I can hold you when you reach for me.....

Ja för er som inte fattade så ska man alltså klicka på ordet "denna" i förra inlägget. Det är en länk i de ordet, å då får man fram den rörliga bilden i ett nytt fönster. Jag brukar länka till olika saker där jag skriver "här", "denna" "klicka" osv. brukar göra dom i kursivstill också så ni ser att man kan trycka där, håller man pilen på ordet så blir de rosa = en länk *KLICKA*. Hehe. Så nu vet ni de ^^.

Igår va ja riktigt megadålig på att plugga, tog inte ens upp böckerna ut väskan *suck*. Så ida ska ja försöka hinna me de ist. Ja e ju en "gör.allt.i.sista.minuten.människa" typ (förutom när de gäller att passa tider till träningar/tävlingar å sånt, då vill ja alltid ha jättemkt tid på mig). Fokuserar bättre i lite tidspress, då jobbar ja på fort ist för att jobba extremt långsamt i typ flera dagar. Sånt e livet, de e bara att le å vinka ;)

Ska ner till stallet ida också å rida ut me Amie, så sjukt fint väder ida igen så de ska bli superkul. Har saknat att rida, fast de bara har gått en dag utan att ja har varit i stallet. Men men ^^.
Ne nu ska ja plugga lite, see ya♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0