We'll walk this road together, through the storm


Hallo Leute!

Ida kmr Matilda hit, vi ska sova över och "fira nyår", underbart. Men först så måste ja städa lite, här e jättestökigt, orkar liksom inte städa, men de måste göras så de är lika bra att få de överstökat. Jag e ganska trött för ja va uppe till halv 6 igår å vaknade 12 ida, ja och Felicia kollade på BONES, tiden går så fort då, ville inte vara uppe så länge egentligen, trodde typ klockan va 2 elle ngt. Idag är sista dan på 2010, tråkigt men nu kmr ett nytt år med nya möjligheter, och då SKA jag se Tokio Hotel live, de va ju såå passande att vi åkte till USA när dom kom till Sverige :(, usch va sur ja va, ville vända ^^ hehe, men va hade as kul i USA och jag ska absolut åka tbx.
Btw, bilden e gjord av mig å ja älskar den, han e såå fin.

I love you so much I can barely breathe!
You are a dream, to good to be true!
I'll give up everything just to find you!

I love you so much I can barely breathe


HEY DU!

Kom precis hem från stallet, känner mig duktig för ja red honom, masserade honom, borstade/fixade honom, gosade me honom och fixade alla saker till honom. Linn va väldigt teknisk i stallet ida, hon lyckades få radion att dö när hon skulle höja volymen och de tog typ 10 min innan hon fick igång den, haha ja skrattade så ja höll på att kvävas.  ^^
Jag vill ha vår nu så jag kan ut och hoppa med Blitz, längtar så enormt mkt efter att hoppa och kunna rida som vanligt, kollade på några filmer från några tävlingar på mig och Blitz, å shit va jag saknar de.
Ska snart hoppa in i duschen men först måste jag gå och köra lite bilspel på tv:n me Felicia och pappa, dom har tjuvstartat utan mig.
Btw, scary att det är sista dan på 2010 imon.

Well that's all right because I like the way it hurts...



Hejsan, ska sticka till stallet nu.
Tänkte bara lägga in denna låten, den är grymt bra!
Detta är chipmunk versionen, tyckte den va så söt så ja va bara tvungen att länka ^^

It's true, we're all a little insane... ;)


Tänkte att jag skulle klara mig en dag på lovet helt utan godis å sötsaker och hade tänkt att de skulle vara ida. Asså de måste ju liksom gå, en ynka liten dag, och jag har klarat de... ända fram tills för typ 10 min sen, nu ligger de godispapper över hela mitt rum och jag har en hög godis jämte mig som säger "ÄT MIG!", oj så bra de gick.... ;). Aja du lever faktiskt bara en gång!

Mamma och pappa kom precis hem, å dom hade hyrt filmer, jiha! En av dom va en "katastroffilm", "The storm" hette den. Katastroffilmer e ju såå mysiga. Vi ska kolla på den på väggen däruppe sen.... å då blir de antagligen ännu mer gnottis för min del, oppsi ^^

I lose my mind and you just stand there and stare as my world divides..

(Härlig bild♥)

Hallo!
Mamma och pappa är på "utflykt" å jag och Felicia är hemma, Emma tar hand om powniin ida så vi är helt lediga ida, skönt. Ida ska jag städa, duscha å lite sånt "mysigt" ;).
To be continued...

Running through the monsoon, beyond the world, through the end of time♥

You're unstoppable...



Asså kolla in denna videon! Den är helt underbar! Har nog lagt in den typ en miljon ggr men den är lika härlig varje gång man kollar på den, han är ju helt underbar här, klippen är såå söta och passar (precis som i Tomiis video) in helt perfekt! sååå otroligt söt... ♥

Btw, mamma somnade framför filmen (somvanligt) men hon är fast besluten att hon såg jättemkt av filmen, fast hon har en miljon frågor, och säger att den va dålig för hon fattade den inte, å alla andra fattade utom hon.... hon är hopplös ;)

You're in the air, you're everywhere



Hejhopp!

Sorry för EXTREMT dålig uppdatering ida...... :( har helt enkelt inte hunnit.
Kom precis hem från min ÄLSKADE lilla pownii, han fick vila ida me för ja har varit på stan ida med Pappi och Felicia. Vi skulle byta Humanoid City Live DVDn till Schrei DVDn för vi hade redan Humanoid DVDn, den fanns inte hemma så vi fick beställa den, sedan fick jag med mig 2 super fina ringar me mig hem (eller de va typ 5 små lösa ringar i den ena och 3 i den andra), å justde vi köpte en present till Matildisen också men jag kan inte säga va de e ;) sedan såg vi en kille (jag höll på att dö av skratt när jag så detta) ...vet ni vad han hade sina solglasögon???... upp och ner i nacken, hahaha de såg helt sjukt ut x)

Jag måste bara få kräkas lite på dom i stallet, på tavlan så står det att man måste vända spannen i hagen upp och ner för vattnet fryser ute nu och annars kan inte morgonutsläpparen fylla på nytt vatten, när jag kommer till min hage så tänker jag å va bra Lotta (som också har sin häst i den hagen) måste ha tömt spannen, men nej, när jag känner på den så är den stenhård.... då har hon inte tömt ut isklumpen ur spannen utan bara vänt den upp och ner (asså nu snackar vi VÄRSTA STORA isklumpen, spannen va bottenfrusen och nästan helt full) de tog typ 10 min att få ut klumpen, hoppade som en galning på spannen :P, vissa människor tar saker alldeles för bokstavligt.

Nu ska jag trycka i mig lite vanlig mat och sen ska vi kolla på Inception på väggen där uppe och äta cheescake (den frysta, de blir ju någon glassliknande variant), mammas cheescake är helt amazing, jag kan äta hur mkt som helst. När jag tänker efter så älskar jag typ frysta saker, frysta småkakor, GLASS!, cheescake, klad-och-klet-muffins (ska ätas frysta enligt receptet) osv :P, hehe ganska konstigt egentligen.


Kan inte hjälpa att jag älskar denna videon, den är såå klockren, helt perfekt, såå fin ♥, alla klippen på Tomii är så extremt söta och passar in helt perfekt, MÅSTE ses!


Unendlichkeit


Let's go with a smile into the end...


Hejsan...

Jag har lite sådär allmänt tråkigt ida, vet inte riktigt vad jag ska göra, men jag har lust att hitta på ngt riktigt busigt ^^, jag känner mig ganska osocial här vid min dator så jag vill träffa massor av roliga människor och hitta på ngt busigt, de brukar ju alltid få mig på ett riktigt galet skratthumör och de är ju bara såå kul. Speciellt när jag träffar Matilda, och en gång när vi låg på köksgolvet i en hög och bara dog av skratt, man kan inte andas och så fort man bara får ögonkontakt i en halv sekund så fullkomligt dör man igen, haha jag skrattar bara jag tänker på de, å sen när vi låg där och skrattade så mkt så vi inte kommer upp igen för man blir helt lealös i kroppen så kommer typ in någon i köket och då skrattar man ännu mer! Det blir värsta kedjereaktionen, har jag väl börjat skratta så kan jag typ inte sluta, tillsist vet man inte varför man skrattar. Får se vad ja hittar på ;)....

When I close my eyes it's you I see

(Detta är absolut en av dom finaste tatueringarna jag vet)

HEJ!

Kom precis hem från stallet, det är sååå mysigt att vara i stallet sen på kvällen helt själv, å när man går in i boxen hos Blitz så kommer han genast fram och letar runt fickorna med sin stora varma mule efter godis ♥, älskar min häst så enormt mkt, kan stå och gosa med honom i evigheter.
Jag ska snart hoppa in i duschen och sen hoppas jag att det kommer någon spännande film/serie eller ngt på tv. Jag är riktigt sugen på att de en spännande deckare, thriller, "katastroffilm" eller ngt liknande å bara mysa, kanske Inception (igen), Flightplan (såg den för för någon dag sen och den är jättebra), The day after tomorrow, eller kanske någon Beck film. Aja, får se hur de blir :D


I've been waiting here so long, for something to live and die for...



So manny things inside, that are just like you, are taking over...


Make them know that you care

Hejsan!

Mammas släkt är här... inte kul
Vi har precis ätit och nu vill jag åka ner till min lilla prins men ne, ja måste typ vänta över en timme till, hur ska jag stå ut?? Komm und rette mich! Har iaf hittat en till godis sort som ja älskar! (okej jag älskar allt godis!! men men) Typ någon choklad och mint sak, hehe äter dom helatiden.
Hjälper Felicia me hennes design till hennes blogg nu...
To be continued...

We felt sense of tears pouring down...

(My eye)

Hallo leute!

Kollade precis på Inception, riktigt bra film, ibland va de svårt att hänga med om de var verklighet eller en dröm, lite scary de där me vad som är dröm och vad som är verklighet, man kan ju faktiskt inte veta säkert,  för för att veta så måste man ju dö, fast om de va verkligheten så är man ju död och då kan man ju ändå inte veta........ okej de blev bara krångligt, detta är verkligheten punkt slut. ;)
Fick iaf massor av braiga julklappar igår, massor av Tokio Hotel skivor/dvd:er (t.ex Best of TH deluxe albumet och live dvd:erna och olika TH skivor) , massor av goooodis, och lite kläder/smycken/pengar/ HOPE bokstäver till rummet och lite annat gosigt :D.
Resten av dagen ska jag nog städa upp lite på rummet, alla julklappar ligger i en hög på golvet, och sen bara lata mig (precis som typ alla andra dagar på lovet :P) och imon ska jag försöka övertala Felicia att tolka Blitz med mig, nu är det lagom mkt snö på åkern, kmr de mer så typ plogar man upp all snön i ansiktet å de är lite små jobbigt ;)

Make some noise,
here and now,
to the world,
for all the things you belive in
NOISE

Merry Christmas!

("lilla Blitzen" förra julen)
Hejsan!

God Jul, eller Happy Christmas som Bill säger t.ex. här, haha kan man säga så??? Visst säger man väll Merry Christmas isåfall. x)

Vet ni... det bästa me julen är nog den där lilla "hackspett-fågel-saken" i Kalle Anka, den är ju bara sååå underbar, haha helt klockren!
Jag känner mig extremt färgglad ida, vet ni va jag har på mig??, jeans, svart linne och svart långärmad tröja å lite ringar/armband å sånt. Visst va jag färgglad, hela min garderob består inprincip av svarta och gråa kläder och jeans, men jag trivs inte i färgglada kläder så..., fast jag har typ en mintfärgad t-skirt som jag fick i födelsedagspresent, de är nog den tröjan som har mest färg å den är super fiiin.
Har ganska bråttom nu för jag ska hinna fixa mig lite och jag måste hinna städa mitt rum för ja har lyckats "tappa" typ 20 filtar och 50 kuddar på golvet när ja och Felicia kollade på Bones x) Hoppsan...

Loneliness hurts

Hejsan
Vaknade typ 12 ida, de värsta jag vet är när mamma eller pappa kommer in i rummet och försöker väcka mig på mitt jullov när jag har varit vaken till halv 5, jag har absolut inget tålamod då, å de blir inte bättre av att min morgonpigga tvillingsyster kommer in och hoppar i min säng. Och dessutom försökte min ena katt sova I MITT ANSIKTE inatt, jag fattar inte, han lägger sig i mitt ansikte och börjar spinna, asså jag kvävs ju :P, puttade ner honom typ 10 ggr innan han fattade och la sig på mina ben ist. Han kan vara lite för närgången ibland ;)
Imon är de julafton, helt galet för de känns typ som november, har iaf köpt en julklapp till Blitz, hästgodis, förvånande va ;) Har ingen pownii ida heller (men 2 st imon) så nu får ja ta och hitta på ngt, kan ju inte sitta här hela dan, även fast de skulle vara väldigt chill, och de lutar nog väldigt mkt åt att de blir så ändå...

(Jag måste bara berätta att min andra katt hoppar in i braskaminen varje gång vi ska tända en brasa, jag berättar de för hon gjorde de för typ 2 sek sen, vi får dra ut henne därifrån, hon vill nog bli en skrumpen kolbit...^^)

Lyssnar på Numb med Linkin Park nu, riktigt bra låt.

Heaven or Hell???



Jag måste bara påpeka att Amy Lee i Evanecsence sjunger helt amazing och när jag ändå är igång så kan jag ju passa på att säga att tjejen i Crucified Babara också sjunger grymt bra, asså är det bara typ ja som tkr att denna låten är jättebra? Hittade den på youtube och det är den enda som jag tyckte om i melodifestivalen, alla låtar är alltid såå dåliga där men denna va riktigt bra, fast ja kollar aldrig på melodifestivalen så...
Jag och Felicia har iaf bakat chokladkola nu och vi ska kolla på Bones (fast INTE till typ halv 5 som igår!) och såklart äta kolan, om Felicia blir klar med att duscha snart :P hon kan vara riktigt seg ibland, tro mig...

Behind the stars, behind the moon...

You're in the air, you’re everywhere...

Uppdatering kl 4.00: Fuck life... de blev typ lika sent...
Ska borsta tänderna nu, Godnatt♥

Såå fina...

(asså kolla in Tomii, lite ögongodis... de leendet e ju bara "übergulligt", han skiner ju som en liten sol ^^)

Har precis kommit hem från stallet och konstaterat att jag vill ha sommar NU!!! E såå trött på den kalla vintern. Vintern kan verkligen vara jättemysig ibland men just nu är jag bara så trött på den, fick nog av all snön förra vintern å de kmr räcka länge.
Jag och Frida vill flytta till typ Hawaii tsm ist. De går ju typ inte att rida någonstans här, bara lite på åkern eller i ridhus, men de e så jävla kallt att man tappar känslen i hela ansiktet, fingrarna, tårna och benen fast jag har fyra lager byxor på mig, tjocka vantar, halsduk, och jättetjocka skor....  Ne nu ska jag ta en VARM dusch ;)

Adorable...




Vi har aldrig sett Tokio Hotel såhär. Under deras tredagarsperiod i Tokyo visade killarna sig själva åter igen på en helt annan sida. Vid deras ankomst hade han fortfarande förvånansvärt lik stil som sin bror Tom. Bill visade sin nya stil senare med ny frisyr, kortklippta sidor och tuperat håret i mitten. Och inte bara det även tonen mellan bröderna är annorlunda. Båda svär så mycket de kan under tiden de signerar autografer.

Bill: Psh!
Tom: Sluta babbla, eller så kommer jag ge dig en smäll! Bill jag har inte signerat där någonstans, du har ändrat korten...
Bill: Tom, du måste lägga dem här nere åt mig! Är du dum, eller?
Tom: Du har en skruv lös kille...
Bill: Du har bara lagt ner dem här åt mig!
Tom: Har jag inte, de var inte till dig!
[...]
Tom: Bara kolla på detta!
Bill: Tom, jag har gjort dessa! Säg mig, är jag galen? Du har lagt dem där åt mig!
Tom: Här, ja och varför har du inte signerat dem när jag har lagt dem där åt dig? Du saknas här!
Bill: Åh, jag?
Tom: Nu?

Och när de är i full gång avslöjar de också några gamla historier...
Bill och Tom: Det var 2005! Eller kanske 2006...
Georg: Helt klart 2006.
Tom: Och då var kära Georg kär i Kelly Clarkson! Bara erkänn det! Jag har också erkänt att jag en gång i tiden tyckte att Angelina Jolie var söt.
Georg (till Bill): Jag undrar varför du la dig i - du ville k*****a Britney Spears!
Bill: Så? Bättre än Gülcan, Georg!
Tom: Gülcan! Eller Collien!
Tom: Eller när vi kissade i Georgs flaska och han drack ur den efteråt. Åh, vet han inte ens om det?
Bill: Upps...

Men efteråt kunde killarna kontrollera sig själva igen. Vid lunch hade de fred.
Bill: Skål för Tokio Hotel i Tokyo Hotel!

Engelsk översättning av TH info
Svensk översättning av Schwarz.blogg.se

Dom är ju bara såå roliga, haha underbara killar!
Älskar verkligen att se dom avslappnade och skratta.
Jag trodde att jag skulle dö när jag såg denna videon.
Men ja känner igen det där tvilling snacket,
haha jag och Felicia är också *host* jättertrevliga *host* mot varandra ibland ;)

I hate to be alone!

Hejsan
Vaknade typ 12, de är såå skönt att kunna sova hur länge man vill nu när det är lov.
Vet inte vad jag ska göra idag, Felicia är i stallet så nu är jag ensam hemma.
Men de är ju snart julafton iaf, mysigt, vi tog in och klädde granen och sånt igår, och jag vill baka julgodis (eller ja snarare äta julgodis ;)). Nu ska jag kolla på Humanoid City Live...

This is for all the people we love, for all the people we can't live without.
And I'm pretty sure everyone have one special person out there.
We are all human beings and we are not meant to be alone.
for all the people we love, for all the people we can't live without, I'm pretty sure everyone have one special person out there.
we are all human beings and we are not meant to be alone.

You're always on my mind...


You're not just anyone...

Hej
Har precis kommit hem från stallet, skrittade barbacka på åkern med Haddy å Sheriffen. Hon höll typ på att ramla av 2 ggr ;)
Johanna, Amanda och Matilda åkte typ hem för ca 3 timmar sen. De va super kul att ha dom här, Amanda blev typ helt förälskad i min katt å jag och Johanna höll på att DÖ av skratt när vi fick för oss att vi skulle gå ut i denna jävla kylan, och det blev inte bättra av att jag typ ramlade över henne ner i snön (bara för att mina knän typ viker sig när jag skrattar :P). Sen kollade vi på Bones eftersom Thanida hade glömt filmerna här. Och sen låg vi typ och snackade till 5, de va bara Amanda som slocknade mkt tidigare. Mkt intressant kväll ;)
Nu ska jag gå och duscha.

The pain of love will last forever...

Nu är Johanna, Amanda och Matilda här♥
To be continued...

Ready, Set, Go...


HEEEJ!!

Thanida och Matida är här nu och jag har fått typ världens bästa presenter av mina underbara små vänner, t.ex. Humanoid City DVD:n OMG!!! nu saknas bara Zimmer DVD:n och Schrei DVD:n :P
De va lite komiskt för när dom kom så satt jag och Felicia på övervåningen och kollade på Humanoid City turnen på internet (ready set go) på väggen med projektor och högtalare och spelade så högt att det hördes ut, dessutom såg dom de igenom fönsterpartierna, ikväll kommer det spelas Tokio Hotel så de hörs i hela Gullbrandstorp.
Nu ska vi laga mat, de blir en laxrätt, supergod! Och sen ikväll ska vi kolla på Bones där uppe, och imon kommer Johanna, Amanda och Matilda (igen).
Ska springa och hjälpa dom med maten nu.

I promise you right now,
I'll never let you down...♥

"Wenn du Lust hast, komm vorbei…"

HEJ!
Har precis bakat muffins och lyssnat/lyssnar på "Mädchen aus dem all"......så jävla söta!♥
Nu ska jag fortsätta att städa mitt rum och sen ska jag ner till stallet.

Tokio Hotel history, Humanoid

Tokio Hotel tv History part 4 Humanoid (2009)
KÄRLEK!♥
Älskar när dom praratar om "the burn skin" ;)



See the world behind my wall...




Hejsan!
Jag har märkt att jag typ alltid skriven "Hejsan" i bloggen :P
Aja, ida åkte jag buss med Felicia till skolan vilket innebar att jag kom 2 timma förtidigt, men jag och Amanda satt och spelade ett super kul spel på min mobil, haha asså vi blev typ helt beroende, de va mest hon som spelade för jag älskar att kolla på andra som spelar. Vi fick typ värsta adrenalinkicken och skrek helatiden när vi misslyckades ;) Sen hade vi en mysig fika me klassen och sen kollade vi på en galen julshow i Galaxen, den va sjukt rolig men vissa saker va ganska överdrivna och blev typ bara "töntig roligt" fast de inte va meningen, men vi hade iaf kul.
Nu ska jag städa mitt rum, men hallå liksom... de va ju inte alls längesen jag gjorde de, med de ser faktiskt bokstavligt talat ut som om en bomb har ramlat mer här. Suck, Thanida och Matilda kmr imon och då kan de ju inte se ut såhär, och sen hatar jag när de är såhär stökigt, ja blir typ jättetrött då.



Remember...
I'm always by your side



You are always on my mind, You're the one I'm living for...

Hejsan!
kom precis hem från skolan, Micke lät oss faktiskt sluta halv 12 istället för tio i 12, shit asså det är Micke vi snackar om, han drar ju typ alltid över 20 min på lektionen istället. Men de va ändå ingen god mat i skolan ida, de va risgrynsgröt... jag gillar inte gröt men fick trycka i mig lite ändå för att inte dö av hunger :/. Ska till hästen sen men lat som jag är så tänker jag inte rida i detta vädret utan bara massera honom och mysa. Nu ska jag fortsätta att kolla runt på datorn och gosa me en av mina katter, den tjocka och svarta faktiskt, förvånande? ;)
Lyssnar på NOISE... så jävla bra.

Uppdatering:

Nu har jag skottat hela uppfarten, pappa har ju brutit tån så han kunde inte skotta, min mamma e totalt värdelös på sånna saker och min tvillingsyster bara allmänt lat ;) Pappa haltar runt i huset och tycker synd om sig själv (visst de är faktiskt synd om honom, när jag hade stukat lilltån när jag va typ 8 så kunde jag knappt gå :P) Men asså det finns människor som har det betydligt värre, t.ex. en tjej i skolan har bara ett ben, säger man de så blir han genast tyst, hans tå kmr ju liksom växa ihop igen.

Jag kan även meddela att min pappa och min syster är riktigt roliga ibland, dom har fått för sig att dom ska använda förkortningar till allt och då menar jag inte t.ex. kmr till kommer, utan nu när dom ska äta kladdkaka så säger dom såhär;

Pappa: vill du ha grädd?
Felicia: Nej jag orkar inte visp.

och dom säger hämt istället för hämta och massa sånna saker, de låter så himla roligt x)


When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for a while
Cause boy you're amazing
Just the way you are

Look into my eyes...


HEJSAN!!!
Har ingen häst ida så jag ligger i soffan och chillar och kollar runt om det har hänt något skoj i "cyberspace", och lyssna såklart på Tokio Hotel (just nu är det Automatic acoustic :P jag har faktiskt lyckats få Johanna att tycka om den lite, men jag jobbar på de. E lite glad att Matilda och Felicia har börjat lyssna på Justin för då får jag Johanna på min sida när jag säger att vi ABSOLUT ska lyssna på Tokio Hotel istället. Tja de e ju nått iaf)
Jag ska nog inte göra så mkt annat ida, har typ inga läxor elle så eftersom vi bara har historia imon, sen slutar vi. JIHA.
Min smarta syster satt med en skolgrej till kl 4 natten till ida!!!!! så hon va så trött att hon fick stanna hemma från skolan, tur att jag är den smarta av oss ;) haha, eller inte...
Lyssnar även på Ready, set, go från humanoid city turnen, såå bra! Gitarren är ju bara helt amazing.

All I need is you...♥



Tokio Hotel history, SCREAM

Tokio Hotel Tv History part 3
OMG!!!! Den BÄSTASTE TH-tiden ever!!!♥
Ready... set... GOOO...

And I'm like dying here...


Hejsan!
Känner mig lite allmänt seg ida, mkt som snurrar i huvudet! Hatar när det gör de, så jobbigt, vill liksom bara få ut allt...
Suck, aja skit samma, ska snart ner till min lilla bebis, tror inte att det blir någon ridning ida heller, de är ju så himla halt och hårt ute. Felicia lyssnar på lilla Justin i hennes rum, mamma på julmusik och jag försöker överrösta allt med underbar Tokio Hotel musik...
Scream

Scream, til you feel it
Scream, til you believe it
Scream, and when it hurts you
Scream it out loud
Back to zero, your time's about to come
Let them know you're not just anyone...





Idag är det ingen vanlig dag....

...för ida är det Saras födelsedag, hurra hurra hurra! ;)

Hej!
Jag kom precis hem från skolan, jag och Felicia fick sluta tidigare från tyskan eftersom vi fyller år ida. Underbart, jag hade håltimma från tjugo över 11 till halv 4. Nu ska jag äta Ben & Jerry glass, å sedan ska jag plugga, SEDAN. Först MÅSTE jag kolla på hela Zimmer 483 live dvdn! så sjukt bra.. (några av låtarna finns länkade till i inlägget "Wo sind eure hände?")
Imon ska vi ha någon konstig "julfest" på tyskan, chill.


I saw so many pretty faces before I saw you.
Now all I see is you!




How can I connect to you???


Hejsan!

Sitter och äter kokosnöt, mmmmm så gott.
Vaknade ida av att min lilla kompis Frida ringde och undrade när vi skulle till lynga och hoppa, men om ja ska vara ärlig så va jag nästan vaken, jag halvsov typ. Sedan så åkte jag ner och hoppade lite gymnastikövningar men Blitz på lynga med Emma och Frida, min lilla ponny va jätteduktig och de va grymt kul, fast jag fick styra in honom i väggen 3 gånger för han va alldeles för pigg och stark så jag kunde inte stanna honom, men de e kul. Jag älskar verkligen att hoppa med honom, man flyger verkligen över hinderna. Nu väntar MASSOR av läxor på mig, blä..... jag orkar verkligen inte, men en sista (stor) kraftansträngning bara och sen är det lov (jag har sovmorgon imon eftersom vi inte ska ha musik och de är ju alltid något ^^),  så nu ska jag ta tag i tyskan, svenskan, no och matten. Sedan har jag tänkt äta Ben & Jerry glass (som är så gott att man kan dö, jag skulle verkligen kunna leva på glass) och kolla lite på tv. Men först läxorna.....

Btw, nu är Tokio Hotel i Tokyo!!!!! finally!

Human connect to human
How can I connect to you???

Everything I ever known

Hejsan

Som typ alla vet så HATAR jag att vara me på bild men jag satt och lekte lite med min webbcam och alla effekterna på den och kunde inte låta bli att bjuda på denna freakade bilden på mig.

Aja har iaf gäster nu, Några i släkten är här, asså jag har nog världens roligaste släkt, jag höll på att dö av skratt innan när vi åt mat, t.ex. så har min ena kusin Daniel på 27 år hoppat ner för en balkong på en fest typ förra året och bröt av hela foten, och jag skojar inte den satt löst och smart som han är så tänkte han gå runt på stan sen med en "lös fot", GALET!!! , han har precis tagit ut skruvarna och då skojade vi såklart om de och sen är hans flickvän från Norge och så vi skojar massor om Norge, vi skojade om något som typ hette "fårpinnar" elle nått, haha jag vet inte ens vad de e men kul va de, och jag kan även berätta att Daniel brukar vissla på dom som går på gatan genom hans porttelefon, haha tänk hur dom  reagerar då, och vi pratar om typ tusen saker till. Min andra kusin, Andreas (24) har sin nya flickvän med, shit hon måste tro att vi e helt knäppa (fast vi e ju lite knäppa), hon skrattade så hon grät innan. Förra gången på våran födelsedag så eldade Daniel upp en servett som vi slängde ner på bilen av misstag, sedan skulle vi släcka den med läsk men fick tag i en tom läskflaska, haha grymt kul vi har! men ett gott skratt förlänger ju livet. Nu måste jag gå upp till dom igen.......

Perfect...


Hejsan!
Med tanke på bilden så måste jag bara säga att jag har typ en STOR kärlek till underarmar (från armbågen till fingertopparna) och händer! I'm strange, I know, men de e såå fint, vet inte varför jag tycker de men ja älskar de iallafall.

Aja, jiha firade min födelsedag lite imorse, asså jag fyller ju egentligen år på måndag med då är det ju skola :S. Jag fick en supersöt tröja, eyeliner, lite godis och min macbook (den blir julklapp också), men den kunde jag liksom inte vänta att öppna så den fick ja för typ 1,5 veckor sen x)
Nu ska jag byta om och äta gosig smet, mamma har precis bakat chokladkladdkaka med apelsinsmak och den har jättego smet...

Despicable me trailer

Måste se.....
Kolla 1.01, 1.33, 2.11, 2,27. haha dom absolut BÄSTA scenerna!

Ögongodis

Hejsan, jag är glad och flummig ida...... som typ alltid.....
Har precis duschat för ja har varit i stallet hos min lilla "Gosemosepokemon" häst (btw så finns de faktiskt en riktig katt som heter så, asså förlåt men vem fan döper sin katt till Gosemosepokemon???, jag vet faktiskt historien bakom namnet, det va barnen som skulle döpa katten och flickan ville att den skulle heta Gosemose och Killen Pokemon och då blev det en blandning istället. haha completely insane) Iallafall så skrittade ja bara lite barbacka i padocken med pollen ida och jobbade honom lite i form, mysigt.
Jaha nu e de helg igen, denna veckan har gått sjukt snabbt, väldigt skönt med helg men tro de eller ej jag saknar faktiskt skolan lite på helgerna, eller nej att säga att jag saknar skolan är helt fel snarare så saknar jag mina underbara kompisar i skolan, så nu blev de rätt. Men whatever, imon ska jag sova LÄNGE, hatar att gå upp tidigt på morgonen, jag är riktigt pigg på kvällen och riktigt trött på morgonen, så att sova länge de gillar vi ;).

Tokio Hotel history, Zimmer 483

Tokio Hotel TV history part 2 Zimmer 483 (2007) ♥
Typ den bästa Tokio Hotel tiden! I miss it sooo much!

Tokio Hotel history, SCHREI

Tokio Hotel TV history part 1, Schrei (2005) ♥

Humanoid

Hejsan
Ska städa mitt rum nu, gah. Jag e riktigt trött men de behövs verkligen.
To be continued...
Uppdatering:
Jiha, nu är rummet super rent, inte en enda dammtuss kvar ^^

HAHAHA

HAHAHAHAHAHAHA asså förlåt, jag har så grymt elak humor ibland, med denna är ju bara så rolig så att jag typ dör! Hon som filmar skriker ju typ "well done" när ungen flyger av, och han blir ju inte ledsen eller arg eller nått av att hästen typ gör allt för att han ska ramla av... Lite naiv va.... ^^
Men hästen är såå söt! Dom är ju jättesöta ihop.

Ich bin da, wenn du willst...

Hejsan allihopa!
Min ena katt har precis typ rivit sönder hela min arm för hon trodde att jag skulle kasta ut henne i kylan (vilket jag skulle men hon såg så ledsen ut så hon får nog vara inne i natt), hon sprang och gömde sig under bordet och sen fick vi "jaga" henne runt i hela huset för att fånga henne. Hon är nog världens lataste katt men när hon väl springer så är hon ganska snabb (för att ha en stor mage släpandes i marken).
Va på stan med min söta tvillingsyster Felicia ida, köpte ett linne, ett par jeans, ett armband och ett nagellack. Men jag hann tyvärr inte med hästen ida så han fick vila, åkte bara dit och pysslade lite med honom, det va såå himla mysigt att vara i stallet ida. Alla hade åkt hem så jag va helt själv med alla hästarna och gick runt och spelade Tokio Hotel på min mobil.


We'll make it if we try


Ich bin müde

Hoppsan det blev inte så många läxor gjorda ida, inga alls rättare sagt. Men som taget ur mina memoarer säger jag "Det är ingen glädje i att vara sysslolös, det roliga är att ha mycket att göra och strunta i att göra det", haha det stämmer väll kanske inte riktigt men shit va roligt jag och Felicia hade när vi läste det i hennes kalender på tyskan igår.
Jag ska gå och lägga mig nu, Godnatt♥

All that I can't ignore

OMG jag dör.........♥

Hejsan

Jag har precis ätit typ en miljon rostade mackor, asså jag skojar inte, jag och Felicia åt typ upp en hel påse x).
Vi va as hungriga eftersom vi fick vänta i över 1h på att pappa skulle komma och hämta oss efter skolan. Jag kan också meddela att jag har super ont i fingertopparna på vänster hand eftersom jag typ har skavt bort all huden där när jag har spelat gitarr, inte kul men jag överlever nog. Jaha nu har jag en massa läxor som måste göras........

Wo sind eure hände!?!

Har blivit helt galen i denna låten igen, så full av energi, jag ÄLSKAR de!
åh... jag skulle göra inprincip vad som helst för att vara där.
Kolla även på t.ex Schrei, Reden, Totgeliebt och Übers Ende Der Welt.

Ich höre wenn du leise schreist

Hejsan
Har precis ätit, ja va helt galet hungrig. Slutade halv fem ida. Nu ska jag ner till pollen och fixa allt till honom och massera honom, ska inte rida ida för ja slutade så sent. Han fick nya skor ida, och snösulor så att han inte ska få massa snöstyltor i hagen och när vi rider. Jag vill tolka honom med pulka, det är JÄTTEROLIGT! måste se till att göra de snart nu när det är massor av snö ute.

Sweet sacrifice


Should I feel like I do?

Hejsan har suttit och filat lite på min design, mkt finare nu.
Och jag har suttit och laddat in nya bilder på min blogg eftersom (smart som jag e) så hade jag ju såklart råkat ta bort alla bilderna i bloggen. Det har tagit HELA dan att fixa de.
Men nu ska jag försöka fixa allt annat som jag hade planerat in att jag skulle hinna med ida, t.ex. städa rummet, måla naglarna mm.
Senare ikväll blir det The Event.

Say you're here and it's all over now...

Hejsan
Jag vet att jag har varit riktigt sämst på att uppdatera, ska bli bättre.
Hopptränade ida, de gick bra men Blitz va väldigt stel, jag är ändå super nöjd över min lilla polle.
Nu har jag typ suttit vid min dator och fixat massor med bilder i flera timmar känns det som, super kul ;)
Imon så ska jag sova LÄNGE,  så skönt för jag är riktigt trött, och fick inte riktigt sova så länge som jag hade önskat ida p.g.a. träningen.
Gah... jag måste städa mitt rum imon me......
och måla naglarna....
och göra läxor....

Taking over

So many thing inside
that are just like you....
are taking over



Mädchen aus dem all

Kärlek vid första ögonkastet!♥

Min nya dator!

OMG min nya dator har kommit och jag ÄLSKAR den redan!

I'll give up everything just to find you



You don't remember me but I remember you
I lie awake and try so hard not to think of you
but who can decide what they dream?
and dream i do...

I believe in you
I'll give up everything just to find you
I have to be with you to live to breathe
you're taking over me



.....


Ich schrei in die Nacht für dich



Idag har det varit en helt vanlig dag i skolan.
Men kan typ inte gå nu för jag sträckte mig på idrotten ida så jag får halta runt imon ^^ men men.
Imon ska vi redovisa pjäsen som vi har gjort i svenskan för klassen, gah... kmr nog dö lite.

Nu ska jag ta något att äta och lyssna på Humanoid City Live!