We are wake enough to shatter what we hate

Confront your reflection
Smash what you see
And let's restart
Cuz mirrors can't see our heart

‹›


II'll take this Cali sunrise with me And wake up with the fondest memories

I had a dream last night we
Drove out to see Las Vegas
We lost ourselves in the bright lights
I wish you could have seen us

I'll be here by the ocean, Just waiting for proof that there's sunsets and silhouette dreams


Red ut på Blitz en jättemysig runda i skogen på berget idag. Stannade upp en stund och kollade på utsikten. Såg havet, solnedgången, stallet, fälten och en grupp på 5 söta rådjur. Lyssnade på underbar Mayday Parade musik och fågelkvittren och njöt. Jag är så glad att jag har min lilla häst.

I believe that...


I Love...


"Oh han bröt nacken, pappas lilla he-man, upp och klättra ahh"

Haha, så bäst!

"Det är klart som fan att det smäller"

Haha, han är så jäkla rolig!
Suttit och kollat Magnus Betnér hela kvällen.

I Love this!


Kameleont

Jag vill ha en kameleont. Så freaking awesome. För det första så har dom typ världens sötaste tassar, och de har grymt coola ögon, och denna hade så himla cool färg också.

Just look into my eyes, 'cause the heart never lies

Some people fight, some people fall
Others pretend they don't care at all
If you wanna fight I'll stand right beside you
The day that you fall I'll be right behind you
To pick up the pieces

If you don't believe me
Just look into my eyes
'cause the heart never lies

Like a practical joke

Tell themselves
That they've earned this
By working hard
And playing by the rules
But this is only part true
A dangerous trick
Played on me and you
Tell themselves
That they've earned this
By working hard
And playing by the rules
But this is only part true
A dangerous trick
Played on me and you

S.W.A.G


Come out of the cold


Why??


Like a single domino that falls while the rest stay vertical

If we just took a step back
A bigger picture we might view
Perhaps the man in the gutter
Is not so different from youIf we just took a step back
If we just took a step back
A bigger picture we might view
Perhaps the man in the gutter
Is not so different from you

We're fed these empty fairytales, will you believe them?


Nu har jag planerat sådär megadåligt igen. Ska skriva ett helt idrottsarbete på en dag.. imon. Och då slutar jag halv 5.. Har ingen aning om hur jag tänkte.. misstänker att jag faktiskt inte tänkte alls...

How long will we fall?


.


I'm only human


Hold me like a pillow, make me feel right




Heej! Tjoho, Sara har skaffat Skype! (eller jaja, jag skulle skaffa det men då såg jag att jag redan hade ett.. som jag såklart inte har använt...) Episkt. Snackade med Calla från USA för en stund sen via Skype. Shit va jag har saknat henne. Hon snackade fortfarande grymt bra svenska!

Red ut på stranden ida med en kompis.. i dimman och regnet. Mysigt iaf. Fick lite lagon jättebråttom hem sen... Tidsoptimist here we go.

Ne nu måste jag verkligen ta tag och börja på mitt idrottsarbete som ska in denna veckan!
Ha det gött!

We are free, where everything’s allowed and love comes first

.

We are here, we’re all alone in our own Universe



Tjena! Kom hem från plönninge för en stund sen, har suttit i domartornet där ida. Mysigt. Blev dock grymt sugen på att hoppa min lilla sötnos. Longerade honom igår, och skrittade ut barbacka en runda. Blev så jäkla sugen på det eftersom det va så fint väder. De va roligt att longera också. Jag ser ju liksom aldrig när han "tränar". Det är roligt att från marken se hur han rör sig osv.

Riktigt trött blev jag ida också, men snart kommer Matilda och hennes familj. Vi passar katten hos min pappas bror och hans fru (som bor några hus längre ner på gatan..) som är bortresta så M, F och jag sticker antagligen dit å kollar lite film och så där också. Trevligt trevligt.

I feel like..


Till stallet snart, och sen hem och duscha och sen med Johanna på ngn typ fest i vallås som hennes kompisar skulle ha. Trevligt, jag känner att jag behöver komma ut och tänka på annat.

Fuck the world..


Jag är inte någon som talar för att sitta och rå plugga i sista sekunden, men ida har jag verkligen fått göra det (eller jag har läst igenom alla sidorna en gång.. vet inte riktigt o man kan kalla det att råplugga.. men det har iaf tagit mig hela eftermiddagen att läsa igenom allt...). Har geografiprov imon och öppnade boken för första gången innan ida.. toppen. Vi som har snabbmatte ville egentligen flytta provet till typ hålan på måndag eftersom vi som har har haft så jäkla mkt att göra och det gick läraren först med på med sen ändrade han sig.... Han sa att han förstod att vi skulle få dåligt på provet och att det va helt okej, han skulle tänka på att vi inte kunde ngt när han rättade (och hur normalt lät det på en skala???) han sa att betygen inte sattes nu så det gjorde inget... Wtf. Jag vill väll kanske sätta MVG på detta provet ändå, och det är klart det spelar roll! Aja, jag orkar inte bry mig. Får se hur det går och ta tag i det sen om det behövs ist. Jag vill bara få det gjort.

Btw. Bad pappa springa in på mitt rum och hämta min mobil imorse för jag hade redan tagit på mig skorna och allt.. Tror ni inte han ger mig Felicias mobil... och jag upptäcker inte det förrän jag står vid bussen. Hon är vääldigt överbeskyddande när det gäller hennes mobil, man får liksom inte ens peta på den.. Så det kändes lite roligt att stå där med hennes mobil i handen. Trodde hon skulle få ryck när jag smsade (till min mobil) att jag hade råkat få hennes. Men ne..hon va lugn.. blev positivt överraskad måste jag säga ;) Men man känner sig ganska handikappad utan sin egna mobil. Tänk om någon smsar/försöker nå mig (min mobil).. eller om jag behöver smsa ngn (har ju inte alla nr i hennes mobil)... Ja ni fattar grejen. Och det är ju alltid så att just när man inte har sin egna mobil så är det ju alltid någon som måste nå en precis då... Jag fick tbx min egna sen iaf.

Nu tänkte jag läsa igenom mina anteckningar lite snabbt och sen ska jag sova.
Tjingeling

Go ahead and try, try and look me in the eye

Shit va trött jag blev nu. Tog bussen hem ida (no words needed.. cykel/gångavstånd hade plötsligt varit heelt okej). Red iaf ut klockan 6 med en kompis som jag inte hade träffat på väldigt länge. Det va riktigt mysigt... förutom den lilla detaljen att mina tår frös sönder. Trodde dom skulle gå i tusen bitar när jag hoppade av.. aj.

Ne nu måste jag sova. Godnatt

The boys who...


Run until there's nothing left, I'm drowning in the mess

.

Tearing us apart until it's all gone

.

Yeah



Jaha... skulle pluggat till matteprovet som är på onsdag men... nee. Varför plugga när man kan ligga i en degig liten hög och sega??... FML. Och jag som satsar på MVG i matten.. jo tjena.. lycka till. Istället för att plugga har jag bara segat mig hela dan, och sen åkte jag ner till stallet och red och tog hand om en kompis häst. Alltid kul att prova nya hästar men ingen slår min lilla sötnos!! Inte på långa vägar. Varje gång jag hjälper till med en annan häst kommer jag på varför jag så troget har hållit mig till bara Blitz i 3 år, för han är bäst. Det klickar verkligen! Han är riktigt kul att rida. Precis min typ av häst. Jag kan varenda litet steg han tar. Gotta love it!

Imon måste jag dock ta tag i matten.. detta håller inte. Sen har jag (med min underbara planering...) tänkt plugga in ett jättestort geografiprov på endast EN dag (då jag dessutom slutar skolan halv 5..) ... det kommer ju gå... jättebra.... hehe.

Nej ju orkar jag inte mer. Måste sova innan jag dör.
Godnatt ♥

True


Do you care to be the layer of the bricks that seal your fate? Or would you rather be the architect of what we might create?


Forget all that you know


Fodring och utsläpp i stallet imorse. Men jag hade lite flyt, för det va några som skulle iväg och tävla så jag slapp gå upp och ge hästarna morgon hö. Det är liksom det värsta eftersom det är så himla tidigt. Att åka ner vid 9 halv 10 och släppa ut mm känns ändå helt okej. Hoppade med Blitzen i padocken när jag hade släppt ut alla de andra hästarna. Han va superfin. Började med studs och en räcke och sedan byggde jag om det till en bana som i slutet låg på 1m. Gött! Sen kändes det helt okej att komma hem till hemlagad mat och hallonpaj som efterrätt.. heeelt okej! ;)

Just nu städar jag mitt rum.. det behövdes. Ska bädda rent osv och sen kolla på äkta människor tänkte jag. Känner mig åtminstone lite duktig eftersom jag har skrivit en engelska analys (som blev skit.. men det är ju en annan femma...).

What are we running from?


The worst mistake....


Forever 'till the end of time


Japp Loreen vann. Heeelt rätt om ni frågar mig. Kan inte hjälpa det men jag ryser varenda gång jag hör låten. Så sjukt bra! Framträdandet är helt amazing! Och vackrare tjej får man leta efter! Hon är såå söt!

Jag skickade in samhällen innan. Såå skönt! Men jag va inte helt nöjd.. blir aldrig helt nöjd när det gäller sånna saker.. man kan ju skriva hur mkt som helst (eller inte jag med min tröga fantasi.. den är verkligen noll).

Imon har jag fodring och utsläpp i stallet. Då fixar jag Blitz på morgonen så har jag hela dan på mig att göra massa annat sen. Tänkte hoppa lite i padocken. Ida blev det några varv på slingan. Mysigt. Nu är det cykling som gäller säger mina föräldrar = jag får inte skjuts till stallet. ... Inte kul!! Jag orkar inte cykla. Speciellt inte eftersom jag inte kan cykla i normal takt. Jag cyklar alltid jättefort.. inte så konstigt det blir jobbigt då. Men mitt tålamod är obefintligt, därför vill jag komma fram på direkten och då cyklar jag snabbt.

Too often..


What purpose does this serve?

GRYM låt!! Den va den första på konserten. Gissa om alla blev helt galna när den spelades. Helt underbart!
Krig är bara skit! Leder ingenstans.

¤


Audience of one

 

Riktigt lamt att vänta i 3h på ett prov.. men de va såå skönt att ha det gjort! Nu ska jag bara skriva en samhälls analys och sen är jag ledig för ida (eller bara och bara..). Sen är den också klar, då e det bara engelskan, matten, geografin och lite annan skit som ska bli klart också.....

På söndag har jag fodring och utsläpp i stallet (jag ser inte fram emot detta..) och sen är vi lediga på måndag också! Jiha. Å sen har jag sovmorgon på tisdag eftersom jag redan har gjort kemiprovet! Det känns heeelt okej. ;)


I'm looking at you and I can't believe you don't know you're beautiful

That what makes you beautiful

I feel my tempature rising, my body explode


All give some, some give all





Hejsan! Som sagt så va det väldigt väldigt trevligt i Stockholm! Vi va riktigt duktiga på att hitta. Över förväntan! Vi va 3 sjuklingar, och såklat smittade vi den 4:e sen också. De va lite sjukstuga då det knarkades halstabletter och liknande heela dagarna. Jag va också sjuukt hes hela resan, och sen efter konserten kan jag ju inte precis säga att det blev bättre ;). Jag som aldrig är hes. Men denna gången kunde jag knappt prata. Och jag är fortfarande hes...

Nu ska jag inte riktigt ha lika trevligt. Jag ska nämligen plugga till kemiprovet som jag har imon.. Vi med snabbmatte har matteprov nästa vecka så då valde vi att vi skulle flytta fram kemiprovet.. till imon. Som vanligt så ar jag i absolut sista sekunden när det gäller pluggningen. Jag har inte ens öppnat böckerna ännu så jag börjar känna paniken komma smygandes. Den sista lektionen är inställd så det blir en håla på 3 h innan provet.. det känns ju toppen... eller inte. På en fredag.. Men jag får se de positivt.. lite tid till att plugga kanske.

I'm alive

Hej tänkte bara meddela att jag lever och att vi har haft det riktigt awesome i Stockholm!! Det ska absolut göras om!

So, so true!


Things that make life worthwhile


Freedom


5 Mars 2012


Tjo! Jag är mkt bättre ida! (kan bero på alla tabletter jag äter varje dag... 3 olika + halstabletter hela tiden).  Är as taggad inför imon! De kommer bli awesome! Stockholm och Rise Against konsert med de underbaraste människorna jag vet. Det blir såklart ingen bloggning alls från Stockholm. Jag ska bara njuta med mina vänner. Dock så har jag 3 helt underbara tidsinställda som jag tänkte dela med mig av. Dom dyker upp lite då och då ;)

Men nu måste jag sova för tåget går 8 imon. Hoppas att ni har det awesome.
Godnatt♥

Animals

Jag har en stor förkärlek till djurbilder. Dom är så speciella. "En bild säger mer än 1000 ord".

^^

 

Haha apan är ju bara hur klockren som helst.


4 Mars, 2012


Önskar att jag kunde säga att jag har pluggat stenhårt ida och blivit helt frisk med så är tyvärr inte fallet. Är fortfarande sjuk och därför blir det ingen skola imon. Pluggandet gick också, rent ut sagt, rakt åt helvete. Trodde jag skulle dö när jag tog fram böckerna. Inte bara av de faktum att jag börjar få riktig panik eftersom jag har alldeles för mkt att plugga på och alldeles för lite tid, utan också av att det kändes som att hjärnan skulle explodera. Försök aldrig plugga med feber.. lova. Har ingen aning om hur jag ska lyckas plugga in ett helt kemiprov på en dag sen men aja. Och alla imlämningarna som skulle in kommer nog inte heller komma in sådär jättebra i tid... men jag har ju faktiskt varit sjuk. Dessutom så lyckades jag ju såklart missa (på ngn jäkla vänster) att spara mitt engelskaarbete som jag faktiskt hade skrivit jättemkt på på lovet. Det är första gången ngt sånt händer mig och den ska in imon.. Ja, de e bara att börja om. Så jäkla surt!

Har fortfarande lite feber, riktigt ont i halsen när jag hostar, täppt i näsan, seg i kroppen osv. Men sålänge jag knarkar tabletter så går de ändå ganska bra. Men tro inte för en sekund att jag skippar stockholmsresan. Neeedå, jag kommer åka dit även om jag är halvt dödssjuk. Detta blir säkert bra. De mest episka av allt är ju att vi är 3 av 4 som är sjuka. Lite feber, ont i hals, hostiga osv. Lite små ironiskt.

Men jag kan stolt meddela att jag för första gången har druckit te, och faktiskt tyckt att det va ganska gott. Men tro nu verkligen inte att jag har blivit ngn te drickare, jag dricker ju liksom inte te hur som helst.. Jag vill inte ha de starkt, och sen vill jag ha massa socker och honung i, och sen hade jag färska jordgubbsbitar i, och åt färska jordgubbar till. Hehe, vem sa att det skulle vara enkelt? ;)

Nehe ni, nu måste jag sova så jag kan bli frisk. Ha det toppen och hoppas att ni mår bättre än jag.
Godnatt

True story

 



Stay strong


Fact


Still sick


Beautiful!

Så jäkla snygg!! Hade jag haft ett öra till så hade jag absolut gjort det!


Somebody please give me a hug


Sick

Hej... gissa vem som har dragit på sig en äcklig liten sjukdom.... juste.. jag. Inte kul för 5 spänn. Ont i halsen, hostar, är helt slö och har ont i hela kroppen. Jag dör! Jag ville ju inte bli sjuk.. framförallt inte nu! Men om jag bara får sova å ta det riktigt lugnt hela helgen (+ knarka halstabletter och allt möjligt liknande) så blir de nog bra. Jag ville egentligen ha glass med de va ingen vänlig liten själ som ville ge sig ut och köpa det, så jag ligger och äter geisha ist. Heelt ok de också måste jag säga, även fast glassen ändå låter snäppet vassare.

Det kanske inte va helt optimalt att jag va ute och red Blitz en rejäl runda på stranden med en kompis innan. Han taggar ju sönder och vill dra iväg som en liten blå, även fast jag har skarpt bett. Armarna blir lite av de man kallar spagetti. Jag fattar inte att den lilla busen kan vara så himla stark. Det slutade iaf med att jag knappt kunde sitta på honom. De gjorde så fruktansvärt ont i hela kroppen och ryggen kunde inte vara rak. Ännu värre va de när jag, väl framme vid stallet, hoppade av. Jag skojar inte, jag kunde knappt stå upp. Ännu sämre gick det att ta av honom alla sakerna. Jag kunde inte sätta mig på huk. Helt omöjligt. Det gick bara inte. Sen när jag precis va klar så smsar ju såklart en kompis och säger att hennes tåg från Göteborg (hon jobbar där) är försenat och undrar om jag kan ta hennes häst också. De e klart man ställer upp för vänner, så de va bara att börja. Men tillslut kom jag hem och fick en välbehövd dusch. Frös helt sjukt mkt. Den sköna vårvärmen försvann på typ 3 sek.

Squishy


If only you saw what I can see, You'll understand why I want you so desperately

.

RSS 2.0