SMILE.....

Varför har jag alltid sånt oflyt?! För liksom när det äntligen är en riktigt bra artist som kommer och äntligen spelar i Halmstad så sticker jag till Stockholm...why?! Jag tänker givetvis på Ulrik i RIX FM festivalen nu på torsdag... då åker vi iväg till Stockholm. (ska på Pride med mina älskade små gay vänner. Jag känner ju mig dock aningens missanpassad där men det blir säkert jättekul ändå, och framförallt en riktigt häftig upplevelse. Försöker "tvinga" dom att vi ska till Gröna Lund också, för min skull liksom ;P), och förra gången så åkte vi till USA när Tokio Hotel kom till sverige.... typiskt.

Men iaf. Ida har ja en lite mer fartfylld dag än va de va igår, då jag låg och segade mig och kollade på film typ hela dan. Vid ett så ska vi vara i Tylösand, vid stugan. Matilda och hennes föräldrar kommer å vi ska la typ ligga vid klipporna och chilla å sånt. Sen ska jag hem och ner till Blitzen. Vi ska rida lite bomövninger i padocken tänkte jag. Kanske ta någon högre skutt också bara för att känna på det till onsdag då jag ska till Harplinge med honom.

Men nu tror jag att ja ska ta å byta om å lite sånt. Ligger fortfarande med pyjamas och datorn i sängen, I know, jag är en liten segpropp på morgonen.
Puss på er♥


Kommentarer
Postat av: Supersystern

Men Ulrik kommer ju till Pride ditt lilla kioskmongo!^^<3 Visst älskar du oss lite mer nu???????? Höhöhö xD

2011-08-01 @ 12:15:54
Postat av: Sara

Supersystern sv; I know!! såg ju de nu :D gissa om ja blev glad eller ;) Jiha

2011-08-02 @ 13:53:47
URL: http://sarazblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0