30 september 2010

Asså ja måste bara berätta va som hände igår när vi hade slutat skolan....
då stod ja och matilda vid mitt skåp, jag hade precis stängt de och dåå börjar vi snacka om ett tuggummi (konstigt samtalsämne, I know) men iaf så säger Matilda att de smakar konstigt och då säger jag att farmor hade köpt det till mig och felicia en gång, Matilda trodde att jag sa "han" (hur hon nu fick "köpt det en gång till oss" till "han") och medans jag skulle förklara för henne vad ja sa så kändes det som att mitt knä typ hoppade ur led och benen bara viker sig under mig och jag ramlar pladask ner på golvet, Matilda bara fullkomligt knäcker sig och börjar att gapskratta (fast det hörs ingen när hon skrattar för hon kvävs nästan, hehe) och jag skriker as högt för de gjorde så himla ont och skrattar galet mkt för de va så roligt (å de såg säkert helt sjukt ut när vi bara pratar lugnt och mitt i en mening skriker jag till och ramlar ner på golvet och börjar nästan gråta så mkt skrattar jag) hahaha, asså de va iaf grymt kul!

Tillbaka till ida, jag och Felicia va på stan en liten stund ida, jag köpte ett armband och en halsduk. Johanna joinade oss en stund också och sen träffade vi Håve, my och dessi lite. nu e jag såklart hemma och har massa skolarbete att ta tag i. sovmorgon imon igen iaf, super skönt.



haha busigt



29 september 2010

hejsan bloggen!

red på stranden ida på Blitz me en kompis, super mysigt förutom att Blitz typ sjönk ner i mjuk sand :S usch trodde typ att ja skulle dö men det var inte så mkt som tur va.
hm... annars har jag inte gjort så mkt ida, hade ju  debatten i skolan, hehe gick väll typ sådär bra x) hatar att debatera inför hela klassen, e de bara mina närmsta vänner då jäklar så snackar ja på, hehe de kan nog vissa intyga ^^

börjar halv 11 imon, såå himla skönt med sovmorgon!




har bestämt mig för att jag ska lära mig att spela gitarr, hehe men d kmr nog inte gå sådär "välldans" bra för ja e typ sämst på gitarr, har förlånga naglar så d blir till att fila ner dem ytteligare lite :P (visst e de riktigt fina plåster som Tom har på kepsen, haha)




28 september 2010

hejsan bloggen!

sitter här och fryser och dricker varm choklad, ska gå å lägga mig typ nu,
inte mkt att säga om ida faktiskt,
en vanlig da i mitt vanliga liv, 
riktigt tråkigt när jag tänker efter,
vem vill ha ett helt "vanligt" liv,
och vem bestämmer vad som är "vanligt"?
hmmm...

 
 

såhär kan man ju göra om man vill.... haha dom e för söta ♥ 

skola imon då, har debatt, så jäkla lamt! hehe de blir nog Amanda som får snacka mest x) hehe

asså ja e för trött för att blogga, därav detta knas inlägget, aja godnatt ♥


27 september 2010



hejsan, fy fan va trött ja e!!!!!
kan inte rida ida heller så d blir till att longera honom ida me. Jag somnar typ snart för ja e så grymt trött och känner mig inte så bra. (håller kanske på att bli sjuk :S)
Min katt e helt cp och försöker att krypa under mitt täcke och även gå på tangentbordet (sitter med den bärbara datorn i sängen), just nu har hon krypit under täcket och ligger där och spinner.



ny header

hej, ny header nu, världens sötaste bild i den. är faktiskt nöjd me den men kmr säkert byta snart igen iallafall:P
ska gå å äta glass nu. MUMMMMS ILOVE GLASS!




26 september 2010



hallo!

har varit och fodrat hästarna ida vid halv 8, mockade också HELA hagen, haha känner mig duktig!
Ida så ska ja städa (ja kom bara halvvägs me de igår :P) och plugga (det gick inte så bra att göra de igår heller *host*)

JA VILL TILL STAN!!! måste köpa nya saker :P höhö






Linkin Park, Numb
superbra låt, lyssna!


25 september 2010



hejsan nu e ja hemma...
eller jag kom hem typ för 3 timmar sedan :P
ska städa å plugga snart.... höhö, å sen ska ner till Blitziz men jag kan inte rida för jag kan inte ha hjälmen på mig för då trycker den på de nya hålet i örat och då gör de så ont så jag håller på att dö!!
ja e trött ida för vi va typ ute och gick me Newton (louises hund) igår i lite mer än 1 timme och sen kollade vi typ på film, sen upp ganska tidigt. hehe
ville egentligen åka till stan ida men ja hinner inte :S
tråkigt, men får göra d en annan da.

Imon e de fodring och utsläpp i stallet...........
shit ja HATAR att behöva gå upp tidigt, speciellt när det är sista dan på helgen och det är skola nästa da.
men ja får lida i tystnaden då (om de går ;))


24 september 2010

jiha, nytt hål i örat ida, där uppe, superfint blev de, kanske kmr det en bild någon gång :P men nu ska ja sluta att plåga mig med fler hål ;)

ska ha en liten sleep over hos Louise ida så ja ska dit snart, längesedan jag hittade på nått me henne så d ska bli kul.

men först så måste jag bara städa och packa... och lägga in ett ubergulligt klipp på Tom, haha dör varje gång!



Girl; "Tom can you, "I love you Ludo" ?
Tom; "I love you, I love you..what?!"
Girl; "Ludo, LUDO!"
Tom; But I don't love Ludo, so I can't say it
Girl; * desperate* "Please, please!"
Tom; "Who is Ludo? Maybe that's an ugly man!"
Girl; "No, no! That's my friend!"
[silence]
Girl; Hi Gustav
Gustav; hi...

super kul.. haha jag har dålig humor, ja vet x)

(matilda hoppas du gillade d ;)) 



Ich liebe!!



SÖTAST HELT KLART!

22 september 2010

hejsan bloggen!

ida så va vi i badhuset me skolan och simmade :S öh... inte kul,  för enformigt hehe
just nu har jag PANIK för jag har typ inte hunnit plugga någonting och vi har historia prov på fredag som sagt och jag fattar ingenting :P ja e väldigt bra på att skuta saker framför mig... men jag måste ta tag ordentligt i de nu, massor som ska göras.







                 

20 september 2010

hallo!

igår fixade ja nya naglar (målade mina :P), svarta såklart och satte lite stenar på tummnaglarna och ringfingernaglarna, fin fint.



Stenarna sitter likadant på ringfingrarna

nu e de bara plugg, plugg och ännu mera plugg......
har ju historiaprov + typ 1000 saker till.....
suck.

felicia e i stallet nu men när hon kommer hem så ska vi laga mat (pasta och pastasås blir de) och sen ska vi kolla på en film å bara mysa i detta tråkiga väder (det regnar och e mulet, bra plugg - och film väder)


ny spellista



hej!

har fixat en ny spellista med alla låtarna från Humanoid City Tour. haha va tvungen att välja ett sånt "tema" på spellistan för annars kan jag inte bestämma mig och tar då alla låtar som de någonsin har gjort och det blir väldigt jobbigt^^ och detta e ju sjukt bra (precis som allt annat som dom har gjort! hehe :P)

fan också att inte jag kunde gå på den :(( för när Tokio Hotel kom till sverige så åkte vi till USA.... men nästa gång då jäklar...... ;D 




19 september 2010

hejsan!

åkte till pownin tidigt ida å sen va de hem och plugga direkt.....
tog en liten paus i pluggandet nu, skönt för de e så himla tråkigt, ja kommer inte ihåg något av de jag läser. när jag börjar på nästa sida i historiaboken så har jag redan glömt vad den förra handlade om, bristande intresse antar jag ;) hehe.

Helt sjukt tycker jag... man går först i grundskolan och jobbar stenhårt för att få bra betyg så man sedan kan komma in på ett bra gymnasium, där man får jobba sten hårt för att få bra betyg så att man kan komma in på en bra högskola, där får man jobba stenhårt för att få bra betyg så man kan få ett bra jobb, där får man jobba stenhårt för att få behålla jobbet och SEN när man blir gammal och ändå inte orkar hitta på något skoj DÅ får man ledigt, å sen dör man...... kul liv??
det är ju nu när man är pigg och glad som man borde få vara ledig och hitta på massa kul.....

 

min frukost imorse... två frallor och varm choklad....mmmm

ska återgå till pluggandet snart (orkar inte x) haha så jävla lat ja e)



ny design

hejsan har fixat en ny design till min blogg och även ändrat några små saker, fint?
nu måste jag gå å lägga mig för jag e så trött att jag snart somnar över datorn....
och imon så har jag MASSOR att göra, har ju historia prov på fredag och jag fattar ingenting och kommer inte ihåg något alls, sen har ja ju Blizis imon me å massa massa mer.
ska borsta tänderna och byta om sen hoppar jag ner i sängen. Godnatt ♥

  

så underbart fina! kärlek♥




Hahaha det behövs inga ord....






















18 september 2010

hejsan ny duschad Sara här x)

som sagt duschade ja för en stund sedan, riktigt skönt asså! men blir jättepigg.

Det gick faktiskt bra hos osteopaten me Bebis, han hade en muskelbristning i bogen som va jättevanlig och en "lårkaka" på ena sidan av baken (antagligen har han ramlat och slagit sig i hagen innan vi fick honom, alltså typ för mer änn 1 år sedan, det kan sitta så länge). men med massage och stretching så försvinner det och han kmr bli super. han hade även tryckt ihop två ryggkotor pga detta och så va d något mer men med mitt "guldfiskminne" så kmr jag såklart inte ihåg vad de va ^^ men osteopaten rättade iaf till de, men ska ändå på ett återbesök. Åt kvällsmat inne t transporten från McDonald's. Blitz åt upp sitt hö betydligt fortare änn jag åt upp min mat så han försökte fjäska till sig lite pomfrites, McDonald's är VERKLIGEN inte mitt första val när det gäller mat men vi höll typ på att dö av hunger så vi hade inte mkt val :P

här hemma är det ju typ storm ute :S inge kul vädet alls, men det passar ganska bra ida för ida ska ja bra städa, plugga och softa ;D 

 

våran utsikt...McDonald's ;) 


 

påväg :D

tjo.. nu e vi påväg till osteopaten. ska bli kul.
Blitz står där bak i släpet <3




15 september 2010

hej, shit va skönt att vara ledig ida! hr precis ätit pannkakor som ja gjorde :P d blev typ både frukost och middag på samma gång lixom. jättegott, d va jättelängesedan jag åt pannkakor.

ska gör llite skolsaker nu å sen bär d av till kungsbacka me Blitz. ja e lite nervös faktiskt.

ses ♥


14 september 2010

omg va skönt jag e ledig imon!
shit jag behöver verkligen de, vi ska me Blitz till osteopaten för att han ska kolla blitz lite d e därför ja å Felicia e lediga :) jippi.

Blitz va galen när ja red han igår, haha dampade lite på travbanan (skulle konditionsträna honom lite där) både ja och Blitz va helt dränkta i svett, Blitz va kanske lite värre än ja ;) d rann bokstavligt talat från honom. han va grymt stark fast jag hade pelhambettet på honom.

men grymt kul va d iaf :D



nu ska jag plugga :( har historia prov, matte prov å mkt mkt mer....


hemma

hemma nu, skönt ja e jättetrött så ja ska bara plugga klart sen hoppar ja ner i sängen

godnatt ♥




12 september 2010

hallo.. hema igen
ska kolla runt lite på datorn nu å sen ska ja göra skolarbete
ja har massor som måste göras :S

ska till Andy ikväll för han fyller 24 :)



11 september 2010

hejsan..

har precis duschat klart nu (kom hem från stallet för en liten stund sedan, Blitz fick vila pga regn :()
så nu e d bara att byta om och packa och sen sticker ja å Felicia till Matilda.
men ja vet inte va ja ska ha på mig, höhö
nej ja slänger väll bara på mig första bästa ;)
 kommer inte hem fören imon någon gång.
bloggar mer då



ja vill ha en macbook så d får bli en liten bild på Apple från när vi va i New York


10 september 2010

hejsan...

tråkiga gäster här....
gör inte så mkt just nu utom att mummsa på lite godis, kolla runt lite på datorn, chattar lite å försöker "väcka/återuppliva" min mobil :P
inge roligt här just nu vill ha sällskap!
KOM!
så hiiiimla seg da i skolan ida, grymt skoön me helg nu! d behöver ja.

Bildbrist...
 

9 september 2010

OMG va trött ja va i skolan ida! höll typ på att dö...
har varit hos Blitzen ida me, mysigt, red markarbete i padocken, superduktig.
måste bara överleva imon i skolan me å sen e d HELG!! jippie!
imon kmr "tråkiga" gäster men i övermorgon så blir d andra grejer..
då ska vi till matilisen å typ sova över mm. Thanida me ^^

kul kul men nu måste ja snart gå å lägga mig för jag somnar nästan :P

ses ♥




8 september 2010

hejsan

har inte gjort mkt mer än att ha varit i skolan ida
 tänkte städa endel nu sen göra historialäxan och sist men inte minst laga mat till mig och Felicia.

måste bra säga grattis till söta gustav som fyller 22 ida <3 ^^ grattis grattis.



just nu har ja as hög musik på (tokio hotel såklart ;) och springer runt i huste å städar ^^)


7 september 2010

hejsan ja har inte gjort så mkt ida varit i skolan å sen stallet...
haha ja matilda d va super kul att vara me dig på Italienskan ida x)
just nu kollar jag runt lite på fronter
börjar tidigt imon :((
måste gå och lägga mig snart annars kmr jag aldrig orka upp imon :P




6 september 2010


klar med idrottsläxan nu, skönt!
lyssnar på Tokio Hotel nu såklart, såå bra!
ska försöka gå och lägga mig tidigt ida för jag e jättetrött
vet inte om ja har tyska imon för läraren va sjuk ida men måste ändå åka till skolan så jag e där 8 imon ifall hon e där, suck...
å jag har håltimme imon me... ska nog höra me johanna eller matilda om ja kan vara me på franskan eller italienskan bara för att jag har tråkigt höhö :P




[über] söt gris

titta villken [über] söt grisekno som ja fick av Thanida när hon kom hem från Thailand :D såå söt!!

tack, tack, tack!





ska skriva värsta idrottsuppgiften till skolan nu :S lamt!



 
finaste <3


5 september 2010

Asså shit ja har fått värsta "dillen" på tokio hotels monsoon igen! lyssnar på den typ 24/7 nu :P
här kmr den:



e den inte GRYMT BRA!?!

ida red ja ut på klätterbacken och slingan på blitz me frida som har cola, blitz va helt crazy somvanligt haha han va galen igår när ja red på åkern också x) men ja älskar d, super kul!

jaha då va d skola imon....hehe har läxor till imon som ja måsre ta tag i NU....


hemma

nu e ja hemma igen, har klippt mig och tagit fler hål i öronom så nu har jag 3 i de ena och 2 i de andra x)
klippte upp mitt hår MKT! d blev tunt tycker jag men frisören sa att hon kunde klippa mer, hehe hon sa att ja hade grymt tjockt hår ^^ klippte även endel på längden för d va väldigt slitet. men ja tycker att d blev jättebra

å shit the same för håret växer ju lixom ut igen :P

d kommer kanske bilder sen men kameran hade inget batteri nu så ja kunde inte ta någon bild.

just nu ligger jag här och gosar med min mysiga "kisemise", ska gör no läxan snart.....




jippie!!!

heeej!

GRATTIS!!!!
måste man såga till världens sötaste och bästa tvillingar (efter mig och Felicia såklart ;)) som fyller 21 år ida, Grattis, grattis till Bill och Tom Kaulitz! (från Tokio Hotel)

men grattis måste man säga ennu en gång till Tokio Hotel killarna för dom va nämligen nominerade till rockbjörnen i kategorin årets bästa konsert och årets bästa utlänska låt ida och....... dom vann BÅDA :D grattis, grattis.



imon ska jag klippa mig och ta fler hål i öronen :) kul kul!


RSS 2.0