Madagaskar 3

Ååh jag vill verkligen se Madagaskar 3 på bio! Har ni sett trailern? Om inte, se den!! Heelt underbar!! Hahaha jag älskar verkligen Madagaskar filmerna!

I'm only asking you please to see the souls underneath



I swear I'll nerver be happy again



I need you here tonight

 

http://www.youtube.com/watch?v=21YJcWdiNfI&feature=youtube_gdata_player
 
http://m.youtube.com/watch?v=PLLMPWbIt58
 
 
Såå bra låt! Lyssnar på den hela tiden atm. Hoppas ni kan se länkarna. La ut från ipaden så jag kunde inte lägga in helaklippet som en video. Den kommer kanske sen

Hej...

Eh, ja... Nu ska jag vara helt ärlig... Jag orkar verkligen inte skriva ordentligt om resan. Kortfattat så åkte vi (klassen) tåg upp till kiruna (tog 24h), va nere i gruvan, lagade Tacos, sov på vandrarhem, åkte buss till Nikkaluokta, fick två föreläsningar om samisk kultur, vandrade till Kebnekaise fjällstation. (2 mil, tog typ 6 h), va helt slut när vi kom fram, köpte choklad, sov i tält, besteg kebenekaise (jag + typ 9 elever och 2 lärare), vi kom ända upp på toppen! Besteg 1 berg på vägen + en stigning och bara jävligt mycket sten... Så sjukt jobbigt! Tog oss 12h fram och tbx. Sen tog vi en dag och bara chillade på fjällstationen. Jag skadade knäet på vägen hem från berget så ist för att gå 2 mil till Nikkaluokta så åkte jag (och 5 elever till som kände sig lite möra) åka helikopter dagen efter. Heelt okej ;) är helt ärligt inne på att bli helikopterpilot. Såå nice! Sen åkte vi hem på samma sätt som vi åkte upp. Riktig häftig resa.... Som jag dock aldrig kommer göra om. Vandra är inte min grej. Men som sagt riktigt roligt och häftigt. Den frystorkade maten va dock ingen hit! Höll på att spy. Specielt den dagen vi besteg Kebnekaise eftersom vårat vatten i termosarna va ljumen  och maten blev då inte klar... Va som att äta okokt ris och en skosula... så efter det så levde jag på mackor. Helt underbart att komma hem till lagad mat, sin egen dusch, sin egen säng och rena kläder! Men jag hade riktigt kul med helt underbara vänner! 
 
 

Hemma

Kom hem igår och skola ida. Kort sammanfattning imon. Nu ska jag sova. Godnatt!

Kiruna, Here we come!



SPM10

Äntligen så är allt packat och klart. Imon klockan halv 11 samlas alla på stationen och sen bär det av med tåg till Kiruna! Först vanligt till Stockholm via Göteborg. Och sedan liggvagn från Stockholm till Kiruna. Ska bli såå kul. Ska vandra, sova i tält, bestiga Kebnekajse, sova i samisk tältkåta och mycket mer. Kommer tbx den 23:e. Ha det bra!

Melon

 
Sitter och äter melon och kollar klart Harry Potter filmen som jag misslyckades med att kolla klart igår kväll, eftersom den efter 90 min helt plötsligt bara inte ville fungera längre...
 
 

Harry Potter

Sitter i min säng och kollar den första Harry Potter filmen... lite random sådär. Blev helt plötsligt bara jättesugen på att se den så... a. Man får ju utnyttja att det fortfarande är lov ;) Har sett 30 min, vilket innebär att jag har sådär 120 minuter kvar... Ja, då vet ni vad jag ska göra de närmsta två timmarna iaf. 

It felt like a good night, for dancing and the moonlight

 


Are you frightened?, 'cause I'm frightened


Earth's a shambles and we are just making it worse
Short of breath, short of time
We got to act before it's too late
Do we lay, down and die
I don't want to, want to hide
It's our world, it's our life
What I want is to turn the tide
 
 
 
 
 

I'm only asking you please to see The souls underneath, they aren't different from me Down deep, they cry, they bleed



You better grab a hold and hold on for your life, Because you don't get lucky twice...



My tongue is weak and every time I try to speak I can't say nothing at all



Promenad

Gick ut och gick en runda med Blitz denna fina kväll. Super mysigt. Massa människor som ville komma fram och titta och klappa honom. Vanligtvis brukar jag bara tycka att det är jobbigt, men idag va det riktigt trevligt. Så länge det är lugna och trevliga människor och inte småbarn som springer fram och typ slänger sig på honom, så är det helt okej. Blitz va pigg och glad. Vi hälsade på lite mysiga kossor. Stod och kliade/klappade en på huvudet. Så himla mysig. På vägen hem blev Blitz dock jätterädd för några motorcyklar som körde förbi. Lastbilar, traktorer, bussar... heelt okej, men motorcyklar är tydligen livsfarliga...

What I want is to turn the tide..

 
 
♥ 

Set fire to the rain

 
 
Jag ryser... Hon är så duktig!

Jag bara måste

Såå fin Blitz va ida! Ska fatta mig kort. Red dressyr idag. Halv stel liten Blitz i början. Började lösgöra honom lite med skänkelvikningar i trav. Super fin att flytta åt vänster men helt omöjlig åt höger. Tog upp huvudet och spände hela kroppen. Efter mycket jobb släppte han och gick fint. När jag sedan började galoppera blev jag helt chockad. Släppte helt och gick som en klocka. Trampade under sig, lyfte upp sig, svarade direkt på korta, länga och halt. Har aldrig fått honom så fin innan. Tro det va att han släppte i sidan nu genom skänkelvikningarna. 
 
Imon blir det lite hoppning på morgonen och sen sticker jag till johanna. Vi + matilda sska tälta (Y)

RSS 2.0