Point of view


Tjo! Shit va 2011 har gått snabbt. Redan nyår igen. Denna kommer firas precis som förra, hemma hos oss med min underbara lilla Matilda! Fast vi skulle in en sväng till en kompis kompis till mig (med kompisen såklart.... krångligt allt lät..). Han skulle typ ha lite fest. Men vi kommer bara vara där i några timmar, sen sticker vi igen, hehe. Jag älskar fest och träffa människor men ida passade inte sådär väldans bra. Vill vara hemma med Matilda också å ha sådär awesome som vi alltid har. Gotta love it! Så vi åker hem kl 10 igen. Å sen e vi säkerligen uppe heeela natten ^^. hihi.

Puss på er och hoppas att ni får en awesome nyårsafton!

We have the rest of our lives


Hallu alla!! Här har de varit tyst ett tag. Bloggar inte när jag inte mår bra, de blir bara fel då. But I'm back! ;). ... Fast jag har inte så mkt att säga. Va nere hos Blitzen ida och red i blåsten, skippade hoppträningen igår för jag kände inte för de, och åkte bara ner sent på kvällen och gosade med honom ist. Mysigt! Älskar verkligen min lilla häst ♥.

Skulle se ngn deckare på tv nu.
Puss på er♥

The world behind my wall


^^


It's not over till it's over, so how do we begin?


Tjo! Hade en supermysig julafton igår. Synd bara att den är över så snabbt. När man va liten så kändes kvällen som en hel vecka men nu går tiden så fort helatiden. Men men. Idag har jag bara legat och kollat på film och ätit godis heela dan ^^. Men de konstiga är att man blir trött av att ta det lugnt. Om jag studsar runt och hittar på saker så blir jag pigg, och om jag bara ligger och slöar så blir jag trött. Har sett Jägarna 2 och Season of the Witch. Tänkte sett fler men pappa kom precis in och sa att Morden i Midsomer började kl 9 så de blir det vi tittar på ist.

Imon bär det av till Blitzen. Tänkte åka ner och rida honom på morgonen och sen ta de lugnt resten av dan. Blir antingen en rejäl runda ute i skogen eller bommar och kanske små hinder i padocken. Får se vad vi känner för. Sen är de ju hoppträning på onsdag, är som vanligt sjukt taggad!

God Jul!

 

 

God Jul alla!! Hoppas att ni får världens finaste Jul, även om det känns som vår ute ;)


Ska kolla på Kalle lite senare, och efter det bär det av till några släktingar där vi ska fira Jul med släkten. Supermysigt.  Älskar ni också den lilla hackspetten i Kalle Anka? Han e lätt min favorit, så himla underbar. Man tröttnar aldrig på honom!


Puss på er och ha det bäst♥


I think to much..

Dammsög lite på rummet precis (eller snarare jag städade hela rummet från golv till tak, men de e inte de viktiga i sammanhanget) och vad tror ni inte hände... proppen går i mitt rum. FL, vilket flyt jag har ida.. not. De va bara att traska till proppskåpet och byta propp (mamma och pappa va ju såklart inte hemma utan nere på Fado's (pappas brors lilla "bar" som han har i sitt stora garage). Namnet är ett internt skämt i släkten. Vi har lite smeknamn, Christer (pappas bror) kallas Fado, hans fru Gisela kallas Johnny, pappa kallas Nunni, min ena kusins flickvän Kristine kallas Kerstin, Min andra kusin Andreas kallas Junior, en kompis till Danne och Andy (kusinerna) som heter Rasmus någonting kallas Bosse Hermansson (ja fråga mig inte vad dom fick de ifrån.. De finns ju inte ngn likhet alls) osv. Jag och Felicia kallades Grabbarna när vi va mindre med de har tynat bort lite (nu är det boys som gäller..), och likaså Junior (Andy är ju inte så himla liten länge med sina 25 år ;).

På tal om ngt helt annat. Det känns verkligen inte som att det är julafton imon! Tråkigt. Men hoppas jag får den känslan när jag vaknar imon. Denna dagen har helt klart inte varit en av mina bästa. Allt har känts meningslöst, vet egentligen inte varför. Men nog om sånt tråk. Imon är de Julafton å då ska jag minsann vakna på en bättre sida.

Puss på er♥

My blue sky just turned grey

.

So good you've got to abuse it

Här får ni en länk till en likadan video också, den har bättre bild och mkt bättre ljud!
LÄNK!

Everyday should be a new day to make you smile and find a new way of falling in love


Hai! Har haft fullt upp ida. Cyklade ner till stallet halv 11 och fixade allt där och red i över 1,5 h med Emma (sjukt kul! Hoppade blandannat över plast jämte varandra på åkern, och blitzen va helt övertygad om att plasten skulle äta upp honom så han tyckte att de va bäst att hoppa 2 m över den..... Sen hem och duscha och sen bar det av till Varberg till mormor och morfar. Och nu ligger jag här och lyssnar på musik och hade tänkt sova lite. Lovar att blogga betydligt mer imon! Hade blandannat tänkt lägga upp lite musik och såklart bilder och mera text ;).
Puss på er!♥

Snow!


Happyface!! Det e fortfarande snö här i lilla Gullbrandstorp! Å nu snöar de lite till. Så jäkla mysigt. Nu börjar det äntligen kännas som december.

Btw. Får nog snart binda fast granen igen. Lilla katten är ju helt galen. Har rivit ner den 3 år i rad. Hon klättrar upp i den, drar undan mattan den står på och drar i grenarna. Hon blir ju överlycklig varje år när hon inser att vi har tagit in ett träd och pyntat bara för hennes skull... Fast ne... Ena gången fick Felicia kasta sig över hela soffbordet och fånga granen för då satt det en liten Sally 3/4 upp till toppen.. Vi brukar få binda fast den i väggen och i taket med tråd.. och hur kul är det på en skala?! Alla undrar varför vi har bundit fast granen, de e ju inte precis så att den springer iväg själv... ;)

I can't ignore


Hej! Så sjukt skönt med lov nu! Julavslutningen va som vanligt underhållande. Vissa saker är ju så man bara.... knäcker sig. Ibland undrar man om dom är seriösa eller inte. Lite då och då får man en liten Johanna i knät som fullkomligt kvävs av skratt, jag är inte så långt ifrån detta stadiet heller kan jag ju meddela. Ett gäng killar, spelar verkligen skit bra men, ne. Sången och denna övertygelse om att dom är bäst på hela jorden får det att gå rakt åt pipsvängen enligt mig. Men vissa är bra, men ja menar, jag ska inte säga ngt, hade ju liksom aldrig själv ställt mig upp där, och hade definitivt inte gjort det bättre. En tjej sjöng helt otroligt. Seriöst, jag rös i hela kroppen. Men ljudet på micken va minst sagt lite för högt så de blev lite tinnitusvarning på vissa ställen. Men som sagt, underhållande ;).

Hade behövt städa på mitt rum och ta bort madrasserna som täcker hela mitt golv sen Johanna å Matilda sov över. Men.. de e ju faktiskt ganska praktiskt att ha dom där. Behöver ju inte gå upp ur sängen på morgonen utan kan istället rulla ner på en av madrasserna och sedan rulla fram till dörren. Eller kanske inte.. Får nog gå och städa där snart.

And you won't find the beat until you lose yourself in it

 

We'll sneak out while they sleep
And sail off in the night.
We'll come clean and start over the rest of our lives.

When we're gone we'll stay gone.

Out of sight, out of mind.

It's not too late,
We have the rest of our lives.

 



Tjo! Avslutning imon, awesome! Börjar halv 11 men våra bussar är cp så måste komma till skolan typ halv 10... Anyway, köpte superfina julklappar ida till mina små gosetroll i skolan. Är riktigt nöjd, till och med avundsjuk! ;). Älskar att ge bort julklappar! Folk blir så glada och jag ÄLSKAR glada människor! hehe. Med de e inte riktigt lika kul att köpa. Eftersom jag är en tidsoptimist så blir det ofta i sista sekunden och de e så jobbigt. Nu ska jag fixa mina naglar.
Puss på er♥

Got my heart in you hands


Get me going

Hai!! Red ut med Blitzen ida. Lika underbart som vanligt! Lyckades hinna precis innan de blev helt kolsvart. Men min lilla knäppgök va ändå rädd för de mesta, en avspärrning och en stor rulle med slangar va t.ex. livsfarliga!


Jaupp, vet inte riktigt vad jag ska skriva. Håller på att försöka klara ett spel på min ipod och det driver mig snart till vansinne. Är så sjuuukt nära varenda gång. Kan bara spela en gång i taget och sedan måste jag pausa lite, annars får jag ryck ;).  Kan även meddela att jag har varit himla flitig och målat naglarna (igår), svarta och matta med en blank svart topp. Supersnyggt! Men nu har jag såklart lyckats skava bort allt på alla naglar utom på tummarna... med de blev faktiskt coolt så jag orkar inte göra om det, hehe.


Uppdatering: Jag klarade spelet, äntligen, JIHA!
May the candy cane be with you... stod när "jag gick i mål".
No comment...

Puss på er♥


Darth Vader

Haha, Johanna ;)

Epic!!

Har sjukt mkt bilder till dig

men jag har alldeles för många bilder på min dator

(måste rensa..),

så hittade bara denna nu.

^^


IF I HAD TO PULL YOU OUT OF THE WRECKAGE YOU KNOW I'M NEVER GONNA LET YOU GO


Because we won't back down

We won't run and hide

Yeah cuz these are the things that we can't deny


If you knew


The girls say
I want, I want, I want
But that's crazy
I want, I want, I want
But that's not me
I want, I want

I want
To be loved by you

Like a bullet shooting the lovesick


Wanting to be someone else is a waste of the person you are


My immortal

Fotade ett tomtebloss i julgranen, blev riktigt coolt.

Hai. Imon kommer mina små syltburkar (vännerna ^^) (internt skämt) och vi ska hitta på massa skoj så jag kommer vara social med dom ist för med datorn. For your information. Men först ska jag vara i stallet halv 10 för att släppa ihop hästarna och sen rida en sväng och fixa allt i stallet. Sen hem å sen kommer syltisarna.

Puss på er♥


Christmas tree

Tjoho, har äntligen köpt julgran! Lyckades ännu en gång övertyga de andra om att kungsgran är överlägset snyggast, så en sådan bidde de. Jag är glad. Ville ju ha julgran redan i november.. kanske liiite tidigt.. eller? ;)


Love

Har julpyntat hos min lilla potatis. Såhär fint har han det nu. Sitt gosiga halstäcke har han såklart också på sig.
Finaste! ♥

15 December 2011

Hai! Tyvärr, imon får ni bilder och sånt skoj. Min syster "tvingade" mig att ta hästen ida så jag har varit i stallet ist. Vill skriva sååå mycket mer men orkar inte. Är så trött så jag håller på att dö så nu ska jag sova. Hörs imon med härliga bilder &så (min fina förkortning på också, skriver alltid det i skolan. Det går mycket snabbare och ser mycket roligare ut! ;)). Puss på er!

People should smile more!!

Haiii! Äntligen så har ett av världens finaste armband kommit!! Nämligen de gjorda av Blitz tagel! Älskar dem! Fick dom på posten ida. Hopptränade även ida. Det är alltid samma sak innan... Jag orkar aldrig ock känner att jag inte vill, men när jag väl är uppe på hästryggen så är jag så överlycklig. De e såå roligt!! Vi körde ett riktigt hårdpass ida. Både jag och blitzen blev helt slut (skönt att vi har massage på idrotten imon!!;)) Men de va grymt roligt! Ska sova snart, är så trött så jag vet inte var jag ska ta vägen. Har absolut ingen aning om hur jag ska lyckas kravla mig upp ur sängen imon, kommer gå... Sådär.
Bloggar från datorn inom så då får ni lite fina bilder också. Puss på er och ha det bäst!

You should have learn by now, I'll burn this whole world down

Tjo! Är i skolan, börjar om två timmar och 20 min. Men det e helt okej. Åkte med pappa till skolan, annars hade jag ku fått ta bussen... Jobbigt;). Hade ändå redan gått upp och gjort mig klar när jag insåg att vi hade sovmorgon. Då kan jag ändå inte somna om. Sitter och lyssnar på musik och leker med ipoden så de e helt okej! cX. Med musik i öronen klarar man alla lägen!

Tack!

Hejsan! Har haft en jättehärlig födelsedag! Även fast jag väntade i 4h på min syster som dessutom vägrade vänta på mig igår.. Är man en snäll syster eller är man en snäll syster?! Jag bara frågar.. ;) Har fått massa fina presenter blandannat en vit iPod touch, jag är helt förälskad, har lekt med honom hela dan. Min mobil cpar ju sönder och har fått för sig att den inte ska kunna spela musik längre.. Eller han kan spela musik men problemet är snarare att han inte vill ladda in ngn musik. Min nya bundis är så fager ihop med min andra bundis, min vita MacBook. Måste fota dessa små skapelserna tsk en dag så ska ni få se. Dock inte inte inom eftersom jag ska träna, hehe hade helt glömt det, tur man har snälla träningskompisar som kommer ihåg.
Min lilla Johanna och hennes stora kärlek, love (visst e det fruktansvärt ironiskt att han heter love cX) jag stör mig något grymt på människor som typ känner varandra i två dagar och sedan "blir tsm på fb". Men snälla ngn, detta har ju pågått i fleera månader och det enda flickan går och tänker på är ju hennes lilla pöjk. Då kan man nästan inte stå som singel på fb, så nu fick äntligen fb veta om deras relation också ;).
Nehe ni, nu ska jag sova lite hade jag tänkt. Puss på er och tack för en underbar födelsedag! <3

Birthday!



True story..

Detta e sååå du Johanna..

Sorgligt men sant, de e sååå mkt roligare! ;)
Jag säger bara en sak.. engelskan... Hahaha trodde jag skulle dö där ett tag.
EDIT: (jag läser aldrig igenom texterna jag skriver.. därav alla fina slarvfel..^^)

I'll break right through the irony






I follow you, You follow me...

Haiii! Ojojoj va dålig jag har varit på att uppdatera på senaste tiden!! Och jag har liksom inte hittat på ngt speciellt alls, så jag har liksom inte fiffig ursäkt heller ;). Men bloggar som sagt bara när jag känner för det. Å ja har helt enkelt inte haft ngt kul att skriva. Dessutom hade vi strömavbrott när det blåste massor senast.. fredag va de va (känner verkligen att min svenska är på topp ida.. höhö). Red ut en runda i stormen. Yes, lika smart som vanligt... Blåste nästan ur sadeln, bokstavligt talat.

Va iaf inne i stan hos Fami (..farmor, de e mina fina ord jag kör med) ida. Satte upp hennes lilla plastgran och klädde den och lite sånt som hon inte orkar göra. Roligt! Dessutom firade hon våran födelsedag lite (fyller ju på tisdag!!). Fick bl.a. världens finaste armband i silver och läder (Bild↑). De e såå jag. Helt klockrent. Älskar det!
Nu ska vi kolla på film i biorummet. Puss på er och vi hörs (snart ;))!

Imperfektion is beauty, madness is genius...

So true!

I'll be gone...

Omg. 2 prov imon + redovisning första lektionen... och jag har inte övat. Vill inte, orkar inte, kan inte.. (nej nej jag klagar inte ;)). Hata min samhällslärare!!! Han är ond!!!
Neje ni, nu strejkar jag och går och lägger mig ist. Skiter i att plugga mer, de får gå som det går helt enkelt. En gång är ju inte hela världen.
Puss på er och Godnatt♥

A home without a cat, is just a house..


Halloj. Är hemma ida. Halsen är som en klump och näsan är helt täppt och typ söndertrasad efter allt snytande. Är en bra bit in på min andra toarulle med "snytpapper" på bara idag... Hatar verkligen att vara såhär bombförkyld! Vet inte om det blir någon skola för mig imon heller. Inte om jag fortfarande känner såhär iaf. Men jag måste komma på onsdag. Har 3 prov då som jag bara inte kan missa. Så satsar på att vara så gott som helt frisk till onsdag.... även om förkylning ibland känns som att det tar ett halvt liv att bli av med helt...

Såg iaf precis på Home alone. Mysigfilm!! Dessutom är den ju lite om julen (gotta love it). Jag vill ha snö nu! Ingen jul utan snö.. Anyway, min ena kisemise rev just ner all kattmaten på golvet eftersom hon va hungrig... så nu är det kattmat över hela köksgolvet. Får la sopa upp det och ge den lilla bollen lite mat.

Sometimes, I just wanna die...

Tjo. Har sjukt ont i halsen atm. Känns som en tjock boll och gör ont när ja sväljer. Har massor jag har tänkt skriva med orkar inte just nu. Sjukt mkt att göra i skolan denna veckan . 5 prov... toppen.. Så just nu ligger jag i sängen, lyssnar på musik, pluggar och äter glass (himla skönt för halsen, men oturligt nog så hjälper det bara precis när man äter det, 2 sek senare gör det lika ont igen...). Sally ligger också här och försöker sova, även fast jag antagligen stör henne ganska rejält när jag nyser och snyter mig.. alltså var 3:e sekund. Tror faktiskt att jag blev förkyld igår när jag sprang runt ute i regnet och hämtade hästar åt höger och vänster. Stod även en stund i hagen hos Blitz (ville se hur han hade det där när det regnade och blåste... sjukt pantat, jag vet). Frös ganska rejält när jag kom hem. Blitz fick iaf gå in och stå och äta i boxen sen ist för att vara ute i de vädret. Så jag får la skylla mig själv. Men kul är det då inte. Hjärnan känns som en kletig liten hög, = ganska svårt att plugga.

I'll be waiting on the border, baby

I was a rebel even as a little girl


Under a cloud of confusion


I heard somebody say
We're being hypnotized
And if it's true then
I really think this could be
The end of the world
The skies falling down
So guys grab the girls
And spread the word around

Wouldn't have it any other way...

Finaste Tom och Marv!

Gotta love his tattoo!



Johanna

Älskar dig vännen, och kommer alltid göra det! Det vet du. Tänker på dig! ♥


There are many things that I would like to say to you but I don't know how...


RSS 2.0