4 Mars, 2012


Önskar att jag kunde säga att jag har pluggat stenhårt ida och blivit helt frisk med så är tyvärr inte fallet. Är fortfarande sjuk och därför blir det ingen skola imon. Pluggandet gick också, rent ut sagt, rakt åt helvete. Trodde jag skulle dö när jag tog fram böckerna. Inte bara av de faktum att jag börjar få riktig panik eftersom jag har alldeles för mkt att plugga på och alldeles för lite tid, utan också av att det kändes som att hjärnan skulle explodera. Försök aldrig plugga med feber.. lova. Har ingen aning om hur jag ska lyckas plugga in ett helt kemiprov på en dag sen men aja. Och alla imlämningarna som skulle in kommer nog inte heller komma in sådär jättebra i tid... men jag har ju faktiskt varit sjuk. Dessutom så lyckades jag ju såklart missa (på ngn jäkla vänster) att spara mitt engelskaarbete som jag faktiskt hade skrivit jättemkt på på lovet. Det är första gången ngt sånt händer mig och den ska in imon.. Ja, de e bara att börja om. Så jäkla surt!

Har fortfarande lite feber, riktigt ont i halsen när jag hostar, täppt i näsan, seg i kroppen osv. Men sålänge jag knarkar tabletter så går de ändå ganska bra. Men tro inte för en sekund att jag skippar stockholmsresan. Neeedå, jag kommer åka dit även om jag är halvt dödssjuk. Detta blir säkert bra. De mest episka av allt är ju att vi är 3 av 4 som är sjuka. Lite feber, ont i hals, hostiga osv. Lite små ironiskt.

Men jag kan stolt meddela att jag för första gången har druckit te, och faktiskt tyckt att det va ganska gott. Men tro nu verkligen inte att jag har blivit ngn te drickare, jag dricker ju liksom inte te hur som helst.. Jag vill inte ha de starkt, och sen vill jag ha massa socker och honung i, och sen hade jag färska jordgubbsbitar i, och åt färska jordgubbar till. Hehe, vem sa att det skulle vara enkelt? ;)

Nehe ni, nu måste jag sova så jag kan bli frisk. Ha det toppen och hoppas att ni mår bättre än jag.
Godnatt

Kommentarer
Postat av: Matilda

Här kommer finna bilder och gifs som kan pigga upp den lilla sjuklingen

http://for-the-thrill.tumblr.com/post/18765721580

http://for-the-thrill.tumblr.com/post/18765659617/puppies-everywhereee asså dog när jag såg denna

http://for-the-thrill.tumblr.com/post/18761020165/http-lovesexandmagic-gifs cutest ever!!!!

http://for-the-thrill.tumblr.com/post/18760249022

2012-03-05 @ 15:03:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0