You just have to do your own thing no matter what anyone says. It's your life, not theirs.



Tjena! Härlig da ida. Det började med att Matilda å hennes familj var 1,5 h sena..... HUR kan man bli 1,5 h sena?! Okej med 5 eller 10 min, men 1,5 h. Det är bara Matildas familj som kan lyckas med ngt sånt ;). Anyway, när dom väl kom så fikade vi å gick ner på klipporna å solade å badade. Jag och Matilda snorklade lite. Måste typ alltid snorkla när jag ska bada för ja hatar att inte veta vad som finns under mig, kanske en äcklig manet...

Sen stack jag ner till Blitzen. Red lite bomövnigar, HUR FIN SOM HELST! Samlade sig och gick som en ängel. Tänkte att jag skulle hoppa några skutt och känna lite på höjder också å de gjorde jag. Hoppade 1.20! Världens bästa häst, så fin. De va sjukt kul, å sen skrittade jag ut en runda med Frida (som btw, hjälpte mig att bära bommar, tack!) och Ellen.

Å nu sitter jag här. Snackar med Frida på FB (väldigt trevlig och intressant konversation faktiskt ;)), tur de för hon påminde mig om att jag hade mat i micron, glömde de visst lite, ouppsi. Men nu är jag mätt och glad å tänkte hoppa in i duschen.
Puss på er♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0