I can live without you
, but without you I'll be miserable...



Heej alla!! De har varit riktigt seg uppdatering här ett tag nu. Men här kommer en liten sammanfattning av allt skoj som har hänt.

 

I Fredags skulle jag ju på kvällstävling i Varberg. De gick toppen! Andy vann hela tävlingen, han körde grymt snyggt och skickligt och de va en riktigt fight. Riktigt kul!

 

Jag hoppade med Blitzen i padocken i lördags. Han va jätteduktig, hoppade bana på 1meter. Fy fan va höjdrädd jag börjar bli, måste börja hoppa högre oftare. 1 meter på oxrarna kändes as högt nu. Men men. Tänkte åka ut på någon cr å sen vara med i allsveskan men, asså alla säger hela tiden "åh ni e så duktiga, ni kan gå långt, ni måste ut å tävla!", å visst jag blir taggad å tycker att de är jätteroligt när folk säger så, men tävlingar är inget som jag vill satsa på. Hästarna är en hobby. Jag gillar inte att tävla, mina nerver klarar inte det. Och då blir det inte roligt eftersom jag går på högvarv å är jättenervös å sånt. Jag är så rädd att min ögonsten skada sig också... Å sen hatar jag att tävla mot alla mina kompisar, det känns bara inte rätt, inte som min grej, mina nerver börjar liksom spöka bara av att tänka på det. Men de va jättekul att hoppa iaf, å jag älskar ju verkligen att hoppa så vi får la se vad som händer ;).


Sen åkte vi ut till tylle (Tylösand) å sov där med Johanna å Matilda. Det var riktigt awesome! Vi hade grymt kul. Kollade på film, åt MASSOR, va ute på after beach å lyssnade på musik, ute å skuttade typ mitt i natten på stranden å vid musiken, bland massa människor, ute på klipporna å hade sjukt kul på en lekplats ^^. Sen nästa dag var de galet varmt så då gick vi i vattnet på stranden. Där var helt sjukt mycket människor! Jättemysigt. allt va liksom en liten överrasknings fest för dom eftersom dom har fyllt år, så de fick lite presenter också, så klockrena!


Sen igår tvättade jag lite av utsidan på huset... JOBBIGT. Haha, ska fortsätta lite me de ida. Sen red jag ut med Frida en jätterunda. Supermysigt, vi snackade hela vägen.


Jaha de va la trevligt att få en liten uppdatering...  vi hörs.

Puss på er♥



Kommentarer
Postat av: Ameee

Söt blogg du har!!

2011-07-05 @ 17:58:18
URL: http://worldsgossip.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0