Cause we only live once, So don't blow it, take a chance, To do exactly what you want...


Duktigt att jag lyckades ta en bild precis när min lilla fairytale blundar cX


Hejsan! Hade grymt kul med Frida igår! Vi va ute och lyssnade på live musik, Håkan Hällström spelade. Vi kollade på massa filmer, åt god mat, gick på stranden (super jobbigt att gå i sanden, haha), gick på klipporna. Men det bästa av allt var faktiskt när vi hade galet roligt på lekplatsen. Jag skrattade så jag trodde att jag skulle dö! Helt seriöst. Ramlade i sanden, skrattade så jag inte kunde stå upp utan vinglade runt som om jag va skit hög på något. Jag tror att människorna runtomkring trodde att vi va höga för vi flummade och skrattade helatiden. Vi ramlade på varandra och försökte klänga fast vid dessa stålsaker medan vi försökte få någon slags fart på manicken. Helt sjukt kul. Sen kom såklart polisen (för att det hade typ hänt något i huset vid lekplatsen..... haha det låter så kul att säga att vi va på lekplatsen). Det hade varit sjukt kul om dom hade tagit fast oss (eftersom vi klart verkade rejält påverkade) och sedan upptäckt att vi faktiskt va helt rena. Ingen alkohol och inga droger eller sån skit. Liksom typ "Är dom så i vanliga fall eller?!.... Shit va jobbigt...". Hehe.

Men iaf, sen vaknade vi klockan ett och gjorde lite frukost medan vi sen kollade på ännu fler filmer och åt upp godiset som hade blivit över. Vaknade egentligen 11 av att pappa ringde, men klickade honom.... han gav sig inte så jag svarade "Hej vi sover" och la sen på.... tror jag halv sov faktiskt. Sen nockade jag Frida med min armbåge (löst), vaknade i typ 2 sekunder och stirrade på varandra och somnade sen om.... :P. Asså är det bara jag som ibland inte riktigt vet vad jag ska göra av mina armar när jag sover, det känns liksom som att dom är i vägen och ligger obekvämt var dom än är..  Ibland funkar det direkt men ibland blir det helt galet. Man kan ju inte ha dom längs sidorna... Det är nog det absolut sista som jag skulle kunna ha. Försöker att ha dom över huvudet, under kudden, under huvudet.... (tänk på att jag sover på magen eller på sidan) Men på någon vänster så lyckas jag alltid till sist hitta något läge som tydligen funkar. På dom "DåligaVadSkaJagHaMinaArmarNärJagSoverDagarna" kan man helt enkelt få sig ett litet pet om man ligger för nära ;).

Sen stack jag iaf ner till min lilla ögonsten och borstade och masserade heela Blitzen. Eftersom det regnade så kan jag ju inte säga att jag va sådär jättesugen på att rida, så det blev massage ist.

Imon är det städning i stallet, så vi ska tvätta och måla om hela Blitz box. Därför ska alla hästarna i stallet stå ute denna helgen, for your information liksom ;).

Nu ska jag sova. Puss på er, vi hörs imon♥


Kommentarer
Postat av: Supersystern

Jag är så avundsjuk!!!!!! Jag ville också lyssna på Håkan jue!!!!!

Men dock inte vara med om ert "vi-är-inte-höga-vi-är-alltid-såhär-jobbiga"-beteende ^^

Så jag kollade på "upp" med mami och papi ist. Där missade du nått grisegosen! Buskul var den xD

Kan inte du vakna nu??? Du bara sover hela tiden jue. Jag är så deprimerad att jag sitter och lyssnar på Dusty Beaver (Justin Bieber) Save me from the dusty beaver!!!!

2011-07-15 @ 10:42:51
Postat av: Sara

Supersystern sv; HAhahaha ja vi hade det awesome!

okidoki får la ta igen de då ;)

I'm awake, I'm coming for you honey!

2011-07-16 @ 12:06:15
URL: http://sarazblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0