om mina naglar för ja har typ ätit upp nagellacket... hur lyckas jag?! Men de har ja inte gjort ännu, så antingen gör ja de typ nu eller så skiter ja i de. Får se. Måste ju hinna sova lite inatt också ;).

Btw. Jag vill ta en tragus piercing nu! Mihihi. De ska ske inom en snar framtid har jag bestämt.
Puss på er♥


Tokio Hotel parody...

Bara för att jag älskar dig Johanna ;). Älskar verkligen TH! Men detta är faktiskt en superskoj parodi på dom. De flesta parodierna är typ gjorda av 14 åringar å skitdåliga, men denna a sjukt rolig. De bästa är ju typ när han börjar sjunga "Durch den monsun" och gunga upp och ner. Knäcker mig varje gång ^^. Enjoy.


You better hold on.....


Hett!

Hejsvejs! Asså nu kom ja på att "Fan ja måste plugga kemi till provet imon!!!" Har nämligen inte ens öppnat boken ännu.... Grrr. Aja, ja får la helt enkelt plugga nu då. Måste bedda rent också eftersom min smutsiga katt har sandat ner exakt hela sängen... igen. Ne nu måste jag sätta igång.

Här kan ni kolla på ett supermysigt THTV avsnitt, när Tom ska göra mackor. Haha va ju tvungen att prova att göra en en själv en gång, å de va faktiskt riktigt gott, men jag tog t.ex. bort senapen för de lät ju sjukt äckligt att ha på. Hehe.
Aja, puss på er♥


Tokio Hotel History part 4

Underbar, Kolla hela!! 1.20-1.30 är bäst, hahaha.

G; "Were's the burn skin?!..... (Georg får in den kommentaren så galet bra där)

T; ...Yeah.. yeah.... haha...Were's the burn skin?!... hahaha" (Toms reaktion är ju bara så jäkla rolig, haha)

Visst är det underbart när dom skrattar å har roligt. ^^. Knäcker mig varje gång åt denna.


Till the sun won't shine, till the end of time.....


Heej! Tänkte åka till stallet snart men de åskar atm, så de känns inte så lockande att att åka nu. Gick runt med idrottskläder ida i skolan. Hade ju bara idrott å då skulle vi bara ha kartkunskap men va tvungna att ha idrottskläder (fråga mig inte varför..) så de kändes extremt lamt att byta om helatiden. Anyway, när jag vaknade i morse hos Matilda så kändes de verkligen som att vara utomlands (tror de va p.g.a. av hennes akvariepump och att de va jättesoligt osv, eller ngt..), å typ ligga på hotellet helt nyvaken å ska precis ner å äta jättegod frukost å sen typ bada eller ngt... men när jag öppnade ögonen blev jag liite besviken när ja såg att ja va hemma hos Matilda. Haha, de va ju inte ens sommarlov, inte ens helg.... Ne men de ska bli så sjukt skönt att åka till Kreta snart, bara chilla å komma bort från allt. Åker den andra Juni.

Ne men nu har det typ slutat (för tillfället iaf) så sticker jag nog ner till stallet snart, men först lite glass kanske!? ;)

Puss på er♥


Freak.....

Haha, så klockren!


Your my crack of sunlight.....

Sexymama!


Hallo leute! Just nu e jag hemma hos Matildisen, hon äter for your information. Jag åt innan, lax (me typ lime.., as gott iaf!), potatisgratäng, sallad osv. Supergott. Älskar verkligen lax, de e typ de godaste som finns. Anyway, ska inte prata mat nu för då blir jag sjukt hungrig. Vi ska slagga here you know. Så tar vi oss till skolan imon på ngn vänster ;). Vet inte om vi är så lata så vi äter imon i skolan eller om vi fixar mat själva innan. Får se hur pigga vi e imon... hehe. Hoppsan de blev liite mer mat men whatever.

Vi hade tänkt kolla lite på kemin men jag har en stark magkänsla av att vi bara kommer sitta å snacka å flumma ist... de e liksom våran specialité.

Nu kom hon tbx å jag kan avslöja att vi har jävligt roligt åt olika som karttecken som Maxen tycker att vi ska kunna, hahahaha helt sjukt va konstiga tecken det finns. Nu ska vi kvävas lite mer.

Puss på er♥


I was never looking for approval from anyone but you.....


Hejhopp! Fy fan va varmt de va i skolan ida!!! Dog seriöst typ, fick lite mega överskottsenergi också men de e helt normalt ^^. För att vara Sara iaf (men de blir mkt jobbigare när de e så sjukt varmt också..). Nu ska jag byta om till shorts och sätta mig ute i de fin fina vädret och äta glass å vattenmelon (kanske kolla lite på kemin också eftersom vi har prov på torsdag...) och sortera mina miljarder bilder på datorn som jag fixade igår... woho, kmr ta evigheter. Gjorde värsta bomben igår (ska're va så ska're). Den bestod av en enorm skål proppfull med glass och sedan grädde på toppen. Haha vi hade de hemma för mamma å pappa hade haft de när dom va iväg me några kompisar på picknick.... a iaf, de fanns så då tog jag de CX (visst e han söööt, va bara tvungen att påminna er). Min högra fot har somnat helt, de e sjukt obehagligt!! For your information.

Börjar Idrotten 1 imon å innan de så är vi lediga, men om jag tar bussen från lilla Gullbrandstorp så måsta jag komma till skolan typ 2h för tidigt å de har jag verkligen inte lust med. Så jag ska kanske sova (jag + Felicia) hos Matilda i stan så cyklar vi typ tsm till skolan imon. Ska kolla om de går först. Ska berätta världens soligaste sak för henne också som jag å Felicia knäckte oss åt igår i stallet (å tidigare i skolan jag och Johanna). Asså de e nog inte så fruktansvärt roligt egentligen men vi har så konstig humor så allt kan bli hur roligt som helst om man bara ar på rätt humör (vilket jag och Matilda alltid är när vi e tsm).
Anyway, nu stacker jag. Puss på er♥


They saved my life...

Denna är så hiiiimla fin så jag vet inte riktigt vad jag ska göra.....  KOLLA!


Wenn du lust has komm vorbei.....

Det har varit lite strul med blogg.se denna helgen så flera av inläggen som jag la upp då kom upp ida ist om ni undrar. Videorna å de la jag upp igår, men men. Skrittade iaf ut en jättelång och mega mysig runda ida på min älskling. Solnedgång, havsutsikt, underbar musik, pigg älsklings häst, barbacka... saknades bara en sak ;). Men halt galet underbart va de! Sånna ögonblick känner man verkligen att man lever å att livet är helt jävla underbart. Han fick världens största tårta också som han slukade på 2 röda. Har aldrig sett en häst kasta i sig mat så snabbt... God eller vad?! ;). Tog ut knoppen som han hade i pannluggen också, haha han ser ut som en permanentad tant atm.

Just nu har jag kopierat typ en miljard bilder så ja har fått kramp i armen/handen... å nationellt prov imon... de kan ju bara sluta på ett sätt (=skrivkramp).

Aja jag ska sova nu så puss på er och god natt♥


Can't stop loving you.....


Hihi, visst e den sööt! Yttepytteliten ju ^^ Jag vill ha...

Hej hopp! Ska snart ner till min underbara älskade lilla häst. Felicia ska följa med å jag tror jag ska skritta ut en runda barbacka med honom. Sen ska han ju få en tårta också. Med morötter, betfor, knäckebröd, äpplen osv. Fattar inte hur jag kunde glömma hans födelsedag igår, seriöst. Fick sjukt dåligt samvete, även fast hästar inte kan hålla reda på dagar, så han hade antagligen ingen aning om att han fyllde år igår ^^. Men ändå liksom, de kändes ändå inte bra.
Med det ska gottgöras ida!

Nu sak jag äta, sen sticker jag till stallet så, see ya♥

Mädchen aus dem all.....

Älska älska älska!!! Videon är helt underbar ju! Från små TH killar till stora. Söta! Titta!


Grattis världens bästa häst!!!

Shit jag hade ju helt glömt bora att min älskade häst fyller år ida!!!! Grattis till världes bästa Blitz som blir 16 år ida!
Älskar dig enormt mycket!♥♥♥


Wanna feel alive.....


Hejsan! Jag kan börja detta lilla inlägg med att meddela att jag har en fruktansvärd huvudvärk, jag har typ aldrig huvudvärk så detta är skit jobbigt. Gah... Huvudet sprängs seriöst typ! Kollar atm på brottet och straffet. Ska nog gå å lägga mig ganska tidigt p.g.a. huvudvärken (+ att jag fick ont i magen också nu, inte kuul). Har sovmorgon imon, sjukt skönt. Men å andra sidan så går jag i skolan till halv 5 vilket inte är riktigt lika roligt... Men men, sånt är livet ;) Tänkte hinna måla om mina naglar innan jag går och lägger mig också. Aja..
Puss på er♥


They telling me it's beautiful, I believe them but will I ever know, the world behind my wall.....

Älskar denna videon! Älskar backstage klippen! ♥


Menschen suchen menschen.....

Lite underbar musik jag just nu lyssnar på ute i detta underbara vädret ♥


~ Ich bin nicht ich wenn du nicht bei mir bist, Bin ich allein ~


Hej hopp! Jag sitter på övervåningen med öppet fönsteparit å myskläder och leker/fotar med pappas iphone 4. Sååå skönt de är ute. Värsta underbara vädret ju. Pappa klipper gräset, asså det luktar verkligen sommar av nyklippt gräs! Helt underbart. Flugspray som vi använder till hästarna i stallet luktar också verkligen sommar för mig. Vi har börjat använda de nu eftersom alla äckliga små blogsugande varelser kryper fram nu. Å de luktar sååå gott. Summer feeling here I come! Älskar de.
Igår blev de lika sent igen, haha jag och Johanna chattade på FB as länge. Sjukt roligt hade vi, hon skickade massa roliga länkar till olika inlägg som folk hade skrivit på Hamsterpaj. Haha jaså jag dog, skrattade så jag trodde jag skulle kvävas.

Nu ska jag byta om till lite svalare kläder , typ shorts och linne. Äta ngt å sen plugga lite kemi ute i solen å fota lite mer CX (btw, visst är det den sötaste smilisen som ni någonsin har skådat, min uppfinning, han e ju bara såååå söt!!).
Puss på er♥

Don't wanna keep on loving you.....


Hejsan! Sitter och äter atm. Kom typ precis hem från stallet (De blev ganska sent,
I know
). Hoppade Blitzen ida. Tränade bakbenen, genom att mest travhoppa lite 80 räcken. Jätteduktig! Älskar verkligen min häst! Blir så glad varje gång jag ser honom. Han gick jättefint när jag red fram också, superfint i form å jättelydig. Det brukar bara gå i 190 å så spurtar han runt som en gummiboll, men ida fick jag honom att slappna av mycket bättre. Dressyrlektionerna ger verkligen resultat!
Ska duscha å fixa mig när jag har ätit upp å sen får vi se om Felicia kanske vill joina mig å kolla ngn film. Igår gick jag typ och la mig halv 3, men det ska inte bli så sent ida hoppas jag. Hittade en jättebra film på tv:n då som jag liksom fastnade vid, ngn thriller såklart.

Btw, måste bara länka till en as kul blogg som jag följer. Har seriöst aldrig läst ngn roligare blogg i hela mitt liv. Alltid lika kul att läsa. → gaymasen.se
Puss på er♥

There's no real love in you.....


Hejsan! Har bara segat mig hela dan. Nu ska jag cykla ner till stallet å rida min lilla älskling. Tänkte kanske hoppa lite, men vi får se vad de blir. Min cp mobil har legat på laddning hela natten men inte laddat sig utan ist laddat ur sig, eftersom de typ är glapp i kontakten i mobilen. FL. Hatar det, men nu har jag lyckats ladda den igen så den ska med till stallet så jag kan lyssna på musik. Har lyssnat på älskade Tokio Hotel hela dagen, blir så glad bara av att höra eller se dom, de e helt sjukt. Ich liebe Tokio Hotel♥.
Hörs


I feel so claustrophobic here.....


Messar men Linou, hon är så gullig, verkligen så himla omtänksam!! Tack, de värmer verkligen ♥.
Tror aldrig att jag kommer att fatta att Zille är borta, shit, de känns verkligen som att allt bara e ngn hemsk dröm. Ja har ju mist en häst som jag verkligen älskade (Winday) innan, men han va 27 år å hade levt hela sitt liv, Zille va bara 8 ju, å hade hela livet framför sig. Ni får leva med att jag kanske upprepar vissa saker flera gånger, känner att jag måste de.

Zille♥
Hejsan! Jag mår lite bättre nu, men de går i omgångar, när jag börjar tänka på honom så blir jag ledsen igen. Tänkte skriva upp i almanackan när det hände men det gick inte, bröt ihop totalt, sen när jag kollade igenom lite gamla bilder så va de helt kört... Men jag ska försöka släppa det nu, även om det känns otroligt svårt.
Som ni kanske förstår så har ja inte gjort så mkt ida, kunde inte plugga eller någonting när jag kom hem... Tänkte att jag skulle ta å städa upp lite å sen fixa mina naglar. Sen ska ja bara äta massa godis å vattenmelon å kolla på ngn film.
Puss på er♥


Miss you so badly......

Asså shit va deprimerad jag va i skolan ida! Har typ aldrig varit så nere förut. Försökte få fram ett litet leende ibland, men de känds bara fel å fejk. För egentligen ville jag inte alls le, bara skrika, gråta... a ni fattar poängen. Höll inne de så sjukt mycket ida, å de tog all min energi. Orkade inte gå runt i skolan som vi brukar, orkade inte le, inte skratta, inte svara på tilltal, orkade ingenting. Va tvungen att sätta mig ner när vi stod upp. Kunde inte koncentrera mig alls, va liksom ingenstans på ngt sätt. Efter historian orkade ja bara inte mer, va tvungen att sätta mig ner å låta några få tårar rinna en liten stund, sen upp igen å dra in allt. Men tack alla mina underbara kompisar som ställde upp och stöttade å tröstade mig, de värmer! Alla i klassen va verkligen jättehärliga, tack!! Å till er (ni vet vilka ni e) vill ja bara säga mega tack. Känns jättebra när ni stöttar mig, vet inte vad jag hade gjort utan er ♥. Men orkade verkligen inte släppa på allt mitt i skolan. Matilda, ja skulle nog lytt ditt råd och åkt hem, matten va hemsk, va nära på att dö flera gånger! Jag får så starkt band till djur så de e helt otroligt, väldigt mkt starkare än till de flesta människorna, helt klart! Djur e så speciella, helt underbara, klarar inte av att mista dom, de e så sjukt jobbigt. Ja lever typ för mina djur, låter galet, men dom betyder mycket mer för mig än vad de flesta människorna gör. Ja kan inte fatta att Zille är borta, älskade verkligen den hästen så fruktansvärt mycket! Han va så underbar! Tror att jag har varit i chock ända tills nu, å nu me, men nu kan ja bara inte hålla de inom mig längre. Blir så himla ledsen när jag tänker på att jag aldrig kommer få höra hans charmiga små ljud igen, aldrig kommer kunna kasta mig runt hans stora hals å gosa in hela ansiktet i han fluffiga päls. Vet inte var ja ska bli av längre. Men de känns bra att liksom få de ut mig nu, tur att de e helg, hade aldrig kunnat gå till skolan imon. Vet knappt om jag kan gå till stallet, de känns så tomt utan Zille, hade honom i över 3 år å red å pysslade, de va typ lite mindre än ett år sedan jag slutade med honom (har ändå gosat med honom närstan varje dag i stallet) och efter de så blev han dålig, å nu är han helt plötsligt borta. Men shit så mycket värre det skulle vara om de hände ngt med Blitz. Hade aldrig kunnat skaffa en ny häst då!! Jag tror seriöst att ja inte hade kunnat leva längre då. Hade typ blivit självmordsbenägen.
Ja shit, ni fattar hur min dag har varit va, ta inte illa upp om jag har verkat sur ida. Kan verkligen inte låtsas som att allt är okej när de egentligen är katastrof.


Här är en bild på Blitz å Zidane, klarar knappt av att se bilden, och har hur många som helst, Kan inte fatta att du e borta!! Miss you so badly!!!!♥

I'll give up everything just to find you...


Asså nee, dehär e sjukt jobbigt! Jag klarar seriöst inte detta!... ♥
Ingen som fattar helt men de e helt ok, ja ni har nog redan räknat ut att de har me bilden att göra iaf ^^.

Dressyrträningen gick sådär (hade tänkt att ja ska ta tag å börja hoppträna för Micke. Har velat de så sjukt länge men aldrig tagit tag i de). Dressyren gick helt ok iaf men fortfarande inte bra. Ska inte gå in närmare på vaf för de orkar ni säkert inte me men ja kan säga så mkt som att han blir stark → jag spänner mig → får kramp i vänsterarmen → han spurtar på i 190 = inte bra. Ja ungefär så, men de går frammåt. Men ida va varken han eller ja så pigga på träningen. Hade nämligen fått veta att älskade Zidane är avlivad. FL!!! Han va ju världens underbaraste/mysigaste/snällaste häst å han blev bara 8 år. Fy fan! Han fick spatt i båda bakbenen och slutade svara på behandlingarna, så han skulle liksom vara halt hela sitt liv. Å då tog dom bort honom ist, så han inte skulle lida. Snacka om att jag tappade lusten att träna! Blev ju helt chockad, kan fortfarande inte fatta de. Saknar honom redan, hans underbara ögon som han alltid kollade så förvånat med på allt och alla, hans konstiga läten å ljud när han ville ha godis å...... ♥ ah.

Tänkte iaf att jag skulle sova lite snart. Puss på er och godnatt♥

Get ready, get ready cuz' I'm happening.....


Btw, älskar skorna!

Hejsvejs! Slutade lite sådär mega tidigt ida så ja har varit på stan en stund å fikat å gått lite i affärer, å nu sitter jag hemma å "väntar" på att mamma ska komma hem så ja kan sticka ner till stallet å träna (ojoj, lång mening de blev x)). Träningen börjar halv 5 å ja ska hinna fixa honom å så först. Mysigt mysigt. Hittade btw ett live framträdande som någon hade lagt upp på FB där Miley Cyrus sjunger "Smells like teen spirit", Noo.. snälla förstör inte den underbara låten flicka lilla..... Lyssnade typ 30 sek å sen började det blöda i mina öron, om ni fattar vad jag menar. Måste lyssna på den riktiga å bra versionen nu ist. Den är så galet mkt bättre.

Anyway, vi hörs♥


Happiness.....


Hejhopp! Va i stan en stund ida. Slutade jättetidigt (typ 10), men vi väntade å åt i skolan å sen stack vi till stan å träffade Thanida. Satt och snackade å fikade på expressohouse. Jättemysigt, sen gick vi runt lite på stan. Jag hittade 2 nagellack å ett korallfärgat linne. Har målat på de ena nagellacket redan. Typ mintgrön färg. Jättefint, å de andra va korallfärg (samma som linnet). Kan meddela att jag måste bädda rent i man säng för jag har sand i precis hela sängen p.g.a. att min smutsiga lilla så kallade katt har sovit här hela dan, å gör fortfarande. De ser ut som en sandlåda.

Imon slutar vi typ tjugo i 12 fast ja tror att jag ska äta i skolan också (sen kanske till stan en stund me Matilda medan jag väntar på att Felicia slutar så jag kan åka hem, vet inte riktigt än.) Å sen ska jag dressyrträna me Blitzen, (Y)
Anyway, ska kolla på The event snart. See ya♥


Right at you.....


Hallo, I'm back. Masserade, myste å pysslade med Blitz ida. Han tyckte de va jätteskönt, behövdes verkligen masseas upp lite efter turen på stranden. På torsdag så blir de dressyrträning... igen. Roligt, jobbigt, dyrt. Nu springer 600 kr ifrån mig på 45 min. Vill verkligen hoppträna snart igen, skulle kanske vara me å träna för ngn som hette Peter Markne eller ngt (kommer inte ihåg). Anyway, de ska bli superroligt att träffa Thailand imon (kallar Thanida för Thailand för hon kommer därifrån och för att hon heter Thanida ^^ mohaha). Aja, nu ska ja kolla lite på engelskan å sen sova. Lycka till att jag kommer orka dra mig upp tidigare till skolan imon annars. Hell no.
Puss på er♥


Right now I feel invisible to you.....

Hejsan hoppsan! Har nationellt prov i engelska imon, kommer dö! FL. Å dessutom kommer jag få ta en tidigare buss.... Anyway, ska åka ner till stallet snart. Skulle egentligen rida men orkar inte/hinner inte/å de regnar. Så ja ska bara massera, kanske smörja sakerna och lite sånt pyssel å mysa med honom. De e så mysigt. Vi skulle tydligen äta kinamat sen. De hörde ja precis me mina knivskarpa öron ;).

Tänkte bara berätta att en sånhär tragus piercing ska få bo i mitt högeröra. Amie skulle pierca tungan i september för då fyller hon arton å ville att jag skulle hänga me å ta ngt då me. I'm on, men vet inte vad, har ju funderat på läppen och en tragus. Gillar läppen starkt (dock bara off-center labret, Tom har en sån for your information, sååå galet snyggt på honom!) men de e inte alla som passar i de. Vissa ser jättekonstiga ut i de å de e ju inte sådär fruktansvärt kul. De känns också lite otympligt att ha en där. Men jaja, väntar kanske lite me de eller vi får se. Ska iaf ha en tragus, de e superfint (känns lite otymplig den me men inte lika) å de passar nästan alla i. Ja har ju 4 hål i de ena örat å 2 i de andra, å ska ja ta en i läppen så vill ja ha den på vänstersidan så ja känner att jag gärna vill ha ngt mer i högerörat ^^. Men tycker verkligen inte om människor som har massor av piercingar, de e absolut inte fint. Så oroa er inte, tänker verkligen inte ta fler sen. Desutom har jag en enorm fobi för nålar så vi får väll se vad som händer ;).

Imon ska vi även fika på stan me Thanida (jag, felicia, matilda å hon.). Ska bli jättemysigt! Känns som att de va så sjukt längesen vi träffade henne. + Att vi ska få veta ngt, hon sa att hon ville säga de så snabbt som möjligt så jag håller ju på att explodera atm.
Aja, vi hörs ♥

I have the skill, yeah I have the will.....


Hallo!... Hahahahah sååå bäst!! Jiha for me! Okej nu ska jag förklara dessa.... a va de nu e. När jag vaknade imorse så fick jag värsta känslan av att Tempo hade fått in 2 nya B&J glassmaker. Men jag visste inte om jag såg de när jag och Louise va där eller om jag bara drömde att vi såg de. Jag va iaf tvungen att messa Felicia å kolla (observera att detta hände typ 8 i morse). Hon trodde att jag bara hade drömt allt men de va så sjukt verkligt att jag kunde bara inte ha drömt de, kunde till och med beskriva hur burkarna såg ut (å jag brukar ha glömt allt när jag har drömt ngt). Jag va nästan 100% säker på att de va verklighet. Så vi va tvungna att åka inom Tempo nu när vi va påväg hem från skolan å gissa vem som hade rätt..... moi!!! Jiha, jag visste de. Så nu har vi en ny B&J glass som står och bara väntar i frysen ^^. Den ska ätas upp väldigt snart, belive me, jag kan inte hålla mig ;).

På tal om att hålla mig så kan jag berätta att jag är världens nyfiknaste!!! Jag skojar inte, de e helt galet. Jag exploderar typ. Å nu messade en kompis och sa att hon hade ngt att berätta som vi kanske inte skulle tycka om. Å hon va tvungen att säga de face to face. Bröööl, vi blev ju helt galna (jag å Matilda blir lite galna när vi e tsm). Måste liksom veta nuuu. Å hur jobbigt va de inte att hon sa de på en måndag, kunde hon inte sagt de igår så hade vi kunnat träffas en stund å hon hade kunnat säga de. Men vi kunde kanske träffas på onsdag, men shit de e ju sååå långt dit liksom. Jag kommer ha dött långt innan onsdag. Då har vi ju nationella i engelska också, gaah, FL.

Anyway. Puss på er♥

Perfection.....

Hejsan! Kan ju berätta om våran underbara ridtur ida..... Vi red på stranden (såg jättefina svanar x)), superfint väder. Red ändå bort till Tylösand å raceade runt tills hästarna va helt dränkta i svett. Tror ni att knäpphästarna lugnade ner sig då? Hell no, dom studsade runt å ville springa mer, haha helt underbara! Men på vägen tbx såbörjade de spöregna och hagla... de va as kallt å vi blev helt dyngsura. Sen blev Amies vita text på hennes jacka lila, jag trodde jag skulle dö av skratt, låg ner i sadeln å fullständigt knäckte mig. Btw förra gången när jag och Elin red ut så skulle jag be en kille/man/golfmänniska att fästa mina lindor på Blitz lite bättre, han va jävligt snabb på att svara å jättehjälpsam men shit va rädd han va för lille Blitzen. Haha de va jätteroligt. Han började liksom småprata å fråga om jag sparkades och om hästen sparkades, skulle hälsa på Blitz först å massa sånt. Man såg i ögonen och rörelserna att han egentligen va jätterädd, sen när han gick tbx till sina kompisar hörde vi att han sa "Shit va rädd jag va, as nervös, jag skakade till och med". Haha, hur kan man va rädd för min lilla älskling?! Okej han kan sparkas å bitas å sånt men... neee, de kan ju liksom ja me ;).

Anyway, Nu tänkte jag måla om mina naglar. Svarta med vita zebraränder (ja vet att zebror egentligen har tvärtom men men). Är as trött (sov typ bara max 4h inatt) så ja ska gå å lägga mig ganska tidigt, har iaf sovmorgon imon.
"Ich liebe sovmorgonar!" ^^
Puss på er♥

you own it, you better never let it go.....


Hejsan! Jag sitter och äter atm. Cyklade ner till stallet 8 med Louise och fodrade å släppte ut osv. Kom precis hem å Louise blev hämtad nu. Så nu sitter jag är och väntar på att jag ska cykla ner till stallet igen och ge hästarna lunchhö i hagen och sen vänta ytterligare på att Amie ska komma så vi kan rida ut till stranden. Hon e seg. Jag fick ringa å väcka henne halv 11 för hon vaknade aldrig å svarade inte på sms ^^, mihihi. Hon skulle komma till stallet vid typ 2 sa hon. Men anyway, jag orkar inte cykla fram och tillbaka hur många gånger som helst så jag stannar efter att jag har gett lunchhö. Kan typ mocka hagen eller ngt.
Ne nu ska jag sticka ner igen. See ya♥


RSS 2.0