How to live your life

!


Love is the new denim or black


Slutade kvart i 4 ida och kom inte hem förrän halv 6.. har jag sagt att jag hatar bussar?? Tog 10:an med Malin och såklart så är min hållplats den absolut sista.. underbart. Men jag kom hem iaf.

Kom precis hem från en trevlig sväng nere i stallet. Red lite dressyr i paddocken. Blitz va jättemjuk och fin, nästan lite för känslig i sidorna när det gällde att flytta sig.. han flyttade sig även fast jag inte hunnit lägga till skänkeln...

Imon har jag redovisning men Matilda har alla papper som vi skulle prata om + att hon dessutom har dom i skolan.. jaha, de blir till att improvisera. Men det har ju funkat alldeles utmärkt hittills ;)

Real


29 Februari

Typ "skottårsdag"... eller vad man ska kalla det :P

STOOOOCKHOOOOOLM!


Om en ynka liten vecka så är jag och favoriterna i Stockholm tsm och njuter av underbar Rise Against musik! Ska bli så epic. I can't wait! Haha ni skulle sett min fysiklärares min ida när vi berättade att vi skulle missa en fysiklektion pga stockholms resan.. haha han va inte lycklig och förstående på ngt vis de vill jag lova ;) Mer "va vad ska ni göra där?? Gå på konsert?? Är det ens roligt?? Men ni vill väll inte missa fysiken??" Jo tack, jag missar gärna lite fysik för en resa till Stockholm.. jag hade gärna missat lite fysik bara för att missa den också. Tycker det är sådär lagom kul. Älskar verkligen att sitta och tänka och förstå hur saker och ting fungerar och varför det som sker sker, men att sitta och räkna med en jädrans massa formler hade jag mer än gärna sluppit.

Work it, move that bitch crazy

!

Strawberry


Hello. Jag och Johanna är igång på fb igen, gotta love it! Å min katt försöker desperat äta upp mitt päron, där hon ligger.. mitt i smeten bland mobilen, hörlurar, Ipod, halvt på datorn och halvt på mig.. har jag nämnt att min katt är aningens störd? För de första.. katter ska inte ens äta päron.. Jag åt jordgubbar innan när jag kom hem (såå jäkla gott btw!!), och tror ni inte att den lilla saken skulla ha jordgubbar också.. joodå. Som sagt, aningens udda katt.

You won't know your worth now, son, until you take a hit

 


.

Whatever path you take
Wherever you may go
I'll follow

Limited Edition


The one to take you away


Do what you want, if you have a dream for better


Älskar verkligen denna låten! Såå bra! Och musikvideon är ju bara hur grym som helst. Denna låten valde jag till svenskaredovisningen ida. Vi skulle ta en låt som "representerade" oss själva. Detta är lätt en av mina absoluta favoritlåtar. Så himla bra budskap i den. Texten är riktigt bra! Jag tror många blev ganska rejält chockade när jag spelade upp den. Speciellt min svenskalärare. Haha han sa typ "Oj, ja de va absolut inte en låt som jag trodde du skulle välja". Hehe, nee, jag tror inte riktigt man får de intrycket av mig. Visserligen älskar jag och brukar ha svarta kläder, svarta naglar, nitar osv men samtidigt så är jag ganska flummig, skuttig, väldigt väldigt blyg och glad helatiden.
Men de e alltid kul att chocka lite ;).

.


Magnus Betnér


haha

"Trolla dig ur det här dig jävel"


Han är rolig, de går liksom inte att säga att han inte är rolig. Snälla snälla kolla in "Livets ord". Jag döör, de e bara så kul!! Han sätter verkligen allt! De bästa är att att de han säger är ganska tänkvärt, även fast han är ganska brutal ;)

BORN FREE

 

Jag ska ha en ↑ tatuering när jag fyller 18 (+ denna som jag har visat innan), men frågan är var ska jag ha den?? Kommer verkligen inte på ngt riktigt bra ställe. Älskar den, så jag vill ju att den ska synas men ändå typ gå att täcka över.. Jobbigt läge ;)


like a breath exhaled, Then gone forever. It seems just like yesterday, how did I miss the red flags raise?




Kort sammanfattning:
Mysigt med Felicia på stan och sen som vanligt trevligt hos Matilda.
Ida fick jag ta Blitzen även fast de inte va min dag, men lilla Felicia blev sjuk.. Fattar inte riktigt.. jag har umgåtts med 2 sjuklingar i ett flertal veckor men inte blivit sjuk, och sen kommer Felicia en natt och lyckas dra på sig en liten sjukdom.. lyckat. Anyway, jag är minst sagt lite svag för min lilla häst så de va bara att åka dit. Red ut en runda på den lilla piggelinen i de fina vädret.

Skola imon (=FL). Jag vill ha sommarlov!! Hatar att vakna till ljudet av mobilen.. har 7 alarm inställda eftersom jag är en jäkel på att lyckas stänga av dom ist för att snooza.. i sömnen..


You gave my emptiness a name

.

Infinite


No comment


Haha jag dog lite...


Keep calm and..


Tear down the walls and free your soul

Do what you want, you don't have to lay your life down


Do what you want till you find what you looking for


Remember who you really are

 


En bild säger mer än 1000 ord

Jag vet att jag har lagt upp denna bilden förut, men jag älskar verkligen den!! Så himla klockren!!


Remember me, I'm everything you can't control


!



Bokstavligt talat...

Hallå! Har bokstavligt talat plockat skit ida.... När jag kom hem från Matilda så va de bara att åka ner till stallet direkt och ge sig ut och mocka hagen med Felicia. Jag skojar inte, den va helt överfull! 20 kärror lyckades vi mocka upp sen orkade vi inte mer, och hagen är inte ens halvklar... Sjukt jobbigt. Speciellt när det blåser och är skitkallt och Blitzen dessutom har fått för sig att jaga runt alla andra hästarna i hagen (he's the boss..). Nu ser hela hagen ut som en geggpöl.. lyckat. ;)

Awesome med bundisarna, som vanligt! Sista gången vi kollade på klockan så va den halv 6... och sen skulle Johanna upp klockan 11 för hon skulle till Love. Ca 5 timmar är liiite för lite för mig.
Imon bär de av till Matilda igen, fast denna gången med min lilla tvilling. Kanske vi skulle gå runt på stan lite också.
Trevligt, trevligt! ;)

Born Free


Bild från ida på favoriten ♥

Shiiit va fint väder de e ute! Känns som vår. 5+ och blå himmel. Helt perfekt för en ridtur! Red ut med Lisa å hennes häst. Jättemysigt! Att rida är en sånn frihetskänsla. Jag älskar det! De e så härligt att ge sig ut till stallet när det är såhär fint väder. Det är inprincip de bästa som finns. Det e så skönt att jag har Blitz. Det e liksom världens bästa anledning till att ge sig ut och göra ngt vettigt på dagarna ist för att bara sova eller sitta vid datorn. Tog tillfället i akt och stod utomhus och borstade och stretchade honom efter ridturen. Så skönt. Jag har verkligen längtat efter det.

Ikväll blir de jag och Johanna som drar hem till Matilda. Gött.

Ha de bra!

It's Cuddle weather


Regnar, är mörkt och blåser ute... = Mysväder


Jag älskar att det blåser när man ska sova. Vet inte vaf men de e så mkt mysigare, och lugnande på ngt sätt. Sen är de ju helt okej att känna att man själv har de varmt och skönt här inne medan de blåser och spöregnar ute ;)

Heeelt ok


Btw.. jag och Johanna är ifarten.. igen ;)


Finaste


Världens finaste!♥

Varit på hoppträning. Fy faaan va kul de va!!! Gick super. Min älskling va toppen. Mjuk och fin och gick super i form, hoppade super och som vanligt pigg och glad. Kul! En kompis som tränar med mig kom och hämtade upp mig och Blitz med hennes släp så jag och Blitzen slapp rida i ösregn. Himla snällt! Är alltid lika negativ och omotiverad att ge mig iväg på träningar och dylikt men när man väl är där och när man väl har hoppat så är det få saker som slår det. Såå himla kul. Vill hoppa mer. Sadface att jag missar nästa träning dock. Då är jag ju med favoriterna i Stockholm. Men de ska bli riktigt awesome så de e helt ok ;)

UPPDATE: Kom på en sak som hände på träningen... aningens pinsamt. Micke sa ngt (efter träningen brukar vi alltid snacka om hur de gick, va vi kan förbättra osv. Och han säger ngt till mig men jag har inte en aning om vad han sa. Jag sa att ja fick ont i fingrarna eftersom han va så himla på, och då svarade han ngt med prinsessa... sen hörde jag inte mer. Pinsam tystnad... jag försöker rädda situationen och små fnissar lite typ å "eh.. a...o...mm...". Problemet är att de gick så lång tid att de kändes liksom helt fel att fråga va han sa... men jag fick blicken att jag svarade ganska fel på frågan.. ajaj, så kan de gå. Problemet är bara att ja e så himla nyfiken på va han sa. Hur fick han in prinsessa i meningen liksom o.O

I want you...


Dagens höjdpunkt

 

 

Hahahahaha snackar med Johanna på FB. Fy faan, skrattar så jag tror jag ska dö! Hon är en höjdare på att hitta skojiga saker på nätet! Hamsterpaj är väldigt användbart... Herregud, helt seriöst jag dööör! Haha, hur tänker vissa människor?? Är de seriöst??

Såhär ser ungefär våra konversationer ut efter varje länk ;)

We locked eyes, for just a moment or two



Teenagerposts.tumblr.com


Haha ;)

Kolla in Teenageposts, riktigt aweseome.

I'm the one who sets it all on fire



Heej! I'm back. Har varit supemysigt att ha tjejerna här! Vi bakade egen pizza, kollade på Bones (typ tjugofyrasju), åt massa godis och bara latade oss.  Hade madrasser över hela golvet i biorummet (= sovplaster). Drog med dom till stallet också och fick dom att gå ut en runda med mig och Blitz. Heltfrivilligt.. eller aa.. relativt frivilligt iaf ;).




If you don't believe me, just look into my eyes, 'cause the heart never lies

.


I wanna leave but I'm lost

.

Although I've made up my mind, My heart is refusing me

.

Ranelid.. en ny nyans av brunt

Hahaha så jäkla epic. Hörde att Ranelid gick vidare i melodifestivalen. Så bäst! De visar liksom vilken nivå det är på tävlingen. Konstigare människa får man leta efter!

We hide from the mirrors

.

This path will be my own



Hallo! Matilda har varit här, = typ inga inlägg här. Hon kom igår kväll och stack hem vid 4. Trevligt trevligt. Vi slog vårat rekord på att somna tidigt. Det brukar bli vid 6 på "morgonen" men denna gången somnade vi 12 på kvällen. Vad har hänt?? Skolan tar död på oss.. Men vi laddar inför imon och 3 dar fram ;). Efter de så har jag varit ute på vägarna och kört lite. De e ju bara sååå kul! Älskar att köra. Imon kommer Thanida från Helsingborg och Matilda. Vi ska ha Bones kväll.. i 3 dar... Mysigt! De va jättelängesen vi träffade Thanida.. eller ja vi åkte dit i november förra året, men de e ändå längesen. Nu tänkte jag ta tag och fixa mina naglar. Känner att dom är sådär ganska jätteovårdade atm med halvt av skavt svart nagellack och antibit (jag river av nagellacket med tänderna annars.. och de e giftigt.. smart..). Har en liten ide, får se om de kanske kommer en bild sen.

Don't ask me why, 'Cuz I don't know.


The image won't focus, A blur is all that's seen

.

I searched for love in an empty world but all I found was hate

.

Eighteen years pushed to the ledge


A place for my head

Hade riktigt riktigt mysigt i stallet ida! Red ut på golfbanorna. Blitz va helt galen! Taggade verkligen till tusen. Så jäkla roligt. Log/skrattade under exakt hela ridturen. Härligt. Himla skönt att rida ut själv en runda och rensa hjärnan, tänka, njuta av livet och av att jag har min underbara lilla häst.


Do you?


Natural life


Why are you so hard to read?




Hejsan! Hade de awesome hos Matilda igår. Vi kollade på en as kul film. Riktigt roligt. Åt naturligtvis B&J glass också... Alaska. Såååå god!!! Helt seriöst.. jag skulle kunna leva på den. Sitter just nu och smaskar på lite chokladhjärtan som jag fick i alla <3 dags present. Mysemys. Choklad är aldrig fel! Kom precis hem från Blitzen så nu tänkte jag ta och hoppa in i duschen. Har massa inställda lektioner imon så jag slutar 12. Hur gött är inte de? Ne nu måste jag verkligen gå för hela min högerfot somnade/domnade just bort. Obehagligt!

Forever alone official day

Jahapp, då va det alla hjärtans dag imon. Va ska alla vi singlar göra då?? Gräva ner oss under jorden, äta choklad, kolla på romantiska filmer och tycka synd om oss själva?? Neeeeejj då. Vi ska vara med världens bästa bundisar (eller snarare en av dem), äta världens godaste B&J glass, kolla på en riktigt spännande thriller och ha de awesome. De är säkert alldeles jättemysigt med alla hjärtans dag för er som har en "partner". Men ni måste erkänna att det är lite mainstream över de hela. Personligen så måste jag erkänna att det hade betytt sååå mycket mer för mig om någon hade "gjort ngt" en vardag, än dagen då alla typ ska göra de. Att det istället hade kommit spontant. Att personen liksom har tänkt på det själv, och inte bara för att alla gör det.

 

Kvällen kommer iaf spenderas med en underbar B&J glass och Matildisen. Kommer bli jättemysigt. Kan vi sitta där och tycka synd om oss själva ;). Sover över där (såklart så slutar jag ju skolan 5 imon... underbart..) och sen pallrar min lilla vän sig upp med mig och åker till skolan lite extra tidigt på onsdag eftersom jag har mattelektion. Kan man annat än älska sina vänner? ;)


There's more in my life to see


You don't really want to mess with me tonight

Ååååh, är så trött så jag håller på att dö! Orkar inte mer. Vill bara sova! Jag brukar ju aldrig vara såhär trött.. Ska bädda rent min säng, äta ett äpple (vi har typ världens godaste äpplen hemma nu), borsta tänderna och sen hoppa ner i sängen. Blir kanske lite fler fina inlägg då.

The Master


HAHAHAHAHA JAG DÖÖR!!!! Man bara måste älska den killen asså!! Kolla 0.50 - 0.54. Min favoritdel! Jag bokstavligt talat dör varje gång! Jag och Matilda skrattade så tårarna sprutade ida åt just denna biten.

Passa även på att kolla klippet "Lars-Hans". Hahaha älskar de faktum att han helt random försöker mata statyn med paprika. Var fick han paprika ifrån, och vad ska de vara bra för? cX

You can take the bluest sky and turn it grey

 

Hejsan. Har varit så jäkla trött ida. Helt sjukt. Jag som brukar vara lite hyperaktiv.. men alla energin va verkligen borta. Låg och halvsov på Matildas axel de sista timmarna. Det va helt okej fram till lunchen. Men.. Ingen god mat = jättehungrig Sara = inget tålamod, trött och gnällig Sara. Jag blir inte sådär överdrivet jätterolig när jag är hungrig. Min mage har ngn konstig tendens att "äta" massa luft om den inte får mat. Vilket leder till att den gör ont och blir som en ballong typ. Kort sagt.. jag måste äta! Det hjälpte ju inte precis att de typ va minusgrader i skolan (enligt mig iaf) heller. Frös ngt enormt. Just nu sitter jag med en filt och fryser som ett litet aber ändå..

 

Ne nu ska jag sluta klaga. Typ en av världens roligaste video kmr snart så stanna kvar ;)


All Star

Yey, va snygga!! Vill ha!!!


Challenge accepted...

Hahahahahaha nej jag döör va klockren!!!


Forever and ever together

Är hemma från stallet, och sitter och äter lite äppelkaka med vaniljsås atm (eller nja.. vaniljsås med äppelkaka ;)). Mums! Fy fasen va kul de va att rida ida! Red ut med tre andra på golfbanorna (japp vi får tydligen rida där om det är tillräckligt med snö så vi inte tar sönder gräset.) De va så himla fint! Kunde galoppera på helt fritt utan att oroa oss över om det va hålor eller ojämn mark. Massa snö va där också. Galet mysigt. Det ska absolut göras om. Har verkligen saknat att rida ordentligt på den lilla busen. Herregud va taggad han blir. Jag älskar det!!

Lita Spike

Klampar runt i mina fiiina Lita Spike atm. Det gäller att vänja sig vid att helt plötsligt bli 1.81 ist för 1.68.

 

 


 

(haha herregud, det gäller att läsa om mina inlägg, missar bokstäver och sånt hela tiden! Missade t.ex. a i mina i detta inlägget... Måste lära mig att läsa igenom mina inlägg innan jag publicerar dom.. har redan fått ändrat 5 st ida.. klantigt)


I just wanna know

.

Gotta love it!!


Är det någon som faktiskt kan texten till den??

 

Haha såå sannt! ;)


He got his leg caught..

Haha hur underbar är inte denna. Älskar Toms reaktion! Han lägger sig ner på knä på golvet av skratt. (Det hade jag också gjort. Hade fullkomligt dött av skratt.) Haha, det ser ju helt underbart ut.
Snacka om fail. Danny skulle styla till det lite och hoppa över sängkanten ner i sängen.. men de gick nog inte riktigt som planerat ;)
(Från Tommcfly.com)

A beating love within my heart





Tattoo

Ååååh va fin!! Vill ha!! Skit snyggt att ha den på sidan så.

If you had one shot, or one opportunity, To seize everything you ever wanted, One moment, Would you capture it or just let it slip?


Dude my friend just..

 

Hahaha, förlåt men denna är ju bara bäst!!


Say hello to the girl that I am!

What am I to do with my life?

How Am I supposed to know what's right?

I can't help the way I feel

But my life has been so overprotected

That boy is a monster..


 


I can see it in your eyes, not good enough

.


Fuck off

Woho, mitt nya linne kom ida. Från Kandee. Detta ↑ är "..trycket.." på linnet. Så jäkla snyggt!


You'll have a place within my heart. A special place forever, no matter what happens




Hallu! Har varit nere en snabbis hos Blitzen. Han "slajmade" ner hela mina händer när han skulle äta ett äpple... skickligt. Jag älskar verkligen den lilla knasbollen!

Imon ska vi redovisa ngn dans-sakimojs på idrotten. Oh.. döda mig. Nr 1. Jag HATAR att redovisa saker. Nr 2. Fantasin när det gäller att skriva och dansa osv är helt obefintlig. Nr 3. Jag hatar att dansa såhär inför en grupp. Iaf, dansen sitter inte helt ännu.. en lektion att hitta på och öva in en dans på över 2 min är grymt snålt. Hade ju iaf minst behövt en lektion till.

Annyway, Biologiprovet gick nog helt ok ida. Innan proven håller jag på att bryta ihop totalt, efter provet skakar jag och är helt hyperaktiv... sen säger det BAM och all energi försvinner och jag blir så trött att jag knappt orkar röra mig. Problemet med såhär jättelätta prov är att jag är expert på att göra slarvfel. Tex. att man inte läser fråga ordentligt osv. Så jäkla onödigt. Men men, de blir säkert bra.

Nu tänkte jag sova lite så Godnatt♥ (jaa jag lovar, jag ska svara på alla fin fina kommentarer imon ;))

Every little piece of my heart


Hallu! Blir Bologiplugg ida. Kan tyvärr inte meddela att jag va sådär jätteeffektiv varken i helgen eller igår... Får börjar nu ist.. dagen innan provet.. känns ju jättesmart... ;)

We are who we are


Fokus, om svordomar och slang

Haha epic! Himla bäst video. Skrattade som fasen på svenskan när denna visades. Bloopersarna är grymma!

I picture you now, Right in front of me. Your beautiful eyes, Looking right at me



Hejsan! Denna kvällen kommer gå till Biologiplugg. Ganska okej ändå. Tycker det är intressant. Ska ner en snabbis till Blitzen sen också. Men nu måste jag ta tag i pluggandet.

What can I say


He ate my heart and then he ate my brain.....


Euphoria

Hejsan! Brukar aldrig kolla på melodifestivalen, eller jo ibland, men isf bara för att de e så himla dåligt. Tycker alltid bara att det är helt meningslösa och dåliga låtar med. Men va ju tvungen att kolla ida när Dead by April skulle vara med. Dom är ju liksom jättebra. För bra för melodifestivalen, helt klart! HÄR är deras låt. As bra!! Men ojoj, Jag fastnade verkligen för Loreens låt. Såå härlig! Går på repeat atm. Vilken röst! Helt otrolig. Bättre får man verkligen leta efter. Finaste jag har hört på vääldigt länge, helt klart!

Dead by april - Losing you

Gymma!

Because that is awesome!!




..och jordens dragningskraft är klen

Hejsan! Fy faaasen va kallt det är ute nu!!! Satt seriöst och skakade i skolan ida. Sen när vi skulle hem så fick vi vänta i 45 min på den jäkla bussen som va grymt sen! Hade ingen känsel kvar i mina ben när vi väl kom in i bussen... Det blev ju inte precis bättre i stallet sen heller. Det ringde så jag va tvungen att svara och det innebar att jag va tvungen att ta ut handen ur vanten... herregud asså. Kunde inte röra varken handen eller fingrarna sen. Fryser inprincip hela tiden nu. Det värsta av allt är på morgonen. Omfg, sängen är ju sååå varm och skön på morgonen. Precis sådär helt perfekt temperatur! Och luften är ju iskall! Jag måste snurra in mig i mitt tjocka täcke och traska upp i det, annars fryser jag ihjäl. På kvällen däremot är sängen kall.. lite för kall. Mamma är likadan... eller nej hon är värre, myycket värre! Hon tar typ på sig termobyxor, dunjacka, mössa, halsduk och vantar för att hämta posten.. typ.

 

Imon har vi lyckats slita Johanna från Love. Hon får träffa sin lilla pojke en dag senare (jordens undergång..). Vi kidnappar henne fredag till lördag. Men hon sticker tidigt på lördag, ja menar, hon kan ju inte missa en endaste liten pytte sekund när det handlar om att vara med Love ;). Varje helg spenderar hon där.. och det är jag glad för. En gång skulle hon vara utan honom i typ 3 veckor... den sista veckan va en plåga!! ;) De är mycket roligare när hon precis har varit där.. gladare tjej får man leta efter. Mys. Detta innebär alltså att jag sticker hem till Matilda direkt efter skolan imon och kommer inte tbx förrän Lördag någon gång. Awesome.

Nu tänkte jag hoppa ner i sängen.. eller jag ligger redan i sängen.. och katten ligger på min rygg. Kvävs snart, hon är tung!! En liten jättekatt (hur nu det går ihop..).
Aja, Godnatt♥

När varje dag känns likadan och när det skymmer över stan och när du drömmer, Kom ihåg mig då


Oj va härligt de va att skriva av sig lite å lyssna på musik! Nu släpper jag det. Vi sätter oss över hennes barnsliga fasoner. Vi ska inte sjunka lika lågt. Tjejer är så onödigt töntiga och jobbiga ibland. Krångliga. Jag tänker att nu släpper vi allt, vi hatar dig men vi behöver ju inte medvetet undvika varandra. Hallå.. går vi på lågstadiet helt plötsligt eller? Men hon får tjura om hon vill. Fine, I don't care.

Lyssnar på "gladare" musik. Just nu blir det lite Lasse, "kom ihåg mig" ist. Vi sjöng den i grundskolan och jag kommer fortfarande ihåg varenda ord. Coolt. Massa blandade känslor ida. Började bra, sen blev det katastrof, sen bara bättre och bättre, och vissa ögonblick.. BAM, I love life.
Älskar mina bundisar! Ni betyder mer än ni tror!

Jao, nu ska jag gå och duscha å sen plugga lite tyska och efter det hoppar jag ner i sängen. Är helt slut.
Ha det bäst!



Now there's nothing that can change the way I feel!!

Now there's nothing that can change the way I feel

Hold on, little girl
The end is soon to come

Sick of it all, Sick of it all
We will not follow
Sick of it all, Sick of it all
They don't understand how
Sick we are, Sick we are
Of this bottomless pit of lies!!

...

Nothing you tell yourself 
Will save us from the truth 

Screaming out 

Sick of it all!!

Klockren låt! Så bäst!

!


RSS 2.0