Coming across my skin.....

Tjena! Gick upp 5 ida, 5!! Helt frivilligt, vad har hänt med mig?? ;) Det är väldigt ovanligt... detta är nog första gången nu när jag tänker efter. Annars brukar man ju få gå upp typ 3 när man ska flyga å sånnt men det är ju inte samma sak. Ska jag till skolan så går jag upp max 30 min innan jag ska gå till bussen.
Duschade och bytte om och satte mig och läste och åt frukost idag. Inte heller likt mig att sätta mig att läsa. Läser Camilla Läckbergs Predikanten, deckare, super bra. Har läst 2 till av hennes böcker, sjöjungfrun och fyrvaktaren. Min syster har dock läst hela serien. Älskar deckare, det är typ de enda böckerna jag läser, jag är inte mycket till bokmal. Nu e de musik i högtalarna och tandborsten i munnen. Pappa kör oss till skolan ida och Calla ska också åka in till stan eftersom hon ska flyga till Storbritannien ida (en resa i resan, om man kan säga så).
Puss på er♥


What you want....



Evanesence nya låt, love it!

I'm everything you can't control.....

Har äntligen fått upp min stereo nu och lyssnar på Breaking Benjamin på MAX med massa bas. Tjoho, hela huset skakar ;). Breaking benjamin är precis min musiksmak, precis! (jag kan lyssna på typ allt, det går helt från dag till dag, men BB funkar alltid, får mig liksom på mitt favo humör och jag blir helt... jiha, love it!! T.ex  Denna låten, den går ju bara inte att tröttna på) Är dessutom gryymt sugen på elgitarren nu... ^^


Ska snart äta Amerikans Cheesecake. Det är Calla som fixar. Igår gjorde hon Amerikanska pannkakor, mumms.
Ska plugga lite också, har tyska läxa och engelska läxa till imon.... Life goes on.
Imon blir det nog till att rida ut en riktig långrunda med Frida, hoppas verkligen att det inte ska regna!! Har ju regnat varje dag den senaste veckan...

Here we are.....


Yes, mina naglar är slitna och det är inprincip omöjligt att fota en bra bild när man själv ligger ner för att inte komma med på bild... but who cares?! ;)

Det står iaf : Till Sara Roth Från Ulrik.

Fin fint!

Tjoho! Fick skivan ida, lovely. Jag orkade verkligen inte fota med kameran å sen ladda över i datorn osv så de fick bli en vacker cam bild ist ;), fin va de ja.... Tänkte iaf att jag skulle lägga upp en bild direkt, annars hade jag bara glömt det. Ni vet mitt närminne är inte att leka med, det sitter... jag vet inte riktigt var det sitter, eller om det ens existerar.

Har precis varit i stallet (eller precis och precis, kom hem typ halv 10), helt underbart. Fattar ni hur otroligt lugnande och nästan sövande det är när hästarna står och tuggar på sitt hö, krafsar lite med hovarna och frustar lite då och då... som sagt, lugnande. Stod och lutade mig mot Blitzen och klappade honom i hans lena fina päls i evigheter, mysigt. Har jag sagt att jag älskar djur? ;) Ibland känns det som att jag har mycket bättre kontakt med djur än med människor, jag förstår liksom dom bättre. Dom är inte lika komplicerade som människor, typ. Fast människor kommer ju alltid vara människor, om ni förstår vad jag menar.. jag är kryptisk, I know. Blitzen fick iaf vila så jag borstade bara honom och stretchade halsen lite. Han har btw blivit grymt duktig.

Nu har jag precis duschat och ska sova. Alla andra sover redan.. vaf är jag alltid sist?? Hm, det tål att tänka lite på.
Btw. Luktade som en kanin ida i skolan, hur gick detta till?? Jag har inte ens en kanin.... skumt, verkligen skumt..
Puss på er och godnatt♥


Screaming on the inside.....



Beautiful...

Hej! Här har det åskat typ i 2 dygn nu..... så därför har jag inte kunnat vara ute på nätet = ingen uppdatering. But I'm back. Igår blev de ju som sagt ingen tävling pga åska och regn, men när det va uppehåll (typ vid 6) så åkte jag ner till stallet och red ut med Frida. Sjukt kul, vi upptäckte en ny runda som man kan rida. Helt otroligt fin och bra. Kan inte förklara men en av delarna så red man igenom värsta parken med dammar, statyer och ankor. Sjukt fint. Sen sov hon över här (Frida alltså). Vi kollade på film typ hela natten (som vanligt då) och hade jättemysigt. Sen vaknade vi vid 1!!!! Hoppsan.. Och kollade på 2 filmer till, haha.

Imon är det iaf skola, går från tio över 8 till kvart i 5, och sen skulle vi typ in till stan en snabbis. Jao, så kan de vara. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu, sova kanske?.. Så får det bli, Peace out ♥


So here we are, fighting and trying to hide the scars .....


Hejsan! Det blev ett sent inlägg ida. Pallar inte åka på tävlingen imon + att det skulle vara hög risk för åska... inte kul. Därför hoppar jag det och rider ut på upptäckningsfärd med Frida ist :D. Ska bli roligt. Jag och Felicia funderade på att åka in till stan och kolla lite kläder och sånnt också. Så det är nog vad som händer imon. Ida har vi haft gäster (dom gick precis). Men jag och Calla låg och kollade på film ist, Beck, levande begravd (tjoho).

Btw, jag har typ inflammation i min hälsena.... Hur normalt är det på en skala!? Känns som när man går i kramsnö, fast i hälsenan, och ibland får jag skit ont och kan knappt gå eller röra den.

Har gjort 3 nya snygga örhängen ida också. OM ni vill se så kanske jag kan lägga upp en bild imon ;).
Men nu orkar jag inte längre, ska sova. Btw. stumbleupon.com är farligt, kan slösa bort ett helt liv är ;P.
Puss på er och Godnatt♥


So maybe you should do something about it, those heroes in defeat you'll never doubt it.....

Tjo! Jaha, jag vet inte riktigt var jag ska börja... Det blir helt random och det får ni helt enkelt leva med ;).


Träningen gick bra igår, mycket bätte än förra gången och Micke hade bara bra att säga om min lilla prins, han är världens finaste! Fick stressa ganska rejält för att hinna hem från skolan och sen vidare till stallet och till sist till träningen, men det gick. Om ni inte har märkt det vid detta laget så älskar jag ju dialekter, och Micke pratar ju gottlänska. Helt underbart. Har gått runt i skolan hela dan ida och härmat honom; "Sen hoppte vi, sen travte vi", "bejn bejn bejn.. å ööööka" Osv osv. Underbart.

Ida hade vi ju skolfoto.... VEM tror ni inte försov sig... jo JAG!! FL. Vaknade 7 och jag måste gå till bussen SENAST 10 över.... jaha, toppen. Men det gick det med, sov med flätor så de va bara att springa upp, dra ut flätorna, byta om, sminka sig lite snabbt, ta med en macka (hann inte äta frukost) och takta ner till bussen (ja jag är kanske lite "häst skadad", det är ju ngt mellanting mellan skritt och trav, på riktig svenska, gå och springa.. tyckte att det va ett bra ord :P). Skolfotot blev som vanligt KATASTROF!!!! HATAR ATT VARA MED PÅ BILD!! Vet inte vaf jag ser ut som en uppstoppad höna på kort men whatever, vill ändå inte ha några bilder på mig själv. Hallå vaf behöver jag bilder på mig själv?, jag står ju här, som ett livs levande foto tjugofyrasju ;). Men skolkatalogen är kul att ha iaf. Men shit va sugen jag blev på att fota när jag såg fotografen, skulle gärna vara fotograf.

Lyssnar på denna låten atm, har liksom verkligen fastnat för den! Men nu ska jag sova. Puss på er och Godnatt♥


Tiden.... Vem har tiden!?!?

I'm sorry... Hinner/orkar inte skriva ngt ida, ska ju upp tiiidigt imon (= tummen ner). Men har ingen häst imon så då får ni ett dunder inlägg ist. Förbered er på mkt att läsa ;). Har skolfoto imon. Gillar inte att fotograferas... Framför kameran, - Nej tack. Bakom kameran - Jiha. Ibland är det jättekul att vara med på massa fail bilder å sånnt, men inte när dom blir för allmänheten liksom.... Men vi ska klä ut oss så de blir säkert bra. Men jag berättar grymt mkt mer imon, lovar.
Puss på er♥


Happiness.....

Vet ni vad?!?!?! Jag vann den signerade Ulrik munther skivan!! Jiha *Happy face*. HÄR (klicka till nästa sida) kan ni läsa min motivation som jag vann med (Y), faktiskt riktigt nöjd!! Dessutom vann jag The roommate filmen för ca en vecka sen också. Det är helt sjukt, har ALDRIG vunnit ngt i hela mitt liv såhär innan ^^.

Från en sak till en annan. Skrittade ut med Frida ida. Vääldigt mysigt! Utforskade en ny väg i skogen (Älskar att utforska nya vägar!). Red i ca 1.5 h, från halv 8 till 9. Imon ska jag träna för Micke, han messade mig och så om grupperna och sånnt. Ska bli jätteroligt. Tänkte egentligen träna markarbete i paddocken och sen känna på några högre språng i slutet imon, men det blir ännu bättre att träna för honom.

Imon börjar jag såklart tidigt.... Men Calla ska iväg så vi åker bussen med henne in till stan, mysigt. Kommer att ha jättebråttom till träningen imon eftersom jags lutar sent, så därför bloggar jag inte förrän på kvällen.

Puss på er och godnatt♥


You can se my heart beating.....

Heej! Sitter å äter atm. Mums! Tänkte att det va lika bra att slänga upp en bild, min fina dator i bakgrunden och såklart hörlurar i (kan inte leva utan musik ;P). Jag hann till mötet, det va bara att slänga sig in i bilen direkt när jag kom hem. Hade inte ätit sen kl halv 12 typ så snacka om att jag va hungrig! Fick sån tur va macka å så där så jag klarade mig utan att dö. Har äppelpaj och blåbärspaj i kylen till efterrätt också som jag fick när min pappas bror fyllde år (jag va ju och hoppade ist så jag fick inte det där, så då skickade dom med det hem till mig (Y) mumsigt).

Justde, jag skulle ju betätta om igår lite snabbt också. Blitzen va jätteduktig. Orkar inte berätta i detalj men han hoppade vattenmattorna utan problem och vi hoppade ca 120 cm kombination. Härligt. Micke messade också och jag ska hoppträna nu på onsdag och onsdagar jämn vecka och sen byta och träna tisdagar ojämn vecka. Det blir säkert jättebra. Ska hopptävla i skedala på lördag också, L:C och L:B. Jag tar det mest som en kul grej, inte tävlig liksom. Tycker inte att det är kul att se allt som tävling för då blir jag så nervös och tävlings inriktad... = inte kul alls!

Dessutom kan jag berätta att jag ska beställa ett armband gjort av Blitz tagel (tar lite av svansen). Kommer ALLTID att ha det på mig!! Såhär har jag tänkt att det ska se ut (Fast ljust eftersom Blitz har ljus man och svans).

Btw. Gosade med världens sötase katt i stallet igår, Findus. Jag dööör! Han är ganska korthårig (typ mellan), grå med intryckt ansikte, sådär så att det ser ut som att han har sprungit in i en vägg, helt platt. När man kliade honom uppe på ryggen så slickade han i luften, haha såå söt!

Men nu ska jag äta klart, så puss på er♥


Ouppsi...

Hejsan! Kom just på (eller fick ett meddelande på fb ^^) att jag ska på möte om allsvenskan i harplinge ida klockan 6. Ouppsi, hade helt glömt det! Så jag uppdaterar ikväll ist. FL, de va massa saker som jag hade tänkt hinna ikväll, orkar inte springa på möte, men de får gå. Hörs ikväll.

I'm alive.....

Hej! Tänkte bara säga att jag lever. Måste sova nu så bloggar imon ist. Går från 8.10 - 17.00...toppen...
Puss på er och godnatt♥


The time is dripping, all fluids getting strong.....


Hej! Fy fan va jag mår blä säger jag bara. HATAR att vara sjuk... hostar hela tiden. Men jag måste iväg och hoppa ida. Men jag hittade inget släp + att ingen kunde köra mig så jag får skritta dit. Det är en bit, men det får helt enkelt gå. Om jag inte hör av mig sen ikväll när jag kommer hem så har jag dött på vägen, just so you know. Skulle egentligen bara behöva ligga i sängen hela dan och kolla på film och kurera mig men... nopp, not today. Men när jag kommer hem så  ska jag bara duscha, äta och sen lägga mig i sängen och kolla på film och sova. Felicia åker ner och hjälper mig att göra sakerna och sen vid 4 ska jag vara på plats på Onsjö gård och hoppa och sen skrittar jag hem. Åker nog ner till stallet vid kvart i 3 eller ngt. Tänker inte vara där mer än nödvändigt! Fram tills jag ska åka ska jag dricka hostedicin, äta halstabletter och försöka städa mitt rum lite snabbt. Det är pärlor överallt...

Hoppas verkligen att ni mår bättre än vad jag gör. Får bara inte vara sjuk imon. Kan inte missa skolan.
Puss på er♥


Every world I left unspoken.....

Hallu! Hade jättemysigt ida i Varberg. Tänkte ge er lite bilder från dagen. Tänkte också passa på att berätta att jag egentligen ska åka iväg och hoppa med Blitzen imon, men jag hittar inget släp.... Ska fortsätta höra med folk imon, vill verkligen hitta ngt.
Red till stranden ida med Blitz. Emma och Barney följde med. Mycket trevligt, dock försökte min galning kasta av mig för han blev livrädd för en tjej som typ skulle bada eller ngt... Asså han försökte inte kasta av mig men han fick panik (FEGIS!!!) när han fick syn på henne, fast hon bara stod där, på stranden och tittade ut mot havet. Han slängde sig och gjorde en 180° vändning och satte av i full fart åt andra hållet. Jag hängde på sidan och klamrade mig fast, men till sist fick jag nog och klättrade upp igen och stannade honom... Ibland är han bara FÖR feg... Men jag hoppade över en surfbräda som låg på stranden med honom (Den va trasig och övergiven, skulle aldrig hoppa över någons annars). Fast första gången slängde han sig åt sidan, men sen hoppade han. Har ni inte fattat det vid detta laget så säger jag det rakt ut. Min häst är mega feg! Just so you know liksom.

Men här kommer bilderna (text står under bilden);
Calla och jag framför.... något^^
Felicia, Calla och jag Där ser ni ett av mina örhängen. (Y)
Kände mig lite udda i skinnjacka och en stor fluffig halsduk när solen sken och det va varmt ute.... men jag hade
så ont i halsen..
Smygfotto på mig.... undra vem som har tagit det ;) btw. Köpte en jättesnygg och mysig tröja.
Smygfotto again.. fick ta av mig halsduken tillslut för det kokade typ i halsen. Sjukt varmt.

Vill ni ha en lägesraport?.... Jag ligger i min säng, försöker snyta mig i min igentäppta näsborre, hostar hela tiden (snart hostar jag nog upp självaste lungorna....), har ont i halsen och knarkar halstabletter.. Life is lovely Puss på er♥


I was standing in the crowd, waiting for my chance to break through, my chance to be with you.....

Det blir ingen folkrace ida för pappa va jättesjuk inatt, men han mår betydligt bättre nu. Skönt.
Calla, jag, Felicia och mamma skulle åka till en annan stad å gå i affärer å sånnt ist. Mysigt. Ska fixa mig och sånnt nu så vi kan åka. Ikväll har ja tänkt kolla på en ny "film" som jag såg på reklam nyss, den skulle gå ikväll på tv:n. En Thriller, verkade riktigt bra.

Vi hörs sen, puss på er♥


I'm running out of air.....


Tjohejsan! Hade ju som sagt snabbmatte tidigt tidigt ida... onödigt till max, men men. Sen stack jag hem till Matilda och hade lite kul där. Hennes storebror va riktigt trevlig ida (dom brukar bråka och tjura endel med varandra men ida va det typ bara glada miner och han skojade massa å sånnt...), ojoj, vad har hänt med honom?! Excited över att han ska flytta och plugga i Lund kanske? ;) Who knows... De va iaf trevligt. Sen åkte vi hem till mig å sen åkte hon hem, hehe. Har gått runt i en enorm halsduk ida (mysigt!), har så sjukt ont i halsen och är täppt i näsan... toppen..

Vi kollade på en film och åt äppelpaj innan, mysigt. Såg precis ett klipp med en tjej som snackar om att äkta pälsar är bra och inte dåligt för djuren och att kött isf är sämmre för att "vi äter upp det". Smart tjejen...verkligen jättesmart.. o.O... Hon tyckte att alla skulle gå med pälsar ist. Hur är den människan funtad?! Jag blir galen! Önskar att någon satt jämte mig atm så jag kunde säga detta till någon face to face, kan liksom inte skriva, är mycket bättre på att snacka ;). Har ni inte redan märkt det så är jag lite överbeskyddande när det gäller djur, tycker att dom har precis samma rätt till liv som vi. Inte ett dugg mindre värda! (därför tycker jag hela skinn/pälls- tjohejsan är helt sjukt, ska vi börja döda människor för skin också eller?!?! SJUKT, vad hände med allas lika värde, allas rätt till liv osv?!) Vi är faktiskt också djur.
Va väldigt nära på att stoppa ett par som körde bil när jag red, för dom va nära på att köra på en sånn liten fluffig larv som va påväg över vägen. Men jag förstod hur sjukt det skulle låta.. "STOP! Asså de e en larv på vägen, den kan väll gå över först så ni inte kör över den". Dom hade ju trott att jag va ett fullständigt psykfall. Sånn tur va så missade dom larven precis, skönt. Hade fått världens skuldkänslor om den hade dött. Jag vet, jag är lite extrem. Älskar iaf djur, vill ha massor, dom är typ bättre än människor ibland.
På tal om det... älskar denna videon!!!!

Imon ska jag upp ganska tidigt för pappa ska tävla, folkrace. Alla ska dit (varberg), inklusive Calla.
Nu ska jag sova, det blåser massa ute = sjukt mysigt! Puss på er och Godnatt♥

I love your face, just get away.....


Tjena! Gaahh.. min snabbmatte lärare är ond. Alla i hela klassen fick vara lediga imon eftersom några lärare ska iväg med 1:orna men vi (4) som har snabbmatte är tvungna att gå på matten imon klockan 8.10-9.10 (dom med vanlig matte slapp. Olika lärare..). FL, jag har liksom inte ens gått upp då om jag är ledig. Palla åka till skolan och sen åka hem tio över 9, den känns ju helt galet. Och på lektionen ida skulle vi inte göra ngt och fick sluta (vilket ledde till att vi fick en enorm håla!). Vi fick inte ens vara hemma imon om vi hade jobbat på lektionen ida ist, jag och min kompis gjorde det på hålan ist. Så nu är jag klar, in your face!! Nej, men med henne ska man nog bara försöka hålla god min (även om det är sjukt svårt ibland!...).

Ida har jag iaf ridit min lilla prins. Red i reservatet själv, sååå fridfullt där. Helt sjukt, det är i de stunderna som man verkligen känner att man lever. Lät honom länga på sig ida, då är det svårt att stanna sen, de kan jag lova. Mysigt. Sen har jag gjort massa nya örhängen också, ska ha på mig en av dom imon. En pratbubbla med ett hjärta i typ. Det kommer kanske bild. Påminn mig!! Sen har jag fått sjukt ont i halsen... ligger och knarkar halstabletter atm. Har precis tagit en som typ halvt bedövar hela gommen, halsen och tungan... det är en väldigt speciell känsla vill jag lova.

Imon ska jag nog hitta på ngt med Matilda....
Men nu måste jag sova om jag ska orka upp imon! Puss på er och godnatt♥

Think outside the box.....


Bild tagen från Keela.se

Hellu! Hoppas att alla har det awesome! Jag vill inte börja skolan imon! Speciellt inte eftersom jag går från 8.10 - 17.00... FL. Och jag orkar verkligen inte gå upp tidigt, HATAR det. ^^

Men men, ida hade jag iaf jättemysigt med Amanda i stan! Vi åt glass, kollade kläder och massa massa mer. Jag köppte nya pärlor. Haha jag gör pärlplattor, tecknade svampar som ska bli örhängen å sånnt. Den ser ut precis likadan ut som på bilden. Har gjort en lila som är klar (as svårt att smälta dom lagom, dom går sänder jättelätt, så denna blev väldigt väldigt smällt :P). Men jättesöt. Tanken är att man bara ska ha ett i ena örat. Köpte även 2 fräna tröjor och massa block att skriva i nu i skolan. Vägde TON, och trög som jag är så köpte jag typ det i mitten så jag fick släpa runt på dom i hela stan... Haha men han i affären la dom i 2 olika påsar så jag skulle ha en i vardera hand, smart kille de där ;)

Ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt. Annars kommer jag aldrig upp imon. Men det ska iaf bli kul att träffa alla kompisarna igen.

Puss på er♥. Nu ska jag packa idrottspåsen till imon och sen göra en mörkrosa svamp och sen typ måla om naglarna (japp, nu försvinner mina små monster, blir nog svarta ist) och gå och lägga mig.

Här är en liten spotify spellista som jag lyssnar på atm (hoppas jag lyckades med min fina länkning o.O), på min itunes lista har jag dock typ 10 000 låtar till, där har jag ju massa fler Breaking Benjamin låtar, fler Evanescense och alla Tokio Hotel låtar mm.. Get inspired ;) De e en salig blandning, fast det märks kanske vilket sound som jag tycket mest om? ;). Jag är beroende av musik, lyssnar på musik tjugofyrasju!

The whole crowd goes so loud.....


Har alltid velat ha ett sånnt jätteakvarium med coola fiskar i och så man kan ligga och kolla på dom som på bilden. Gärna så dom kan simma över en också. ÄLSKAR DET! Hade trivts väldigt bra i de "fönstret" kan jag lova! Älskar sånnt som är under vatten. När jag va liten så va jag under vattnet hela tiden, hann knappt komma upp för att andas. Man fick skrika om man skulle få någon som helst kontakt på dom tusendelars sekunder som jag va ovanför ytan. Är dock inte riktigt lika mkt säl nu. Men älskar verkligen att snorkla och en vacker dag så ska jag dyka med tuber och sånnt i ett tropiskt hav, det är typ ett mål i livet liksom ^^

Tjoho! Har precis druckit ett glas vatten.... jag öppnar alltid ALLA skåp och rotar runt i hopp om att finna ngt gott att äta, men det slutar alltid med att jag blir törstig och tar ett glas vatten..... o.O

Haha fin "inledning" ni fick där, från en sak till en helt annan ;). Tränade för Micke med Blitzen ida. Det gick inte jättebra men inte dåligt heller. Mellanmjölk typ :P. Han va jättefin och så, men jag brukar ju inte rida så som Micke säger så båda Blitz och jag va lite ovana vid det (+ att han är gotlänning vilket i detta fallet innebär att man inte kan förstå ett enda ord, blir lite svårt att förstå vad han vill att jag ska göra då cX). Jag har inte heller ridit dom övningarna och hade t.ex. typ 6 galoppbommar innan en oxer. Har aldrig haft så många bommar innan ett hinder.  Men jag fick fram en ENORM galopp. Större, luftigare med en enorm power! Hur fin som helst, tror att han kommer hoppa ännu bättre med den galoppen, och bjöd mycket renare. Micke sa iaf att han va jättefin, mycket trevlig ponny, vill hoppa och hoppar jättefint osv. Han sa att vi skulle kunna hoppa över hinderstöden om jag gör som han säger och håller ihop honom mer och inte släppa honom i slutet och "lägga av". Det låter ju lovande ;), haha. Men han skulle iaf höra av sig.

Har städat mitt rum också, duktig jag känner mig! Och plockat ihop lite saker till torsdag då jag börjar skolan. Kommer inte ha ngt liv... Men men, imon ska jag iaf till stan och träffa Amanda. Vi ska käka glass och ha det trevligt. Måste köpa nya block att skriva i till skolan också.

Bara så ni vet så går det rent ut sagt åt helvete för mig att skriva ida. Skriver fel HELA TIDEN! Varenda bokstav är fel, får skriva om hela tiden... Just so you know liksom ;).

Men nu ska jag sova så puss på er och godnatt. Sista sovmorgonen imon, sen börjar ju som sagt skolan.

Shut up and drive.....

COola...

Ska måla naglarna nu. Bilden ovan är min inspiration. Coola va?! Så tänkte jag att det skulle bli.

Imon är det träning för Micke. Ska se om jag kan vara med i ngn av hans grupper. Kan bli svårt eftersom dom börjar typ 17.30 och jag slutar skolan typ 17.00 varje dag och bussarna har börjat gå helt cp så de tar minst 45min för mig att komma hem eftersom jag måste vänta i evigheter på alla bussar. Hoppas att min underbara farmor kan köra även sen när det börjar bli lite halt å så. Hon hämtar oss alltid annars men gillar inte att köra i snö, mkt regn eller när det är halt, förstår henne.... Gah, såg det nys schemat ida å det är katastrof! Helt sjukt, går från 8.10 till mellan 16.00 och 17.00 varje dag! Och har jättemkt lektioner och håltimmar. t.ex. 3.5 h håla på fredagen.... Jag kommer inte ha ngt liv.

Hoppas iaf att Blitzen är taggad och fin imon. Han hade tydligen varit knäpp ida, flyttade sig fint men rädd för buskar och använde sin enorma energi fel (alltså genom att springa runt som en tok ist för att trampa under sig och få sånna höga, luftiga och härliga steg)

Va och övningskörde innan också. Haha love it! Skit kul! Jag börjar få in känslan mer nu (Y). Jiho, here I come.

Men nu ska jag börja och sen sova när allt har torkat. Kommer nog dock ta ett tag.
Puss på er♥

Du är det bästa som någonsin hänt mig!

Klicka på bilderna för att se dom större...

 

 

Love you!!!♥


You'll always be my Hero.....

My Hero♥


Hejsan! Bilden är såklart från tävlingen (kunde inte ha kavajen för de va sååå varmt, så tog en grå tröja överskjortan bara) på mig och min prins i L:C +5, love you!


Jag skulle ju egentligen varit prisutdelare igår på tävlingen men jag behövdes i dommartornet, så jag hoppade upp  där ist. Fick skriva MASSA protokoll. Hur många papper som helst. Hade papper på varje ekipage i arje klass och skulle föra protokoll på varje hinder, olydnad, hinderfel, tidsfel, tid, sammanlagda tid, sammanlagda fel, poäng osv osv. Och det va ju 2 faster och allt skulle skrivas på olika platser och hela tjohejsan. Men de va jätteroligt.


Ida hade jag tänkt städa klart mitt rum och kolla på film. Hoppas att resten av bilderna från tävlingen kommer ut snart så ni kanske kan få en lien bild bomb ;). Får se om jag kanske fotar mitt rum och lägger ut sen ngn gång med. Har ju lovat det.

 

 

Lite Random;


Min vanliga morgon replik som Felicia brukar få av en trött och halvt sovande och omedveten Sara brukar bestå av: Men va i heeeelvete Felicia. Är du helt jävla dum i huvudet? Jag är ju fan aaas trött ju... Håll käften å stick!!! Visst är jag fruktansvärt trevlig på morgonen.. ^^ Kan garantera att jag inte är lika otrevlig sen när jag har fått i min lite mat och vaknat till. Jag blir sur och tappar tålamodet när jag är trött och när jag är hungrig. När man då på morgonen är båda delar så..... blir det ungefär så ↑. Jag och Felicia dog av skratt igårkväll när vi (på något sätt) kom in på hur jag pratar när man försöker väcka mig. Det roliga är att jag säger aldrig så till mina kompisar, då drar jag bara täcket över huvudet och snurrar runt lite. Haha. Det är bara till mina föräldrar och syster :P.

 

Puss på er, vi hörs♥


You are special.....


Älskar min ängel!!♥

Hejsan! Har varit en awesome dag ida. Först upp tidigt (dock inte så tidigt eftersom Pia va snäll och gav hästarna höet) och släppa ut hästarna. Sen cyklade jag hem och sen åkte jag och Calla in till stan. Gick runt där lite och hade det trevligt. Hittade ett snyggt linne (Y). Lämnade in min mobil på lagninge också å fick en lånemobil med en krossad skärm... Sen hem å nu har vi kollat på en Wallander, Mastermind heter den. Sjukt bra! Den är verkligen detaljrik och otroligt smart gjort, ett stort + för det.

Imon ska jag upp tidigt. Jag HATAR att gå upp tidigt!!! Är så sjukt trött på morgonen... Men iaf, då ska jag upp tidigt och sen åka ner till Harplinge för att vara prisutdelare där. Har btw anmält till skedala näst nästa helg. Ska hoppa LC och LB (90 och 1m). Bilder från i fredags kommer kanske upp imon kväll (Y). Eventuellt blir det lite hoppning i harplinge imon med, bara lite träning. Jag måste öva på vattenmatta inför i skedala eftersom han är rädd för dom! Dessutom skulle det bara jättebra att känna igenom kombinationer lite också innan. Men vi får se för Micke messade och undrade om jag kunde komma och provrida på tisdag för jag ska träna för honom. Men det blir ju bara en dag emellan för Blitzen och jag tycker egentligen att det är för tätt inpå. Vill ju att han ska vara taggad hos Micke (dock inte för taggad som han har en tendens att bli..). Men skit samma, jag tar det som det kommer, får kanske skita i att hoppa imon och göra en egen provisorisk vattenmatta av höpåsar i padocken i helgen ist.

Nu måste jag sova. Puss på er och godnatt♥


Love ya.....

Tjoho! Det är helt sjukt. Även fast jag inte satsade på placering så kom vi 3:a, på vår första lokala tävling!!!! Fick rosett, plakett och pokal och rida ärovarv. Min älskling va såå duktig. Kan bli riktigt bra sen när vi tränat mer och börjar satsa lite också ;). Tänkte kolla om jag kan vara med näst nästa helg i skedala. Har iaf anmält till förklassen i alsvenskan nu.

Men imon är det fodring och utsläpp i stallet för mig så jag måste gå och lägga mig nu. Kommer aldrig orka upp... är helt död!
Puss på er och godnatt♥


Be careful what you wish for, 'cause you just might get it.....

Vill ha...

Hejsan! Tänkte måla naglarna lite roligt nu eftersom de förra svarta va helt bort skavt. Men min fantasi är på noll... så de gick inte så bra. Det blev svarta igen, grymt snyggt, men de kan ju vara roligt med lite speciellare naglar ibland också. Men men. Calla har kommit nu, vi va och hämtade henne på tågstationen innan. Så grymt kul att ha henne här! Hon är så snäll, glad och positiv hela tiden. Verkligen en underbar tjej. Vi satt och kollade på massa roliga YouTube klipp innan, helt galet vad mycket kul det finns där. Klippet med katterna ca ju bara bäst, skrattade så jag höll på att kvävas. Här är den. Katten vid 3.05 är ju bara sååå Sally! Btw. Calla har skaffat hund.. jag är sååå avundsjuk! Vill också ha en hund, men mamma är rädd för hundar... Men när jag flyttar hemifrån, då jäklar ;)

Anyway. Imon blir det fullt upp för mig. Stackars Blitzen kommer få stå i transporten och vänta länge på Harplinge eftersom jag ska åka med en tjej som startar med en B-ponny och jag startar D-ponny. Men de fixar han nog, han får äta lite hö och chilla (och tagga ;P).  Det ska bli jätteroligt men jag ska absolut inte satsa för någon placering utan bara försöka ha riktigt roligt och komma runt banan! Hoppas att det inte kommer att regna, det blir så sjukt halt på banan isf. Det har varit lite till och från men atm så ser det ljust ut. Btw. Hovslagaren kom ida så nu har Blitzen nya skor (Y).
Puss på er och godnatt♥


Pride.....


Här sitter jag och tar det lugnt. Ska ta tag och börja fixa lite snart och byta om och sånnt. Jag har fullt upp denna helgen. Idag kommer Calla. Imon är det lokal tävling i harplinge som jag ska vara med på. Ska hoppa L:C och L:C +5 (90 och 95), det blir min och Blitzen lokala debut, jag är taggad. Sen på lördag ska jag ha fodring och utsläpp i stallet + mocka hela hagen, och på söndag ska jag vara prisutdelare på harplinges hopptävling. Och sen börjar ju skolan på torsdag...

Men nu ska jag sätta igång.

KRAM ♥



Never take someones feelings for granted. You never know how much courage it took them to show them.....


Hej svejs! gah.. jag vill kolla på film men hittar ingen som verkar bra... så har legat och kollat lite random klipp på YouTube ist.
Blitzen va crazy ida. Va lite busig och satte ihop lite halmbalar som "bonden" hade tappat på åkern, till ett litet hinder och hoppade lite. Blitz tyckte de va as kul. Sen red jag klätterbacken och ett varv på slingan. Red i långa och snabba gångarter, tänkte att han skulle få sträcka ut sig ordentligt. Pigg häst here we go!

Sen tvättade jag heela Blitz, vilket ledde till at jag blev genomblöt och skit kall. Den sega hovslagaren hade nog glömt bort att han skulle sko Blitz för han kom aldrig.... FL. Hoppas att han hör av sig och kommer imon.

Nej seriöst jag är faktiskt trött. Brukar aldrig vara trött men det verkar inte hända så mkt i cyberspace ida... Ska nog gå och borsta tänderna och lägga mig nu. Har lite att göra imon. Måste bl.a. städa mitt rum eftersom jag bara slängde upp allt på byron när mamma fick för sig att dammsuga mitt rum. Jag måste nog ta och plocka bort det imon, orkar inte nu.

Puss på er och godnatt ♥


I've been alone all along.....


Kom ju på att jag faktiskt inte har visat traguspiercingen ännu. Som ni ser så är staven väldigt lång atm, ska byta till en kortare snart och ha en kula med en liten sten i ist för bara i metall.

Tjenamors! Hoppas att allt är toppen med er. Här ar allt bra. Jag kom just hem från hööks. Har varit där och köpt nya tävlingskläder, va ju tvungen att ha till fredag så de va lite panik. Det blev iaf vita ridbyxor, en ridskjorta och en tävlingskavaj, 1500:- gick hela tjohejsan på. Fan att allt ska kosta pengar... ;) Det är ju så mycket man vill ha. Känner att min elgitarr skriker efter mig (eller är det tvärtom?!...) och hejsan hoppsan så måste jag lägga pengar på hästsaker också. Men men. Atm så sitter jag och väntar på att hovslagan ska höra av sig. Han va tvungen att komma några dagar tidigare och sko Blitz eftersom han hovar började bli väldigt slitna, sprukna och långa. Kan ju bara meddela att det ryker 1000 spänn där också (dock inte mina egna, mihihi). Men han är sååå värd det!

Nej nu orkar jag inte vänta längre. Jag sticker ner och fixar allt i stallet och skrittar ut en runda först, så får la han komma när han kommer.
Ikväll vill jag se en film... igen. Men de e sjå sjukt mysigt att ligga i sängen sent och kolla film. Ska se om jag hittar ngn riktigt bra och spännande thriller, det är lätt dom absolut bästa filmerna.

Btw. Calla kommer ju imon (hon skulle typ egentligen kommit ida, skrev ju det, men det blir imon ist). Ska bli så kul att träffa henne igen. Hoppas att hon kommer ihåg mkt av svenskan. Hon va ju grym när hon bodde här. Innan hon kom till sverigen hade hon ju typ aldrig hört svenska och sen vipps så va hon sjukt duktig. Gick att prata med henne som men vilken svensk som helst. Coolt.

Puss på er, hörs kanske ikväll♥


Remember me.....

Tjena! Det blir att handla ridkäder imon ist. Ida har jag gjort lite annat. Atm så ligger jag å kollar på en film (tittar typ på film hela tiden känns det som), vi bakade nyss muffins också (åt upp dom förra direkt) så nu står dom i frysen. Japp japp, man ska ha dessa muffinsarna i frysen, det är lätt dom absolut godaste muffinsarna. Dom blir inte sådär fluffiga utan mer som en kladdkaka. Egentligen ska man göra en jättego "goja" och hälla på dom eftersom dom sjunker ihop och det blir en liten grop på dom, men vi pallade inte göra den ;P.

 

Nu ska jag fortsätta kolla på filmen (som btw är slut när som helst), egentligen tänkte jag se The roommate men pappa å Felicia ville också se den så vi ska de den i biorummet ikväll ist. Den kommer typ ut på DVD imon men den finns ju på nätet så vi kopplar min mac till projektorn och ljudanläggningen. Mysigt mysigt.

 

Btw. tycker att ni e grymt dåliga på att kommentera! Jag vill ha kommentarer! :D

Puss på er♥



I just wanna be with you.....

Btw, tänkte faktiskt lägga upp en bild från kameran från typ pride eller ngt för.... vi har hittat kamerasladden! (Y) Men.... kameran hade inget batteri så den dog undertiden jag höll på att ladda över bilderna. Suck, orkar inte.... Så de blir kanske imon ist. Ni får helt enkelt skita i en bild. Orkar inte leta upp ngn, det tar typ timmar.

Hejsan! Ida har jag varit hos Blitzen. Shit va jag har saknat den lilla busen. Han va crazy å studsade runt som en lite gummiboll när vi red, så sjukt roligt. Red ut med Frida en riktig jätterunda, började med klätterbacken och 2 varv på slingan, sen på åkern å sist en låång avskrittning. Väldigt mysigt. Nu har jag precis kollat på Black swan och ätit muffins och popcorn. Jag och Felicia fick helt random för oss att vi skulle baka muffins typ mitt i natten... så kan det gå, grymt goda va dom iaf. Filmen va btw också bra.

Imon tänkte jag föröka pallra mig in till stan... börjar känna lite smått panik över ridsakerna till fredag. Dessutom så kommer ju våran utbytesstudent från USA som bodde hos oss typ 2009 hit igen på onsdag och ska hälsa på. Hon heter btw Calla, de ska bli riktigt roligt att träffa henne igen!

Lyssnat atm på Since U been gone, men Kelly Clarksson. Diggar verkligen hennes stil i den videon! Och dessutom har jag alltid velat krascha ett hus. De skulle ju vara helt sjukt roligt! Men men, nu har jag skrivit på detta inlägget i typ 3 timmar, helt sjuk. Försökte hitta en bild men de sket sig, jag blev så trött så jag sket i de. Så nu ska jag sova ist.
Puss på er, godnatt och ha det gött!



I feel lonely.....


Hejsvejs! Ligger i min säng nu å är sjukt trött efter bilresan! Man blir trött av att sitta still så länge... Kollade iaf på en film innan, shit vad jag har saknat att kolla på film. Haha, okej det har ju bara gått typ 4 dagar, men ändå. Kollade iaf på en wallander, väldigt trevligt. Tänkte sova lite snart. Imon sticker jag ner till Blitzen, har saknat honom sjukt mkt. Tänkte rida ut en runda, hoppas att det är fint väder för jag vill egentligen rida ner till stranden med honom å bada, sjuuukt mysigt! Kom på att jag måste köpa vita ridbyxor å lite sånt till fredag också, å lite påfyllning i min garderob skulle inte heller sitta helt fel.

Aja men puss på er och godnatt. Vi hörs säkert imon.

I saw your face in a crowded place, and I don't know what to do, cuz I'll never be with you.....

Tjena! Hoppas alla har det awesome! Paraden va cool ida, och sjukt lång. Det är helt galet va mycket folk det va som både gick paraden och som kollade på den, men vi fick superbra platser. Satt på ngn kulle typ... Vid en kyrkogård, där va helt knökat med människor. Massa go musik spelade dom också. Paraden va ca 2 timmar lång (då fattar ni hur sjukt lång den va), sen stack vi in till Kungsträdgården igen. Jag, matilda å Felicia kollade på musikgrejen. Ulrik va ju även där, skit bra framträdande! Jag tycker att det är så grymt att den killen sjunger å spelar minst lika bra i verkligheten som han gör på skiva, det är faktiskt inte alla artister som gör det. Vännerna tog lite fina bilder men jag kunde inte pga att min mobil inte har ngt minne kvar alls, har tagit upp hela minnet på bara musik... Vi stod faktiskt riktigt långt fram, nästan längst fram, typ 3:e "raden". Det kom några långa, flaniga och släpiga (våra uttryk, vet inte om dom finns egentligen, men vi vet iaf vad vi menar med dom, dock aningens svårt att förklara :p) killar och trängde sig förbi allt och alla, aningens irriterande eftersom vissa faktiskt hade stått där en stund just för att få platser där man ser och inte en jätte ställer sig framför, men men, orkar inte bry mig. Hade en flanig kille som fotade alla hela tiden framför mig, sen snett framför mig. Hans armar och kamera va överallt precis hela tiden, men han blev nog inte jättelyckligt när "dom långa" ställde sig precis framför honom, stackarn. Nu tänkte jag sova, alla andra små sömntutor sover redan gott. Vi ska ju åka hem imon, åker tidigt å sen blire att sitta i bilen typ hela dan... Men puss på er och godnatt<3

Simply because you can breath doesn't mean you're alive or that you really live.....

Hejsan hoppsan! Här kommer ja med ett inlägg igen... Hade superkul på Grönan ida, insane va sjukt kul!! Japp vi åkte den (Y). Jag skrattade så jag trodde jag skulle kvävas, ibland va man helt plötsligt upp och ner, det slutade med att när vi stannade så satt vi upp och ner, kul. När man åker karuseller å sånt får man verkligen leva för stunden, du lever ju bara en gång så lev livet å gör allt du vill göra!! (älskar överskriften, så klockren!) Sen va vi inne en sväng på Pride och gick runt lite där. Btw. De e typ bara ungdommar här där vi bor, fick ett galet skrattanfall innan. Det bor några unga killar i rummet jämte (från typ England eller ngt), ojoj vad jag skrattade. Ni fattar ingenting, men de e helt ok. Jag kan inte förklara så bra men here we go, först när vi knackade på vårat rum så trodde dom vi knackade på deras å kom såklart ut å började snacka lite å sånt (blyg som jag är så tittade jag bort och knäckte mig totalt) sen hände en as kul sak när jag och Matilda va inne på toan, jag borstade håret och hon gick på toa, då hade vi tydligen misslyckats med att stänga dörren ordentligt innan vi låste så när dom hade dragit x-antal gånger i handtaget så går dörren plötsligt sakta upp. Jag fick slänga mig på den och stänga å låsa (dom blev nog lika förvånade som vi eftersom dom släppte handtaget såfort den gick upp, sen misslyckades dom med att låsa å... a. Sen fick vi ett skrattanfall i köket när vi skulle dricka och ja tappade glaset (som va av plast) och massa massa mer. Crazy. Men de e bara jag och Matilda som flummarsönder när vi är tsm, allt blir roligt. Imon ska vi på paraden och sen som sagt på party night eller va d nu hette i kungsträdgården (där har vi iffisäg, btw kan man skriva så!? Känns fel..., varit varje dag men anyway). Måste ju nästan bara se Ulrik nu eftersom ja missade honom när han äntligen kom till halmstad, inte okej liksom ;). Men nu ska jag sova, ser inte vad jag har skrivit och orkar inte läsa igenom (somvanligt då..) så ni får leva med att texten kanske låter lite konstigt när man läser, godnatt<3

Stockholm.....

Tidsinställt: Hallå! Nu är jag antagligen i Stockholm. Kommer ju som sagt hem på söndag kväll. Och fram tills dess ska jag njuta å ha de riktigt härligt här.

Fy va tråkigt att skolan börjar snart. Jag orkar verkligen inte, vill ha sommarlov hela livet... nästan iaf. Känner en enorm press till skolan nu me. Det e ju MVG i alla ämnen som gäller nu för att jag ska komma in på min "djursjukvårdarlinje".... kommer aldrig fixa det! Känner det redan nu. Men jag ska inte stressa ihjäl mig, man måste faktiskt leva också! Jag tar allt som det kommer, försöker så gott det går, men inte överdrivet. Det blir säker bra.

Ida är jag förhoppningsvis på Gröna Lund och imon kväll på Party night i Kungsträdgården. Sen vet jag inget mer. Ärligt talat då är jag inte så insatt i hela Pride saken, låter min syster sköta de där. Hon vekar kunna allt om Pride, haha.

Nu kommer jag inte på något mer att skriva så Puss på er♥



Random.....

Hallå! Här kommer jag med ett litet random inlägg, trevligt trevligt. "snodde" *host* lånade *host* pappsens Iphone då den är sjukt mycket lättare att skriva på än vad min lilla mini skärm är. Men jag hatar att den byter orden själv lite som den vill... Bara för att jag kanske använder lite konstiga ord som tydligen inte finns med i hans ordfattiga lilla ordbok ;P. Hade iaf lite seperationsångest innan..... Till en fluga som hade följt med oss hela vägen från Halmstad till stockholm, tyckte lite synd om honom också... Tänk att bara plötsligt vara på ett ställe så långt bort och inte kunna komma hem (jag antar att flugor inte flyger så långt). Jag vill ha en tam fluga, seriöst tänk va coolt det hade varit! Men det hade ju varit plågeri att ha den stackars flugan instängd i bilen så jag släppte ut den och flugan den flög, från en halmstadfluga till en stockholmsfluga på typ 7 timmar. Jag är trött så ni får ursäkta en random och konstigt inlägg. (som om inte alla mina inlägg är random och konstiga... antar att hela jag är lite random ;)) Har iaf haft en trevlig da idag, måste erkänna att ja satt lite knepigt i bilen ett tag... Men efter flera timmar i bilen vet man inte riktigt hur man ska ha ben och armar längre :P Men nu måste ja sova, är jättetrött efter hela långa bilresan och dagen här (måste ju vara pigg när jag och Matilda ska busa runt på Grönan imon också ;)). Jag har förberett ett tidsinställt inlägg åt er som kommer upp imon. Puss på er och ha det bäst! <3

All that I'm living for, all that I'm dying for.....


Hallå, Blitzen va super ida! Det va jättevarmt å de kände båda av, man blir trött och hängig. Men så fort han såg hindren så va det en helt annan femma, tjoho. Jag va 1000 gånger mer svettig och trött än va min lilla buse va. Han va jättefin men han va lite okoncentrerad så vi fick tyvärr ett litet pet i 90, men i 1m va han toppen, märks att han tycker att det är roligare när det är lite högre, koncentrerade sig mycket bättre å vi nollade. Toppen häst! Älskar verkligen honom, han passar mig så sjukt bra, i gångarterna,tekniken, temperamentet, allt. Jag känner mig liksom hemma när jag sitter på hans rygg, lovely.

Imon vid halv 8 sticker vi, å vi hämtar upp Matildisen kvart i 8. Roligt roligt.
Jag vill egentligen kolla på en film men eftersom vi ska upp så tidigt imon så kan jag nog inte. Kommer aldrig orka upp annars, men...... vi får se. Är trött i kroppen men inte huvudet (= pallar inte röra mig men kan inte sova... jobbig läge). Puss på er, vi ses/hörs♥


A smile is the best makeup a girl can wear.....


Tjenixen! Skönt att sega igår. Men det är konstigt hur trött han blir av att bara ligga och kolla på film. Supertrött. Ida hinner jag iaf inte kolla på film, måste packa å sånnt ist. Vi åker typ halv 8 hemifrån och sen tar det lååång tid att köra till Stockholm så vi är inte framme förrän någon gång på eftermiddagen. Jag och Matilda vill sticka till Gröna Lund på fredagen. Så jäkla roligt. Kan faktiskt inte minnas att jag har varit där, kanske när jag va jätteliten. Liseberg har jag ju varit på tusentals gånger, men inte Gröna Lund... kan ju bero på att det ligger såpass långt bort ;). Men de skulle iaf vara awesome. Jag älskar karuseller, speciellt berg och dahlbanor. Wohooo. Fast den där insane ser ju verkligen helt inseane ut så... hehe, men den ser ju ändå sjukt rolig ut så vi får la se.

Nu MÅSTE jag gå å packa osv. Hinner aldrig annars. Sätter på musik på datorn och börjar packa nu. Btw. tycker faktiskt lite synd om min dator... den är verkligen igång hela tiden. Även fast jag går och packar eller ngt liknande så flyger jag ändå förbi lite hela tiden och kollar om de hänt något nytt å roligt. Internet är farligt asså ;). Men har inte datorn med mig i Stockholm, så då få jag klara mig utan. Kanske lägger in ngt tidsinställt inlägg åt er, för jag kommer nog antagligen inte palla blogga från min lilla mobil. Puss på er♥

Uppdatering: I'm done. Packat klart nu, nu är det bara lite småsaker att fixa å de fixar jag ikväll när jag kommer hem ist. Tänkte åka till stallet vid 3 å sen åker vi till harplinge vid 5, kommer nog förhoppningsvis hem vid 9 någon gång. Hörs då.


Don't you let it pass you by.....

Woho, nu har jag laddat med MASSA go musik till bilresan till Stockholm. Love it!
Ida ska jag packa å sånt. Hinner antagligen inte göra de imon eftersom jag ska till Harplinge å hoppa. Annars har jag inte så mycket att göra. Lite uttråkad måste jag erkänna, jag blir ganska lätt uttråkad faktiskt :P. Studdsar runt med musik i öronen, det måste se lite knepigt ut med tanke på att det inte är någon annan som hör musiken... men men.

Har btw anmält mig till en lokal tävling i Harplinge med Blitzen, ska bli as kul! Den är den 12 augusti.

Nej nu ska jag fixa mig lite å sånt, puss på er♥

Uppdatering: Okej okej, jag erkänner. Jag är seg ida..... ligger å kollar på film. Väldigt mysigt måste jag dock också erkänna. Ibland behöver man bara ta det lugnt... väldigt lugnt... laddar energi till imon ;). Har absolut inte orkat göra något ida... eller jo, hängt upp en tvätt. Tråkigt, med de måste göras. Nu ska jag bara fortsätta att ligga här å kolla på filmen. Förhoppningsvis kanske jag gör något vettigare sen, som att packa t.ex. ;)


You just have to do your own thing no matter what anyone says. It's your life, not theirs.



Tjena! Härlig da ida. Det började med att Matilda å hennes familj var 1,5 h sena..... HUR kan man bli 1,5 h sena?! Okej med 5 eller 10 min, men 1,5 h. Det är bara Matildas familj som kan lyckas med ngt sånt ;). Anyway, när dom väl kom så fikade vi å gick ner på klipporna å solade å badade. Jag och Matilda snorklade lite. Måste typ alltid snorkla när jag ska bada för ja hatar att inte veta vad som finns under mig, kanske en äcklig manet...

Sen stack jag ner till Blitzen. Red lite bomövnigar, HUR FIN SOM HELST! Samlade sig och gick som en ängel. Tänkte att jag skulle hoppa några skutt och känna lite på höjder också å de gjorde jag. Hoppade 1.20! Världens bästa häst, så fin. De va sjukt kul, å sen skrittade jag ut en runda med Frida (som btw, hjälpte mig att bära bommar, tack!) och Ellen.

Å nu sitter jag här. Snackar med Frida på FB (väldigt trevlig och intressant konversation faktiskt ;)), tur de för hon påminde mig om att jag hade mat i micron, glömde de visst lite, ouppsi. Men nu är jag mätt och glad å tänkte hoppa in i duschen.
Puss på er♥

SMILE.....

Varför har jag alltid sånt oflyt?! För liksom när det äntligen är en riktigt bra artist som kommer och äntligen spelar i Halmstad så sticker jag till Stockholm...why?! Jag tänker givetvis på Ulrik i RIX FM festivalen nu på torsdag... då åker vi iväg till Stockholm. (ska på Pride med mina älskade små gay vänner. Jag känner ju mig dock aningens missanpassad där men det blir säkert jättekul ändå, och framförallt en riktigt häftig upplevelse. Försöker "tvinga" dom att vi ska till Gröna Lund också, för min skull liksom ;P), och förra gången så åkte vi till USA när Tokio Hotel kom till sverige.... typiskt.

Men iaf. Ida har ja en lite mer fartfylld dag än va de va igår, då jag låg och segade mig och kollade på film typ hela dan. Vid ett så ska vi vara i Tylösand, vid stugan. Matilda och hennes föräldrar kommer å vi ska la typ ligga vid klipporna och chilla å sånt. Sen ska jag hem och ner till Blitzen. Vi ska rida lite bomövninger i padocken tänkte jag. Kanske ta någon högre skutt också bara för att känna på det till onsdag då jag ska till Harplinge med honom.

Men nu tror jag att ja ska ta å byta om å lite sånt. Ligger fortfarande med pyjamas och datorn i sängen, I know, jag är en liten segpropp på morgonen.
Puss på er♥


RSS 2.0